-
Hide Files And Folders
Folder Guard ProfessionalΠρογράμματα εξαγωγής ρυθμίσεων, mail, διευθύνσεων για Outlook και Outlook Express υπάρχουν πολλά. Ψάξε λίγο στο google πχ Outlook backup
-
Φραγκίσκο, να πω -με επιφύλαξη- ότι και η Forthnet σου επιτρέπει να διατηρήσεις τη γραμμή σου, γιατί είναι στο όνομά σου και απλά την εξουσιοδοτείς να σου ενεργοποιήσει τη γραμμή. Το ξέρω γιατί υπέγραψα τη σχετική εξουσιοδότηση! Ναι, η αίτηση γίνεται από Forthnet, αλλά είναι στο όνομά σου. Και ήδη έχω επικοινωνήσει με ΟΤΕ αρκετές φορές για να συζητήσω θέματα της γραμμής μου.
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Φραγκίσκο, να πω -με επιφύλαξη- ότι και η Forthnet σου επιτρέπει να διατηρήσεις τη γραμμή σου, γιατί είναι στο όνομά σου και απλά την εξουσιοδοτείς να σου ενεργοποιήσει τη γραμμή. Το ξέρω γιατί υπέγραψα τη σχετική εξουσιοδότηση! Ναι, η αίτηση γίνεται από Forthnet, αλλά είναι στο όνομά σου. Και ήδη έχω επικοινωνήσει με ΟΤΕ αρκετές φορές για να συζητήσω θέματα της γραμμής μου.Αν το λές δεν επιμένω, δεν έχω διαβάσει τα 'ψιλά γράμματα' της συγκεκριμένης εταιρείας.
Έχεις πάρει 'πακέτο in a box' ;Δε μου λές κάτω πως πάτε με την Forthnet γιατί εδώ είναι 'ψυχοβγάλτης' με τις συνεχείς αποσυνδέσεις της (γι΄ αυτό και την αποφεύγω) .
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Hide Files And Folders
Folder Guard ProfessionalΠρογράμματα εξαγωγής ρυθμίσεων, mail, διευθύνσεων για Outlook και Outlook Express υπάρχουν πολλά. Ψάξε λίγο στο google πχ Outlook backup
Πρέπει να σου δώσει η Microsoft πιστοποίηση για βοήθεια στα windows.
Κάτι άλλο, με τη HOL ADSL έχω προβλήματα με τα προγράμματα για BitTorrents, η HOL συνέχεια κλείνει το συγκεκριμμένο port (που χρειάζεται να το αλλάζω) και δημιουργεί και άλλα προβλήματα. Δεν θέλουν torrents. Με ποιόν ISP κατεβάζεις;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Hide Files And Folders
Πρέπει να σου δώσει η Microsoft πιστοποίηση για βοήθεια στα windows.
Κάτι άλλο, με τη HOL ADSL έχω προβλήματα με τα προγράμματα για BitTorrents, η HOL συνέχεια κλείνει το συγκεκριμμένο port (που χρειάζεται να το αλλάζω) και δημιουργεί και άλλα προβλήματα. Δεν θέλουν torrents. Με ποιόν ISP κατεβάζεις;
Με Hol εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα.. Ψάξε μήπως είναι κάτι άλλο..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Με Hol εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα.. Ψάξε μήπως είναι κάτι άλλο..Αρκετές φορές είδα το port μπλοκαρισμένο (stealthed) ενώ ήταν ανοικτό σε μένα και τη προηγούμενη μέρα κατέβαζα. Με αλλαγή του port δουλεύει. Άλλες φορές κλείνουν στο συγκεκριμμένο port το UDP (αφήνουν το TCP). Τώρα έχει μερικές μέρες που δεν το πειράζουν.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Φραγκίσκο, να πω -με επιφύλαξη- ότι και η Forthnet σου επιτρέπει να διατηρήσεις τη γραμμή σου, γιατί είναι στο όνομά σου και απλά την εξουσιοδοτείς να σου ενεργοποιήσει τη γραμμή. Το ξέρω γιατί υπέγραψα τη σχετική εξουσιοδότηση! Ναι, η αίτηση γίνεται από Forthnet, αλλά είναι στο όνομά σου. Και ήδη έχω επικοινωνήσει με ΟΤΕ αρκετές φορές για να συζητήσω θέματα της γραμμής μου.
