-
Εχω ένα Citroen Xsara 1,4 και πρέπει να το πάω σε λίγο καιρό για το service των 60000 Km. Δεν θέλω να το πάω στην επίσημη αντιπροσωπεία που το πήρα (Γαλάνης, Χορέβας στο Γαλάτσι) γιατί χρεώνουν υπερβολικά ακριβά τα εργατικά.
Μπορώ να απευθυνθώ σε άλλο συνεργείο; Αν όχι τότε σε ποιο εξουσιοδοτημένο service προτείνετε να πάω (για περιοχή Αττικής);
-
Εχω ένα Citroen Xsara 1,4 και πρέπει να το πάω σε λίγο καιρό για το service των 60000 Km. Δεν θέλω να το πάω στην επίσημη αντιπροσωπεία που το πήρα (Γαλάνης, Χορέβας στο Γαλάτσι) γιατί χρεώνουν υπερβολικά ακριβά τα εργατικά.
Μπορώ να απευθυνθώ σε άλλο συνεργείο; Αν όχι τότε σε ποιο εξουσιοδοτημένο service προτείνετε να πάω (για περιοχή Αττικής);
-
-
Αν θες στο τέλος της 4ης σελίδας για ΤΑ ΠΑΛΙΑ διάβασε το post μου
-
Συγνώμη αλλά μπορείς να μου δώσεις link?
-
Στο δίνω εγώ:
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 7&start=45
-
Ο χρήστης unusualldriver έγραψε:
Συγνώμη αλλά μπορείς να μου δώσεις link?thanks skullone.
Και για να σε προλάβω unusualldriver εννοείται ότι φτιάχνει ΚΑΙ καινούργια! -
Δεν νομιζω οτι θα ηταν κακο να μας πεις ποιος ειναι αυτος ο μαστορας. Εγω εχω ενα ΖΧ, και εχω ακουσει πολλα για αντιπροσωπειες. Κανενα απο τα προηγουμενα αυτοκινητα μου δεν τα πηγα στην αντιπροσωπεια. Αυτο ομως το εχει αναλαβει πληρως ο Μερκουρακης στη Θηβων. Εχει μονο εμπειρους τεχνιτες και οι περισσοτεροι εκει ειναι μαζι του πανω απο 20 χρονια. Η δουλεια ειναι αψογη και απο τιμες - νορμαλ.
Δεν εχω καμια σχεση. Απλα εχω μεινει ευχαριστημενος, οπως και ο πεθερος μου ο οποιος εδω και 25 χρονια αγοραζει μονο Citroen απο αυτον και τα φτιαχνει εκει επισης. Προσωπικα θα σου το συνιστουσα.
-
Ο χρήστης Dayan έγραψε:
Δεν νομιζω οτι θα ηταν κακο να μας πεις ποιος ειναι αυτος ο μαστορας. Εγω εχω ενα ΖΧ, και εχω ακουσει πολλα για αντιπροσωπειες. Κανενα απο τα προηγουμενα αυτοκινητα μου δεν τα πηγα στην αντιπροσωπεια. Αυτο ομως το εχει αναλαβει πληρως ο Μερκουρακης στη Θηβων. Εχει μονο εμπειρους τεχνιτες και οι περισσοτεροι εκει ειναι μαζι του πανω απο 20 χρονια. Η δουλεια ειναι αψογη και απο τιμες - νορμαλ. :Εγώ λέω για τον Καρυάδη..
Δεν ξέρω αν τον γνωρίζεις...Καρυάδης Δημήτρης.
Απόψεις είναι αυτές βέβαια...απλά κορυφή για μένα.
-
Βρε παιδιά συγνώμη αλλά το συνεργείο που αναφέρετε δεν το είδα ούτε στα ΠΑΛΙΑ.
