-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πάντως επειδή δεν κρατήθηκα,πήγα σπίτι και του κότσαρα ένα χαρτί πολύ πρώτο!Την ιδέα την πήρα από κάποιον συν-forum-ίστα μας!
Σωστόοος...!!!
Κrus είσαι ηθικός αυτουργός!
Μια χαρά είναι ο γαϊδαράκος του Krus...επιδρά στην ψυχολογία ενώ το ξεφούσκωμα του δίνει την δυνατότητα να γυμναστεί!
Έτσι!
Εγώ πάντως λάστιχα δεν έχω ξεφουσκώσει, και μάλλον δεν θα το κάνω ποτέ... Δεν πάει το χέρι μου γμτ. -
Έτσι έλεγα κι εγώ μέχρι που με έπσρωξε η αναισθησία του !
Πάντως εκτός από το 'χαρτάκι' δεν μπορώ να πω ότι είμαι και πολύ περίφανος.Εκ των υστέρων σκεπτόμενος αν ξανασυνέβαινε ίσως να μην το έκανα πάλι... -
Να δώσω τα 'μπόνους' της εβδομάδας.
Πρώτα ο 'κύριος' με το fuego που θεώρησε σωστό να έρθει από τη μεσαία λωρίδα της Καποδιστρίου για να στρίψει αριστερά στο Βεΐκου, κλείνοντας όσους περίμεναν να στρίψουν κανονικά και παραλίγο να δημιουργήσει 'ακουμπήματα'. Πάντως ήταν και πολύ 'υπεράνω', μια και κάμποσοι του έβρισσαν τη μαμά του αλλά αυτός τους αγνόησε επιδεικτικά.
Το έχτρα μπόνους της εβδομάδας πηγαίνει στον κύριο Τρόβα και τους συνεργάτες του στο κατάστημα της οδού Παπανικολή στο Χαλάνδρι. Οι κύριοι αυτοί θεώρησαν σωστό να παραλάβουν αυτοκίνητα (από φορτηγό φορέα) 16:00+ το μεσημέρι της παρασκευής. Αποτέλεσμα η ουρά των αυτοκινήτων (μια και η δύο λωρίδες κυκλοφορίας γίνονταν αναγκάστικά μία) να έχει φτάσει σχεδόν στην Αγία Παρασκευή. Μπράβο κύριοι.
-
Επειδή τη περασμένη εβδομάδα οι ιδιοκτήτες φορτηγών χωματουργικών εργασιών έκαναν την εθνική οδό ...άνα σταθμεύοντας στην δεξιά πλευρά του δρόμου. Χωρίς να ρωτήσω κάν τι αιτήματα είχαν μια και από τη στιγμή που ταλαιπωρούν κόσμο που δε μπορεί να τους δώσει λύση χάνουν το όποιο δίκιο τους. Τους αφιερώνω δύο φωτογραφίες. Ας βελτιωθούν πρώτα και μετά μαζί τους σε ότι ζητήσουν (με το σωστό τρόπο) .
Φορτωμένος με άμμο αλλά κάλυμα στο φορτίο 'δεν'.
Τελικά οι λαστιχάδες πρέπει να γίνουν κλέφτες.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Τελικά οι λαστιχάδες πρέπει να γίνουν κλέφτες.Αυτά τα λάστιχα δεν είναι απλά τελειωμένα!Τελικά εμείς οι Έλληνες ή είμαστε κωλόφαρδοι που δεν έχουμε σκοτωθεί οι μισοί στο δρόμο ή είμαστε όλοι τρελοί οδηγοί!Δεν μπορώ να πιστέψω πώς μπορούν και κοιμούνται τα βράδια αυτοί οι άνθρωποι!Πώς δέχονται και τα οδηγάνε;Αν φάνε κανέναν στο δρόμο γιατί δεν κράτησαν τα λάστιχα;
ΥΓ:Και μετά αναρωτιούνται γιατί δεν έχουν αλυσίδες οι επαγγελματίες!Εδώ δεν έχουν λάστιχα!
-
Για να αλλαξεις ολα τα ελαστικα μιας νταλικας θες μια μικρη περιουσια, προτιμουν την κλησούλα.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Για να αλλαξεις ολα τα ελαστικα μιας νταλικας θες μια μικρη περιουσια, προτιμουν την κλησούλα.Έλα όμως που δεν ξέρουν πόσο πάνε δύο τετραγωνικά γης σε τριτοκλασάτο νεκροταφείο! Ακόμη και από οικονομικής άποψης συμφέρει η αλλαγή στα λάστιχα...
