Ο χρήστης syele έγραψε:
...Μάθαμε επίσης ότι όταν τα BMW βγαίνουν από το δρόμο με 140 χλμ δεν παθαίνουν τίποτα. Γερά σκαριά. Άντε σ' έφτιαξα πάλι
Διορθώνω: 140+ και μέχρι εκείνη τη στιγμή το 325 πήγαινε αέρα, κρατούσε εκπληκτικά (μάταια περίμενα κάποιο γύρισμα), και επιβράδυνε ακόμα πιό καλά: είχα σφίξει ζώνη, είχα στηλώσει τα πόδια για κόντρα, κρατούσα καλά την πόρτα μη μου φύγει, αλλά παρόλα αυτά, σε κάθε φρενάρισμα το κράνος μου φλέρταρε με το παρμπρίζ! Μέχρι την κακιά στιγμή στο τέλος της πίσω ευθείας, όπου το πεντάλ του φρένου έπιασε πάτωμα, και η αμμο-γαρμπιλοπαγίδα φάνηκε πολύ μικρή, με αποτέλεσμα την στάθμευση πάνω στα προστατευτικά λάστιχα

Κάπου εκεί μας χαμογέλασε και ο Αγ Χριστόφορος
νομίζω πως τον είδα τον άγιο στο ντουλαπάκι, ψάχνοντας το τηλέφωνο της οδικής βοήθειας...
Και οι προσπάθειες αποκόλλησης, ενώ διακρίνεται και η πορεία προς τη θέση στάθμευσης...

Επεισοδιακή λοιπόν η 'πρώτη' μου εντός πίστας, αλλά ειλικρινά το καταευχαριστήθηκα!
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον οδηγό μου για την έκκριση αδρεναλίνης, το χορηγό μου, την οδική βοήθεια που έβγαλε το αυτοκίνητο από τη δύσκολη θέση πολύ προσεκτικά χωρίς να προκαλέσει επιπλέον ζημιά και όλους τους φίλους συνφορουμάδες που συμπαραστάθηκαν ηθικά και υλικά βγάζοντας λάστιχα κάτω από το αυτοκίνητο και τον πιστάρχη κο Πανουργιά για τις άψογες υπηρεσίες μεταφοράς με το Kangoo 4x4!