-
Βαγγέλη για πες εντυπώσεις?
Ο Κώστας και ο Ιάσονας μπήκαν τελικά?
Κανένας άλλος γνωστός εκτός του Μάνο?Υ.Γ Πάρε τηλέφωνο αύριο να μάθεις (ξέρεις τι)……..Περιμένω.
-
Κruz σε έψαχνα,αλλά yaris δεν είδα...
Κατά τη μιαμιση(λίγο μετά αφού μπήκε ο γερανός στην πίστα)έπρεπε να φύγω,υποχρεώσεις...
Θα τα πούμε παιδιά αναλυτικότερα σε άλλη εξόρμηση
Χρωστάω κι ένα κράνοςΕπισης ξεχασα να πω ταχυτατη αναρρωση στη μπεμπα του Νικου..
+1.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Κruz σε έψαχνα,αλλά yaris δεν είδα...
Κατά τη μιαμιση(λίγο μετά αφού μπήκε ο γερανός στην πίστα)έπρεπε να φύγω,υποχρεώσεις...
Θα τα πούμε παιδιά αναλυτικότερα σε άλλη εξόρμηση
Χρωστάω κι ένα κράνοςΉρθα ακριβώς στη μιάμιση
-
Καλά περάσαμε αφού βοήθησε ο καιρός.
Το πρωί ο Κώστας με τρόμαξε αφού μου είπε χαριτολογώντας ότι η πίστα έχει σε κάθε στροφή 10 κυβικά μέτρα νερό και ελέφαντες
Αφού έχουμε μείνει από φρένα πήγαμε συνετά και το ψιλο-ευχαριστηθήκαμε.
Μάθαμε επίσης ότι όταν τα BMW βγαίνουν από το δρόμο με 140 χλμ δεν παθαίνουν τίποτα. Γερά σκαριά. Άντε σ' έφτιαξα πάλι
Κάπου εκεί μας χαμογέλασε και ο Αγ ΧριστόφοροςΕίδαμε και silencer51 (Θέμης), Random. GTI_ μίλα ρε παιδάκι μου
Μπορεί να τα πούμε και την άλλη Κυριακή...
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
...Μάθαμε επίσης ότι όταν τα BMW βγαίνουν από το δρόμο με 140 χλμ δεν παθαίνουν τίποτα. Γερά σκαριά. Άντε σ' έφτιαξα πάλιΔιορθώνω: 140+ και μέχρι εκείνη τη στιγμή το 325 πήγαινε αέρα, κρατούσε εκπληκτικά (μάταια περίμενα κάποιο γύρισμα), και επιβράδυνε ακόμα πιό καλά: είχα σφίξει ζώνη, είχα στηλώσει τα πόδια για κόντρα, κρατούσα καλά την πόρτα μη μου φύγει, αλλά παρόλα αυτά, σε κάθε φρενάρισμα το κράνος μου φλέρταρε με το παρμπρίζ! Μέχρι την κακιά στιγμή στο τέλος της πίσω ευθείας, όπου το πεντάλ του φρένου έπιασε πάτωμα, και η αμμο-γαρμπιλοπαγίδα φάνηκε πολύ μικρή, με αποτέλεσμα την στάθμευση πάνω στα προστατευτικά λάστιχα
Κάπου εκεί μας χαμογέλασε και ο Αγ Χριστόφορος
νομίζω πως τον είδα τον άγιο στο ντουλαπάκι, ψάχνοντας το τηλέφωνο της οδικής βοήθειας...
Και οι προσπάθειες αποκόλλησης, ενώ διακρίνεται και η πορεία προς τη θέση στάθμευσης...
Επεισοδιακή λοιπόν η 'πρώτη' μου εντός πίστας, αλλά ειλικρινά το καταευχαριστήθηκα!
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον οδηγό μου για την έκκριση αδρεναλίνης, το χορηγό μου, την οδική βοήθεια που έβγαλε το αυτοκίνητο από τη δύσκολη θέση πολύ προσεκτικά χωρίς να προκαλέσει επιπλέον ζημιά και όλους τους φίλους συνφορουμάδες που συμπαραστάθηκαν ηθικά και υλικά βγάζοντας λάστιχα κάτω από το αυτοκίνητο και τον πιστάρχη κο Πανουργιά για τις άψογες υπηρεσίες μεταφοράς με το Kangoo 4x4!