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Για να αλλαξεις ολα τα ελαστικα μιας νταλικας θες μια μικρη περιουσια, προτιμουν την κλησούλα.
Έλα όμως που δεν ξέρουν πόσο πάνε δύο τετραγωνικά γης σε τριτοκλασάτο νεκροταφείο! Ακόμη και από οικονομικής άποψης συμφέρει η αλλαγή στα λάστιχα...
Μπα σκέπτονται (λέμε τώρα η λέξη σκέπτομαι μάλλον δεν υπάρχει σε τέτοιους 'οργανισμούς') ότι εγώ δε θα πάθω τίποτα, θα τη πληρώσει 'ο μικρός ιχής'.
Αν όμως κοπούν μερικοί ...λοι με ποινές (όχι απαραίτητα οικονομικές) σεβαστές τότε μπορεί και να αλλάξουν τρόπο 'σκέψης', άρα και τα πράγματα στους δρόμους μας.
-
Μιας και είναι Σάββατο και είμαι χαλαρός, ας γράψω για τα ζώα της εβδομάδας.
Ζώο no1 εγώ. Την Τρίτη το πρωί προσπαθώντας να βγω στη Λεωφόρο Συγγρού από τον παράδρομό της χτύπησα τον μπροστινό μου που φρέναρε ξαφνικά γιατί ερχόταν αυτοκίνητο στη δεξιά λωρίδα της Συγγρού. Το ατύχημα οφείλεται στην πρωινή νύστα και στο χαλάρωμα του πεντάλ του φρένου του TIPO (το αμάξι της μητέρας μου) που πιάνει μετά το μέσο της διαδρομής του. Αποτέλεσμα: απλό ξεθώριασμα του χρώματος (ούτε καν γρατζουνιά) του Megane Coupe μπροστά μου (φεύγει με αλοιφή) και σπάσιμο του προφυλακτήρα στη δεξιά γωνία στο TIPO.
Ζώο No2 οδηγός με Honda Civic (αν θυμάμαι καλά) που παραλίγο να προκαλέσει καραμπόλα την Τρίτη το απόγευμα στον Κηφισό στο ρεύμα προς λιμάνι. Ήμασταν στην αριστερή λωρίδα και αυτός μπροστά μου και περιμέναμε να προσπεράσουμε μαζί με άλλα 2-3 αυτοκίνητα πιο μπροστά όσους κινούνταν στη δεξιά λωρίδα. Το ζώο βιαζόταν υπερβολικά και έπαιζε συνέχεια φώτα στον μπροστινό του, ο οποίος, όμως, δεν μπορούσε να πάει πιο γρήγορα γιατί είχε κι άλλους μπροστά του. Έτσι το ζώο κάνει σφήνα από δεξιά, μπαίνει μπροστά και πατάει φρένο. Από τα 100χ.α.ώ. μας έριξε ο ΜΑΛ^&%Σ στα 20 χ.α.ώ.. Ευτυχώς δε γίναμε φυσαρμόνικα. Για 20-30 δευτερόλεπτα μας πήγαινε με αυτή την ταχύτητα και δεν μπορούσαμε να προσπεράσουμε από δεξιά γιατί τα αυτοκίνητα εκεί κινούνταν πολύ πιο γρήγορα. Τελικά, όταν τον προσπέρασα από δεξιά του έκανα και συνέχισα. Αυτός ακόμα ασχολιόταν με το αυτοκίνητο που τον είχε 'ενοχλήσει'. Μιλάμε για καμία επαφή με το υπόλοιπο περιβάλλον.
