κ γ'αυτο Με το χέρι στην καρδιά προτιμάει το Λεον γιατί είναι ποιο σπορ με πλαίσιο κ αναρτήσεις για 'να πας αέρα'.
Μπορεί να μου πει κάποιος τη σημαίνει σπορ αίσθηση «για να πας αέρα»?
Η σπορ αίσθηση πίσω απο ένα τιμόνι αυτ/του είναι κάτι το υποκειμενικό που δεν προσδιορίζεται με μέγεθος οι μονάδες μετρήσεις γενικά κ απλά το αισθάνεσαι, η είναι κάτι που βασίζεται σε αντικειμενικά κριτήρια /μεγέθη / μετρήσεις (πχ χρονομέτρηση σε μια πίστα, καλύτερος χρόνος που σημαίνει καλύτερο στήσιμο, καλύτερο πλαίσιο, καλύτερα φρένα, καλύτερο μοτέρ, καλύτερος επιλογέας άρα καλύτεροι χρόνοι άρα ποιο σπορ άρα και σπορ αίσθηση ) η σε κάτι άλλο που δεν μου έρχεται αυτή τη στιγμή στο μυαλό κ δεν ξέρω ?
Ας μου λύσει κάποιος την απορία κ το μπέρδεμα που έχω μέσα στο μυαλό μου !!!
Επίσης ας μου πει κάποιος πως γίνεται το Golf gti να είναι τόσο κοντά με το Octavia 5 rs σε χρόνους, και το Leon tfsi τόσο μακριά κ από τα δυο στην πίστα των Μεγάρων
Αλλά, το Golf gti να ειναι το απόλυτο σπορ κ το ποιο ολοκληρωμένο GTI απο τα της νέας γενιάς μοντέλα με πλαίσιο-φρενα-επιλογεα-τιμονη-μοτερ κορυφή το Octavia 5 rs που είναι κατά τα λεγόμενα του αρθρογράφου με αναρτήσεις βούτυρο, επιλογέα μέτριο κλπ κλπ που δεν θυμάμαι τώρα κ να κάνουν ίδιους χρόνους στα Μέγαρα !!!!
Το Leon να έχει αυτή τη ριμαδα τη σπορ αίσθηση «για να πας αέρα» όπως γράφει κ ο αρθρογράφος που δεν την έχει το Octavia 5 rs αλλά να είναι τόσο πίσω σε χρόνους !!!!
Και το Golf gti να είναι σπορ κ πας αέρα αλλά κάνει ίδιο χρόνο στα Μέγαρα με το Octavia 5 rs που δεν είναι σπορ κ δεν πάει αέρα σε σχέση με το Leon tfsi που ειναι ποιο σπορ με πλαισιο κ αναρτησεις για 'να πας αερα'.
Σας μπερδεψα λιγο εεεεεε ?????
Εγώ να δείτε πόσο μπερδεμένος είμαι με αυτά που διάβασα ????
Για ref,
απο 4τροχους τευχος 412 Ιαν.2005 πίστα Μεγάρων
Golf GTi 1:15:65 δλ/155,6 χλμ
απο 4τροχους τευχος 426 Μάρτιος 2006 πίστα Μεγάρων
octavia5 rs 1,15,9 δλ / 159,8 χλμ
Leon tfsi 1, 17,00 δλ