-
Έλα τώρα που γυρίζει. Διαλέχτε...
-
-
-
βρε ιερόσυλε...gallardo ψήφισες???
-
430 φυσικα... Δεν μου αρεσει η Audοποιηση της Lambo.
-
^^^+1
-
Ανοιχτή ;;; Kαμία
Μεταξύ των δύο πάντως, Gallardo, ανοιχτή ή κλειστή...
-
F430.-
-
-
Fezza...
Δημήτρη, έχεις αρχίσει και βαράς μύγες εκεί ή μου φαίνεται;
-
F 430.
-
Gallardo. Ferrari μόνο 360 (είτε CS είτε απλή), άντε και 355.
-
Ferrari...
Πέραν του ότι μου φαίνεται πιο όμορφη η 430 δλδ, lambo καμπριολέ, βρε παιδιά; Ήμαρτον...σα μποντιμπιλνταράς με μπικίνι είναι!
(λέμε τώρα) -
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Fezza...Δημήτρη, έχεις αρχίσει και βαράς μύγες εκεί ή μου φαίνεται;
Φαγώθηκες . Απλά χαλαρώνα πριν το γυμναστήριο
-
Επί της ουσίας, τα 520 άλογα της Lambo θα είναι πολύ πιο αξιοποιήσιμα στην ελληνική άσφαλτο από τα 490 της 430. Και μη μου πείτε ότι θα την πάρετε μόνο για μόστρα .
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Επί της ουσίας, τα 520 άλογα της Lambo θα είναι πολύ πιο αξιοποιήσιμα στην ελληνική άσφαλτο από τα 490 της 430. Και μη μου πείτε ότι θα την πάρετε μόνο για μόστρα .Κανένα από τα δύο αυτοκίνητα δεν είναι φτιαγμένα για την ελληνική άσφαλτο!! Έχεις την εντύπωση ότι θα χειριζόσουν τα 520 άλογα της Lambo με την ίδια ευκολία που χειρίζεσαι το mx5?? Αυτά τα αμάξια δεν είναι για drift ούτε καν για τα Μέγαρα. Θέλουν Ευρωπαϊκές πίστες για να ξεδηπλώσουν το ταλέντο τους. Όσο και λεφτά και να είχα δεν θα αγόραζα τέτοιο αμάξι στην Ελλάδα. Αν ζούσα σε κάποια άλλη χώρα της Ευρώπης τότε ναι!
-
Με την ίδια ευκολία που χειρίζομαι το ΜΧ5 με τίποτα. Ούτε ο Schumacher δε θα το κατάφερνε αυτό, το Miata είναι ίσως το πιο εύκολο πισωκίνητο. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να το χαρείς. Μπορεί π.χ. να κάνεις λιγότερα drift με την 430 απ' ό,τι με το Miata, αλλά χαίρεσαι άλλα πράγματα. Ένα καλό κατέβασμα, ένα ανέβασμα μέχρι τον κόφτη, έχουν ένα ρεπερτόριο που ένα νορμάλ αυτοκίνητο (όπως το ΜΧ5) δεν έχει δει ούτε στον ύπνο του. Ούτε εγώ θα τα αγόραζα, όπου κι αν έμενα, γιατί θεωρώ ότι δεν είναι σωστό άλλοι δίπλα σου να μην έχουν να φάνε και συ να κυκλοφορείς μέσα σε 300.000 ευρώ. Αν δεν είχα αυτόν τον ηθικό σκόπελο και είχα βέβαια τα χρήματα, ΑΝΕΤΑ κυκλοφορούσα καθημερινά μέσα σε μια 430 Spider ή σε μια Gallardo Spyder
-
F430,αν και προτιμώ την κλειστή,το καλύτερο αυτοκίνητο παραγωγής αυτή τη στιγμή στον κόσμο..
-
Εδώ εγώ δυσκολεύομαι....
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
F430,αν και προτιμώ την κλειστή,το καλύτερο αυτοκίνητο παραγωγής αυτή τη στιγμή στον κόσμο..+1
Gallardo Spyder vs F430 Spider