Ζώο no3 ο οδηγός του αυτοκινήτου που μπαίνοντας από Ισθμό Κορίνθου στην εθνική προς Αθήνα και ενώ είναι ακόμα στη λωρίδα επιτάχυνσης προσπαθεί να προσπεράσει άλλο αυτοκίνητο που, επίσης, κινείται στη λωρίδα επιτάχυνσης. Δεν παρατηρεί, όμως, το φορτηγό που κινείται κανονικά στη δεξιά λωρίδα της εθνικής. Τον είδε τελικά τελευταία στιγμή, πάτησε φρένο και έμεινε ανάμεσα στο φορτηγό και το αυτοκίνητο που ήθελε να προσπεράσει. Δεν μπόρεσε, όμως, να κρατήσει το αμάξι του σταθερό και όταν το φορτηγό τον είχε σχεδόν προσπεράσει έκανε λίγο δεξιά και με το μπροστά αριστερό μέρος του βρήκε στο πίσω δεξιά μέρος του φορτηγού. Το αποτέλεσμα ήταν να τσακίσει όλη η αριστερή μπροστά πλευρά και να κρεμάσουν τα φτερά, ενώ το φορτηγό δεν κατάλαβε (προφανώς) τίποτα.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Ζώο no3 ο οδηγός του αυτοκινήτου που μπαίνοντας από Ισθμό Κορίνθου στην εθνική προς Αθήνα και ενώ είναι ακόμα στη λωρίδα επιτάχυνσης προσπαθεί να προσπεράσει άλλο αυτοκίνητο που, επίσης, κινείται στη λωρίδα επιτάχυνσης. Δεν παρατηρεί, όμως, το φορτηγό που κινείται κανονικά στη δεξιά λωρίδα της εθνικής. Τον είδε τελικά τελευταία στιγμή, πάτησε φρένο και έμεινε ανάμεσα στο φορτηγό και το αυτοκίνητο που ήθελε να προσπεράσει. Δεν μπόρεσε, όμως, να κρατήσει το αμάξι του σταθερό και όταν το φορτηγό τον είχε σχεδόν προσπεράσει έκανε λίγο δεξιά και με το μπροστά αριστερό μέρος του βρήκε στο πίσω δεξιά μέρος του φορτηγού. Το αποτέλεσμα ήταν να τσακίσει όλη η αριστερή μπροστά πλευρά και να κρεμάσουν τα φτερά, ενώ το φορτηγό δεν κατάλαβε (προφανώς) τίποτα.
αυτό το τελευταίο είναι δυστυχώς αρκετά συχνό φαινόμενο τώρα τελευταία
-
Τί είδαν τα ματάκια μου σήμερα;;;
Ζώο ο οδηγός ενός Yamaha TDM που για να αποφύγει να πληρώσει τα διόδια της Αττικής Οδού στην είσοδο απο Ελευσίνα, πέρασε με πολλά χιλιόμετρα κλάσματα δευτερολέπτου μετά απο αυτοκίνητο που μπήκε απο την λωρίδα με e-pass!!!
Η μπάρα πέρασε ξυστά απο το ξερό του το κεφάλι, και αν δέν υπάρχε το κενό ανάμεσα σε μπάρα και τοίχο, σίγουρα θα τον είχε καρατομήσει!
Μάλιστα για να γιορτάσει που ξεγέλασε το Χάρο, αμέσως μετά άρχισε να κάνει σούζες με 120+.
Κι εγώ που νόμιζα οτι μόνο στο London tube γινόταν αυτό...
-
Ο χρήστης panark έγραψε:
Τί είδαν τα ματάκια μου σήμερα;;;Ζώο ο οδηγός ενός Yamaha TDM που για να αποφύγει να πληρώσει τα διόδια της Αττικής Οδού στην είσοδο απο Ελευσίνα, πέρασε με πολλά χιλιόμετρα κλάσματα δευτερολέπτου μετά απο αυτοκίνητο που μπήκε απο την λωρίδα με e-pass!!!
Η μπάρα πέρασε ξυστά απο το ξερό του το κεφάλι, και αν δέν υπάρχε το κενό ανάμεσα σε μπάρα και τοίχο, σίγουρα θα τον είχε καρατομήσει!
Μάλιστα για να γιορτάσει που ξεγέλασε το Χάρο, αμέσως μετά άρχισε να κάνει σούζες με 120+.
Κι εγώ που νόμιζα οτι μόνο στο London tube γινόταν αυτό...
