-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Ρε παιδιά συγνώμη αλλά μήπως μπορούσε κανένας από εσάς να μου πει κάθε πότε αλλάζει ιμάντα εκεντροφόρου ο κινητήρας Fsi 1600;
ποτέ λόγω καδένας. Γι' αυτό και είναι πιο τραχύς ο ήχος στον 1.6 απ' ότι στο δίλιτρο και του GTI που έχουν ιμάντα (180Κ αλλαγή)
Τελικά έχει καδένα ή ιμάντα γιατί μπερδεύτηκα.
Και το δεύτερο κομμάτι της ερώτησης τώρα.
Πουλάει φίλος μου GOLF 1600 Fsi με το 6αρι σασμαν έκδοση Sportline αν το λεώ καλά.
Είναι από τα πρώτα-πρώτα μοντέλα και έχει κάνει 58000ΚΜ και για αυτό ρωτάω για τον ιμάντα.Πόσα μπορεί να δώσει κανένας για να το πάρει γιατί είμαι σε σκέψη μήπως και....
Έκαιγε βέβαια κάργα λάδια στην αρχή αλλά τώρα το σταμάτησε το χουι μου λέει ο φίλος.Δεν είμαι και σίγουρος αν είναι έτσι βέβαια.
Περιμένω απόψεις με κριτήριο το δικό μου όφελος φυσικά!
Φιλε thvarveris μονο το γεγονος οτι ειναι απο τα πρωτα μοντελα (αρα παιδικες ασθενειες) και το οτι καιει λαδια θα με απετρεπαν απο την αγορα του. Μπορει μεν να ειναι γενικα καλο αυτοκινητο, αλλα απο αυτα που μου λες...δεν..
ΕΔΙΤ: Αν δεν κανω λαθος δεν εισαι 'Ρενακιας'? Τι το θες να μπλεξεις με VW τωρα?
Μόνο και μόνο επειδή το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι κυριολεκτικά αγρατζούνιστο και αυτός που το πουλάει επειδή έχει 'σφιξίματα' απ' ότι κατάλαβα μπορεί να κατέβει αρκετά στην τιμή.
Θα δούμε -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Μόνο και μόνο επειδή το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι κυριολεκτικά αγρατζούνιστο και αυτός που το πουλάει επειδή έχει 'σφιξίματα' απ' ότι κατάλαβα μπορεί να κατέβει αρκετά στην τιμή.
Θα δούμεOK καλή απόφαση όποια κι αν ειναι αυτη τοτε.
-
Απλά θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις και άλλων συμφορουμιτών γι'αυτό το αυτοκίνητο. Το οδηγώ 5 χρόνια τώρα και όσο και αν με έχει παιδέψει το αγαπώ ιδιαίτερα!
+
- Μικρό μέγεθος
- Σβέλτο στη κίνηση μέσα στη πόλη
- Πολύ καλή ορατότητα
- Ευχάριστο εσωτερικό
- Ροπή κινητήρα
- Φάτσα!
- Σχετικά σπάνια συναντάς άλλο στο δρόμο!
-
- Αρκετές βλάβες (σωληνάκι φρένων!!! συμπλέκτης)
- Κακή ποιότητα πλαστικών
- Κατανάλωση
- Χώροι (ιδίως αποσκευών)
- Ασαφές τιμόνι
- Κακή συμπεριφορά σε πλευρικούς ανέμους
- Εξοπλισμός (οκ... όταν ήταν στην αγορά... γυμνό τελείως το δίναν!!)
αν και τα αρνητικά ειναι αρκετά ωστόσο, ακόμα πιστεύω οτι πληροί όλες τις προυποθέσεις που πρέπει να έχει ενα αυτοκίνητο πόλης! Και κυρίως...σβέλτο!
τώρα το αντικατέστησε το Fox..... δε ξέρω... δε μου αρέσει..... -
fox sucks bigtime!!!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
fox sucks bigtime!!!ενώ το Lupo
-
Ο χρήστης S_Mario έγραψε:
Ρε παιδια να ρωτησω , μηπως ξερει καποιος να μου πει...
Μου ειπαν στην Καρεντα πως για ενα golf με καποια εξτρα πρεπει καποιος να περιμενει πεντέμιση μηνες!!! Όντως έτσι είναι???
Μεγαλο πακετο!!!O Φιλοσίδης πριν από 15 μέρες που ρώτησα είχε ετοιμοπαράδοτο, αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με τα έξτρα που ζητάς.
-
rotisa ego kai mou eipan max 4 mhnes paradosh
-
indy
O Φιλοσίδης πριν από 15 μέρες που ρώτησα είχε ετοιμοπαράδοτο, αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με τα έξτρα που ζητάς.που ειναι ο Φιλοσίδης ?
Για εξτρα , αν παρω το Sportline , βασικα θελω το υποβραχιονιο,υπολογιστη ταξιδιου,ντουλαπακια κατω απο τα εμπρος καθισματα.
Αν παω για Highline , Θελω επιπλεον climatronic και Προβολεις ομιχλης.Υπάρχει περιπτωση να εχουν να μου δωσουν κ την ιδια μερα που λεει ο λογος ?
-
VW GOLF R32
rotisa ego kai mou eipan max 4 mhnes paradosh
Μακάρι!!!
