Ο χρήστης NotiS_UK έγραψε:
Δεν εχεις ακουσει που λενε μην διαφωνεις με ενα δεντρο, χαλας το σαλιο σου και ενοχλεις και το δεντρο???
Συμφωνώ, σταμάτα να μας φτύνεις λοιπόν...
Φτύσε σε κάνα άλλο τοπικ.
Ο χρήστης Spidey_TS έγραψε:
Λοιπόν το sport σύμβολο σου ξέρεις πόσα ...sport άλογα έβγαζε όταν πρωτοβγήκε?...Ξέρεις μόνο πόσα άλογα έβγαζε η Alfa τότε???
Να πω κάτι, αλλά μη μου την πέσετε όλοι μαζί, ok; Την άποψή μου θα παραθέσω μόνο. Τα 911 2.0 όταν βγήκαν είχαν 130 ίππους και δυο χρόνια μετά 160 με ψεκασμό (το '66_ο ιδιος κινητήρας είναι με μικροαλλαγές) αφού βγήκε και η 'μικρή' 912. Δε νομίζω οτι είναι μικρή ειδική ισχύς ενώ, αν τη θεωρείτε λίγη (μην ξεχνάτε οτι οι 'νορμαλ 356 δεν περνούσαν τα 100 άλογα και η 911 ήταν μόνη της στη γκάμα μετά το '65, επομένως θα άλλαζε target group η εταιρία), σκεφτείτε οτι υπήρχαν ήδη τα τετρακύλινδρα 356 2000gs με τον four-cam carrera κινητήρα που από 1600cc έβγαζε 130-180 ίππους ανάλογα με την έκδοση και από 2000cc (πχ στην 904 ή στην 356GS) γύρω στους 180. Δε νομίζω οτι είναι άσχημα...
Στα 2.4 λίτρα (2341cc για την ακρίβεια) οι 911S έβγαζαν 190 ίππους, όσους περίπου και τα dino 246...
Λοιπόν;
Καλά κι εσύ φίλε D-Jet προσπαθείς να παραθέσεις κι επιχειρήματα?
Αφού είπαμε, δεν παλεύεται η κατάσταση με τους αλφιστί...
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Αφού είπαμε, δεν παλεύεται η κατάσταση με τους αλφιστί...
Τους κολλάτε άσχημα, όμως, και εσείς βρε παιδιά...
Είναι δεδομένο ότι βλέπουμε τα πράγματα με διαφορετική σκοπιά, αλλά αν τουλάχιστον μιλάμε με σωστά επιχειρήματα ο καθένας μόνο κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε και οι μεν και οι δε...
Αυτό το λες επιτυχία???...Εγώ το λέω οτί τίποτα άλλο δεν αξίζει!!!
Ne epitixia to leo. Ke epidei to les esi den paei na pei oti einai ke sosto.
Λοιπόν το sport σύμβολο σου ξέρεις πόσα ...sport άλογα έβγαζε όταν πρωτοβγήκε?...Ξέρεις μόνο πόσα άλογα έβγαζε η Alfa τότε???
Δεν ήξερα οτί οι παλιές γενιές ήταν ΤΟΣΑ αυτάρκεις στις ιπποδυνάμεις
Em.....ne ksero distixos gia sena mate. To 1963 protoemfanistike i 911 ke ekselixthike apo ena 2litro coupe pu ebgaze 150 alogakia ke forage lastixa 165/15. Tin idia xronologia an den kano lathos (an kano diorthose me) eixe bgei i Alfa Giulia Sprint pou i basiki tis ekdosi ton 1600 kibikon (4kilindro) ebgaze 106 aloga.... Opote sebasmos sto germano gia akomi mia fora.
Pame parakato.
Για αυτό είναι το όνειρο του Μπουρναζόβιου?
Bournazobios eisai mate?
Το '69 και το '70 η 911 ήταν οδηγικά για τα μπάζα...είναι πασίγνωστο!