-
Μπράβο ρε μάγκες που περάσατε καλά. Πώς θα μπορούσε να γίνει αλλιώς αφού ήσαστε στην πίστα και με τόσο καλό κλίμα ανάμεσά σας; Περαστικά στον Πρόεδρο (μου αρέσει αυτή η προσφώνηση ) και επειδή είδα ότι σας άνοιξε η όρεξη και για το επόμενο ΣΚ, δημοσιεύω μια φωτογραφία από την αμφίεση του Πανουργιά (ο αλυτάρχης ντε), όπως θα είναι στο καρναβαλοTD :
-
Aς είναι περαστικά...
Άντε μήπως γλυκάνω λίγο την κατάσταση:
http://img236.imageshack.us/img236/9118 ... mer3jh.jpg -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Γειά σου Θέμη!
Η Μπεμπέ πήγαινε για βάψιμο ετσι κι αλλοιώς! Ολα καλά!
Το εντυπωσιακό είναι το πόσο ασφάλεια υπάρχει στην πίστα, σε όποια πίστα.
Εξοδος με +145 χλμ/ωρα δεν είναι αστείο!Ωραιο παρκαρισμα μαστορα, να σε δω στην Κυψελη τι κανεις
Παντως σε παω κοντρα. Σε προηγουμενη επισκεψη στα μεγαρα εφυγα απο την Κ3 (η αριστερη πριν την δεξια προ-φυστικιες) και εφτασα στον φραχτη/συρματοπλεγμα εκει που ειναι η πορτουλα για τους θεατες που πανε προς εξεδρες. Αμα ξαναπερασετε απο εκει να μου φερεται τα πλαστικα του κατω μερους προφυλακτηρα Mondeo
Μετα καναμε και μια πλακιτσα στον Theo111R (πηγαινα καταπανω του με full lock αναποδα ενω ειχε ξεμεινει σβηστος αναμεσα σε Κ8-Κ9) και ευθυμησαμε , αλλα αυτο θα σας το περιγραψει εκεινος.
Δυστυχως αν και ηθελα να ερθω (δεν θα εμπαινε, δεν εχω little τακς), οταν πεφτεις για υπνο στις 7 το πρωι...
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
...Μάθαμε επίσης ότι όταν τα BMW βγαίνουν από το δρόμο με 140 χλμ δεν παθαίνουν τίποτα. Γερά σκαριά. Άντε σ' έφτιαξα πάλι
Διορθώνω: 140+ και μέχρι εκείνη τη στιγμή το 325 πήγαινε αέρα, κρατούσε εκπληκτικά (μάταια περίμενα κάποιο γύρισμα), και επιβράδυνε ακόμα πιό καλά: είχα σφίξει ζώνη, είχα στηλώσει τα πόδια για κόντρα, κρατούσα καλά την πόρτα μη μου φύγει, αλλά παρόλα αυτά, σε κάθε φρενάρισμα το κράνος μου φλέρταρε με το παρμπρίζ! Μέχρι την κακιά στιγμή στο τέλος της πίσω ευθείας, όπου το πεντάλ του φρένου έπιασε πάτωμα, και η αμμο-γαρμπιλοπαγίδα φάνηκε πολύ μικρή, με αποτέλεσμα την στάθμευση πάνω στα προστατευτικά λάστιχα
Κάπου εκεί μας χαμογέλασε και ο Αγ Χριστόφορος
Να και ο υπαίτιος της άσχημης στιγμής
Οτι είχαμε Αγιο είναι σίγουρο τελικά !!
Ασχημο το συναίσθημα να μένεις από φρένα στα 140+ , όπως άσχημο είναι το συναίσθημα της ζημιάς (όχι τόσο της υλικής αφού δεν είναι τόσο σοβαρή) αλλά της ψυχολογικής στους φίλους , αφού χάλασε η μέρα ολονώνΤάκη , δεν μπορείς να πεις , στην πρώτη σου στην πίστα τα είδες όλα !!
silencer51 , δεν προλάβαμε να μιλήσουμε αρκετά .. στο επόμενο
-
Δε μπορεσα να μεινω για οση ωρα θα ηθελα, αλλα ηταν πολυ καλα!
