-
Μήπως κάποιος που του'χουν ζαλίσει τον έρωτα οι... 'αντικειμενικοί' (που ΟΛΩΣ τυχαίως, συνήθως θεωρούν αξιόλογο όχημα τον... σκαραβαίο) που λένε 'α, σπάνε τα μοτέρ κλπ';
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Μήπως κάποιος που του'χουν ζαλίσει τον έρωτα οι... 'αντικειμενικοί' (που ΟΛΩΣ τυχαίως, συνήθως θεωρούν αξιόλογο όχημα τον... σκαραβαίο) που λένε 'α, σπάνε τα μοτέρ κλπ';δε παιζεσαι!
χαλανε βρε τα GM μοτερ??? -
Μήπως κάποιος που του'χουν ζαλίσει τον έρωτα οι... 'αντικειμενικοί' (που ΟΛΩΣ τυχαίως, συνήθως θεωρούν αξιόλογο όχημα τον... σκαραβαίο) που λένε 'α, σπάνε τα μοτέρ κλπ';Δεν νομίζω να έχουν κατηγορηθεί ποτέ ιδιαίτερα τα μοτέρ της Άλφα.. και ήταν πάντα από τα δυνατότερα.
-
Με αυτό που λες skullone είναι σαν να λες ότι η ar είναι ανίκανη να βγάλει ένα μοτέρ που να δουλεύει κόφτες από την πρώτη στιγμή...
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Μήπως κάποιος που του'χουν ζαλίσει τον έρωτα οι... 'αντικειμενικοί' (που ΟΛΩΣ τυχαίως, συνήθως θεωρούν αξιόλογο όχημα τον... σκαραβαίο) που λένε 'α, σπάνε τα μοτέρ κλπ';
Δεν νομίζω να έχουν κατηγορηθεί ποτέ ιδιαίτερα τα μοτέρ της Άλφα.. και ήταν πάντα από τα δυνατότερα.
Μην τα λες αυτά και κατηγορηθείς ως ''Ιταλός''. Πρόσεχε...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Με αυτό που λες skullone είναι σαν να λες ότι η ar είναι ανίκανη να βγάλει ένα μοτέρ που να δουλεύει κόφτες από την πρώτη στιγμή...Αυτό ήταν άσχετο-ατόπο-αστοιχείωτο.
Ο 2λιτρος JTS βαράει κόφτες από την αρχή.
Ισως τα μιγμάτα και το αβανς να είναι ρυθμισμενα ηπιότερα.
Με μια εντολή που ενεργοποιηται από το body computer στις χχ.000 κμ αλλάζει την χαρτογράφιση για επιπλεον μιγματα και αβανς. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Με αυτό που λες skullone είναι σαν να λες ότι η ar είναι ανίκανη να βγάλει ένα μοτέρ που να δουλεύει κόφτες από την πρώτη στιγμή...Όχι. Θα σου θυμίσω κάτι που έχει πει ο Γιώργος Πολίτης. Κατηγορούνται οι Alfa Romeo ότι είναι κάθε λίγο και λιγάκι στο συνεργείο, ότι βγάζουν βλάβες κλπ. Μάλιστα... Αυτό που κανείς δε μας λέει είναι τι έκαναν οι ιδιοκτήτες τους το προηγούμενο βράδυ και σε ποια στροφιλίκια περνάγανε ώρες ολόκληρες με το πεντάλ του γκαζιού να έχει πάθει ασφυξία απ'το ζούληγμα. Κακά τα ψέμματα, ΚΑΝΕΝΑ μηχάνημα δεν είναι για να το δουλεύεις στους κόφτες συνέχεια ούτε - ακόμα περισσότερο - για να το δουλεύεις κόφτες από την πρώτη στιγμή. Όποιος σου πει το αντίθετο, είναι φιδέμπορας... Και μετά, όταν θα σου βγουν προβλήματα, ή θα σου πει 'είδες τι καλά που εγώ σου δίνω τόσο μακρόχρονη εγγύηση;' ή θα πληρώσεις χρυσάφι την επισκευή μ'αυτόν να γελά σαρδόνια λέγοντας 'εμ, το παραζόρισες και εμπίπτει σε κακή χρήση, άρα πάπαλα η εγγύηση'.
Αυτά, βεβαίως, πάνε στην εποχή που υπήρχε το παραμύθι της αξιοπιστίας των VAG (αν και έχω πολλούς πρώην ιδιοκτήτες VW Passat, Audi 80 κλπ που λένε 'πάλι καλά που το πούλησα το ρημάδι') και πέρναγε. Βέβαια πέρναγε, γιατί δεν καταλάβαινε ο άλλος ότι άλλο ήταν από 1300 κ.εκ. να βγάζεις 50 άλογα κι άλλο 80... Άλλο από 1600 να βγάζεις 70 μουλάρια κι άλλο 105-110... Έτσι εδραιώθηκε το παραμύθι και πέρασε στο υποσυνείδητο του κόσμου, όπως και πολλά άλλα παραμύθια.
H Alfa φταίει μετά που, έχοντας καεί στο χυλό, φυσάει και το γιαούρτι μ'εσάς που'χει μπλέξει (συμπεριλαμβάνω και τους 'παντογνώστες' κοντυλοφόρους που πασχίζουν να διαιωνίσουν τις σαχλαμάρες αυτές);
-
Με αυτό που λες skullone είναι σαν να λες ότι η ar είναι ανίκανη να βγάλει ένα μοτέρ που να δουλεύει κόφτες από την πρώτη στιγμή...