Μπορείς φίλε sirgus να το αναφέρεις και πάλι (να μας πεις μια διεύθυνση) για να πηγαίνω και το δικό μου xantia εκεί πέρα μιας και όπου το έχω πάει λίγα τα καλά πολλά τα παράπονα. -
**Δ.Καρυάδης
Δωδεκανήσου 16.
Ν.Χαλκιδόνα (Τέρμα Αχαρνών)Τελ : 2525337**
(Πήγα εχθές για μικροεπισκεύες και είχε 3 DS, 1 SM, 3 CX, 1 2cv και φυσικά και καινούργια...Πηγαίνω για δουλειά μισής ώρας και επειδή χαζεύω φεύγω σε 4 !!!)
Όποιος πάει, χωρίς να έχω να κερδίσω κάτι, ας πει ότι έρχεται εκ μέρους του Κώστα με το Ami !
Υ.Γ Τώρα φαίνονται οι εικόνες μου?
- topic:timeago_later,9 days
-
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε sirgus για την ενημέρωση.
Το επόμενο service του xantia θα γίνει εκεί. -
Ο χρήστης scientist έγραψε:
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε sirgus για την ενημέρωση.
Το επόμενο service του xantia θα γίνει εκεί.Εύχομαι να σε αφήσει πολύ ικανοποιημένο όπως και εμένα!
Περιμένω εντυπώσεις!
- topic:timeago_later,about a year
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
**Δ.Καρυάδης
Δωδεκανήσου 16.
Ν.Χαλκιδόνα (Τέρμα Αχαρνών)Τελ : 2525337**
(Πήγα εχθές για μικροεπισκεύες και είχε 3 DS, 1 SM, 3 CX, 1 2cv και φυσικά και καινούργια...Πηγαίνω για δουλειά μισής ώρας και επειδή χαζεύω φεύγω σε 4 !!!)
Όποιος πάει, χωρίς να έχω να κερδίσω κάτι, ας πει ότι έρχεται εκ μέρους του Κώστα με το Ami !
Υ.Γ Τώρα φαίνονται οι εικόνες μου?
Επαναφέρω ένα παλιό θέμα για συνεργεία Citroen εκτός του δικτύου Citroen. Πήγα σήμερα στον Καρυάδη να φτιάξω το ψυγείο του Xsara που είχε διαρροή που το βρήκε ότι είχε ραγίσει και ήθελε αλλαγή! 192€ μου πήρε + 35€ εργατικά. Αλλά έβαλε γνήσια ανταλλακτικά Citroen. Αν και το συνεργείο είναι κυριολεκτικά τριτοκοσμικό οι άνθρωποι εκεί κάνανε καλή δουλειά. Θέλω να ρωτήσω όμως το εξής:
Αν πήγαινα σε ένα συνεργείο του δικτύου της Citroen (π.χ. Χανιαδάκης, που θεωρείται και από τα κορυφαία) και πλήρωνα τα ίδια τότε ποιος ο λόγος να ξαναπάω στον Καρυάδη για οποιοδήποτε service; Να μου βάζει γνήσια ανταλλακτικά και να πληρώνω τα ίδια και ίσως περισσότερα από τα συνεργεία του δικτύου της Citroen;
-
[......................................Αν πήγαινα σε ένα συνεργείο του δικτύου της Citroen (π.χ. Χανιαδάκης, που θεωρείται και από τα κορυφαία) και πλήρωνα τα ίδια τότε ποιος ο λόγος να ξαναπάω στον Καρυάδη για οποιοδήποτε service; Να μου βάζει γνήσια ανταλλακτικά και να πληρώνω τα ίδια και ίσως περισσότερα από τα συνεργεία του δικτύου της Citroen;
σχετικα με το ''κορυφαιο'' συνεργειο που αναφερεις τον περασμενο δεκεμβρη συγγενης μου με σαξο του 2001 πηγε για προβλημα που ειχε [του εσβηνε στο ρελαντι ζεστο].