Hdi exo apadisei se auto ke malista 2 fores. Mono sta donkeys ta les pano apo 2 fores.
Ke sto kato kato pio modelo exei na epidiksei i Alfa Romeo oson afora tin istoria tis autokinisis?
Akomi perimeno apadisi pano se auto. Oi ales italikes eteries exoun trana paradeigmata (1947-Cisitalia 202 Pinin Farina, 1952-Fiat 8V GHIA, 1954 Ferrari 375 Mille M9iglia Pinin Farina [by the way tin idia xronia bgike ke i katapliktiki Benz 300SL Gullwing], 1962-Ferrari 250 GTO, 1988-F40 [mia xronia noritera 959-respect-]. Alla epidei malon opos fenete den kseris ti na apadisis tha apadiso ego gia sena. To 1929 parousiastike i Alfa Romeo 6C 1750 Zagato. Pisteuo oti kseris ti einai ke aksizei na anaferthei.
Opos episis aksizei na anaferthei oti ekeines tis epoxes i Alfa eixe kirio adipalo tis Bugatti....
Τον βλ@κ@ τον Setright τον ήξερες???...’κου τι ισχυριζόταν...Οτί το Golf είναι αντιγραφή...Ιταλικού!!!
Και όχι μόνον αυτό ...ισχυριζόταν οτί το μοντέλο αυτό (...το αντεγραμμένο εννοώ) ήταν αυτό που έθεσε της ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΕΣ βάσεις της σύγχρονης προσθιοκίνησης!!!
Και οτί η εταιρία του ήταν η πρωτοπόρος στο κεφάλαιο 'Αυτοκίνητο' μέχρι το '75 ...μετά αναλάβαν οι Ιάπωνες!!! (...αλήθεια που είναι οι Γερμανοι??? )
’κου πράγματα...
Gia akomi mia fora den kseris pu pan ta 4. Proton borei to Fiat 128 (alithia ti sxesi exei i Fiat afou gia Alfa milame? Alla pli blekoume oles tis italikes eteries bas ke sothoume) na itan odos to prototipo gia to tote moderno oikogeniako autokinito ala i ebneusi eixe ginei noritera kata ena xrono to 1959 apo to Austin Se7en [Morris Mini Minor) ke argotera to 1960 pali apo to Austin Maxi.
Deuteron o idios o Giugaro eixe pei oti: ''that the best and most important design I have ever done was the first Golf''
Και για να τελειώνουμε...Η Alfa δεν καταδέχεται να κοιτάξει την Porsche.....
........epidei poli apla den tin pernei. Ke gia na epanelthoume sto paron (meta tin anadromi mas sto parelthon) makari i Alfa na eixe ftiaksei autokinito opos i 911 GT2. Oi arithmoi milane oi ipoloipoi siopane. 462 alogakia, 0-100 se 4.1'', 0-200 se 12.9'' teliki 315xlm/ora. Gia akomi mia fora: SEBASMOS STO GERMANO.
Καλά κι εσύ φίλε D-Jet προσπαθείς να παραθέσεις κι επιχειρήματα?Αφού είπαμε, δεν παλεύεται η κατάσταση με τους αλφιστί...
Εμείς κολλάμε; Αν παρατηρήσεις σε όσα θρεντ συμμετέχουν, κρατούν μια στάση 'μόνοι εναντίων όλων'... Ειναι απόλυτοι, δέχονται μόνο τα δικά τους επιχειρήματα και γενικώς ειρωνεύονται συνεχώς...
Συγνώμη για πριν, αναφερόμουν στους 'αλφιστί' και όχι γενικώς στους φίλους της ΑR, που έχουν αποδείξει οτι μπορούν να συζητήσουν σοβαρά...
Ößëå D-Jet èá åðáíÝëèù óå óÝíá...