Όχι. Θα σου θυμίσω κάτι που έχει πει ο Γιώργος Πολίτης. Κατηγορούνται οι Alfa Romeo ότι είναι κάθε λίγο και λιγάκι στο συνεργείο, ότι βγάζουν βλάβες κλπ. Μάλιστα... Αυτό που κανείς δε μας λέει είναι τι έκαναν οι ιδιοκτήτες τους το προηγούμενο βράδυ και σε ποια στροφιλίκια περνάγανε ώρες ολόκληρες με το πεντάλ του γκαζιού να έχει πάθει ασφυξία απ'το ζούληγμα. Κακά τα ψέμματα, ΚΑΝΕΝΑ μηχάνημα δεν είναι για να το δουλεύεις στους κόφτες συνέχεια ούτε - ακόμα περισσότερο - για να το δουλεύεις κόφτες από την πρώτη στιγμή. Όποιος σου πει το αντίθετο, είναι φιδέμπορας... Και μετά, όταν θα σου βγουν προβλήματα, ή θα σου πει 'είδες τι καλά που εγώ σου δίνω τόσο μακρόχρονη εγγύηση;' ή θα πληρώσεις χρυσάφι την επισκευή μ'αυτόν να γελά σαρδόνια λέγοντας 'εμ, το παραζόρισες και εμπίπτει σε κακή χρήση, άρα πάπαλα η εγγύηση'.
Αυτά, βεβαίως, πάνε στην εποχή που υπήρχε το παραμύθι της αξιοπιστίας των VAG (αν και έχω πολλούς πρώην ιδιοκτήτες VW Passat, Audi 80 κλπ που λένε 'πάλι καλά που το πούλησα το ρημάδι') και πέρναγε. Βέβαια πέρναγε, γιατί δεν καταλάβαινε ο άλλος ότι άλλο ήταν από 1300 κ.εκ. να βγάζεις 50 άλογα κι άλλο 80... Άλλο από 1600 να βγάζεις 70 μουλάρια κι άλλο 105-110... Έτσι εδραιώθηκε το παραμύθι και πέρασε στο υποσυνείδητο του κόσμου, όπως και πολλά άλλα παραμύθια.
H Alfa φταίει μετά που, έχοντας καεί στο χυλό, φυσάει και το γιαούρτι μ'εσάς που'χει μπλέξει (συμπεριλαμβάνω και τους 'παντογνώστες' κοντυλοφόρους που πασχίζουν να διαιωνίσουν τις σαχλαμάρες αυτές);
απιστευτος!
χαραμιζεσαι, ξεκινα να γραφεις βιβλιο!! -
Και περνάει μπροστά η brera......
-
Να προστεθεί στο παλμαρέ νικών της και αυτή!
Παλομπαρίνι:
- Η Μπρρρέρρρα ξεκίνησε κάπως μουδιασμένα, αλλά έδειξε να συνέρχεται γρήγορα παρά το μεγάλο της βάρος. Μετά από λυσσαλέα μάχη κατόρθωσε να βρεθεί μπροστά από το Φάου Βε, αν και με βραχεία κεφαλή. Το σκουντέτο στην Άλφα Ρομέεεεοοοο!
-
Και σε ό,τι αφορά το hyping, οφείλω να υπενθυμίσω ότι κάποιος κύριος Γκαίμπελς ήτο γερμανικής και όχι ιταλικής καταγωγής...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Να προστεθεί στο παλμαρέ νικών της και αυτή!μπηκες και το godέμιασες...ισοπαλία και πάλι.
Μα ποιος ψηφισε Golfo ο manosk ? -
Ο χρήστης felleas έγραψε:
μπηκες και το godέμιασες...ισοπαλία και πάλι.
Μα ποιος ψηφισε Golfo ο manosk ?Ξέρω κι εγώ; Μαρσιποφόρα υπάρχουν πολλά...
-
Και σε ό,τι αφορά το hyping, οφείλω να υπενθυμίσω ότι κάποιος κύριος Γκαίμπελς ήτο γερμανικής και όχι ιταλικής καταγωγής...Άστοχο σχόλιο...
-
μπηκες και το godέμιασες...ισοπαλία και πάλι.
Μα ποιος ψηφισε Golfo ο manosk ?Ξέρω κι εγώ; Μαρσιποφόρα υπάρχουν πολλά...
αααα, αυτό εννοούσες....
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Και σε ό,τι αφορά το hyping, οφείλω να υπενθυμίσω ότι κάποιος κύριος Γκαίμπελς ήτο γερμανικής και όχι ιταλικής καταγωγής...
Άστοχο σχόλιο...
τι ειναι το hyping?
-
Και περνάει μπροστά η brera......Και μετά ψήφισε ο μαρσιποφόρος Kid..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Και περνάει μπροστά η brera......
Και μετά ψήφισε ο μαρσιποφόρος Kid..
κι εσυ? δεν τοχα καταλαβει....
-
Έριξα τον οβολό μου στη Μπρέρα νωρίτερα (σελ. 2).
-
Άστοχο σχόλιο...
τι ειναι το hyping?
http://www.thefreedictionary.com/hyping
Εν ολίγοις ο αθέμιτος τρόπος προβολής ενός προϊόντος είτε υπερθεματίζοντας τα θετικά του και αποσιωπώντας τα αρνητικά του είτε με πλάγιους τρόπους, δημιουργώντας τεχνητά ντόρο γύρω από αυτό.
R32 vs Brera 3.2