-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Και ειναι κρίμα γιατι κατα τα άλλα απο εμφάνιση η Audi σκίζει...έσκιζε θα έλεγα, παρελθόν χρόνος.
-
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
Δυστυχώς για μένα παραμένει ίσως το πιο άκομψο Audi... Και ειναι κρίμα γιατι κατα τα άλλα απο εμφάνιση η Audi σκίζει...
κι είναι και τέρας 5+ μέτρα
Υπήρχε περίπτωση να πεις κάτι διαφορετικό ..για !@#!#!$@@#OOOO
Τσ,τσ,τσ....... edit: είπαμε ότι χρειάζεται και λογική χρήση! [kouk]δεν είναι 5+ μέτρα; μήπως είναι μικρό σε μήκος;
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Και ειναι κρίμα γιατι κατα τα άλλα απο εμφάνιση η Audi σκίζει...
έσκιζε θα έλεγα, παρελθόν χρόνος.
Ετσι ,ετσι χάλια πωλήσεις εντός - εκτός Ελλαδίτσας ,στην άλλη πλευρά του αντλαντικού δε.....πάει για φούντο ...
Περασμένα μεγαλεία και θυμώντας τα να κλαίς...
Οχι άλλο κάρβουνο ωρέ............
-
Το είδαμε από κοντά στην έκθεση... όσον αφορά στην εμφάνισή του και μόνο, ειλικρινά πιστεύω ότι πιο κομψό θα ήταν κάτι τέτοιο
με 4 ρόδες, παρά το Q7.Sorry Audi!
-
tpapo μίλησα μόνο για την εξωτερική εμφάνιση, όχι για την πορεία της εταιρίας και ούτως ή άλλως είναι προσωπική μου γνώμη.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
tpapo μίλησα μόνο για την εξωτερική εμφάνιση, όχι για την πορεία της εταιρίας και ούτως ή άλλως είναι προσωπική μου γνώμη.Αυτό είπα και εγώ ότι η πλειοψηφία των κατοίκων του πλανήτη Γή ( τι είπα πάλι ) αγοράζει τα !@@$#%#$%^&%$ΟΟΟΟ και του αρέσουν (φαίνεται απο τις πωλήσεις ή κάνω λάθος ; ) σε αντίθεση με σένα , τίποτε το προσωπικό...
-
To eixe to simerino Top Gear, Winter Olympics special.
Verdict: Not only ugly, but a very poor car.
-
Το είδα στο Evo.
Πολύ άσχημο , πολύ μεγάλο και πολύ ακριβό.
Άρα θα σκίσει στις πωλήσεις .
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Το είδα στο Evo.Πολύ άσχημο , πολύ μεγάλο και πολύ ακριβό.
Στην Αμερική πολύ πιθανό.
Τους αρέσουν τα πολύ μεγάλα και τα πολύ ακριβά.
Και όσο πιο άσχημο [με τα δικά μας κριτήρια] τόσο ομορφότερο για αυτούς.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Το είδα στο Evo.
Και όσο πιο άσχημο [με τα δικά μας κριτήρια] τόσο ομορφότερο για αυτούς.Τις ΗΠΑ σκεφτόμουν και εγώ. Αλλά και οι δικοί μας δεν πάνε πίσω...δώστους ευκαιρία και θα γεμίσουμε monster-trucks.
Η διαφορά είναι ότι εδώ δεν χωράνε και θα ανέβουν τα πεζοδρόμια.
ΥΓ Στην πολυκατοικία μας ήδη ένας παρκάρει ένα διπλοκάμπινο τέρας εξ'αμερικής. Πρέπει να είναι γύρω στα 20μ^2 και 3 μέτρα ύψος . Γιατί κάποιος να θέλει ένα τερατούργημα που να καίει 30 ευρώ στα 100χλμ...beats me
-
...κάποτε κάποιος έλεγε για τους Guns n'roses ότι και να κλάσει ο axl στο μικρόφωνο αυτοί θα πουλήσουν.
Ε... η Audi μόλις έκλασε
-
Το είδα στο Evo.
Και όσο πιο άσχημο [με τα δικά μας κριτήρια] τόσο ομορφότερο για αυτούς.Τις ΗΠΑ σκεφτόμουν και εγώ. Αλλά και οι δικοί μας δεν πάνε πίσω...δώστους ευκαιρία και θα γεμίσουμε monster-trucks.
Σωστά, και μάλλον την έχουν 'πιάσει' την τάση και φτιάχνουν τα ανάλογα αυτοκίνητα.
Είμαι περίεργος να μάθω τα σώψυχα κάποιου που πέρνει Hummer για να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας.ΥΓ. Που λες, τα διπλοκάμπινα μου αρέσουν πολύ. Θα ήθελα να έχω ένα, να γυρνάω στα βουνά, να τραβάω το σκάφος κλπ. Αλλά οπωσδήποτε diesel. Όχι κανά bigfoot V8.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
ΥΓ. Που λες, τα διπλοκάμπινα μου αρέσουν πολύ. Θα ήθελα να έχω ένα, να γυρνάω στα βουνά, να τραβάω το σκάφος κλπ. Αλλά οπωσδήποτε diesel. Όχι κανά bigfoot V8.
Τι θα κάνεις εκεί? Αντάρτικο?
-
ΥΓ. Που λες, τα διπλοκάμπινα μου αρέσουν πολύ. Θα ήθελα να έχω ένα, να γυρνάω στα βουνά, να τραβάω το σκάφος κλπ. Αλλά οπωσδήποτε diesel. Όχι κανά bigfoot V8.
Τι θα κάνεις εκεί? Αντάρτικο?
Ναι, που το κατάλαβες;!
Και χρειάζομαι κι έναν τίμιο αγωνιστή με 350Ζ, που 'να πυροβολεί...ευκαιρίας δοθείσης'!
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
To eixe to simerino Top Gear, Winter Olympics special.Verdict: Not only ugly, but a very poor car.
Πώς δικαιολογούν τον χαρακτηρισμό 'poor car';
-
Ο χρήστης VIRSS έγραψε:
Verdict: Not only ugly, but a very poor car.
Πώς δικαιολογούν τον χαρακτηρισμό 'poor car';
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Verdict: Not only ugly, but a very poor car.Πώς δικαιολογούν τον χαρακτηρισμό 'poor car';
Δεν νομίζω να εννοούν 'αυτοκίνητο για φτωχούς'
-
Λένε οτι ειναι f-ugly και κακό όσον αφορά χώρους κ.λ.π. αλλα τελικά το αποτέλεσμα μετράει, δλδ οτι νίκησε...
-
-
AUDI Q7