Αν το λές δεν επιμένω, δεν έχω διαβάσει τα 'ψιλά γράμματα' της συγκεκριμένης εταιρείας.
Έχεις πάρει 'πακέτο in a box' ;Δε μου λές κάτω πως πάτε με την Forthnet γιατί εδώ είναι 'ψυχοβγάλτης' με τις συνεχείς αποσυνδέσεις της (γι΄ αυτό και την αποφεύγω) .
Αποσυνδέσεις όχι!
Χαμηλές ταχύτητες, ναι!Επίσης, για εβδομάδες όταν άνοιγα torrents με έκοβε, αλλά όχι αποσύνδεση/επανασύνδεση, απλά φοβερά χαμηλές ταχύτητες, τόσο χαμηλές που τα πάντα κολλούσαν, μέχρι και msn.
Κατά τα άλλα, καλούτσικα!
-
Βάλτε κάποιο 'κουφό' port. Πχ 50555. Τα port που οι περισσότεροι χρησιμοποιούν τρώνε μπαν.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Βάλτε κάποιο 'κουφό' port. Πχ 50555. Τα port που οι περισσότεροι χρησιμοποιούν τρώνε μπαν.κάντε αναζήτηση στο google για ' torrent good port choices'
-
leonp μου φαίνεται πολύ περίεργο αυτό που λες μιας και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα..
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
2 Ερωτήσεις:
Γνωρίζει κανείς κάποιον τρόπο ή πρόγραμμα που μπορώ να κλειδώνω κάποια folders πχ τα έγγραφα μου κ.α.?Επίσης υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να σώσω ξεχωριστά σε κάποιο cd το address book μου? όπως κ τα mails?
Το outlook express τα σώζει σε ένα συγκεκριμένο φάκελο
-
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
question εχω firefox, παω να κατεβασω απο rapidshare τις τελευταιες 2 μερες και μου κολλαει το κατεβασμα στο 10 η στο 20 %...απο ξενους χρηστες rapidshare καταλαβαινω οτι δεν εχουν αντιμετωπισει προβλημα αυτες τις μερες...αλλα κατι παει στραβα!αμα εχετε καμια εξηγηση...
επισης εχω παρατηρησει οτι μερικες σελιδες ο firefox δεν τις φορτωνει ολοκληρες με αποτελεσμα οταν εχω πεντε σελιδες ανοιχτες πχ, να εχουμε υστερηση στο περασμα απο τη μια στην αλλη...ειναι η τελευταια εκδοση του σημειωνω...
ακομα τα ιδια...στο linksys w89759120 και του μπογιατζη ο κοπανος εγινε αναβαθμιση αλλα τζιφος...απο τη στιγμη που μπηκε αυτο το να κατεβασω κατι χωρις προβλημα ειναι 50-50,η συνδεση ειναι φορθνετ 384...
τι στο καλο συμβαινει?καταλαβαινει κανεις κατι?γενικα υπαρχουν στιγμες που κολλαει σα 56αρι μοντεμ ολη η συνδεση...να τη κανω disable οταν δεν απασχολειται ο υπολογιστης?τιπ! μερικες φορες γινεται αποσυνδεση απο το φορουμ χωρις να το θελω...παλια δε γινοταν τετοιο πραγμα...
Φίλε adis4gr το πρόβλημα δεν πρέπει να είναι δικό σου.
Όπως ανακοίνωσε η forthnet αντιμετωπίζει πρόβλημα με τις ADSL συνέσεις.*Αγαπητοί συνδρομητές,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει παρουσιαστεί δυσλειτουργία των ADSL συνδέσεων σε επίπεδο atm στις ακόλουθες περιοχές: Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Δωδεκάνησα, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Μεσσηνία, Αργολίδα, Κέρκυρα και σε κάποια κέντρα της Αττικής. Βρισκόμαστε σε συνεργασία με τον ΟΤΕ για την άμεση επίλυση του προβλήματος. Το πρόβλημα πιθανόν να γίνει αντιληπτό ως διακοπή της σύνδεσής σας. Σε αυτή την περίπτωση, προτείνεται να προβείτε σε απλή επανεκκίνηση του modem /router.*
Αν προσπαθήσεις με επανεκκινήσεις και πάρεις ip 62.xxx.xxx.xxx κατά πάσα πιθανότητα θα είσαι OK
φιλοι καλοι καλοι μου φιλοι...
χθες το μεσημερι μπηκα παλι στο δικτυο μετα απο 3 μερες γιατι καποιος το κωλοβαρουσε μαλλον...
η τεχνικη εξυπηρετηση της φορθνετ ηταν ανυπαρκτη, δεν εβγαινε δηλαδη γραμμη παρα τις επιμονες προσπαθειες...παιρνω στη θεσνικη τοτε τηλεφωνο και τους ρωταω...'φταιει ο οτε και τα εργα συντηρησης που κανει για τη διακοπη και δε ξερουμε ποτε θα σας επανελθει'....
σημειωση οτι αλλες συνδεσεις φορθνετ δουλευαν εξ επαφης κοντα στο σπιτι μου....περνανε δυο μερες και αποφασιζω να παρω τον οτε τηλεφωνο μπας και δεν εκανε εργα....
φυσικα δεν εκανε...'λογω κακοκαιριας η φορθνετ ειχε προβλημα για μια μερα μεσοβδομαδα!αλλα τωρα λογικα δε θα πρεπε να υπαρχει προβλημα'
'μα εγω ειμαι χωρις ιντερνετ 3 μερες τωρα...'
'καντε factory reset το ρουτερ'
και μολις παω να τους γειωσω και να επισξεφθω τη δευτερα τη καριολοφορθνετ...μεσημερι σαββατου, 3 λεπτα αφου εκλεισα το τηλεφωνο με τον οτε...ολα επανηλθαν!
η συνδεση προς το παρον παει καλα και μου χει κολλησει η μοναδικη κατεβασια που επιχειρησα...αλλα δε λιποθυμαει ολο το dsl...κατι ειναι και αυτο... -
μια που διαβασα τωρα για προβληματα σε κατεβασιες κτλ κτλ.
απο rapidshare, megaupload κτλ κτλ εχει κανεις προβλημα να κατεβασει?εμενα κολλανε καπου στα μισα τις περισσοτερες φορες...υπαρχει περιπτωση να φταιει κανενα κασπερσκυ η κατι τετοιο?
βλεπω και αυτα που γραφετε για ports και διαφορα και μου κινηθηκαν υποψιες.... -
Εμένα έχει πέσει η σύνδεση 4-5 φορές τους τελευταίους 14 μήνες που έχω ADSL. Σε ΟΛΕΣ τις περιπτώσεις έφταιγε ο ΟΤΕ και ποτέ η Forthnet. Σε μια περίπτωση διόρθωσε τη βλάβη μετά από 6 μέρες και μπινελίκια, σε άλλη μετά από 3 μέρες.
-
συν το οτι αποσυνδεομαι απο το φορουμ ανα τεταρτο...αυτο παλι τι σας λεει?
-
Εμένα μου λέει ότι κάτι άλλο σου δημιουργεί το πρόβλημα. Πιθανότεροι ύποπτοι ο browser, το μόντεμ και τυχόν malware.
-
υπαρχει γενικο προβλημα με τη φορθνετ...οκ!
χρησιμοποιω ff, το ρουτερ της linksys απο το dsl in a box plus (το οποιο δεν εγκατεστησα εγω και δε πολυξερω πως λειτουργει πχ αν κοβει αυτο κατεβασιες η κατι τετοιο) και απο malware τιποτα που να φαινεται αμεσα σε τσεκαρισματα με κασπερσκυ και λοιπα antispyware... -
Η Forthnet τις τελευταίες μέρες όντως είχε κάποια προβλήματα.Εχουμε βάλει εδώ και μερικές μέρες adsl και πριν 4 μέρες τρελάθηκε το συμπαν που λέει και ο άδης...! Ο αδερφός μου εργάζεται στη φορθνετ από τότε που συστάθηκε σαν εταιρία και έτσι τον ρώτησα τι συμβαίνει..Η απάντηση ήταν ότι έχουν δημιουργηθεί κάποια προβλήματα τα οποία δεν οφείλονται μόνο στον οτε βέβαια,να λέμε και του στραβού το δίκιο..Είχαν καταρεύσει κάποια συστήματα και μάλιστα υπήρχε πρόβλημα σοβαρό στα Χανια,γεγονός που μου προκαλεί εντύπωση αφού απ ό,τι ξέρω ο σταθμός εκεί είναι από τους καλύτερους.Πάντως επειδή έχει τύχει να πάω στη δουλειά του πολλές φορές,ομολογώ ότι το επίπεδο της τεχνκής υποστήριξης είναι πολύ καλό..Δεν ξέρω αν υπάρχουν περιπτώσεις όπου κάποιος (άδης..!) απήυδησε με το τμήμα αλλά τα παιδιά εκεί μέσα κάνουν καλή δουλειά..αυτά,χωρίς να θέλω να παινέψω το 'σπίτι' μου και με ειλικρίνεια!