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Ëïéðüí ôï sport óýìâïëï óïõ îÝñåéò ðüóá ...sport Üëïãá Ýâãáæå üôáí ðñùôïâãÞêå?...ÎÝñåéò ìüíï ðüóá Üëïãá Ýâãáæå ç Alfa ôüôå???
Äåí Þîåñá ïôß ïé ðáëéÝò ãåíéÝò Þôáí ÔÏÓÁ áõôÜñêåéò óôéò éððïäõíÜìåéòEm.....ne ksero distixos gia sena mate. To 1963 protoemfanistike i 911 ke ekselixthike apo ena 2litro coupe pu ebgaze** 150 alogakia** ke forage lastixa 165/15. Tin idia xronologia an den kano lathos (an kano diorthose me) eixe bgei i Alfa Giulia Sprint pou i basiki tis ekdosi ton 1600 kibikon (4kilindro) ebgaze 106 aloga.... Opote sebasmos sto germano gia akomi mia fora..
Êáé ëÜèïò êáé Üó÷åôïò!
Ôï ëÜèïò==>130hp (o D-Jet Ý÷åé äßêéï!)
Ï Üó÷åôïò==>1962ì.×. 2600 Sprint/Spider 145 hp (...êáé ðïëý-ðïëý ÷ëéäÞ!)åíþ ìÝ÷ñé ðñéí ôçí 911 ç Alfa ÷ôõðïýóå ìÝ÷ñé êáé ÄÉÐËÁÓÉÅÓ éððïäõíÜìåéò áðü ôçí Porsche!!! (...ôï target group êáôüðéí Üëëáîå áëëÜ...ü÷é ðÜíôá!)
Ãéá áõôü åßíáé ôï üíåéñï ôïõ Ìðïõñíáæüâéïõ?
Bournazobios eisai mate?
¼÷é...ðáñáèáëëÜóéïò!
Ôï '69 êáé ôï '70 ç 911 Þôáí ïäçãéêÜ ãéá ôá ìðÜæá...åßíáé ðáóßãíùóôï!
Hdi exo apadisei se auto ke malista 2 fores. Mono sta donkeys ta les pano apo 2 fores.
Ìüíï åóý óôïí êüóìï êáôáöÝñíåéò íá ôï áðáíôÞóåéò áõôü!!!
ÅéëéêñéíÜ!
Ôá Alfa ...ôé Ýêáíáí ôá áôéìïýëéêá??? ...¸óôñéâáí-Ýóôñéâáí???
Ke sto kato kato pio modelo exei na epidiksei i Alfa Romeo oson afora tin istoria tis autokinisis?
Akomi perimeno apadisi pano se auto. Oi ales italikes eteries exoun trana paradeigmata (1947-Cisitalia 202 Pinin Farina, 1952-Fiat 8V GHIA, 1954 Ferrari 375 Mille M9iglia Pinin Farina [by the way tin idia xronia bgike ke i katapliktiki Benz 300SL Gullwing], 1962-Ferrari 250 GTO, 1988-F40 [mia xronia noritera 959-respect-]. Alla epidei malon opos fenete den kseris ti na apadisis tha apadiso ego gia sena. To 1929 parousiastike i Alfa Romeo 6C 1750 Zagato. Pisteuo oti kseris ti einai ke aksizei na anaferthei.
Opos episis aksizei na anaferthei oti ekeines tis epoxes i Alfa eixe kirio adipalo tis Bugatti....
¸ëá íôå?
Ãéá íá äù ôé èõìÜìáé ...Ôá Mille Miglia,ôï Rallye Monte Carlo,Carrera Panamericana,Targa Florio,12h Sebring,1000km Nurburgring,Les Mans,Tour de France,Tour de Corse,Coupe des Alpes,1000km di Monza,6h at Melbourne êáé ðïëëÜ-ðïëëÜ Üëëá...Áááá!!!...ðñÝðåé íá ðÞñå êáé F1 êáé Gran Premio áëëÜ äåí åßìáé ôüóï óßãïõñïò ...Üóå ìå íá ôï øÜîù ëßãï ...Ýíáò ößëïò ìïõ ëÝåé ïôß åíßïôå îåê@ëùíå ôïí áíôáãùíéóìü óå üëá ôá ðáñáðÜíù áëëÜ ìçí ôï ðïëõðéóôåýåéò!
