ΠΡΟΣΟΧΗ.!!! Εχω δει ποντικι xsara στεισιον βαγκον με μπατσο με στολή στη θέση του οδηγου στα πρώτα χιλιομετρα Λαρισας-Αθηνας. Που ηταν η φωτογραφική μηχανή? Στη θέση των προβολέων ομίχλης!!! Φωτογραφιζε τα αυτοκίνητα από πισω.
Επισης, λευκο OCTAVIA στη διαδομη Κατερινη-Θεσ/νικη μετά τα διόδια των Μαγλαρων κατω από τη γέφυρα. Σταματημενο στην πορεία προς Θεσ/νικη, η φωτογραφικη μηχανη κατω από τη γέφυρα σε τριποδο, φωτογραφιζε τα αυτοκινητα απο πισω....Νεα μόδα!!!
Οσο για προστιμα...με είχαν γραψει καποτε στην ευθεία της Κατερίνης-Λαρισας στο υψος του Διου. 137χλμ με όριο 60, παρόλο που ο δρομος είχε τελειωσει...Τελος παντων. ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ....Αφαιρεση πινακιδων, αδειας αυτο/του και αδειας οδηγησης για ενα μηνα (Διοικητικη από τον Αρχιτροχαιο Κατερίνης). Για την ποινικη ποτε δεν μου ήρθε κληση να παραστω στο δικαστηριο. Εμαθα όμως ότι με δικασαν ερήμην και το προστιμο συνολικα (με δικαστικα και τοκους κλπ) ηταν 55.000δρχ. Πωσ το μαθα? Ηρθε το εκκαθαριστικο της εφοριας.... Για point-system δεν ξερω τι κανουμε.
-
Γεια σας...
Ασχημα νέα: Σήμερα γυρίζοντας από Πάτρα, στα Goody's ακριβώς μετά τα διόδια ήταν σταματημένο περιπολικό με αναμένους φάρους. Αναμενομενο θα πείτε όσοι περνάτε από το δρόμο συχνά...
Το κακό είναι ότι το radar detector άρχισε να φωνάζει ενώ πλησίαζα προς το περιπολικό, στη συχνότητα Ku, δηλαδή αυτή που χρησιμοποιούν οι φορητές κάμερες (miniGatso). Να σημειώσω ότι επίτηδες έκοψα ταχύτητα για να παρατηρήσω το γύρω χώρο και δεν είδα τον 'γνωριμο' τρίποδα με
την κάμερα στημένο.Πολύ φοβαμαι λοιπόν ότι άρχισαν και εδώ κόλπα αντίστοιχα με αυτά της Ολανδίας, όπως τα έχουμε δει στο tuftufclub, με 'φορεμένες' κάμερες σε αυτοκίνητα.
-
poio antiradar exeis? na to paroume? douleuei?
-
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
poio antiradar exeis? na to paroume? douleuei?Είχα γράψει και άλλη φορά επι αυτού, ρωτώντας αν έχει κανένας άλλος αλλά απάντηση δεν πήρα...
Εχω το Bel 990, που για laser (αυτά με τα οποία 'σημαδευουν') είναι άχρηστο όπως και οποιοσδήποτε άλλος ανιχνευτής λόγω μικρής διασποράς του σήματος laser. Για κάμερες όμως, σου δίνει αρκετό χρόνο να αντιδράσεις. Μπορεί κανείς να βρει το Bel 550 στην Ελλάδα, αντίστοιχο Ευρωπαικό μοντέλο αν και πολύ ακριβότερα. -
Προχτές το βράδυ είδα ότι υπάρχουν τοποθετημένες στην Εγνατία μεταξύ Ιασωνίδη και Αγ. Σοφίας δύο κάμερες (κουτιά) που ελέγχουν και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Κάθησα αρκετά λεπτά και τα παρατηρούσα, αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς ελέγχουν (υπέρβαση ορίου ταχύτητας ή παραβίαση κόκκινου) . Πρέπει πάντως να με τράβηξε αρκετά 'πορτραίτα' καθώς την κοιτούσα πως δούλευε.