ο υπευθυνος μηχανικος χρησιμοποιωντας το διαγνωστικο του ειπε οτι πρεπει να αντικατασταθει η τετραδα των πολλαπλασιαστων γιατι εχει προβλημα............αφου πληρωσε 200 ευρω για το εν λογω ανταλλακτικο εφυγε και πριν κανει ενα γυρω το τετραγωνο του ξαναεσβυσε.
αμεσως επιστρεφει στο συνεργειο και αφου το βαζουν ξανα στο διαγνωστικο του ανακοινωνουν οτι αυτο [το διαγνωστικο] χαλασε και θα πρεπει να παει μετα τις γιορτες των χριστ/νων.
στην συνεχεια και αφου επικοινωνω με γνωστο μου στα κεντρικα ξαναπαει [μετα τις γιορτες] και μιλαει με τον ιδιο τον χανιαδακη ο οποιος τον στελνει στο συνεργειο οπου αφου κρατησαν το αυτοκινητο δυο μερες του ανακοινωσαν οτι δεν μπορουν να λυσουν το προβλημα του και οπου και να παει δεν θα βρει ακρη....φευγει εχοντας παρει πισω τον δικο του πολ/στη και τα λεφτα του [οχι ομως τα εργατικα] και με την μεσολαβηση του γνωστου μου παει στα κεντρικα οπου ο υπ. μηχανικος κος Γαλανης του λυνει το προβλημα αλλαζοντας ενα φισακι απο τα οργανα [δεν καταλαβε περισσοτερα ωστε να εχω μια πιο πληρη ενημερωση καθ'οτι δεν τα παει και πολυ καλα με τα τεχνικα] με κοστος 10 ευρω!!!!
τωρα σχετικα με τα δικτυα των αντιπροσωπειων πλην ελαχιστων εξαιρεσεων τα περισσοτερα συνεργεια μονο για τα βασικα σερβις ειναι αξια και για τιποτα περισσοτερο γιατι οι ιδιοκτητες τους εχουν ''μπακαλιστικη'' νοοοτροπια και κακοπληρωμενους μηχανικους και δεν μπορουν να παρασχουν υπηρεσιες που μονο μια κεντρικη αντιπροσωπεια εχει την δυνατοτητα να ''αντεξει''.
-
Α έτσι κι ο κύριος Χανιαδάκης! Έχω ακούσει καλά λόγια όμως για τον Ρουσάκη ο οποίος είναι στην Αγία Παρασκευή στη Μεσογείων (αν δεν κάνω λάθος και αναφέρω άλλο συνεργείο του δικτύου Citroen). Ότι το συνεργείο του είναι τουλάχιστο πεντακάθαρο και ότι έχει καλούς μηχανικούς. Αν κάποιος από δω έχει κάποια σχετική εμπειρία ας τη μοιραστεί μαζί μας χωρίς να θίξουμε κανένα αντιπρόσωπο Citroen.
Πάντως, αν είναι όντως έτσι, ότι οι περισσότερες αντιπροσωπείες έχουν μπακαλίστικη νοοτροπία και κακοπληρωμένους μηχανικούς μου κάνει τρομερή εντύπωση πώς ο Καρυάδης με το τριτοκοσμικό του συνεργείο θεωρείται καλός. Ίσως ο ίδιος, που όπως άκουσα από πελάτες εκεί ότι είναι πολύ υπεύθυνος στη δουλειά του και δεν σε κοροϊδεύει. Μάλιστα μου είπε η κυρία στη ρεσεψιόν ότι πάει και παρακολουθεί σεμινάρια στη Γαλλία για τα νέα μοντέλα. Κάτι που δεν το κάνουν άλλα συνεργεία citroen εκτός δικτύου και λίγοι αντιπρόσωποι επίσης.
Ίσως τελικά να αξίζει λίγο περισσότερη προσοχή και να μην στεκόμαστε μόνο στο περιτύλυγμα. Αυτή είναι η αποψή μου. Αν και πήγα πρώτη φόρα ίσως την επόμενη να αποκτήσω πιο ολοκληρωμένη άποψη. Αξίζει κάποιος που γνωρίζει το αντικείμενό του και κυρίως αυτός που ενδιαφέρεται να το μάθει και ασχολείται.