ÌÜëëïí ìå ÷ñÝðéá íéêïýóáí...áðü ôéò åãêáôáëÞøåéò ôïí Üëëùí...åßäåò áîéïðéóôßá ï Éôáëüò!ÓÅÂÁÓÌÏÓ ëïéðüí...
Ìéá áðïñßá? ...Cisitalia êáé Buggati ...ôé åßíáé???
Ôïí âë@ê@ ôïí Setright ôïí Þîåñåò???...¢êïõ ôé éó÷õñéæüôáí...Ïôß ôï Golf åßíáé áíôéãñáöÞ...Éôáëéêïý!!!
Êáé ü÷é ìüíïí áõôü ...éó÷õñéæüôáí ïôß ôï ìïíôÝëï áõôü (...ôï áíôåãñáììÝíï åííïþ) Þôáí áõôü ðïõ Ýèåóå ôçò ÊÁÈÏÑÉÓÔÉÊÅÓ âÜóåéò ôçò óýã÷ñïíçò ðñïóèéïêßíçóçò!!!
Êáé ïôß ç åôáéñßá ôïõ Þôáí ç ðñùôïðüñïò óôï êåöÜëáéï 'Áõôïêßíçôï' ìÝ÷ñé ôï '75 ...ìåôÜ áíáëÜâáí ïé ÉÜðùíåò!!! (...áëÞèåéá ðïõ åßíáé ïé Ãåñìáíïé??? )
¢êïõ ðñÜãìáôá...Gia akomi mia fora den kseris pu pan ta 4. Proton borei to Fiat 128 (alithia ti sxesi exei i Fiat afou gia Alfa milame? Alla pli blekoume oles tis italikes eteries bas ke sothoume) na itan odos to prototipo gia to tote moderno oikogeniako autokinito ala i ebneusi eixe ginei noritera kata ena xrono to 1959 apo to Austin Se7en [Morris Mini Minor) ke argotera to 1960 pali apo to Austin Maxi.
Deuteron o idios o Giugaro eixe pei oti: ''that the best and most important design I have ever done was the first Golf''
×Á×Á×Á×Á×Á!!!!
Ãéá ñþôá ôïí åáõôü óïõ ôüôå ...ôé ó÷Ýóç åß÷å ôï Golf ðïõ ÁÑ×ÉÊÁ åóý Ýìðëåîåò óôï topic ôçò 911 ?
ÊáëÜ ñå.....ÅÓÕ äåí ôï Üñ÷éóåò ìå ôçí ðåñçöÜíéá ðåñß Golf???...óå íïéÜæåé ìå ôé óôçí ôóáêßæù? ...êÜðïõ èá ðñÝðåé íá áðáíôçèåß ...ôé ëåò?
[>Êáé ãéá íá ôåëåéþíïõìå...Ç Alfa äåí êáôáäÝ÷åôáé íá êïéôÜîåé ôçí Porsche.....
........epidei poli apla den tin pernei. Ke gia na epanelthoume sto paron (meta tin anadromi mas sto parelthon) makari i Alfa na eixe ftiaksei autokinito opos i 911 GT2. Oi arithmoi milane oi ipoloipoi siopane. 462 alogakia, 0-100 se 4.1'', 0-200 se 12.9'' teliki 315xlm/ora. Gia akomi mia fora: SEBASMOS STO GERMANO.
Ðïéá áíáäñïìÞ óôï ðáñåëèüí...ôé ôçí ìåôñÜò ôþñá???...åóý ìå îåöôßëéóåò!!!
