-
Νομίζω ότι το θέμα πάει να ξεφύγει. Η απάντησή μου στον IKE ήταν για να αποδείξει ...το προφανές, ότι δηλαδή οι ιάπωνες έχουν αντιγράψει πολλές φορές τους ευρωπαίους. ΜΗΝ το γυρίσετε πάλι επί προσωπικού παρακαλώ.
-
καμία αφορμή με το δικό σου Post....
μία πρόταση έκανα....ούτε περιμένω να απαντήσει κάποιος να του χωθώ...
απλά μια προταση γιαυτο τον λόγο.....
Νομίζω ότι το θέμα πάει να ξεφύγει
φιλικά, Πέτρος..
-
Ο χρήστης face έγραψε:
προς mods
μήπως πρέπει να αλλαχτούν κάποια πράγματα στον κανονισμό..?
μήπως τα off-topic, και τα εμπριστικά sections και απο τις 2,3,4,5 μεριές να σβήνοται κατευθείαν..?(μαζί με αυτό)
Να απαντήσω και ως mod.
Το off-topic control στο 4ΤΦ είναι σχετικά χαλαρό γιατί επιτρέπει την αξιοποίηση ενός θέματος που πάει να 'πεθάνει' ώστε να προκύψει ένα νέο θέμα. Προσωπικά δεν θα ήθελα να φωνάζουμε 'off-topic' με το παραμικρό. Καταλαβαίνω πως σε θέματα που αφορούν συγκεκριμένα αυτοκίνητα ή μάρκες το off-topic μπορεί να είναι εκνευριστικό, όμως το moderating δεν μπορεί να είναι επιλεκτικό ανάλογα με το θέμα και πρέπει οι συνομιλητές να συννενοηθούν ως προς πού τραβούν τη γραμμή του 'off-topic'.
Όσον αφορά τα 'εμπρηστικά' posts, ο ορισμός αυτών είναι τόσο ασαφής που πρακτικά δεν επιτρέπει την αναγνώριση αυτών. Εκτός από ξεκάθαρες περιπτώσεις πρέπει να στοιχειοθετηθεί η πρόθεση του φερόμενου ως εμπρηστή και αυτό είναι συνήθως αδύνατο και όποτε γίνεται γίνεται βάση του προτέρου βίου του στο φόρουμ. Όπως καταλαβαίνεις το λάθος είναι πολύ εύκολο και οι όποιες κατηγορίες εκ μέρους του για προκατάληψη θα έχουν βάση.
Άρα προς το παρόν και μέχρι κάποιος να βρει μια πιο ασφαλή μέθοδο τα πράγματα μένουν ως έχουν.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Το ομορφότερο station της αγοράς πέθανε ( 156 ) ζήτω το ομόρφοτερο station ( 159 ). Για μια ακόμα φορά μου αρέσει πιο πολύ από την sedan εκδοχή...
Μάλλον πάσχω από το σύνδρομο του station ή σύνδρομο του υδραυλικού ή σύνδρομο του νεκροθάφτηΚι εγώ εξίσου!!!
Και ενώ η σεντάν 159 ΔΕΝ μου άρεσε σκεπτόμενος την 156 σεντάν (γιατί σκεπτόμενος όλα τα υπόλοιπα απλά είναι ΛΑΤΡΕΙΑ!!! ), αντίθετα (σχεδόν) η 159 Σπορτβάγκον μου αρέσει (σχεδόν εξίσου) ακόμα και συγκρινόμενη με την 156 Σπορτβάγκον!!
Τώρα να δω, θα καταφέρω να ξεκλέψω 2 μέρες να πάω Γενεύη όπως πέρσι, ή θα συνεχιστεί η άτακτη υποχώρηση με τη σχολή, που δεν έχω δει άσπρη μέρα από τότε που μπήκε το '06;;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Γιατί να αγοράσεις κανείς saloon, όταν του χρειάζεται station;
Και αν υποθέσουμε ότι το κάνει, αυτό, δεν αρκεί για να στοιχειοθετηθεί σύνδρομο! Και μάλιστα μαζικής επιρροής!γιατί τα πεντάπορτα και τα station είναι πολύ πιο πρακτικά. Τι να τα κάνω 500 λίτρα χώρου αποσκευών αν δεν μπορώ να φορτώσω;
+1!!!
Με Τολέδο 2ης γενιάς και 500 λίτρα πορτμπαγκάζ ΤΡΟΜΑΞΑ να βάλω μια 21 ιντσών τηλεόραση μέσα, και μάλιστα μπήκε στο πίσω κάθισμα μιας και ΔΕΝ ΧΩΡΑΓΕ ΝΑ ΜΠΕΙ στο πορτμπαγκάζ, ενώ στο Ιμπιζάκι έβαλα 25άρα με το κουτί της και είχε και 20 πόντους τουλάχιστο σε κάθε πλευρά... -
Ο χρήστης nkaragou έγραψε:
Μηπως ειναι η ιδεα μου ή απο το πλαϊ μοιαζει παρα πολυ στο Mazda 6 station?...Το οποίο δεν έμοιαζε στην 156 Σπορτβάγκον ΚΑΘΟΛΟΥ, ε;;
Όχι λοιπόν, στην 156 μοιάζει η 159!!!
Το ότι το Μάζντα 6 (όπως και το Χόντα Ακκόρντ) την κόπιαραν είναι προς τιμήν της 156, όχι εις βάρος της 159! -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Μηπως ειναι η ιδεα μου ή απο το πλαϊ μοιαζει παρα πολυ στο Mazda 6 station?...
