-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Best Motoring - Hot Version 77 & 78Banzaiiiiiiii
Θέμη αυτό έχει μηδέν seeds!
-
Για όσους θέλουν να ξέρουν τι τους γίνεται στη συλλογή
Με μεγάλη μου χαρά διαπιστώνω ότι τα έχω όλα
Τα παραπάνω είναι μόνο τα BMI versions, international δηλαδή. Πέρα από αυτά, έχω και άπειρα ιαπωνικά από early-mid 90s.
-
Οpterie είσαι Θεός!
Please pm me με τα σαιτ που βρήκες τα τόρεντ
-
θα ήθελα κι εγώ κάποια links για τα torrents αν είναι εύκολο
-
Κοιταξτε εδώ:
http://www.mininova.org/search/?search=best+motoring
ψάξτε και με άλλα keywords, όπως BMI.
opterie εγω δε τα έχω ακόμα όλα αλλα σε πλησιάζω
Oσο την βλέπω πάντως την εκπομπή είμαι όλο και περισσότερο εντυπωσιασμένος, έχουν κάνει εκπληκτική δουλειά, μακράν ότι καλύτερο έχω δει.
-
Υπάρχει ένα ντοκυμαντέρ του Jeremy Clarkson όπου ψάχνει τί είναι αυτό που κάνει μερικούς ανθρώπους να πηγαίνουν όλο και πιο γρήγορα, να διακινδυνεύουν κτλ.
Μιλάει με τον Schumacher, μπαίνει σε ένα αεροπλανάκι το οποίο κάνει ελεύθερη πτώση κ.α.
Το έχω πετύχει 2 φορές στην κρατική τηλεόραση, ΕΤ1 ή ΝΕΤ, δε θυμάμαι.
Με λίγο ψάξιμο που έκανα στο δίκτυο νομίζω ότι λέγεται 'Speed' ή 'Superstars of Speed', μόνο που δε μπορώ να βρω πουθενά το torrent.
Ξέρετε κάτι? -
Νομίζω η σειρά αυτή λέγεται 'Jeremy Clarckson's extreme machines'. Την είχα δει και εγω πιο παλιά στο ΝΕΤ και είναι πολύ καλή, θυμάμαι το καλύτερο, πτήση με F15C, κομμένες οι μπλαζέ εξυπνάδες, τον μαζέυανε με το κουταλάκι, είχε ξεράσει 4 φορές
-
Το ύφος που είχε η κατάχλωμη φάτσα του όταν πάτησε στο έδαφος το θυμάμαι ακόμα...
Ρώτησε δε και τον πιλότο τί αυτοκίνητο οδηγεί και του απάντησε 'Volvo station, για ασφάλεια!'.To torrent πού θα βρούμε όμως...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Νομίζω η σειρά αυτή λέγεται 'Jeremy Clarckson's extreme machines'. Την είχα δει και εγω πιο παλιά στο ΝΕΤ και είναι πολύ καλή, θυμάμαι το καλύτερο, πτήση με F15C, κομμένες οι μπλαζέ εξυπνάδες, τον μαζέυανε με το κουταλάκι, είχε ξεράσει 4 φορέςΑν θυμάμαι καλά, ο πιλότος αυτός ήταν ειδικός στον να ρίχνει αεροπλάνα σε περιδίνηση, μία κατάσταση από τις πιό επικίνδυνες για ένα αεροπλάνο από την οποία για να ξεφύγεις είσαι ή 'χεράς' ( ) ή απίστευτα κ@λόφαρδος. Παρ'ολα αυτά ο συγκεκριμένος πιλότος το είχε για ψωμοτύρι
-
opterie και γω τα έχω όλα τα BMI
Έχεις βρει μήπως το hot version 78 πουθενά... ???????
Στο 76 είχε και την πρώτη (και δεύτερη) έξοδο ο Orido σε touge -
Είχα βρει το Hot Version 77 & 78, αλλά ήταν unseeded. Θα περιμένουμε λίγο ακόμα.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Κοιταξτε εδώ:http://www.mininova.org/search/?search=best+motoring
ψάξτε και με άλλα keywords, όπως BMI.
opterie εγω δε τα έχω ακόμα όλα αλλα σε πλησιάζω
Oσο την βλέπω πάντως την εκπομπή είμαι όλο και περισσότερο εντυπωσιασμένος, έχουν κάνει εκπληκτική δουλειά, μακράν ότι καλύτερο έχω δει.