σιγά τ'αυγά, κι εγώ το κάνω αυτό
έχει πολύ χαβαλέεdit: πλακα έκανα ε;
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
σιγά τ'αυγά, κι εγώ το κάνω αυτό
έχει πολύ χαβαλέεdit: πλακα έκανα ε;
Στο μετρό ή στο δρόμο;
Για μερικούς ανθρώπους, ούτε
-
[quote='panark']
Για μερικούς ανθρώπους, ούτε -
ΖΩΟ εξηντάρης με Saab 9-3 του κουτιού, να κατεβαινει μαλλιοκούβαρα με ΟΠΙΣΘΕΝ την έξοδο της ΑΟ στην Κηφισίας.... Κοντέψαμε να γίνουμε μπίλιες, πλακώθηκα στα φρένα, το σώσαμε.... Κατέβηκα αφρισμένος να τον πλακώσω και μαζί μου το παλικάρι από το πίσω αυτοκίνητο, ο οποίος ευτυχώς με συγκράτησε.....
-
Προ λίγου, 'ευγενής' κυρία με πολλά **χρυσά ** και Range Rover,
πέρασε με κόκκινο σε διάβαση πεζών στη Μητροπόλεως (Θεσ/νίκη).
Πήγε να με πατήσει, με κίνδυνο να πάρει μαζί με εμένα και τα
καινούρια μου παπουτσάκια που μόλις είχα αγοράσει...
-
Ε, μα και εσύ, με το μετρό πια...έχεις ξεχάσει να οδηγάς! Αν οδηγούσες στη Μητροπόλεως δεν θα κινδύνευες να σε πατήσει η φτωχή οδηγός!
Αλλά, έτσι είναι, δώσε μετρό στον Θεσσαλονικιό...
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
Εγω παντως θα παρω μια φωτογραφια το αυτοκινητο του νομαρχη Πειραια το οποιο καθε πρωι ειναι παρκαρισμενο εξω απο την νομαρχια πανω στον λεωφορειοδρομο, θα την βαλω στο παρμπριζ μου θα γραψω 'εμπρος στο παρκινγκ που χαραξε ο νομαρχης, και θα παρκαρω στα χειροτερα μερη (not really αλλα...).Το ειδα παλι το πρωι και μου χτυπησε στα νευρα και μου ειχε τελειωσει και η μπαταρια στο κινητο , τελος παντων εκανα οτι εβγαλα φωτογραφια και ρωτησα με υφος τον σεκιουριτα αν ειναι το αυτοκινητο του νομαρχη....
Πηρα τηλεφωνο την τροχαια Πειραια και εκανα καταγγελια, μιλησα και με τον διοικητη ο οποιος συμφωνησε οτι Ο κος Νομαρχης πρεπει να δινει το παραδειγμα. Ειδωμεν
Μπηκε και ενας ασχετος στο γκαραζ που βαζουμε τα αυτοκινητα της εταιριας και εχει πιασει και τισ δυο θεσεις μας (εγω με τα ποδια ερχομαι) αλλα μιλαμε περι ζωων.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΖΩΟ εξηντάρης με Saab 9-3 του κουτιού, να κατεβαινει μαλλιοκούβαρα με ΟΠΙΣΘΕΝ την έξοδο της ΑΟ στην Κηφισίας.... Κοντέψαμε να γίνουμε μπίλιες, πλακώθηκα στα φρένα, το σώσαμε.... Κατέβηκα αφρισμένος να τον πλακώσω και μαζί μου το παλικάρι από το πίσω αυτοκίνητο, ο οποίος ευτυχώς με συγκράτησε.....Standard περίπτωση στο συγκεκριμένο σημείο.
Δεν σουπάνε ότι πρέπει να προσέχεις πως μπαίνεις γιατί υπάρχει Κόσμος που με ακριβά αυτοκίνητα που τσιγκουνευεται να μπει και να ξαναβγεί?
Επίσης στις δικιές μου περιπτώσεις μου ζήτησαν τα ρέστα γιατί τους κόρναρα και πήγαινα σαν τρελλός λέει.... -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Προ λίγου, 'ευγενής' κυρία με πολλά **χρυσά ** και Range Rover,πέρασε με κόκκινο σε διάβαση πεζών στη Μητροπόλεως (Θεσ/νίκη).
Πήγε να με πατήσει, με κίνδυνο να πάρει μαζί με εμένα και **τα
καινούρια μου παπουτσάκια** που μόλις είχα αγοράσει...
Τα οποία μάλλον, αν δεν τα κοίταζες, θα την είχες δει να έρχεται και δεν θα είχες κινδυνεύσει!!! Οπότε δεν φταίει η γυναίκα, εσύ φταις!!!
Ζώα ζώα ζώα