Το οποίο δεν έμοιαζε στην 156 Σπορτβάγκον ΚΑΘΟΛΟΥ, ε;;
Το ότι το Μάζντα 6 (όπως και το Χόντα Ακκόρντ) την κόπιαραν είναι προς τιμήν της 156, όχι εις βάρος της 159!Όπως και το ότι η 156 ΣΒ (και όλα τα ΣΒ) κόπιαρε το πρώτο ΣΒ είναι προς τιμήν του πρώτου ΣΒ, βεβαίως βεβαίως.. ορθόν;
Γιατί σε λίγο θα πούμε ότι η ΑΡ ανακάλυψε ΚΑΙ τα ΣΒ...
-
Νομίζω πως κυνηγάς μάγισσες...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Το ομορφότερο station της αγοράς πέθανε ( 156 ) ζήτω το ομόρφοτερο station ( 159 ). Για μια ακόμα φορά μου αρέσει πιο πολύ από την sedan εκδοχή...
Μάλλον πάσχω από το σύνδρομο του station ή σύνδρομο του υδραυλικού ή σύνδρομο του νεκροθάφτηΚι εγώ εξίσου!!!
+1
μάλλον γιατι μου κάνουν σαν μεγάλα τρίθυρα...έχουν ξεφύγει απο κάτι τέτοια τετράγωνες νεκροφόρες
και έχουν πάει σε κάτι τέτοιο..
η ακόμα καλύτερα
-
Πσσστττ!! Όχι πολλά πολλά με τα Σουηδικά έτσι;;
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Πσσστττ!! Όχι πολλά πολλά με τα Σουηδικά έτσι;;φτουού, ξέχασα ότι έχουμε και βικιγκ με προβλήματα ταυτότητας (ιταλος) εδω..
αποφάσισε βρε sado με ποιούς είσαι τελικα..!!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Νομίζω πως κυνηγάς μάγισσες...+1 για το συγκεκριμένο post...
Πάντως ωραία station βγάζει και η BMW...( ωχ τώρα θα πέσει ξύλο ) -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πάντως ωραία station βγάζει και η BMW...( ωχ τώρα θα πέσει ξύλο )+1
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Μηπως ειναι η ιδεα μου ή απο το πλαϊ μοιαζει παρα πολυ στο Mazda 6 station?...
Το οποίο δεν έμοιαζε στην 156 Σπορτβάγκον ΚΑΘΟΛΟΥ, ε;;
Το ότι το Μάζντα 6 (όπως και το Χόντα Ακκόρντ) την κόπιαραν είναι προς τιμήν της 156, όχι εις βάρος της 159!Όπως και το ότι η 156 ΣΒ (και όλα τα ΣΒ) κόπιαρε το πρώτο ΣΒ είναι προς τιμήν του πρώτου ΣΒ, βεβαίως βεβαίως.. ορθόν;
Γιατί σε λίγο θα πούμε ότι η ΑΡ ανακάλυψε ΚΑΙ τα ΣΒ...
Εσύ το είπες, όχι εγώ... Τέτοιο παραλογισμό δεν θα έλεγα ποτέ, οπότε με αδικείς ΠΟΛΥ...
Παρόλα αυτά όμως βρέσ΄μου πόσα στέησιον υπήρχαν πριν την σπορτβάγκον με την εμφάνιση σε πρώτο λόγο και την απόλυτη χωρητικότητα σε δεύτερη μοίρα πριν το 2001 όπου και παρουσιάστηκε, και πόσα μετά...
Κακά τα ψέμματα, τα στέησιον ήταν ο άσχημος συγγενής, παιδί της... ραδιενέργειας!!
Σήμερα είναι ΠΟΛΛΑ αυτά που είναι ΠΟΛΥ όμορφα, και αρκετά αυτά που είναι πιο όμορφα σαν στέησιον παρά σαν σεντάν!! (πχ Α4, 159, νέα σειρά 3...)Υ.Γ. - Εκτός θέματος
Το ότι κάποιος εφήυρε κάτι και όλοι έπεσαν να το κοπιάρουν, ΔΕΝ είναι προς τιμήν του;
Δηλαδή το ότι όλα τα Τζήπ έγιναν Σουβ, αν δεν είναι προς τιμήν του Ραβ, τότε ποιανού είναι; Του Τζόρτζ Τζούνιορ;; -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Μάλλον το 6 μοιάζει στις Alfa, πράγμα τιμητικό για ιαπωνικό.
Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως οι ιάπωνες έχουν μικρά τσουτσούνια.
Έχεις κόλλημα με συγκεκριμένα ανατομικά μέρη μου φαίνεται...
-
Καλα που το ξετρύπωσες το ποστ μου αυτό, έψαχνες ώρα?:P
Ο χρήστης skullone έγραψε:
:evil:Να δω πότε θα μεγαλώσεις.
Μήπως είσαι Ιάπωνας ? Οσο και να του μιλας δε γίνεται τίποτα
ΥΓ. Συγχωρήστε με για το offtopic (πάλι) φταιει και το προχωρημένο της ώρας
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Καλα που το ξετρύπωσες το ποστ μου αυτό, έψαχνες ώρα?:P:evil:
Να δω πότε θα μεγαλώσεις.
Για το offtopic ή για το ad hominem;
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
:evil:
Ό,τι και να λέτε, η 159 είναι βαριά.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
...αλλά κούκλα!!!
Το είδα χθες εν κινήσει. Πολύ ωραίο αυτοκίνητο!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
...αλλά κούκλα!!!
Το είδα χθες εν κινήσει. Πολύ ωραίο αυτοκίνητο!!!Όντως πολύ όμορφο.
Τί χρώμα προτιμάτε παρακαλώ ;
Alfa Romeo 159 & 159TBi