-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Στη τουρκάλα έχει πέσει πολύ Photoshop, στην εκπομπή στη τηλεόραση προχθες δεν ήτανε ακριβώς έτσι όπως στις φωτογραφίες.kathe fora einai kai kaliteri
-
Σας χαιρετώ, πάω να χαζέψω πιπίνια στην έκθεση μοτοσυκλέτας
-
κάτι μπάζα έχει στην χοντα μόνο που ξυνανε τις γάμπες τους από τη βαρεμάρα.μπλιααααχ!δε λέει η εκθεση...μην πάτε.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Στη τουρκάλα έχει πέσει πολύ Photoshop, στην εκπομπή στη τηλεόραση προχθες δεν ήτανε ακριβώς έτσι όπως στις φωτογραφίες.από το βιογραφικό της:
Outside her musical carreer Sibel is a keen sailor and an accomplished co-driver, having assited the renowned rally driver Ethem Genim for two racing seasons.
ρε η γκομενα ειναι ολα τα λεφτα λέμε.τρέχει συνοδηγός και σε αγώνες ενω η γρια η βίσση ξέρει μονο τα πίσω καθίσματα
-
-
ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΟΝ kRUS ΩΣ ΕΜΠΑΘΗ,ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΚΑΙ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ.Η ΖΗΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΤΡΩΕΙ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ.Η ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΟΥΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.
ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΑΚΟΜΑ;;;;
ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΩ ΛΟΙΠΟΝ.
kRUS:
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΟΝ kRUS ΩΣ ΕΜΠΑΘΗ,ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΚΑΙ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ.Η ΖΗΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΤΡΩΕΙ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ.Η ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΟΥΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.
ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΑΚΟΜΑ;;;;
ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΩ ΛΟΙΠΟΝ.
kRUS:
Η φωτό με αδικεί...
-
Αληθώς. Εσύ δεν έχεις μακριά μαλλιά!
-
Ευτυχως που δεν με λενε μπανανα ..
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Ευτυχως που δεν με λενε μπανανα ..
-
αυτη την μαιμου την ειχα δει στο αττικο ζωολογικο κηπο
ωραιο mod
μαιμουδισιους -
MADAKO πολυ κουτσομπολιστικο φορουμ εχεις
-
-
BEST BANNER EVER
-
Κυλιέμαι κάτω μόνο που το βλέπω....
-
Προσεχε γιατι θα ξεβαψει το κοκκινο μαλακι σου
-
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤROLLS ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ.......
RANDOM MADAKOS KAI BALO ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΡΕΣΙΤΑΛ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ 4Τ..Ο RANDOM ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΙΘΑΡΑ, Ο ΜΑDAKOS ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΟΡΕΥΕΙ KAI O ΒΑLO ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΥΜΠΕΡΛΕΚΙ....
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ........ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ....ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΟ ΤΗΣ ΠΑΝΙΑ ΔΕ ΘΑ ΜΕΤΡΑΕΙ.......
-
Μαμάω στο τουμπερλέκι
-
Σοβαρα τωρα εχω ακουσει το MADAKO να τραγουδαει και εχει τελεια φωνη.
Και για το Random εχω ακουσει οτι ειναι καλλιτεχνης.
Για το Balo οτι και να πω θα ειναι λιγο...[/u]
-
aaaa ego eixa tragoudisi mazi me ton remo sto dualdisc pou eixe vgali
a nai kai me tin kalomoira eixame kani ntoueto
sto rex
Random and MADAKOS Rulezzzzzzzzzzz.........