Pame parakato..
¼ôé ðéï óùóôü åßðåò!
Åìåßò êïëëÜìå;** Áí ðáñáôçñÞóåéò óå üóá èñåíô óõììåôÝ÷ïõí**...
ÊáëÜ ôï Üñ÷éóåò...'...óå üóá èñåíô óõììåôÝ÷ïõí...'.
ÓõìðëÞñùóå üìùò ïôß ïé ãåñìáíüöéëïé óõììåôÝ÷ïõí ÓÅ ÏËÁ êáé óôá ôçò Alfa ðåñéóóüôåñï êáé áðü ...ôïõò Alfisti! (...õðïóõíåßäçôç åðéèõìßá - Freud )
... Åéíáé áðüëõôïé...
Áí êáé äåí åßìáé áðüëõôïò ôï üíåéñï ìïõ åßíáé íá ãßíù!
Ç ÁÐÏËÕÔÏÔÇÔÁ äåß÷íåé ðëÞñç ÓÕÍÅÉÄÇÔÏÐÏÉÇÓÇ!
Åóý äåí åßóáé áðüëõôïò óôïí äñüìï ðïõ ðÝñíåéò êáèçìåñéíÜ íá ðáò óôçí äïõëåéÜ óïõ??? Þ ôï ó÷ïëåßï!:P
Áí Ýíáò åðéóôÞìïíáò åßíáé ÁÐÏËÕÔÏÓ óôï ïôß óôçí äïõëåéÜ ôïõ éó÷ýåé êáèïëéêÜ Ç ÈÅÙÑÉÁ ÔÇÓ Ó×ÅÔÉÊÏÔÇÔÁÓ ôé èá Ýëåãåò?
Åí ïëßãïéò ç ÁÐÏËÕÔÏÔÇÔÁ ôùí áðüøåùí åßíáé êÜôé ðïëý-ðïëý êáëü ãéá ôçí áíèñùðüôçôá áðëÜ -êáé ðñïöáíþò- åßíáé ãéá ôá ðïëý 'Éó÷õñÜ' Üôïìá!!!
'Ãéáôß åßìáé ôüóï Ýîõðíïò'
...äÝ÷ïíôáé ìüíï ôá äéêÜ ôïõò åðé÷åéñÞìáôá êáé ãåíéêþò åéñùíåýïíôáé óõíå÷þò...
Åßðáìå...ôçí åéñùíßá ôçí ôåëåéïðïßçóáí ïé áñ÷áßïé ùò åêðáéäåõôéêü ìÝóï!
Êáëü åßíáé!
Óõãíþìç ãéá ðñéí, áíáöåñüìïõí óôïõò 'áëöéóôß' êáé ü÷é ãåíéêþò óôïõò ößëïõò ôçò ÁR, ðïõ Ý÷ïõí áðïäåßîåé ïôé ìðïñïýí íá óõæçôÞóïõí óïâáñÜ...
Åõ÷áñéóôþ!
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Ëïéðüí ôï sport óýìâïëï óïõ îÝñåéò ðüóá ...sport Üëïãá Ýâãáæå üôáí ðñùôïâãÞêå?...ÎÝñåéò ìüíï ðüóá Üëïãá Ýâãáæå ç Alfa ôüôå???
