-
Ό,τι πληρώνεις παίρνεις, φτηνό λάστιχο=φτηνό λάστιχο. Το Carefour δεν μπορεί να χτυπήσει τους λαστιχάδες, αν μπορούσε θα εισήγαγε επώνυμα ελαστικά και θα τα πωλούσε φτηνά.
-
Σας ευχαριστω ολους
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Πρόσεξε μόνο να σου βάλουν καινούριες βαλβίδες.???;;;
-
Συμπτωματικά χρειάζομαι κι εγώ ελαστικά 195/60/15 όμως. Έχω ρωτήσει κανα δυό και μου έλεγαν για κάτι TRYAL.! και κάτι άλλα μεταχειρισμένα. Δέν έκατσα να ακούσω περισσότερα. Έμαθα όμως πως η συγκεκριμένη διάσταση είναι ακριβότερη από τα αντίστοιχα της 195/65/15 του φίλου προηγουμένως. Είναι αλήθεια?, και μήπως ξέρει κανείς αξιόπιστο κατάστημα στη περιοχή του Αλίμου και πέριξ να μου προτείνει?
-
1)Opel Corsa(b) 1.4 Bridgestone 720(τα πήρε από το Toledo): Μέχρι να ζεσταθεί βοήθεια!!! Πολύ καλό στη βροχή! Μετά τα 25000 χλμ απαράδεκτο.
2) Seat Toledo 1.6 1992: Φόρεσε 720 αλλά δεν τα συμπάθησε ποτέ.Αλλάχτηκαν με Pilot I . Απλώς κορυφαία και μόνο τώρα μετά από 3 χρόνια και 30000χλμ γλυστάνε επικύνδυνα.Μειονέκτημα ο αυξημένος θόρυβος!
3)Corolla 1.4 G6: Μαμά Michelin Energy(175/65/14)... χάλια. Άλλαξε σε 720 (195/50/15) με τα ιδία αποτελέσματα. Pneumant PN550. Όχι σπορ ελαστικό αλλά απίστευτα καλό για την τιμή του 200 euros καλοκαίρι του 2004.Έχει μικρό treadwear όμως με αποτέλεσμα μετά από 25000 να γλιστραεί αρκετά. Τώρα φοραεί Bridgestone Turransa ER300. Αρκετά καλές εντυπώσεις μετά από 4000 κλμ.
4)Seat Leon20VT. Φοράει μαμά Bridgestone Potenza RE040. Αρκετά καλά με μόλις 4500 χλμ, αλλά με πολύ θόρυβο και πολύ μικρό treadwear (μόλις 140), που σημαίνει ότι γρήγορα θα ζητήσουν αλλαγή(μάλλον σε Fulda Exellero)
5)Το Toledo πάει για λάστιχα και είμαι μεταξύ Bridgestone Turransa ER300 και Vredestein Hi-Trac το οποίο ήρθε πρώτο στο τεστ του Auto Express στη Γερμανία το Δεκέμβριο του 2005. -
Μετα απο 45000χλμ ενα χρονο και μια βιαιη επαφη με λακουβα αλλαξα τα πολυ καλα Yokohama AVS SPORT με τα EXALTO.Oι πρωτες εντυπωσεις στα 10χλμ που εκανα αφορουν τον πολυ χαμηλοτερο θορυβο κυλισης,περισσοτερα σε λιγες μερες
-
Πολύ καλό ελαστικό, λογικά θα πρέπει να μείνεις πολύ ευχαριστημένος.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Πολύ καλό ελαστικό, λογικά θα πρέπει να μείνεις πολύ ευχαριστημένος.Ακομα και σαν τα Υοκο να ειναι θα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Ειναι η πρωτη φορα που δεν βαζω Ιαπωνικα λαστιχα.Κολλημενος με τα Υοκο ,Α539 & AVS SPORT.