-
Ο χρήστης filandos έγραψε:
Προχτές το βράδυ είδα ότι υπάρχουν τοποθετημένες στην Εγνατία μεταξύ Ιασωνίδη και Αγ. Σοφίας δύο κάμερες (κουτιά) που ελέγχουν και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Κάθησα αρκετά λεπτά και τα παρατηρούσα, αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς ελέγχουν (υπέρβαση ορίου ταχύτητας ή παραβίαση κόκκινου) . Πρέπει πάντως να με τράβηξε αρκετά 'πορτραίτα' καθώς την κοιτούσα πως δούλευε.επρεπε να παρεις ενα μαυρο spray να της ριξεις ............για να μην σου πω μια μολοτοφ οπως κανουν οι φιλοι μας οι ολλανδοι και οχι μονον.
το καλυτερο ομως ειναι με ενα δυνατο 4X4 και ενα εξισου γερο συρματοσχοινο να την δεσει κανεις και να την παρει μαζι του βολτα.
και αστους μετα να πανε να ψαξουν να βρουν το φιλμ για να το εμφανισουν!!!!!!!!! -
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
Προχτές το βράδυ είδα ότι υπάρχουν τοποθετημένες στην Εγνατία μεταξύ Ιασωνίδη και Αγ. Σοφίας δύο κάμερες (κουτιά) που ελέγχουν και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Κάθησα αρκετά λεπτά και τα παρατηρούσα, αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς ελέγχουν (υπέρβαση ορίου ταχύτητας ή παραβίαση κόκκινου) . Πρέπει πάντως να με τράβηξε αρκετά 'πορτραίτα' καθώς την κοιτούσα πως δούλευε.
επρεπε να παρεις ενα μαυρο spray να της ριξεις ............για να μην σου πω μια μολοτοφ οπως κανουν οι φιλοι μας οι ολλανδοι και οχι μονον.
το καλυτερο ομως ειναι με ενα δυνατο 4X4 και ενα εξισου γερο συρματοσχοινο να την δεσει κανεις και να την παρει μαζι του βολτα.
και αστους μετα να πανε να ψαξουν να βρουν το φιλμ για να το εμφανισουν!!!!!!!!!Αν και γενικά θαυμάζω τις εξτρεμιστικές ενέργεις (όχι την βία, βέβαια) δεν μπορώ να πώ ότι θα μπορούσα και να το κάνω. Γι' αυτό θα σεβαστώ το όριο των 50 km/h (δεν είναι και λίγα σε πυκνοκατοικημένη περιοχή) και εννοείται το κόκκινο στο σηματοδότη.
Και ένα σχόλιο για την συμπρωτεύουσα. Αυτό που μ' ενοχλεί είναι ότι η τροχαία την στήνει στα συνδετικά τμήματα των εισόδων και των εξόδων του περιφεριακού και γράφει για υπερβολική ταχύτητα (με όριο τα 50 km/h), ενώ τα 70-80 km/h είναι φυσιολογική ταχύτητα. Αντίθετα δεν έχω δει να γράφουν κανένα όταν όλοι πηγαίνουν 70-80 km/h στην Β. Όλγας, ή στην Ν. Εγνατία, και επίσης δεν κόβουν κλίσεις για τα διπλά και τα τρίδιπλα παρκαρίσματα σε διάφορους δρόμους πέρα από τις πρωινές ώρες αιχμής με αποτέλεσμα το βράδυ να γίνεται το έλα να δεις.
-
Ιδιαίτερη προσοχή δείξτε στο χωριό Αγ. Παρασκευή μεταξύ Λειβαδιάς και Αλιάρτου. Τό όριο εντός του χωριού είναι 50 χλμ. Την προηγούμενη Κυριακή έκοψα αμέσως γιατί το ξέρω, αυτός που με ακολουθούσε τρελάθηκε γιατί φρέναρα και μου άναβε τα φώτα καθώς με πλησίαζε. Τελικά μόλις περάσαμε μπροστά από το περιπολικό τον σταμάτησαν για συνέντευξη και τα δέοντα. Πιο κάτω στο αντίθετο ρευμα όπως ανεβαίνουμε από Θήβα Αλίαρτο το μπλόκο είναι τρίποδο στημένο μετά απο βενζινάδικο με περιπολικό μετά από 500 μέτρα.
-
ΠΡΟΣΟΧΗ.!!! Εχω δει ποντικι xsara στεισιον βαγκον με μπατσο με στολή στη θέση του οδηγου στα πρώτα χιλιομετρα Λαρισας-Αθηνας. Που ηταν η φωτογραφική μηχανή? Στη θέση των προβολέων ομίχλης!!! Φωτογραφιζε τα αυτοκίνητα από πισω.