Íá ðù êÜôé, áëëÜ ìç ìïõ ôçí ðÝóåôå üëïé ìáæß, ok; Ôçí ÜðïøÞ ìïõ èá ðáñáèÝóù ìüíï. Ôá 911 2.0 üôáí âãÞêáí åß÷áí 130 ßððïõò êáé äõï ÷ñüíéá ìåôÜ 160 ìå øåêáóìü (ôï '66_ï éäéïò êéíçôÞñáò åßíáé ìå ìéêñïáëëáãÝò) áöïý âãÞêå êáé ç 'ìéêñÞ' 912. Äå íïìßæù ïôé åßíáé ìéêñÞ åéäéêÞ éó÷ýò åíþ, áí ôç èåùñåßôå ëßãç (ìçí îå÷íÜôå ïôé ïé 'íïñìáë 356 äåí ðåñíïýóáí ôá 100 Üëïãá êáé ç 911 Þôáí ìüíç ôçò óôç ãêÜìá ìåôÜ ôï '65, åðïìÝíùò èá Üëëáæå target group ç åôáéñßá), óêåöôåßôå ïôé õðÞñ÷áí Þäç ôá ôåôñáêýëéíäñá 356 2000gs ìå ôïí four-cam carrera êéíçôÞñá ðïõ áðü 1600cc Ýâãáæå 130-180 ßððïõò áíÜëïãá ìå ôçí Ýêäïóç êáé áðü 2000cc (ð÷ óôçí 904 Þ óôçí 356GS) ãýñù óôïõò 180. Äå íïìßæù ïôé åßíáé Üó÷çìá...
Óôá 2.4 ëßôñá (2341cc ãéá ôçí áêñßâåéá) ïé 911S Ýâãáæáí 190 ßððïõò, üóïõò ðåñßðïõ êáé ôá dino 246...
Ëïéðüí;
D-Jet íïìßæù ïôß ðáò íá êÜíåéò ôçí õðÝñâáóç óôçí ...ÁÍÔÉÊÅÉÌÅÍÉÊÏÔÇÔÁ!
Ôé ãíþìç Ý÷åéò ãéá ôá ðáñáðÜíù?
Áýñéï èá ó÷ïëéÜóù êáé ôá ãñáöüìåíá óïõ...ðñïò ôï ðáñüí êáëçíý÷ôá!
D-Jet νομίζω οτί πας να κάνεις την υπέρβαση στην ...ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ!
Τι γνώμη έχεις για τα παραπάνω?
Αύριο θα σχολιάσω και τα γραφόμενα σου...προς το παρόν καληνύχτα!
Πέρα από κάποια συντακτικά λόγω νύστας (ελπίζω) δε βλέπω τίποτα άλλο...λογικό άλλωστε αφού εγώ τα έγραψα!!
Ξέρω τι θα μου πεις και για να σε προλάβω λέω το εξής:
αν δε σου αρέσουν οι quad-cam carrera engined Porsche, σκέψου ότι η 2600 έχει την ίδια περίπου ειδική ισχύ με την ταπεινή 356 super 90...
Και η ταπεινή 356 έχει κερδίσει κάμποσους αγώνες με τα 1500 κυβικάκια της, συμπεριλαμβανομένων αρκετών απο αυτούς που αναφέρεις...
Και την cisitalia 360 το '47 (μιας και την αναφέρατε), που ήταν mid engined με σειριακό κιβώτιο (με συνχρονιζέ όπως έχουν όλοι σήμερα) τη σχεδίασε ο μικρός...
και ...Πω πω ΠόοΟΟΟΟ.....σο νυστάζω βρε φίλε, τώρα....αύριο πάλι!
καληνύχτα
Παιδια πολυ ωραια η ιστορικη αναδρομη που κανατε αλλα αμα το καλοσκεφτειτε αντικειμενικα τα Porsche με τα Alfa Romeo δεν συγκρινονται ΚΑΝ μεταξυ τους.
Οπως και να'χει τα Alfa Romeo καταληξαν στο μουσειο ενω τα Porsche μεσω συνεχομενης εξελιξης συνεχιζουν να βγαινουν με την ιδια σχεδιαστικη φιλοσοφια που ειχαν απο το παρελθον και εχουν προσφατα φερει την Porsche σε θεση να ειναι η πιο κερδοφορα αυτοκινητοβιομηχανια (για το μεγεθος της) στον κοσμο.