Ο Mr Cavallino ειχε την καλοσυνη να με παει βολτα με το Clio του Βαγγελη. Λοιπον, καλυτερη η Γαλλιδα απο οτι περιμενα! Δε μου εκανε μεγαλη εντυπωση η δυναμη του μοτερ, αλλα εντυπωσιαστηκα απο την πλευρικη προσφυση και την τρομερη ρυθμισιμοτητα του πλαισιου. Ο Μανος οδηγησε γρηγορα και με καθαρες γραμμες χωρις να ταλαιπωρει αναιτια το αυτοκινητο. Μπραβο Βαγγελη για την επιλογη και Μανο για την οδηγηση...
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Τάκη , δεν μπορείς να πεις , στην πρώτη σου στην πίστα τα είδες όλα !!Ναι!
Την επόμενη φορά να δοκιμάσω και Lancia παρακαλώ!
( Με την καλή έννοια)
Επισήμανση σημαντική για τους κακεντρεχείς: Το Τάκης βγαίνει από το Παναγιωτάκης, όχι από το Μητσοτάκης!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Επ! GTI_ ΠΟΥ ησουνα εσύ???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Τάκη , δεν μπορείς να πεις , στην πρώτη σου στην πίστα τα είδες όλα !!
Ναι!
Την επόμενη φορά να δοκιμάσω και Lancia παρακαλώ!
( Με την καλή έννοια)
Επισήμανση σημαντική για τους κακεντρεχείς: Το Τάκης βγαίνει από το Παναγιωτάκης, όχι από το Μητσοτάκης!
Ολα μια χαρά, όπως είπα.
Και η μέρα μας δεν χάλασε καθόλου (3 κιλά παϊδάκια το βεβαιώνουν!)......
Εμεις να είμαστε καλά....Αϊντεεεεεεεεε!!! -
.. αντε να γραψω κι εγω!
κατα την προσφιλη μου τακτικη (η οποια συντομα θα αλλαξει), παρκαρα το τουτου εξω και μπηκα με κρανος, γιατι 'ολο και καποια βολτα θα κανουμε'!!
Πρωτη βολτα με τον Βασιλη, πρωτη φορα που μπηκα με τη Λαντσια στην πιστα... Ωραια πραγματα! Κατι πρεπει να γινει, για να μπει η δυναμη κατω, γιατι υπαρχουν καποιες δυσκολιες...
Δευτερη βολτα με τον Τσιλη!
ΟΛΑ τα λεφτα!! Ο τσιγκος απιστευτο παιχνιδι, ζωντανο ολοκληρο το αυτοκινητο και στο μεταξυ, κλεινεις και το τασακι που ανοιγει! Αυτο ειναι διασκεδαση!!!
Μετα απο πολλα παρακαλια, μπηκα και στο 106 του chrmes (να δω πως πανε αυτα τα γαλλικα τελος παντων) στην εκδοση GTI - παρακαλω!!
Αμεσως μετα τη βολτα με τον τσιγκο του τσιλη, με το 106 νομιζα οτι πετουσα και κυριαρχουσε μια γαληνη και μια ηρεμια... απλα γυριζεις το τιμονι και στριβεις.. αααααλλοο φρουτο! (ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΤΩΩΩΩΡΑΑΑ!)Αποθεωση η τελευταια βολτα με τον κρους!!
Οι λαμαρινες φτιαχνοντε! (το ξερω, αληθεια!!)
-
Αψογος ο D-Jet !
Περιμένουμε και φωτό από 'in-car-action'!
Πάλι καλά για την 325i - φοβήθηκα για κάτι χειρότερο . Περαστικά!!!!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Aς είναι περαστικά...
Άντε μήπως γλυκάνω λίγο την κατάσταση:
http://img236.imageshack.us/img236/9118 ... mer3jh.jpgAσχημη στιγμη..ελπιζω να μην επαθε ζημιες ο ελικας..............
( kouk ετοιμασου για Μ-PACK... )
-
παιδια, ζηλευω γιατι τελικα δεν μπορεσα να κατεβω...(καταραμενες επιβλέψεις)....
περαστικα στην μπεμπα του κουκ, αν και ειδα οτι δεν μασησε...
επιφυλάσομαι για το μελλον...
-
Μηπως υπαρχει καμμια φωτογραφια των 182????
Pm me pls
Πληρωνουμε οσο οσο....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Μηπως υπαρχει καμμια φωτογραφια των 182????
Pm me pls
**Πληρωνουμε **οσο οσο....Πρέπει να έχω. 32€ (όσο έδωσα για V-Power Racing).
-
:: 4ΤF-TD8 :: 26/2/06 :: Ε ρε γλέντιααα!!