Επισης, λευκο OCTAVIA στη διαδομη Κατερινη-Θεσ/νικη μετά τα διόδια των Μαγλαρων κατω από τη γέφυρα. Σταματημενο στην πορεία προς Θεσ/νικη, η φωτογραφικη μηχανη κατω από τη γέφυρα σε τριποδο, φωτογραφιζε τα αυτοκινητα απο πισω....Νεα μόδα!!!
Οσο για προστιμα...με είχαν γραψει καποτε στην ευθεία της Κατερίνης-Λαρισας στο υψος του Διου. 137χλμ με όριο 60, παρόλο που ο δρομος είχε τελειωσει...Τελος παντων. ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ....Αφαιρεση πινακιδων, αδειας αυτο/του και αδειας οδηγησης για ενα μηνα (Διοικητικη από τον Αρχιτροχαιο Κατερίνης). Για την ποινικη ποτε δεν μου ήρθε κληση να παραστω στο δικαστηριο. Εμαθα όμως ότι με δικασαν ερήμην και το προστιμο συνολικα (με δικαστικα και τοκους κλπ) ηταν 55.000δρχ. Πωσ το μαθα? Ηρθε το εκκαθαριστικο της εφοριας.... Για point-system δεν ξερω τι κανουμε. -
Epishs sthn A8hnwn-8essalonikhs th sthnoun ston Komvo twn Mikro8hbwn
-
Εξω από το Βελεστινο στο ρεύμα προς Αθήνα στο 300 χλμ. την Κυριακή 3-3-2003. Πάντως στη διαδρομή Αθήνα Θεσαλονίκη και επιστροφή τις ώρες 3.00 - 7.00 απόγευμα στις 28-2-2003 και στις 2-3-2003 δεν ανίχνευσα άλλο σημείο με το COBRA που έχω.
-
ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ ΠΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΕΦΥΡΑΚΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΣΙΤΡΟΕΝ ΟΠΟΥ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΘΥΜΑΤΑ, ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 60 KM. ΟΜΩΣ Η ΕΥΘΕΙΑ ΞΕΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΑΝ ΠΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 80 ΣΕ ΠΡΟΣΠΕΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ! -
Αυτό ίσως το βρείτε ενδιαφέρον, μια και μιλάμε για κάμερες κι άλλες τέτοιες αηδίες των στρουμφ:
-
Αυτή είναι μια από τις διευθύνσεις στο Ιnternet για το περίφημο spray.
http://www.fuzzbusters.com/photo_fog.htm
Δυστυχώς έχει πανάκριβα έξοδα αποστολής (περίπου διπλάσια της αξίας ενός τεμαχίου, συμφέρει να τα πάρεις 2-3 ή και παραπάνω μαζεμένα για εξοικονόμηση εξόδων αποστολής) Όποιος το έχει δοκιμάσει ας μας πεί τη γνώμη του.Φίλε το link που αναφέρεις δεν ανοίγει, για βοήθησε λίγο την κατάσταση και ψάξε να δεις γιατί???
Ευχαριστώ -
Φιλε Frixo έχεις δίκιο, το site δεν δουλεύει. Ψάχνοντας για φθηνότερες τιμές για το εν λόγω προϊόν, το βρήκα στην διεύθυνση http://www.radar-laser-jammers.com/ . Κοίτα στη στήλη Products, λέγεται 'Photo Fog'. Κοστίζει 30 $ το μπουκάλι των 250 ml και 45 $ τα έξοδα αποστολής με απλό ταχυδρομείο, ΑΛΛΑ η ελάχιστη παραγγελία από το site είναι 45 $, οπότε αν πάρεις ένα πληρώνεις 45 (ελάχιστη παραγγελία) + 45 (έξοδα αποστολής) = 90 $. Αν πάρεις δύο μπουκάλια πληρώνεις 60 (2x30) + 45 (έξοδα αποστολής) = 105 $. Εγώ ήδη παρήγγειλα ένα κομμάτι και το παρέλαβα μετά από 25 μέρες περίπου. Το περίεργο με το spray είναι ότι ποτέ δεν θα μάθεις αν δουλεύει καλά γιατί, αν όντως δουλέυει, απλώς δεν θα πάρεις ταχυδρομική κλήση με την παράβαση σου. Ας είναι όμως, έστω να έχουμε την αίσθηση οτι είμαστε κάπως προστατευμένοι.
-
Ο χρήστης knick έγραψε:
Φιλε Frixo έχεις δίκιο, το site δεν δουλεύει. Ψάχνοντας για φθηνότερες τιμές για το εν λόγω προϊόν, το βρήκα στην διεύθυνση http://www.radar-laser-jammers.com/ . Κοίτα στη στήλη Products, λέγεται 'Photo Fog'. Κοστίζει 30 $ το μπουκάλι των 250 ml και 45 $ τα έξοδα αποστολής με απλό ταχυδρομείο, ΑΛΛΑ η ελάχιστη παραγγελία από το site είναι 45 $, οπότε αν πάρεις ένα πληρώνεις 45 (ελάχιστη παραγγελία) + 45 (έξοδα αποστολής) = 90 $. Αν πάρεις δύο μπουκάλια πληρώνεις 60 (2x30) + 45 (έξοδα αποστολής) = 105 $. Εγώ ήδη παρήγγειλα ένα κομμάτι και το παρέλαβα μετά από 25 μέρες περίπου. Το περίεργο με το spray είναι ότι ποτέ δεν θα μάθεις αν δουλεύει καλά γιατί, αν όντως δουλέυει, απλώς δεν θα πάρεις ταχυδρομική κλήση με την παράβαση σου. Ας είναι όμως, έστω να έχουμε την αίσθηση οτι είμαστε κάπως προστατευμένοι.εκτος του οτι ειναι αδικαιολογητα υπερβολικα τα εξοδα αποστολης [εγω πληρωσα για ενα μικρο δεμα βαρους 1.2lbs απο αμερικη 17 ευρω οπου τα 8 ευρω ηταν επιβαρυνση για την ευρωπη] το photo fog ειναι και λιγο ''απατη'' οχι οτι δεν δουλευει αλλα απλα μετα απο λιγο φευγει και θελει ξανα να ψεκασεις την πινακιδα.
ετσι καποια στιγμη μοιραια τελειωνει και αντε παλι στο λουκι για να το ξαναπληρωσεις [πονηροι αυτοι που το εβγαλαν].υπαρχει και αλλη λυση αλλα μονο μεσω pm την συζηταμε...........
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
ετσι καποια στιγμη μοιραια τελειωνει και αντε παλι στο λουκι για να το ξαναπληρωσεις [πονηροι αυτοι που το εβγαλαν].
Αφού φαίνεται ότι ενδιφέρονται πολλοί, μήπως να μαζευτούμε και να κάνουμε μια μεγάλη παραγγελία ώστε να μειωθούν και τα έξοδα αποστολής?
-
Ο χρήστης ntliks έγραψε:
ετσι καποια στιγμη μοιραια τελειωνει και αντε παλι στο λουκι για να το ξαναπληρωσεις [πονηροι αυτοι που το εβγαλαν].
Αφού φαίνεται ότι ενδιφέρονται πολλοί, μήπως να μαζευτούμε και να κάνουμε μια μεγάλη παραγγελία ώστε να μειωθούν και τα έξοδα αποστολής?
οι μεγαλες παραγγελιες ''προκαλουν'' τους τελωνειακους [εφ'οσον τα προιοντα ερχονται απο τριτες χωρες και οχι απο την Ε.Ε].
και το λεω αυτο γιατι υπαρχουν πιο καλες λυσεις απο την αλλη πλευρα του Ατλαντικου.
-
Ο κλασικός ο @@@@@ ο Ελληνας.Πάρτε το χαμπάρι
BIG BROTHER IS WATCHING (την ενέργεια που εκλύει η XXXXX σας),HEARING (την XZXXX σας) SMELLING (παλι την XXXXX σας)
YOU.............UOUOUOUOUOUOUOUOUOUOUOUOUOUOUOUOUOUOUOUOUOUOU MPAMPOYLAS..... UOOUOUOUOUOOUOUOUOUOUOU.........
Με τέτοια διασταύρωση στοιχείων YOU CAN HIDE NOWHERE....OUOUOUOU
OUOUOUOUOUOU (ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΜΠΙΝΤΕ)Σιγά, μας τραβάνε τσόντα...
Διαγράφηκαν λέξεις υβριστικού περιεχομένου από τον moderator.
