Ο χρήστης ekvus έγραψε:
Εχεις δικιο για τις αλυσιδες, οντως αυτο γραφει στο εγχειριδιο του αυτοκινητου. Αναφερεται ομως σε αλυσιδες της Alfa και οχι σε αυτες του εμπορίου. Θα μου πεις ποια η διαφορα; ΔΕΝ ΞΕΡΩ. Τελος παντων εγω πηρα αλυσιδες του εμποριου απο ενα φιλο βενζινα (για να μπορω να τις επιστρεψω αν δεν κανουν ) και τις δοκιμασα. Μπαινουν λιγο δυσκολα, αλλα μπαινουν. Βεβαια δεν τις εχω δοκιμασει σε χιονια (δεν εχει χρειαστει ακομα) Οταν τις εβαλα εκανα λιγα μετρα προς-πισω σε χαλικι και δεν ειδα κανενα προβλημα. Αν περιμενεις μεχρι την ΣΚ που μαλλον θα τις χρησιμοποιησω, θα εχεις πιο οριστικα συμπερασματα.
hey!
άμα μου έχεις τέτοια απάντηση με σώζεις... 400+ ευρούλια κάνουν τα spikes
πάντως λίγο περίεργο μου φαίνεται να χωράνε αλυσίδες, ακόμη και αυτές των 9mm, αφού το (ψαλίδι??) της ανάρτησης αφήνει χώρο όσο το μικρό μου δάκτυλο με το λάστιχο... ενώ μπορεί να πάθει ζημιά και το σύστημα διεύθυνσης στο ζύγισμα.
ξέρω για τους χώρους, 1.88 γομάρι είμαι κι εγώ, αλλά η σανίδα είναι μικρή και τα βολεύω μαζί με κανά άτομο και τα πράγματά μας. Χα, ας καταφέρω να ανέβω βουνό μετά τόσες μέρες [δεν λέει να το κόψει και λίγο ο καιρός] κι ας πάω με το λεωφορείο. Χωρίς αλυσίδες πάντως, δεν πας πουθενά με αυτή την περίοδο.