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
παει στα κεντρικα οπου ο υπ. μηχανικος κος Γαλανης του λυνει το προβλημαΘα πω κι εγώ με τη σειρά μου ότι ο παραπάνω κύριος έχει αναλάβει το αυτοκίνητό μου και του πατέρα μου, και είμαστε αμφότεροι πολύ ευχαριστημένοι (ειδικά με την αντιμετώπιση για το αυτοκίνητο του πατέρα μου, το οποίο είχε διάφορες περιπέτειες)....
Γενικά για την κεντρική αντιπροσωπεία της Citroen ακούγονται καλά σχόλια. Αν δε σε πειράζει βέβαια η κίνηση της Ιεράς Οδού (20 λεπτά από το σπίτι μου στο Μαρκόπουλο μέχρι το φανάρι και 45 λεπτά για να φτάσω στην είσοδο του service)!!!
-
Έχω ακούσει καλά λόγια όμως για τον Ρουσάκη ο οποίος είναι στην Αγία Παρασκευή στη Μεσογείων (αν δεν κάνω λάθος και αναφέρω άλλο συνεργείο του δικτύου Citroen).Αυτός κι αν είναι που έχουν ακουστεί χίλια μύρια για τις απάτες που κάνει... Εμείς πάντως δεν είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι, ένα ΖΧ του πήγαμε για επισκευή από τρακάρισμα (περίπου 3000 € ζημιά) και μας δούλεψε κανονικά!
-
στο ρουσσακη πηγαινα παλια.... δεν εμεινα ποτε ευχαριστημένος και δεν λεω αλλα για να μην φανει δυσφημιση....
Η ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΩ????
-
Α.....................
Πάντως, αν είναι όντως έτσι, ότι οι περισσότερες αντιπροσωπείες έχουν μπακαλίστικη νοοτροπία και κακοπληρωμένους μηχανικούς μου κάνει τρομερή εντύπωση πώς ο Καρυάδης με το τριτοκοσμικό του συνεργείο θεωρείται καλός. Ίσως ο ίδιος, που όπως άκουσα από πελάτες εκεί ότι είναι πολύ υπεύθυνος στη δουλειά του και δεν σε κοροϊδεύει. Μάλιστα μου είπε η κυρία στη ρεσεψιόν ότι πάει και παρακολουθεί σεμινάρια στη Γαλλία για τα νέα μοντέλα. Κάτι που δεν το κάνουν άλλα συνεργεία citroen εκτός δικτύου και λίγοι αντιπρόσωποι επίσης.
.......................................ι.απο οτι καταλαβα πρεπει να ειναι εκτος δυκτιου και αναφερεσαι σε απλο συνεργειο οπου ο ιδιοκτητης ειναι και ο υπευθυνος μηχανικος και εφ'οσον σεβεται τον εαυτο του και τους πελατες του προσπαθει χωρις ''φρου-φρου και αρωματα'' για το καλυτερο.
το προβλημα [αν εξαιρεσεις βεβαια και αρκετους ψιλοαπατεωνες και ασχετους που ολα τα ''σφαζουν'' και ολα τα ''μαχαιρωνουν'' μηχανικους] εντοπιζεται σε συνεργεια καθετων μοναδων.
φιλος μου που εχει περασει σαν υπευθυνος υποδοχης απο αρκετα συνεργεια καθετων μοναδων μου εχει πει οτι η κατασταση στα δικτυα ειναι απογοητευτικη...........σιγουρα ομως θα υπαρχουν και καποια φωτεινα παραδειγματα μεσα στο βαθυ σκοταδι και καλο θα ειναι αυτα να ''διαφημιζονται''!!!!!!
Citroen Service. Επίσημη αντιπροσωπεία ή κάπου αλλού;