αν ξανασυμβεί θα διαγράφεί ολόκληρο το κείμενο χωρίς προειδοποίση. - topic:timeago_later,about a month
-
Αναβιώνω αυτό το παλιό θέμα για να σας προειδοποιήσω για κάτι που έμαθα από πρώτο χέρι. Όπως ξέρετε η εθνική οδός (τρομάρα της) Κορίνθου-Τριπόλεως είναι κλειστή από την έξοδο της Νεμέας μέχρι λίγο μετά το Άργος λόγω των πρόσφατων καταστροφών. Ως συνέπεια η κυκλοφορία περνάει ολόκληρη από τους δευτερεύοντες δρόμους γύρω από το Άργος.
Αυτήν ακριβώς τη συγκυρία φαίνεται πως περίμεναν οι τοπικοί σερίφηδες της Αργολίδας για να γεμίσουν τα ταμεία τους. Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με τα λεγόμενα φίλης μου μόνιμης κατοίκου Άργους οι εν λόγω δρόμοι έχουν γεμίσει με μπλόκα της τροχαίας με ραντάρ και -νέο φρούτο- μη-επανδρωμένες κάμερες-ραντάρ. Την φίλη μου την έχουν γράψει τρεις φορές για αστείες παραβάσεις (70 με όριο 50) παρ'όλο που μένει στο Άργος και φυσικά δεν μπορεί να σβήσει τις κλήσεις παρά τις γνωριμίες της.
Προσοχή λοιπόν τώρα τις γιορτές όταν περνάτε από εκείνους τους δρόμους, δείξτε υπομονή στην απίστευτη κίνηση που έχουν και μη ξεχαστείτε και προσπαθήσετε να 'ξεχαρμανιάσετε' μόλις βρείτε λίγο ανοικτό δρόμο γιατί θα βρεθείτε να συνεισφέρετε στο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα των στρουμφακίων της Αργολίδος.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Αναβιώνω αυτό το παλιό θέμα για να σας προειδοποιήσω για κάτι που έμαθα από πρώτο χέρι. Όπως ξέρετε η εθνική οδός (τρομάρα της) Κορίνθου-Τριπόλεως είναι κλειστή από την έξοδο της Νεμέας μέχρι λίγο μετά το Άργος λόγω των πρόσφατων καταστροφών. Ως συνέπεια η κυκλοφορία περνάει ολόκληρη από τους δευτερεύοντες δρόμους γύρω από το Άργος.Αυτήν ακριβώς τη συγκυρία φαίνεται πως περίμεναν οι τοπικοί σερίφηδες της Αργολίδας για να γεμίσουν τα ταμεία τους. Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με τα λεγόμενα φίλης μου μόνιμης κατοίκου Άργους οι εν λόγω δρόμοι έχουν γεμίσει με μπλόκα της τροχαίας με ραντάρ και -νέο φρούτο- μη-επανδρωμένες κάμερες-ραντάρ. Την φίλη μου την έχουν γράψει τρεις φορές για αστείες παραβάσεις (70 με όριο 50) παρ'όλο που μένει στο Άργος και φυσικά δεν μπορεί να σβήσει τις κλήσεις παρά τις γνωριμίες της.
Προσοχή λοιπόν τώρα τις γιορτές όταν περνάτε από εκείνους τους δρόμους, δείξτε υπομονή στην απίστευτη κίνηση που έχουν και μη ξεχαστείτε και προσπαθήσετε να 'ξεχαρμανιάσετε' μόλις βρείτε λίγο ανοικτό δρόμο γιατί θα βρεθείτε να συνεισφέρετε στο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα των στρουμφακίων της Αργολίδος.
ειναι παρελθον αυτη η ιστορια γιατι δινεται σημερα στην κυκλοφορια η παρακαμψη 1,5 χιλιομετρου που εχει διαμορφωθει καταλληλα εως οτου λυθει το προβλημα.
παντως οι Αργειοι τροχομπατσοι μαζι με τους εκ Κατερινης κρατανε τα πρωτεια στην μαχη κατα της ''υπερβολικης'' ταχυτητας!!!!!!
τον αλλο μηνα θα υποστω και εγω της συνεπειες του ατοπηματος μου [να πηγαινω με 126 στην εθνικη οδο με οριο 60!!!!] ενωπιον του πλημμελειοδικειου.