-
ΕΛΕΟΣ.....
-
Ασφαλώς και διαφωνώ για το Fiat, το Panda (το Idea είναι παλιά ιδέα όντως). Είναι φρέσκο και ευχάριστο. Συμφωνώ επίσης για την 559, την 3άρα (πίσω), το Mazda 3 (μόνο το hatchback) και την 145.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ασφαλώς και διαφωνώ για το Fiat, το Panda (το Idea είναι παλιά ιδέα όντως). Είναι φρέσκο και ευχάριστο. Συμφωνώ επίσης για την 559, την 3άρα (πίσω), το Mazda 3 (μόνο το hatchback) και την 145.Το Panta που το είδες;;
-
Ε, όχι και γερασμένο-εύπεπτο σχήμα η 3αρα!
-
A, sorry. Μπέρδεψα το multipla με το panda.
-
No worries
-
ρε συ Sado άσε και για μας τίποτα! Συμφωνώ με όλους μέχρι τώρα, εκτός του Γιάρις ΙΙ και του Μάζντα 3
Πικάντο: μας έφτανε ένα Άτος, μας φόρτωσαν και δεύτερο;;
Κρόμα ΙΙ : Δεν αντέχεις να το κοιτάς ούτε ένα ολόκληρο λεπτό, χωρίς να χασμουρηθείς! Παντελής έλλειψη πρωτοτυπίας
ΛάντσιαΛύμπρα : wanna be jaguar αλλά μάταια...
Όλες οι Κορόλλα πλην της υπάρχουσας. Μαζί και τα διάφορα Λάντσερ 323, 324, από κείνα τέλοσπάντων τα σεντάν που ποτέ δεν αντιλαμβάνεσαι αν βγήκε νέο μοντέλο!
Λαγκούνα ΙΙ : το παντοφλέ στυλ (χαμηλό ύψος, κόψιμο διαγώνια προς τα πίσω και αυξημένο πλάτος, σαν ξεχειλωμένη και κακοφορεμένη παντόφλα) μου φάνηκε απ την πρώτη στιγμή ξεπερασμένο - ειδικά η μάσκα
ΖΧ και ΒΧ
Όλες οι bmw 3 - γενικά πιστεύω οτι οι περισσότερες Bmw γερνούν γρήγορα
911 - τη βαρέθηκα, αν και αποδέχομαι την υποκειμενικότητα και την εμπάθειά μου προς τη φίρμα.
Σιτροέν Σε - 5
Δε βάζω κανένα τζιποειδές γιατί βαριέμαι να γράψω άλλα τόσα!
-
Η Ε46 Compact.... Λες και ήταν για μία νύχτα μόνο στις εκθέσεις και το πήραν όπως ήρθε....
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Η Ε46 Compact.... Λες και ήταν για μία νύχτα μόνο στις εκθέσεις και το πήραν όπως ήρθε....δεν παυει να ηταν μια θεα.....
-
sado, για το Golf και την 145 βρήκες και πολύ σέξι φωτογραφίες να ποστάρεις!
Διαφωνώ και εγώ με μερικά (είμαι και φανατικός Opelista - ξέρεις τι ιστορία έχει ο σχεδιασμός του σημερινού Astra, σου θυμίζουν τίποτα τα ονόματα Bryan Nesbitt, Tyron Nesbie, Ludwig Van Beethoven, Roll Over Beethoven, Jurgen Klinsmann, Karl Marx κλπ.; ), αλλά μου άρεσε ο καταιγισμός! Λες και τα είχες έτοιμα!
-
Τα καινούρια Yaris, Clio, 207.
To A6 που κυκλοφορεί τώρα. H BMW X3. Hyundai Getz, Matrix. Land Rover Discovery 2 (το θυμάστε; ). Mazda 2. Η τωρινή Mercedes E-Class. Nissan Almera. Volvo S80. Skoda Superb. To άθλιο fl του Forester. Toyota Avensis (το τωρινό). Κι άλλα πολλά.Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων: Κάποια από αυτά είναι πολύ καλά αμάξια, σε σημείο να τ' αγοράσω, ε; Αλλά είναι μπαγιάτικα, όπως κ να το κάνουμε.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
sado, για το Golf και την 145 βρήκες και πολύ σέξι φωτογραφίες να ποστάρεις!Διαφωνώ και εγώ με μερικά (είμαι και φανατικός Opelista - ξέρεις τι ιστορία έχει ο σχεδιασμός του σημερινού Astra, σου θυμίζουν τίποτα τα ονόματα Bryan Nesbitt, Tyron Nesbie, Ludwig Van Beethoven, Roll Over Beethoven, Jurgen Klinsmann, Karl Marx κλπ.; ), αλλά μου άρεσε ο καταιγισμός! Λες και τα είχες έτοιμα!
Το όμορφο αυτοκίνητο σε όποια πόζα και να το πάρεις πάλι όμορφο θα φαίνεται.
Όσο για τον καταιγισμό δεν μου είναι και δύσκολο και να τα σκεφτώ.
όσο για το Astra... αυτό μου έρχεται στο νου κάθε φορά που το βλέπω μπροστά...
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Το όμορφο αυτοκίνητο σε όποια πόζα και να το πάρεις πάλι όμορφο θα φαίνεται.Άψογος!!!
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
ΖΧ και ΒΧΟπα! Παρτ'αλλιώς!
-
Aλλο πραγμα τα 'γερασμενα'' κι αλλο τα απροσωπα ή κλασσικα σχηματα...
Μην ειμαστε και υπερβολικοι... -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
ΖΧ και ΒΧ
Οπα! Παρτ'αλλιώς!
Θα βρείς...
-
Το τόπικ δεν είναι για άσχημα (έστω και με το προσωπικό γούστο του καθενός) αυτοκίνητα αλλα για όσα φαίνονται εξαρχής παλιά.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
ΖΧ και ΒΧ
Οπα! Παρτ'αλλιώς!
Θα βρείς...
Βρήκα...!
Αν δεις την υπογραφή μου, θα καταλάβεις...Καλά μπορεί να μουν υπερβολικός...τουλάχιστον να βάλουμε την SW;;
-
ΖΧ και ΒΧ
Οπα! Παρτ'αλλιώς!
Θα βρείς...
Βρήκα...!
Αν δεις την υπογραφή μου, θα καταλάβεις...Καλά μπορεί να μουν υπερβολικός...τουλάχιστον να βάλουμε την SW;;
Ούτε και αυτήν
Για την υπογραφή και το ατύχημα ξέρω...αφού είσαι εσύ καλά, όλα καλά -
ΖΧ και ΒΧ
911 - τη βαρέθηκα, αν και αποδέχομαι την υποκειμενικότητα και την εμπάθειά μου προς τη φίρμα.
Σιτροέν Σε - 5
Δε βάζω κανένα τζιποειδές γιατί βαριέμαι να γράψω άλλα τόσα!
Κοιτα τα συγκεκριμενα αυτοκινητα δεν πιστευω οτι ηταν πισο απο την εποχη τουσ σχεδιαστικα. Αλλο τωρα αλλο τοτε... Δες σε σχεση με μια alfa του τοτε (που προσοπικα βαζω τις alfa πολυ μπροστα σε σχεδιασμο), με μια citroen του τοτε...
Μην τρελενωμαστε τωρα...
Η C5 μπορει να μην ειναι μπροστα σε σχεση με το ποσο μπροστα ηταν παλεωτερες citroen στο σχεδιο αλλα οχι και παλεωμενο...
Οσο για την 911. Ουδεν σχολιον...
Αυτοκίνητα που "γέρασαν" πρόωρα