Απο την αλλη πλευρα η καημενη η Alfa μετα απο τα τοσα κυματα που περασε κατορθωσε τελικα να ορθοποδησει με την βοηθεια της Fiat που την αγορασε και χαρη σ'αυτην παραγει συμβατικα αμαξια μεχρι και σημερα...
Να ξερουμε που βρισκομαστε για να ξερουμε και τι να λεμε σωστα?
Μ' αρέσει που σε όλα κολλάει δίπλα ο Φρόυντ ή ο Νίτσε...
Επίκληση στην αυθεντία, το λέγαμε στο λύκειο...
Και για να τελειώνουμε...Η Alfa δεν καταδέχεται να κοιτάξει την Porsche._
έχεις δίκιο..
Οι μοντέρνες alfa δεν καταδέχονται να κοιτάξουν τις σημερινές πορσε, γιατί δε μπορούν σε καμία περίπτωση, εκτός στα θέματα αισθητικής, και αυτό ακόμα παίζει από άτομο σε άτομο. Κατα τ'αλλα, με αντικειμενικά κριτήρια, ούτε οι παλιές αλφα δε μπορούν να σταθούν δίπλα στις σημερινές Πορσε σε καμία διαδρομή.
Αλλά εμένα πραγματικά με ανησυχείς..
δηλαδή ότι τα λες και τα πιστεύεις, δεν τα λες για πλάκα.
συγκρίνεις την brera με οποιαδήποτε σύγχρονη πόρσε
brera vs gt2..
ok case closed
πάω να το βάλω θέμα να δω τι θα ψηφίσει ο κόσμος
μόνο και μόνο που συμμετείχα σ'αυτή τη συζήτηση με θεωρώ λίγο μπουμπούνα που χάνω το χρόνο μου για να πω τα αυτονόητα αλλά δεν πειράζει
Βασικά, εδώ που τα λέμε, οι σημερινές alfa δυσκολεύονται πολύ να κοιτάξουν ακόμα και τον πραγματικό τους ανταγωνισμό που είναι το vag κ κάτι γιαπωνέζοι αλλά δε στο λέω για να μη σε πληγώσω
ουπς, γκάφα, μόλις το είπα
δεν έχω καμία διάθεση να κάνω τον hater ούτε και είμαι, κι εμένα μου αρέσουν κάποιες alfa romeo αλλά μην τρελαθούμε κιόλας..
μόνο και μόνο που συμμετείχα σ'αυτή τη συζήτηση με θεωρώ λίγο μπουμπούνα που χάνω το χρόνο μου για να πω τα αυτονόητα αλλά δεν πειράζει
Βασικά, εδώ που τα λέμε, οι σημερινές alfa δυσκολεύονται πολύ να κοιτάξουν ακόμα και τον πραγματικό τους ανταγωνισμό που είναι το vag κ κάτι γιαπωνέζοι αλλά δε στο λέω για να μη σε πληγώσω
ουπς, γκάφα, μόλις το είπα
δεν έχω καμία διάθεση να κάνω τον hater ούτε και είμαι, κι εμένα μου αρέσουν κάποιες alfa romeo αλλά μην τρελαθούμε κιόλας..
Δεν εχεις ακουσει που λενε μην διαφωνεις με ενα δεντρο, χαλας το σαλιο σου και ενοχλεις και το δεντρο???
Ο χρήστης NotiS_UK έγραψε:
Συμφωνώ, σταμάτα να μας φτύνεις λοιπόν...
Φτύσε σε κάνα άλλο τοπικ.
Ο χρήστης skye έγραψε:
Êáé ãéá íá ôåëåéþíïõìå...Ç Alfa äåí êáôáäÝ÷åôáé íá êïéôÜîåé ôçí Porsche._
Ý÷åéò äßêéï..