Έχω κατεβάσει σχεδόν όσα μπορώ να βρω στο mininova και το Isohunt.
Τα υπόλοιπα όμως που τα βρίσκουμε? -
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Νομίζω η σειρά αυτή λέγεται 'Jeremy Clarckson's extreme machines'. Την είχα δει και εγω πιο παλιά στο ΝΕΤ και είναι πολύ καλή, θυμάμαι το καλύτερο, πτήση με F15C, κομμένες οι μπλαζέ εξυπνάδες, τον μαζέυανε με το κουταλάκι, είχε ξεράσει 4 φορές
Αν θυμάμαι καλά, ο πιλότος αυτός ήταν ειδικός στον να ρίχνει αεροπλάνα σε περιδίνηση, μία κατάσταση από τις πιό επικίνδυνες για ένα αεροπλάνο από την οποία για να ξεφύγεις είσαι ή 'χεράς' ( ) ή απίστευτα κ@λόφαρδος. Παρ'ολα αυτά ο συγκεκριμένος πιλότος το είχε για ψωμοτύρι
Kαι αφού βγήκε ο Clarkson μισοπεθαμένος από την περιδίνηση, ακολουθεί η εξής συζήτηση:
JC What car do you drive?
P A Volvo
JC Why a volvo?
P Because it's safe
JC You do THIS for a living and you drive a volvo because it's SAFE??? -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αν θυμάμαι καλά, ο πιλότος αυτός ήταν ειδικός στον να ρίχνει αεροπλάνα σε περιδίνηση, μία κατάσταση από τις πιό επικίνδυνες για ένα αεροπλάνο από την οποία για να ξεφύγεις είσαι ή 'χεράς' ( ) ή απίστευτα κ@λόφαρδος. Παρ'ολα αυτά ο συγκεκριμένος πιλότος το είχε για ψωμοτύρι
Kαι αφού βγήκε ο Clarkson μισοπεθαμένος από την περιδίνηση, ακολουθεί η εξής συζήτηση:
JC What car do you drive?
P A Volvo
JC Why a volvo?
P Because it's safe
JC You do THIS for a living and you drive a volvo because it's SAFE???Πάντως αυτό είναι γεγονός, ότι δηλαδή τέτοιοι άνθρωποι που ζουν καθημερινά στο όριο αποζητούν ένα ασφαλές και ήσυχο μέσω μεταφοράς.
-
Αυτό μπορώ να το επιβεβαιώσω κι εγώ. Φίλος μου σμήναρχος θέλει τώρα να πάρει την 316. Εγώ του λέω να πάρει την 320, αλλά αυτός αμετακίνητος. '316, γιατί δεν μου χρειάζονται συγκινήσεις στο δρόμο. Αρκετές έχω με τ'αεροπλάνα'.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Είχα βρει το Hot Version 77 & 78, αλλά ήταν unseeded. Θα περιμένουμε λίγο ακόμα.Τα είχα κατεβάσει τελικά αυτά απλά δεν είχα δει πως το 78 ήταν zipped
Τα κάνω seed όποιος θέλει να κατεβάσει!
-
Ο χρήστης billlllll έγραψε:
Τα κάνω seed όποιος θέλει να κατεβάσει!Όχι ρε γμτ!! Τώρα το είδα αυτό!!
Αν το προλάβα μέχρι το βραδάκι, καλώς. Ευχαριστούμε anyways
Από το torrentspy θα βρω το tracker?
-
Σήμερα πήγα και εκτύπωσα όλα τα εξώφυλλα του BMI (18 ) χωρίς όμως τα Hot Version. Αύριο μεθαύριο θα αγοράσω και θήκες για cd. Και ελπίζω να στολιστούν στην βιβλιοθήκη.
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Σήμερα πήγα και εκτύπωσα όλα τα εξώφυλλα του BMI (18) χωρίς όμως τα Hot Version. Αύριο μεθαύριο θα αγοράσω και θήκες για cd. Και ελπίζω να στολιστούν στην βιβλιοθήκη.Πετάγομαι ως τα Χανιά για κάτι φωτοτυπιες...
-
Κυκλοφόρησε το νέο best motoring japan 2006-03 στα torrentάδικα
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion