-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μάνο αυτός είσαι εσυ!!??Θα γίνω.
-
Ρε γαμώτο ψάχνω να βρω ενα τραγουδι που σχολιάζει όλα αυτά (νομίζω του Σαββοπουλου..) Περι σκυλαδικων, νεοπλουτων κτλ... το ξερει κανεις;;;
-
απότι κατάλαβα μονο για χθες τραγουδησε ελληνικά η Τουρκάλα.
Δείτε εδώ τους Lordi να καταλάβετε τι έχει να γίνει
Video-clip, save-as -
Ο χρήστης sokos έγραψε:
Δείτε εδώ τους Lordi να καταλάβετε τι έχει να γίνει
Video-clip, save-asαυτη ειναι η συμετοχη της φινλανδιας?????
-
και μετά λέτε η Bίσση σας πείραξε
-
oreo to everything.............pistevo na parei tin 19i thesi
-
Μετά τους Wig-Wam πέρσι, δαγκωτό Lordi φέτος.
ΘΑ ΦΥΓΟΥΝΕ SMS ΛΕΜΕ!
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Μετά τους Wig-Wam πέρσι, δαγκωτό Lordi φέτος.ΘΑ ΦΥΓΟΥΝΕ SMS ΛΕΜΕ!
THA FAME TRELO OUMPALO....
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Ρε γαμώτο ψάχνω να βρω ενα τραγουδι που σχολιάζει όλα αυτά (νομίζω του Σαββοπουλου..) Περι σκυλαδικων, νεοπλουτων κτλ... το ξερει κανεις;;;'10000 Watt' - Τζίμης Πανούσης (μπορεί να το βρεις και ως 'όχι άλλο Νταλάρα')
-
Εμένα μου αρεσε πολύ τελικά το everything!
-
κορυφη η βισση χθες!!!!!! δεν ειδα τη φαντασμαγορικη τελετη στον ιερο ναο του στιβ του κακετση οπου δοξαστηκε, ελειπε βεβαια και ο πατριαρχης Κων/πολεως, ελειπε και η στρατιωτικη και πολιτικη ηγεσια του τοπου αλλα ηταν το επιλεκτο συμβουλιο ειδικων και πολλοι οπαδοι της αννας βισση που σιγουρα πασχουν απο καποιο συνδρομο για να πηγαινουν εκει με πανο κτλ κτλ....μιλαμε για τη τραγουδιστρια που της εκλεψε το τραγουδι η καιλι μινογκ και δε μπορεσε να κανει καριερα στο εξωτερικο! ναναι καλα η βαμπιρη και η ευαγγελατου που μ'ενημερωσαν!
απο το λιγο που πηρε το ματι μου στα μεσημεριαναν καφενεια, ειχε ενα συμπαθητικο europop το οποιο δε ψηφιστηκε και ολως τυχαιως ψηφιστηκε το τραγουδι της, το οποιο καποιος πρεπει να της πει οτι δε χρειαζεται να υπερβαλει οταν το ερμηνευει....overacting στο εσχατο σημειο, αν το εκανε αυτο στις ΗΠΑ θα τη παιρνανε με τις ντοματες! ειναι και 50 χρονων, μη μας παθει και τιποτα......
ναναι καλα το απεραντο ελληνικο χωριο! οσο για την ΕΡΤ και το υπουργειο Τουρισμου, τι να πει κανεις.....
-
Ο χρήστης sonath έγραψε:
Εμένα μου αρεσε πολύ τελικά το everything!Εσύ να ανοίξεις το δικό σου thread με θέμα 'Vissi for ever'. Εδώ είναι το 'Statler & Waldorf'.
Πλάκα κάνω, ε...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ειναι και 50 χρονων, μη μας παθει και τιποτα...........
Πενήντα ήταν πριν δέκα χρόνια! Συνομίλικη της μάνας μου είναι
-
Δεν στέλνουμε καλύτερα τον Τζίμι Πανούση; Τι χάλι είναι αυτό ...
Μου έβαλαν 2 από τα 4 τραγούδια του Καρβέλα και όλως τυχαίως ενώ
όλα τα γκάλοπ έλεγαν ότι θα βγει του Κοντόπουλου...βγήκε του Καρβέλα!
Ρε άϊ ...που μας κοροιδεύετε στα μούτρα μας!Εμένα μόνο του Κοντόπουλου μου άρεσε. Η μπαλάντα δεν πάει στην Βίσση.
Φτωχός στίχος, αντιγραφή η σύνθεση από τραγούδι του Μichael Jackson,
αδιάφορο εώς και βαρετό τραγούδι που δεν το θυμάσαι την επόμενη στιγμή
[ή δεν θες να το θυμάσαι], φωνή που δεν της έβγαινε. Είπαμε καλή αλλά
σε αυτά μόνο Μαντώ!Αυτα.