Ïé **ìïíôÝñíåò alfa **äåí êáôáäÝ÷ïíôáé íá êïéôÜîïõí ôéò óçìåñéíÝò ðïñóå, ãéáôß äå ìðïñïýí óå êáìßá ðåñßðôùóç, åêôüò óôá èÝìáôá áéóèçôéêÞò, êáé áõôü áêüìá ðáßæåé áðü Üôïìï óå Üôïìï. Êáôá ô'áëëá, ìå áíôéêåéìåíéêÜ êñéôÞñéá, ïýôå ïé ðáëéÝò áëöá äå ìðïñïýí íá óôáèïýí äßðëá óôéò óçìåñéíÝò Ðïñóå óå êáìßá äéáäñïìÞ.
ÁëëÜ åìÝíá ðñáãìáôéêÜ ìå áíçóõ÷åßò..
äçëáäÞ üôé ôá ëåò êáé ôá ðéóôåýåéò, äåí ôá ëåò ãéá ðëÜêá.
óõãêñßíåéò ôçí brera ìå ïðïéáäÞðïôå óýã÷ñïíç ðüñóå
brera vs gt2..
ok case closed
ðÜù íá ôï âÜëù èÝìá íá äù ôé èá øçößóåé ï êüóìïòìüíï êáé ìüíï ðïõ óõììåôåß÷á ó'áõôÞ ôç óõæÞôçóç ìå èåùñþ ëßãï ìðïõìðïýíá ðïõ ÷Üíù ôï ÷ñüíï ìïõ ãéá íá ðù ôá áõôïíüçôá áëëÜ äåí ðåéñÜæåé
ÂáóéêÜ, åäþ ðïõ ôá ëÝìå, ïé óçìåñéíÝò alfa äõóêïëåýïíôáé ðïëý íá êïéôÜîïõí áêüìá êáé ôïí ðñáãìáôéêü ôïõò áíôáãùíéóìü ðïõ åßíáé ôï vag ê êÜôé ãéáðùíÝæïé áëëÜ äå óôï ëÝù ãéá íá ìç óå ðëçãþóù
ïõðò, ãêÜöá, ìüëéò ôï åßðá
äåí Ý÷ù êáìßá äéÜèåóç íá êÜíù ôïí hater ïýôå êáé åßìáé, êé åìÝíá ìïõ áñÝóïõí êÜðïéåò alfa romeo áëëÜ ìçí ôñåëáèïýìå êéüëáò..
Óôçí óõõãêåêñéìÝíç ìïõ ôïðïèÝôçóç Ýèåóá åãþ ôá 'ìïíôÝñíïò','óçìåñéíüò'...?
Áí ôá Ýèåôá...ÐÅÓ ÔÁ!
×Á×Á×Á...ðÜëé Üëëá áíô´Üëëùí!
Στην συυγκεκριμένη μου τοποθέτηση έθεσα εγώ τα 'μοντέρνος','σημερινός'...?
Αν τα έθετα...ΠΕΣ ΤΑ!
ΧΑΧΑΧΑ...πάλι άλλα αντ΄άλλων!
Η brera δεν είναι μοντέρνο αυτοκίνητο δηλαδή;;
σε κουβέντα για την brera, λίγο πιο κάτω έγραψες ότι δεν καταδέχεται να κοιτάξει τις Πόρσε.
ΤΑ ΕΙΠΑ.
ΧΑΧΑΧΑ... πάλι δεν ξέρουμε τι λέμε
Kid και AlfaRomeo, τελευταία φορά γιατί μάλλον δεν καταλαβαίνετε
Tο 'ferrari vs. porsche' είναι αυτό: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=15334 , τα είπατε εκεί, σκοτωθήκατε, κλειδώθηκε.
Το παρόν αφορά στην Alfa Romeo. Επόμενα offtopic θα σβήνονται.
EDIT: τα οφτόπικ περί ferrari και porsche μεταφέρθηκαν εδώ: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=16161
[moderator]
¼,ôé èÝëåéò íá ìïõ ðåéò, pm. [Krusenstern]
[Krusenstern]
[Krusenstern]