-
Τα λάστιχα του Carrefour είναι αναγομωμένα
Εγώ έβαλα στο ΤΤ μόλις πριν 1 ώρα τα Goodyear F1 (225-45-17 Υ), κάτσε να στρώσουν λίγο και θα δω πως θα πάνε. Τα έβαλα κυρίως λόγω τιμής (560€) αλλά και τα σχόλια στο tyretest δεν είναι και άσχημα...
-
Ο χρήστης Alex_Design έγραψε:
Π.χ. αν έχεις λάστιχα κατευθυντικά...τότε έχεις δύο δεξιούς και δύο αριστερούς τροχούς, δεν αλλάζουν πλευρά (χωρίς να ξεζαντάρεις).
-
Ναι βρε, είπα εγώ το αντίθετο?
-
Δίκιο έχεις, δεν το πρόσεξα. Με μπέρδεψαν τα πισωκίνητα.
-
Που λέτε, το πρώτης τοποθέτησης Bridgestone Turanza ER30 στο Mazda 6, μετά από στενή επαφή με λακούβα έκανε καρούμπαλο στο προφίλ. Υποθέτω πως έσπασαν τα λινά (?) και πως θέλει άλλαγμα όλη η 4άδα. (Έχει ήδη 36000 km). Είναι έτσι;
Θέλω ένα all around λάστιχο, κάπου ανάμεσα στο σπορ και την καθημερινή ευχρηστία, και καθότι τόσα χρόνια οικογενειακώς κολλημένοι (και απολύτως ευχαριστημένοι) με τα Michelin λέω να κινηθώ προς τα εκεί. Έχετε καμιά πρόταση; Τα Bridge μου είχαν φανεί πολύ σκληρά. Η διάσταση (κλασσικά) 205/55/R16
-
michelin pilot exalto 2 με δεικτη V με 520 ευρο και εισαι αρχοντας.......
επισης προλαβαινεις και τα τελευταια κομματια continental sport contact 2 με δεικτη H με 420 ευρο.... -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
michelin pilot exalto 2 με δεικτη V με 520 ευρο και εισαι αρχοντας.......+1
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
επισης προλαβαινεις και τα τελευταια κομματια continental sport contact 2 με δεικτη H με 420 ευρο....Υπαρχουν τα continental sport contact 2 με δεικτη H;
Γιατι λες τα τελευταια, σταματαει η παραγωγη; -
Ο χρήστης B.M-SPORT έγραψε:
επισης προλαβαινεις και τα τελευταια κομματια continental sport contact 2 με δεικτη H με 420 ευρο....
Υπαρχουν τα continental sport contact 2 με δεικτη H;
Γιατι λες τα τελευταια, σταματαει η παραγωγη;-ναι υπαρχουν.....
-επειδη ερχεται το sport contact 3 που θα ξεκιναει απο 17αρα ζαντα..... -
Μπορείτε να μου προτείνετε ένα σχετικά οικονομικό ελαστικό σε διάσταση 195/60-15 με όσο το δυνατόν καλύτερες επιδόσεις στο φρενάρισμα; Το κράτημα σε πλευρικές φορτίσεις δε με απασχολεί μιας και το αυτοκίνητο οδηγείται σε μέτριους ρυθμούς. Αναζητώ δηλαδή ένα ασφαλές ελαστικό στη μέση κατηγορία κόστους (ούτε no name δηλαδή, ούτε σε κόστος Michelin Energy). Τα ελαστικά θα φορεθούν σε Toyota Corolla 1.4 Sedan.
-
σε corrolla 1.4 sedan του 2002
βάλαμε uniroyal 680 και σε σχεση με τα energy που είχε είναι πολύ πολύ
καλύτερα.... -
Λέω να πάω αύριο για τα Exalto 2.
Κοντά μου είναι ο λαστιχάς της Καυτατζόγλου. Να πάω εκεί ή μήπως κάπου αλλού είναι καλύτερα;
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Λέω να πάω αύριο για τα Exalto 2.Κοντά μου είναι ο λαστιχάς της Καυτατζόγλου. Να πάω εκεί ή μήπως κάπου αλλού είναι καλύτερα;
αυτο μου ειχε πει 520 ευρο.....
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια....