-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Ρε την Αναμπελα...θα ρωτησω τη φιλη μου τη Μαρια..δουλευει και αυτη στο εν πλω να μου πει πληροφοριες...εκλεισε και σπιτια???Την ατιμη...Μπας και ξερεις και μια ξανθια Αργυρουπολιτισα που δουλεύει στο Βιβε Μαρ; Δεν την ξερω προσωπικα, αλλα την εχω πετυχει στο Poco Poco στην Αργυρούπολη και τωρα στο Βιβε Μαρ και γυάλισε το ματι μου
Θα με πιάσουν τα παλιά τα δαιμόνια μου φαίνεται και θα με μαζεύουν πάλι με το κουταλάκι (όπως και τον τραπεζικό μου λογαριασμό)Και για να μην ξεφεύγουμε από το θεμα (αυτό που εχω καταλάβει εγω τουλάχιστον για θέμα):
Οι γυναίκες είναι σαν την ΑΤΑ. Αναπροσαρμόζουν αυτόματα τις απαιτήσεις τους με βάση τις πληθωριστικες τασεις της βελτίωσης της φάτσας τους
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Οι γυναίκες είναι σαν την ΑΤΑ. Αναπροσαρμόζουν αυτόματα τις απαιτήσεις τους με βάση τις πληθωριστικες τασεις της βελτίωσης της φάτσας τουςψψψψψ.. Σοφες κουβεντες!
Οι αντρες πάλι ειναι σαν το ΧΑΑ. Μερικοί ειναι βαρυά χαρτιά αλλά αυτοί που παραακουγονται ειναι συνηθως.. φουσκες!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Οι γυναίκες είναι σαν την ΑΤΑ. Αναπροσαρμόζουν αυτόματα τις απαιτήσεις τους με βάση τις πληθωριστικες τασεις της βελτίωσης της φάτσας τους
ψψψψψ.. Σοφες κουβεντες!
Οι αντρες πάλι ειναι σαν το ΧΑΑ. Μερικοί ειναι βαρυά χαρτιά αλλά αυτοί που παραακουγονται ειναι συνηθως.. φουσκες!
Μ' αρέσεις Funis. Σκέφτεσαι σωστά
Είδες σε τί τομείς μπορεί κάποιος να εφαρμόσει τις σπουδές του; -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
ψψψψψ.. Σοφες κουβεντες!
Γράψατε και οι δύο!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Οι γυναίκες είναι σαν την ΑΤΑ. Αναπροσαρμόζουν αυτόματα τις απαιτήσεις τους με βάση τις πληθωριστικες τασεις της βελτίωσης της φάτσας τουςΤι έγραψε ο άνθρωπος!!
Υπάρχουν και πολλές γυναίκες όμως που είναι σαν ανάποδα ΑΤΜ. Όσο βάζεις χέρι στη σχισμή, τόσο σου τραβάνε λεφτά!
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Τι έγραψε ο άνθρωπος!!
Υπάρχουν και πολλές γυναίκες όμως που είναι σαν ανάποδα ΑΤΜ. Όσο βάζεις χέρι στη σχισμή, τόσο σου τραβάνε λεφτά!
Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Random
-
Οπωε εχω πει εσεις πρεπει να ειστε το αποκουμπι αυτων που πληρωνουν..δηλ. ο καλος φιλος που θα τις κατανοησει, θα βγει με αυτες, πιθανον να τον κερασει και να περασουν μια ομορφη βραδια μαζι..Ετσι κ ο λογαρ. δεν αδειαζει και ολα καλα και ολα ωραια..
Αυτην στο βιβεμαρ δεν την ξερω αλλα ξερω καλα τον παρκαδορο..μου βαζει το Σαντα διπλα σε Φερραρι κλπ οποτε θα ρωτησω...
-
Οπωε εχω πει εσεις πρεπει να ειστε το αποκουμπι αυτων που πληρωνουν..δηλ. ο καλος φιλος που θα τις κατανοησει, θα βγει με αυτες, πιθανον να τον κερασει και να περασουν μια ομορφη βραδια μαζι..Ετσι κ ο λογαρ. δεν αδειαζει και ολα καλα και ολα ωραια..Αυτην στο βιβεμαρ δεν την ξερω αλλα ξερω καλα τον παρκαδορο..μου βαζει το Σαντα διπλα σε Φερραρι κλπ οποτε θα ρωτησω...
Ελα όμως που όλοι οι άντρες κρυβουμε ενα father figure καπου στην ψυχή μας.
Και, συχνα-πυκνα, η διαδικασία της 'κατανόησης', από ωφελιμιστική στρατηγική μεταλλασσεται σε ψυχοσωματική εξάρτηση. Ο Θύτης γίνεται Θύμα κι ακόμα μια κοινότυπη ιστορία καψούρας καταγραφεται στα χρονικά.
Happens all the time my friendΥΓ Αμα παω στο βιβεμαρ θα κοιτάω διπλα στις φεραρι για ενα μαύρο Σαντα
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Οπωε εχω πει εσεις πρεπει να ειστε το αποκουμπι αυτων που πληρωνουν..δηλ. ο καλος φιλος που θα τις κατανοησει, θα βγει με αυτες, πιθανον να τον κερασει και να περασουν μια ομορφη βραδια μαζι..Ετσι κ ο λογαρ. δεν αδειαζει και ολα καλα και ολα ωραια..