Υγ:Τα πακέτα adsl-in-a-box απ'ό,τι πληροφορήθηκα προσφέρονται με κάποιους συγκεκριμένους ρουτερς οι οποίοι δεν είναι βέβαια και οι καλύτεροι που κυκλοφορούν.Γι αυτό καλό είναι από πριν κάποιος να ρίξει λεφτά σε εναν καλό ρούτερ(πχ εμείς βάλαμε έναν της D-link με 350-400 ευρω).Αλήθεια με τί ρούτερ είναι η adsl-in-a-box;
-
πασχε ειλικρινα τρελαθηκα γιατι παιρνεις στο 800αρι να σου πουν τι συμβαινει και απαντηση δεν υπαρχει...καλυτερα υπαρχει μονο busy tone...ολη η ελλαδα να παιρνε τηλ. καποια στιγμη περιμενα οτι θα πιανα γραμμη...δυστυχως τιποτα!
ειδικα το τελευταιο περιστατικο απογοητευσε πολυ κοσμο απότι βλεπω στα αρμοδια σαιτ! βγαζουν ανακοινωση στο δικτυο και γω φυσικα δε μπορουσα να τη δω και απο τη θεσνικη δε μου ειπαν 'ξερεις μεγαλε εχουμε γενικο προβλημα'...
τους περιμενα πιο καλους γιατι ηξερα οτι ψιλοξεχωριζαν σε σχεση με αλλες...
η plus linksys εχει ρουτερ w2958902 και του μπογιατζη ο κοπανος οπως ειπα...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
πασχε ειλικρινα τρελαθηκα γιατι παιρνεις στο 800αρι να σου πουν τι συμβαινει και απαντηση δεν υπαρχει...καλυτερα υπαρχει μονο busy tone...ολη η ελλαδα να παιρνε τηλ. καποια στιγμη περιμενα οτι θα πιανα γραμμη...δυστυχως τιποτα!ειδικα το τελευταιο περιστατικο απογοητευσε πολυ κοσμο απότι βλεπω στα αρμοδια σαιτ! βγαζουν ανακοινωση στο δικτυο και γω φυσικα δε μπορουσα να τη δω και απο τη θεσνικη δε μου ειπαν 'ξερεις μεγαλε εχουμε γενικο προβλημα'...
τους περιμενα πιο καλους γιατι ηξερα οτι ψιλοξεχωριζαν σε σχεση με αλλες...
η plus linksys εχει ρουτερ w2958902 και του μπογιατζη ο κοπανος οπως ειπα...
Κοίτα απότι ξέρω όντως σαν εταιρεία είναι πιο μπροστά από τις υπόλοιπες.Οι κύκλοι εργασιών της είναι πολύ καλοί και μάλιστα το βλέπεις και από το γεγονός ότι έχει εξαγοράσει την HellasNet την HOL thn Internet Hellas.Μην ξεχνάς ότι είναι και ιδιωτική..Να σκεφτείς ότι πέρυσι μου είχε φερει κάτι έγγραφα της Τellas(ψευτοδημόσια δλδ) που έλεγαν ότι στους πρώτους μήνες λειτουργίας της είχε ζημία 50 εκατ.ευρώ..που φυσικά προέρχονταν από την υπερβολική διαφήμιση..Τέλος πάντων,πολλά είπαμε για την εταιρεία...θα βγούμε off!!
Πάντως αν θες τα μέσα τα έχουμε..αν θες βοήθεια εδώ είμαστε!!!!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#3]