Και ρωτώ αυτούς που ψήφισαν μόνο αγώνες ή μόνο το εκτός δρόμου ή μόνο Μικρές Αγγελίες , πώς ψήφισαν εδώ; αφού δεν μπαίνουν στο 'Περί Αυτοκίνησης';;;;
-
Ο χρήστης BTS έγραψε:
...αν κουμπώσει η 2α καλά...σε παρατεταμένη λίγο ανοιχτή?!!!...η χαρά του παιδιού!!!
Σε παρατεταμένη ανοικτή μόνο με δευτέρα; Τσ,τσ,τσ......Τέταρτη τουλάχιστον!
Αλλά ξέχασα, εσείς οι 'Γερμανοί' έχετε μακριά σασμάν!
-
ΚΥΡΙΩΣ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΑ(ΜΕ ΣΕΙΡΑ) 1.WRC 2.ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 3.F1 4.ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ.
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
σχετικα με την ξεχωριστη ενοτητα για το Ακροπολις ειλικρινα οσο περηφανοι μπορει να ειμαστε για τον εθνικο μας αγωνα δεν θεωρω οτι θα επρεπε να υπαρχει γιατι, χωρις να το εχω ερευνησει, μαλλον πρεπει να εχει τρομερα μικρη επισκεψιμοτητα τον υπολοιπο καιρο.
αυτο ομως ουτε το γνωριζω οπως προανεφερα αλλα ουτε και με πειραζει φυσικα η υπαρξη της .Φίλε alexastrag, κάτω τα χέρια από την ενότητα του Ακρόπολις
-
H σειρα με την οποια μπαινω στα subforums ειναι:
1)wrc
2)ελληνικοι αγωνες
3)βελτιωσεις
4)περι αυτοκινησεις,νεα μοντελα κλπ
5)αγγελιες
6)ακροπολις
7)F1 -
Ο χρήστης syele έγραψε:
σχετικα με την ξεχωριστη ενοτητα για το Ακροπολις ειλικρινα οσο περηφανοι μπορει να ειμαστε για τον εθνικο μας αγωνα δεν θεωρω οτι θα επρεπε να υπαρχει γιατι, χωρις να το εχω ερευνησει, μαλλον πρεπει να εχει τρομερα μικρη επισκεψιμοτητα τον υπολοιπο καιρο.
αυτο ομως ουτε το γνωριζω οπως προανεφερα αλλα ουτε και με πειραζει φυσικα η υπαρξη της .Φίλε alexastrag, κάτω τα χέρια από την ενότητα του Ακρόπολις
οπως ειπα δεν με ενοχλει η υπαρξη ξεχωριστης ενοτητας για το Ακροπολις........... και για ποιον λογω αλλωστε;;
απλα μια σκεψη εκανα λογω αρκετα χαμηλης επισκεψιμοτητας........ οτι θα μπορουσε δηλαδη να ενταχθει στους ''ελληνικους αγωνες''.
απο την αλλη βεβαια ''απο πιττα που δεν τρως τι σε νοιαζει και αν καει'' οποτε τι να λεμε τωρα..........μπαινω λιγες μερες πριν ,κατα την διαρκεια του αγωνα και λιγες μερες μετα αρα θα ελεγα οτι δεν εχει και ιδιαιτερη σημασια η σκεψη μου αυτη.
PS μην παρεξηγηθει κανεις με την παροιμια ετσι!!!!.........δεν εννοω να ''καει'' η ενοτητα για το Ακροπολις γιατι μετα ...........''καηκαμε''!!!!!!!!!
-
Εγω ψήφισα σε όλα!
Βέβαια εκεί που κολλάω περισσότερο είναι με τη παρακάτω σειρά:
4Χ4
περι αυτοκίνησης
wrc
βελτιώσεις -
Ψήφισα άλλος συνδυασμός γιατί μπαίνω με τη σειρά που γράφω σε αυτοκίνηση,WRC,τεχνικά/βελτιώσεις και καμιά φορά νέα μοντέλα.Παρότι τώρα τελευταία είμαι σιωπηλός,δεν υπάρχει περίπτωση να μη διαβάσω όλα τα θέματα της εκάστοτε ενότητας που μπαίνω!Αυτά!
-
Ο χρήστης logikos έγραψε:
Είναι δυνατόν να προστεθεί η επιλογή 'Περί αυτοκίνησης και Νέα Μοντέλα';εδώ παίζω κι εγώ.