Αυτην στο βιβεμαρ δεν την ξερω αλλα ξερω καλα τον παρκαδορο..μου βαζει το Σαντα διπλα σε Φερραρι κλπ οποτε θα ρωτησω...
Ελα όμως που όλοι οι άντρες κρυβουμε ενα father figure καπου στην ψυχή μας.
Και, συχνα-πυκνα, η διαδικασία της 'κατανόησης', από ωφελιμιστική στρατηγική μεταλλασσεται σε ψυχοσωματική εξάρτηση. Ο Θύτης γίνεται Θύμα κι ακόμα μια κοινότυπη ιστορία καψούρας καταγραφεται στα χρονικά.
Happens all the time my friendΥΓ Αμα παω στο βιβεμαρ θα κοιτάω διπλα στις φεραρι για ενα μαύρο Σαντα
Eχεις απολυτο δικιο φιλε μου και γω εχω ριξει πολλα φραγκα σε πολλα θυληκα..Δυστυχως, ελα ντε ομως που με τραβανε οι μοιραιες γυναικες..οι οποιες σε ξεπαραδιαζουνε κανονικα..
-
αμα δεν 'σπρωχνεις' ευρω(ειτε λιγα ειτε πολλα) τιποτε δεν γινετε.
-
ξερετε κανεναν που να μην ειχε μοιραια γυναικα στη ζωη του?
funis.paimei kai asimov bravo!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ξερετε κανεναν που να μην ειχε μοιραια γυναικα στη ζωη του?funis.paimei kai asimov bravo!
μα kala pia ? ποσες γυναικες υπαρχουν στις Μοιρες Ηρακλειου ????
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
ξερετε κανεναν που να μην ειχε μοιραια γυναικα στη ζωη του?
funis.paimei kai asimov bravo!
μα kala pia ? ποσες γυναικες υπαρχουν στις Μοιρες Ηρακλειου ????
και να τις λενε και μοϊρες....
-
Αμα το θυληκο δεν ειναι και λιγο ατιμοδε λεει.....
ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ...ΔΕΝ ΤΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ...ΟΥΤΕ ΓΑΛΛΙΚΑ ΟΥΤΕ ΠΙΑΝΟ ΟΥΤΕ ΠΡΟΙΚΑ....ΖΗΤΩ ΤΑ Ξ$#^$#^ΙΔΙΑ
-
Αμα το θυληκο δεν ειναι και λιγο ατιμοδε λεει.....ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ...ΔΕΝ ΤΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ...ΟΥΤΕ ΓΑΛΛΙΚΑ ΟΥΤΕ ΠΙΑΝΟ ΟΥΤΕ ΠΡΟΙΚΑ....ΖΗΤΩ ΤΑ Ξ$#^$#^ΙΔΙΑ
Γιατί? Μια ξένη γλώσσα στις μέρες μας δεν πάει ποτέ χαμένη....
-
Αμα το θυληκο δεν ειναι και λιγο ατιμοδε λεει.....ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ...ΔΕΝ ΤΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ...ΟΥΤΕ ΓΑΛΛΙΚΑ ΟΥΤΕ ΠΙΑΝΟ ΟΥΤΕ ΠΡΟΙΚΑ....ΖΗΤΩ ΤΑ Ξ$#^$#^ΙΔΙΑ
Και στα λεγα ρε πατέρα, τι τα θελες τα γαλλικα, τα μπαλλετα και το πιάνο και με ετρεχες τόσα χρόνια? Ειναι ντεμοντε αυτα!! Μας κατεστρεψες..
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Αμα το θυληκο δεν ειναι και λιγο ατιμοδε λεει.....
ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ...ΔΕΝ ΤΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ...ΟΥΤΕ ΓΑΛΛΙΚΑ ΟΥΤΕ ΠΙΑΝΟ ΟΥΤΕ ΠΡΟΙΚΑ....ΖΗΤΩ ΤΑ Ξ$#^$#^ΙΔΙΑ
Και στα λεγα ρε πατέρα, τι τα θελες τα γαλλικα, τα μπαλλετα και το πιάνο και με ετρεχες τόσα χρόνια? Ειναι ντεμοντε αυτα!! Μας κατεστρεψες..
Το μπαλετο με ενδιαφερει...λογω ευλυγισιας... ...
Μην το παρεις προσωπικα..σαν προσον σε γυναικα θα μου αρεσε να εχει κανει μπαλετο για πολλους λογους...πες οτι ειναι σεξυ...no offense...
-
Randomα το τόπικ σου ειναι κορυφή..
τι αμερικάνικες αυτοκινήσεις και @@ιες, γράψε και καμια ιστόρια να μην ξενερώνουμε.διαβάζω τις δυο τελευταίες σελίδες και έχω ενα χαμόγελο μέσα στο γραφείο, ακατάλληλο
-
Random πολύ χαριτομένο αυτό το κοριτσάκι στην υπογραφή σου που κάνει παλαμάκια!!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Τωρα τραβιεται με τον γιο του αφεντικού, ετών 19 (με Πορσικό βεβαια )Αν λες το γιο του αφεντικού εκεί που δουλεύει, touareg
Random, δεν πιστεύω να ήσουν εσύ με το σαντα φε την πεμπτη που πέρασε στη Βουλιαγμένης μεσημέρι και πουστριλικονα......
Random and MADAKOS Rulezzzzzzzzzzz.........