-
Eγώ θα έστελνα Ταμπάκη.-
Δεν κάνω πλάκα.
Και γέλιο θα έβγαζε, και στυλ άφθονο διαθέτει, και θα έδειχνε ότι είμαστε και άνετοι και χιουμορίστες και δεν μασάμε απο γιουροβιζιόνες. -
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Eγώ θα έστελνα Ταμπάκη.-
Δεν κάνω πλάκα.
Και γέλιο θα έβγαζε, και στυλ άφθονο διαθέτει, και θα έδειχνε ότι είμαστε και άνετοι και χιουμορίστες και δεν μασάμε απο γιουροβιζιόνες.Δεν έχεις κ άδικο...θυμάστε εκείνον τον απίθανο Αυστριακό που με μια
βλακεία πήρε την 5-6η θέση; -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
ειναι και 50 χρονων, μη μας παθει και τιποτα......
.....
Πενήντα ήταν πριν δέκα χρόνια! Συνομίλικη της μάνας μου είναι
Οχι ρε, 50 ειναι. Ητανε συμφοιτητρια το 70κατι με μια πενηνταρα ξαδερφη μου στο Οικονομικο της Νομικης (ή την Παντειο; )
Τεσπα, πριν λίγο στις ειδησεις ακουσα και το 'τραγούδι'....
Για να πω τη μαυρη αλήθεια, εμενα μια φορα, παλια, με αρεζε ενα τραγουδι που ειχε πάει στην Γιουροβιζιον. Το λέγανε 'Ανοιξη', τοχε γραψει ο Μικρουτσικος [ημουνα εφηβος, δεν ηξερα, ασε που τον θυμομουνα από τον δισκο με τον Ρασουλη, 'να μαστε παλι εδω Αντρεα' κοκ... ] και το λεγε η Βοσσου. Ητανε πολυ κλασε για τετοια δουλεια, ενορχηστρωση μαματη, φωνητικα τζάμι κλπ. Δυο επίπεδα πάνω από το στανταρ. Νομιζω ομως οτι γυρισε με το τριτο το μακρυτερο, οποτε και καταλαβα οτι το πανηγυρακι ειναι γ' διαλογης και το 'κοψα το σπορ.
Α! Άγγελε, συμφωνώ για τον Ταμπάκη. Ειδικα αμα επαιρνε στα φωνητικα τον Κατμαν θα γινοτανε τρελός τζερτζελες.... Σαμπως η αλλη που χτυπιεται 'Everything' καλύτερη είναι;
-
Βλέπω τη καταστροφή που έχει γίνει στη περιοχή του Έβρου και σκέφτομαι τι όμορφα που είμαστε εδώ πέρα. Κάποιοι συμπατριώτες μας έχουν καταστραφεί και εμείς λέμε τα δικά μας. Αλλά θα μου πει κανείς, εντάξει θα πάρουν αποζημιώσεις. Να καλά, βάλτο στα ανέκδοτα.
Έχουμε γίνει 'αναίσθητοι' αλλά ας το θυμηθούμε αυτό όταν μας έρθει και στη δική μας πόρτα η όποια ζημιά και κάποιοι άλλοι θα μας κοιτούν.
Τι μαλακίες γράφω τώρα έ; Ας μείνω στο θέμα και ας κάνω πιο μάγκες όλους αυτούς τους υπέρλαμπρους αστέρες.
Βρε δε πηδιόμαστε ομαδικώς. Ασχολούμαστε με μαλακίες ή για να το πω πιο ευγενικά βρακί δεν έχει ο κώλος μας ... .
Φιλάκια.
-
tazio
Eμείς πνιγόμαστε με 10 εκ νερού βροχής...δεν θέλουμε και πολύ!
Κατά τα άλλα...συμφωνώ 100%
-
Πριν από λίγο άκουσα το everything...
Γιατί εχω την εντύπωση οτι πριν λίγα χρόνια η ίδια τραγουδίστρια είχα κάνει απόπειρα εξαγωγής του εαυτού της με ένα παρόμοιο τραγωδάκι; (καναδυό τόνους ψηλότερα, μερικά bps περισσότερα και μερικές λεξούλες διαφορετικές)Ο χρήστης elteo έγραψε:
Φτωχός στίχος, αντιγραφή η σύνθεση από τραγούδι του Μichael Jackson,
κατάφερε ο καρβέλας με το ίδιο τραγούδι να κλέψει και τον εαυτό του και τον M.Jackson;
Euro-vissi-on 2006