Δεν είναι βέβαια λόγος να βάζουμε συνδυασμούς για κάθε περίπτωση. Όμως ο παραπάνω θα μπορούσε να μπει σαν προσθήκη στο σκέτο 'περί αυτοκίνησης',με παρένθεση (ή και 'νέα μοντέλα'), άλλωστε είναι η συγγενέστερη της ενότητα. -
Σε όλα εκτος από τις Μικρές Αγγελίες
Τι βρίσκετε όμως πιο ενδιαφέρον?
π.χ. τα πιο ενδιαφέροντα άρθρα τα έχω βρει στα τεχνικά και στις βελτιώσεις. Ε χμμ βεβαια υπάρχουν και καποια που μου φαίνονται κινέζικα αλλά που θα παει
α! και όπως ειπε και ο syele 'Κάτω τα χέρια από το Ακροπολις'
-
Σε όλα φυσικά!
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
..μπαίνω στα περι αυτοκίνησεις, στις μικρές αγγελίες, στο εκτός δρόμου, **στα τεχνικά θέματα και τις βελτιώσεις **αλλά όχι στα νέα μοντέλα...τι να ψηφίσω λοιπόν? όλα...εκτός...
...τα πιο ενδιαφέροντα άρθρα τα έχω βρει στα τεχνικά και στις βελτιώσεις.
O (ενεργός) γυναικείος πληθυσμός του φόρουμ μίλησε!
Οι βελτιώσεις και τα Τεχνικά θέματα, παραδόξως είναι οι πιο Unisex ενότητες!
-
Ο χρήστης BTS έγραψε:
O (ενεργός) γυναικείος πληθυσμός του φόρουμ μίλησε!
Οι βελτιώσεις και τα Τεχνικά θέματα, παραδόξως είναι οι πιο Unisex ενότητες!
ναι
και σε λιγο καιρο η μεση ελληνιδα δεν θα ψαχνει για ενα
ψηλο, μαυριδερο και γεροδεμενο αντρα
αλλα
ενα αντρα γνωστη, διαβαστερο και με σκουπα στο αμαξι του -
Παραβιάζονται με αυτή την ψηφοφορία τα ευαίσθητα προσωπικά μου δεδομένα.
Τέλος πάντων, στη Φ1 μπαίνω πιό πολύ, αλλά σερφάρω και σε άλλα θέματα πού και πού...
Πάντως οι ανακοινώσεις καλό θα είναι να δημοσιεύονται σε όλες τις θεματικές ενότητες.
-
Ο χρήστης predator έγραψε:
και σε λιγο καιρο η μεση ελληνιδα δεν θα ψαχνει για ενα ψηλο, μαυριδερο και γεροδεμενο αντρα αλλα
ενα αντρα γνωστη, διαβαστερο και με σκουπα στο αμαξι τουΝα σου πω... Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται!
Μπορεί να συμβιβαστεί με καποιον γνώστη, διαβαστερό και με σκούπα αλλά πάντα θα ψάχνει για τον ψηλό μαυριδερό που θα την πάρει αγκαλιά στα στιβαρά του μπράτσα (αααααααααχ που είσαι Αντόνιο)
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
... στιβαρά του μπράτσα (αααααααααχ που είσαι Αντόνιο)Το Μπαντέρας ψάχνεις ή τον Σταλόνε ;
-
Ο χρήστης tifosaros έγραψε:
... στιβαρά του μπράτσα (αααααααααχ που είσαι Αντόνιο)
Το Μπαντέρας ψάχνεις ή τον Σταλόνε ;
ποιος απο τους δυο ειναι ο ψηλος ???
-
Και ρωτώ αυτούς που ψήφισαν μόνο αγώνες ή μόνο το εκτός δρόμου ή μόνο Μικρές Αγγελίες , πώς ψήφισαν εδώ; αφού δεν μπαίνουν στο 'Περί Αυτοκίνησης';;;;
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Και ρωτώ αυτούς που ψήφισαν μόνο αγώνες ή μόνο το εκτός δρόμου ή μόνο Μικρές Αγγελίες , πώς ψήφισαν εδώ; αφού δεν μπαίνουν στο 'Περί Αυτοκίνησης';;;; -
Ο χρήστης tifosaros έγραψε:
Το Μπαντέρας ψάχνεις ή τον Σταλόνε ;τον Μπαντέρας τον Μπαντέρας!!!!
-
Πάντως 76 ψήφοι είναι ενα καλό νούμερο για συμμετοχή!!
Που θα πρέπει όμως να ανέβει κι άλλο!!!