-
Ο χρήστης S_Mario έγραψε:
indy
O Φιλοσίδης πριν από 15 μέρες που ρώτησα είχε ετοιμοπαράδοτο, αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με τα έξτρα που ζητάς.που ειναι ο Φιλοσίδης ?
Για εξτρα , αν παρω το Sportline , βασικα θελω το υποβραχιονιο,υπολογιστη ταξιδιου,ντουλαπακια κατω απο τα εμπρος καθισματα.
Αν παω για Highline , Θελω επιπλεον climatronic και Προβολεις ομιχλης.Υπάρχει περιπτωση να εχουν να μου δωσουν κ την ιδια μερα που λεει ο λογος ?
Στον βύρωνα είναι!
Λεωφόρος καρέα 1
Απο κατεχάκη αν έρχεσαι και στρίξεις για βύρωνα θα τον βρείς μπροστά σου!!!
Για το GT δεν κοιτάς καν;;; -
Ο χρήστης DiTz έγραψε:
indy
Στον βύρωνα είναι!
Λεωφόρος καρέα 1
Απο κατεχάκη αν έρχεσαι και στρίξεις για βύρωνα θα τον βρείς μπροστά σου!!!
Για το GT δεν κοιτάς καν;;;Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!
Το GT είναι ακριβό , ρε γαμωτο ... πολύ θα μ'αρεσε , αλλά μεχρι 18000 τα δινω , για 23,500 δεν το βλεπω να μπορώ... -
παιδια για τα service εχει μιλησει κανεις ?? το ξερετε οτι για τα 30000 χιλιομετρα θελουν πανω απο 300 ευρωπουλά? ενω για citroen η ford η renault, opel κλπ κλπ κλπ πανε ολα εκει στα 200 + - ...ποιος ο λογος των ακριβων service στα vw??? μια απορια που δεν θα καταλαβω ποτε! γιατι δεν κανουν τιποτε παραπανω απο ολουσ τους αλλους..συν το οτι ακομη και τα vw πλεον βγαζουν προβληματα !!! διαφωνει κανεις σε αυτο??? ας απαντησουν οι κατοχοι μονο!
-
Δεν θα έπρεπε να σου κάνει εντύπωση αυτό...Άλλωστε αν ρίξεις μια ματιά στην αγορά θα δεις ότι τα περισσότερα ανεξάρτητα συνεργεία είναι απ΄μάρκες όπως VW,BMW,MERCEDES.....οπότε όσο είναι στην εγγύηση δε μπορείς να τα αποφύγεις....μετά.....
-
ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΩ ΦΟΛΚΣΒΑΝΑΚΗΔΕΣ;;;
ΤΟ GOLF MK1 ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΙΟΥ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ!
http://www.vw.co.za/models/model_detail.jsp?model_id=3586
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ (ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΖΟΥΛΟΥ) ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!! -
να ρωτησω κατι?? σαν κατοχος vw polo ρωταω γιατι vw και οχι opel.. γερμανικα και τα 2 και το opel τουλαχιστον με λιγοτερα προβληματα... η κανω λαθος?? ακουω γνωμες!!!
-
Κάτι μου λέει οτι είπες την λάθος λέξη στο λάθος forum.....
-
Ο χρήστης giod8 έγραψε:
να ρωτησω κατι?? σαν κατοχος vw polo ρωταω γιατι vw και οχι opel.. γερμανικα και τα 2 και το opel τουλαχιστον με λιγοτερα προβληματα... η κανω λαθος?? ακουω γνωμες!!!Ε καλα δεν ειναι ακριβως ετσι.
Για αξιοπιστια VW δεν ξερω, αλλα μη νομιζεις οτι και τα (συγχρονα) Opel ειναι τερατα αξιοπιστιας. Επισης σε επιπεδο οδικης συμπεριφορας-φρενων πχ στη μικρομεσαια κατηγορια το golf ειναι σαφως καλυτερο απο το Astra. Οδηγησε τα και θα το καταλαβεις.Φυσικα υπαρχει και μια διαφορα τιμης. Απο εκει και περα εξαρταται τι βαρυνει για εσενα περισσοτερο...
Τωρα για το Polo εσυ ξερεις καλυτερα...
Επειδη ειναι γερμανικα και τα 2 δε σημαινει οτι ειναι και ιδια παντως. -
http://www.vw.co.za/userimages/citigolf ... 7822601370
http://www.vw.co.za/userimages/citigolf ... 7822601370Η VW ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ GOLF Mk1 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ FABIA -
Πόσα κιλά είναι το εν λόγω μοντέλο; Γιατί τώρα που το καλοσκέφτομαι...
-
Οι διαφημίσεις του εν λόγω μοντέλουν μοιάζουν με photoshop! Ξέρετε, μοδάτοι τύποι, μοντέρνο σκηνικό και από πίσω ένα αυτοκίνητο 20ετίας!
Είχα διαβάσει κάποτε στο Drive ότι το εφοδιάζανε και με τον 1.8Τ! Στο site βλέπω πως διατίθεται με κινητήρες 1.4 και 1.6.
Έχει πλάκα να διαβάσετε τον εξοπλισμό ασφαλείας:
http://www.vw.co.za/models/safety.jsp?model_id=3586High level brake light (on both the 1.4i and 1.6i VeloCiTi models)
Childproof locks on rear doors
Mechanical gearlock and transponder immobiliser as standard.
Remote central locking and alarm (except on the Chico 1.4)
VW FORUM