-
Δες το προηγούμενο post του sakiss.
-
That's OK. Κι εγώ την έφαγα τη φόλα!
-
Εγώ τι να πω που μου το έστειλαν και απο την Ιταλία!
-
Ο χρήστης grtarifas έγραψε:
http://www.m-tuning.net/m-tuning/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=560Μπείτε σε αυτό το link και περιμένω σχόλιά σας για τις pics!!!
-
Ο χρήστης nasos/156ti έγραψε:
http://www.m-tuning.net/m-tuning/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=560
Μπείτε σε αυτό το link και περιμένω σχόλιά σας για τις pics!!!
γιατι βρε παλικαρι μ;
τοσο πολυ σε χαλασε;παρε κανα primperan των 125 να συνελθεις λοιπον.
Το Almora είναι πιο καλό.
Επαναφέρει την υγρασία του οργανισμού,
μετά από αλλεπάλληλες στομαχικές διαταραχές.Δοκιμασμένο.
-
Άντε, αρχίστε να κλίνετε 'το μπουρδέλο'
-
επειδη υπαρχουν πολλα,ριξε μια εξπλεν διευκρινηση pls.
Ένα είναι το ουσιαστικό 'το μπουρδέλο', τι να διευκρινίσω; Ένας τρόπος υπάρχει να το κλιθεί...
Δυστυχώς το θέμα στα τελευταία του εκεί οδεύει, όπως και κάθε θέμα που πραγματεύεται ιταλικά αυτοκίνητα...
-
Nασο πρεπει να εχεις δαγκωσει τρελλη λαμαρινα με την Κυρια GTA ετσι??δικαιολογημενος....ειπαμε' και του λιμανιου και του σαλονιου'...οπως πρεπει να ειναι (και ειναι)καθε αλφα... απλα αυτη φοραει λιγοτερο classy και περισσοτερο rock φορεμα...
-
επειδη υπαρχουν πολλα,ριξε μια εξπλεν διευκρινηση pls.
Ένα είναι το ουσιαστικό 'το μπουρδέλο', τι να διευκρινίσω; Ένας τρόπος υπάρχει να το κλιθεί...
Δυστυχώς το θέμα στα τελευταία του εκεί οδεύει,όπως και κάθε θέμα που πραγματεύεται ιταλικά αυτοκίνητα...
εχεις απολυτο δικιο.
αλλα επειδη καποιοι μπορει να ενδιαφερονται για την αγορα
της συγκεκριμενης καλο θα ειναι τα σχολια τυπου μπλιαχ κ
δεν μου αρεσει το φαναρι της η το μαρσπιε να λειπουν μιας
κ δεν αποτελουν ουσια στην συγκεκριμενη αλφα ρομεο.Και πως ακριβώς προκύπτει ότι δεν πρέπει κάποιος να εκφράσει την γνώμη του (το 'δεν μου αρέσει το πίσω μέρος' είναι γνώμη, σε ένα θέμα για ένα αυτοκίνητο??!!!
Και ο ενδιαφερόμενος δηλαδή τι πρέπει να δει?
Τα θαυμαστικά σχόλια όσων τους αρέσει?nasos156 μάλλον κάτι άλλο θα ήθελες να πεις!
Ολες οι γνωμες για κάθε νέο μοντέλο πρέπει να λέγονται σε αυτό το Φόρουμ!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ολες οι γνωμες για κάθε νέο μοντέλο πρέπει να λέγονται σε αυτό το Φόρουμ!
είσαι σίγουρος γι' αυτό;
-
το RS4 εχει πιο εξελιγμενα διαφορικα..χο χο χο
εσύ αυτό κατάλαβες;
-
Μάλλον προκατειλημένος είσαι nasos156!
Πως μπορείς να λες ότι οι γνώμες (όποιες κι αν ειναι) μπορεί να δημιουργούν πρόβλημα?!
Αντίθετα, σε ένα Φόρουμ πρέπει να γίνονται έτσι οι συζητήσεις.Οσον αφορά στα σχόλια για μοντέλα, γιατι αναφέρεσαι στα Alfa Romeo λες και πρέπει να αναφερόμαστε σε αυτά με συγκεκριμένο τρόπο?
Ακόμα και αν αναφερθούν αυτά που λές, τι έγινε?
Μπορεί για κάποιον να είναι ετσι!!....lkar, ναι το πιστεύω και έτσι γίνεται!
-
kouk, μήπως να έσκιζες το θέμα στα δύο;
Καλή η φιλοσοφία, αλλά είμαστε (κι εγώ κι εσύ μαζί) εκτός θέματος.
Το τι πρέπει να συζητιέται και τί όχι σε ένα θέμα του φόρουμ είναι ένα ΠΟΛΥ ενδιαφέρον και αξιόλογο θέμα, αλλά δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με την GTA.
Από την άλλη τώρα που το σκέφτομαι, και ιταλικό αμάξι είναι, και από τα πολύ καλά όπως δείχνει, οπότε δεν πειράζει να γίνει μπουρδέλο και να ξεχειλώσει σε 159 σελίδες εκ των οποίων οι 100 θα είναι ΑΥΣΤΗΡΑ ΕΚΤΟΣ θέματος... -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
αφορά σταΔεν συντάσσεται έτσι. Συντάσσεται 'αφορά τα'. Θα κοιτάξω αύριο να φέρω το λεξικό των Liddell-Scott (που είναι το λεξικό αναφοράς, αφήνοντας στην άκρη τον αγράμματο μπαμπουινιώτη).
-
-
Εμένα πάντως κάτι μου λέει ότι η κανονική 159 GTA θα είναι περίπου εξ ίσου διακριτική με την 156 GTA.
-
η 3.2 q4
-
To πρώτο scoop.....τελικά απ'ότι φαίνεται θα χρησιμοποιήσουν τον καινούριο V8 με 450hp.
http://img209.imageshack.us/img209/4626 ... pt3ja2.jpg -
Ενδιαφέρον, για να έχει κλίση προς τα μπροστά η κυλινδροκεφαλή, μάλλον για V8 πρόκειται. Δε νομίζω να έχει ξηρό κάρτερ πάντως, είναι αρκετά ψηλός, όσο και οι 4 κύλινδροι της εταιρίας.
Η πολλαπλή εισαγωγής (?) φαινεται αρκετά μικρή, σαν να πρόκειται για 4 κύλινδρο. Υπάρχει πιθανότητα να είναι 4κύλινδρος με κομπρέσορ?
-
Φαίνεται να έχει 3 μπουζί και κάτι να είναι κρυμμένο στα δεξιά.....δεν φαίνεται καθαρά.Η κεφαλή είναι ίδια με του 4.7 v8 εκτός από την εισαγωγή αέρα.Αν είναι ο 4.7 v8 δεν έχει ξηρό κάρτερ.Πάντως σωστές οι παρατηρήσεις σου...εμένα για v6 biturbo μου φαίνεται.
Alfa Romeo 159 GTA