-
Πριν κανα 2 χρονια ημουν σταματημενη σε απιστευτο μποτιλιάρισμα στην Ηλιουπόλεως, από αυτά που κάνεις 2 μετρα σε 25 λεπτά, καθώς ψάχνω τα τσιγάρα μου στην τσάντα για να περασει η ωρα και τα νευρα, ξαφνικα ακούω ένα μπάμ (χτυπησα και λιγο το κεφάλι μου στο τιμόνι) μέχρι να καταλάβω τι ειχε γίνει και να βγω έξω, ο 'υπαίτιος' την είχε κάνει!!
Ποιος ηταν? Ενας τυπας με μηχανακι, από αυτους που περνουν αναμεσα απο τις 2 λωριδες αυτοκινητων χωρις να υπολογισουν καλα αν χωράνε! Ε δεν το υπολογισε καλα ο κύριος με αποτελεσμα να πέσει όλος πάνω στην πίσω αριστερή πόρτα του αυτοκινητου μου!! Μια λακουβάρα όλη δική μου!! Αυτος με το που επεσε, βρηκε μια τρυπα και εστριψε κάτω σε ενα στενο! Δεν πρόλαβε κανενας απο τους διπλα να πάρει τις πινακιδες! Οταν βγηκα εξω, οι τριγύρω οδηγοι ηταν πιο εκνευρισμένοι απο μενα με το γεγονος, ισως γιατι εγω δεν ειχα καταλαβει ακομα τι ειχε γινει, ειχα χτυπησει και λίγο το κεφάλι μου... Αυτοι όμως εχοντας δει καρε καρε το γεγονος, τα ειχαν παρει στο κρανιο και τον ελουσαν με ιδιαιτερα κοσμιτικα επιθετα.. Τι να το κάνεις?? Ειχε ήδη λακίσει!!
Αν δεν ειναι αυτό γαιδουριά τοτε τι ειναι??
-
εγω παντος να πιασω ποτε κανενα να κανει μ@@@ στο αμαξι μου θα του γ@@@@@@@.μα την παναγια
και τα νευρα μου ξεκινησανε οταν μετα απο πολλες στερησεις,οικονομιες και ανυπομονησια καταφερα και μαζεψα ενα ποσο και με την συνεισφορα του πατερα μου (να ναι καλα) πηρα το cliaki μου και εβαλα και γραματια μεχρι το 2008.και τον 2ο μηνα που το χω παψ και το βρισκω φτερο πορτα μεσα και σπασμενο φλας.τρελενεσε η οχι? αμα τον ειχες μπροστα τον εσπαγες στο ξυλο η οχι?για αυτο σας λεω
-
Ο χρήστης Fourketas_Tfrc έγραψε:
εγω παντος να πιασω ποτε κανενα να κανει μ@@@ στο αμαξι μου θα του γ@@@@@@@.μα την παναγιαΜαζί σου φίλε μου!Εμένα μου έκανε ένας παρκαδόρος μια χαρακιά με το κλειδί του και στις δυο πόρτες,επείδη δεν ήθελα να το παρκάρω στο μαγαζί και να του αφήσω μπουρμπουάρ και προτίμησα να το παρκάρω 3στενά πιο κάτω!!και είναι τόσο βαθιά που δεν φτιάχνεται με τίποτα παρά μόνο με φούρνο κλπ!Άσε τους άλλους να το παίζουν υπεράνω αλλά έχω τόσο πολύ άχτι σ'αυτούς τους $%&&^ που χαράζουν τα αμάξια που αν πετύχω να χαράζουν αλλουνού αμάξι θα τον $^(*&^ στο ξύλο μέχρι να ξερασει το γάλα που βίζαξε!Μακάρι να μη μου συμβεί ποτέ γιατί δεν ξέρω αν θα συγκρατηθώ.Κι ας είναι και ντερέκι,Θα τον βάλω κάτω!
ΜΑ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ;Πραγματικά τι τους φταίει το αμάξι;Και έχω ακούσει περί κόμπλεξ κατωτερότητας και διάφορες άλλες π@πες!Αυτά είναι απλά δικαιολογίες!Τι φταίω εγώ αν εσύ βαριέσαι που ζεις και κάθεσαι τη μισή μέρα στην πολυθρόνα και έχει γίνει το τηλεκοντρόλ προέκταση του χεριού σου και δεν κουράζεσαι και περιμένεις να έρθει το ΛΟΤΤΟ για να δεις άσπρη μέρα;Τι φταίω εγώ αν έχω όρεξη να δουλέψω και να βγάλω λεφτά;Αν εγώ έχω όρεξη να ξενυχτίσω για να έχω 5 δραχμές στην άκρη για να βελτιώσω την ποιότητα της ζωής μου;ΥΓ:Και να φανταστεί κανείς ότι είμαι πολύ πράος άνθρωπος.Απλά με πιάνει η αγανάκτηση κάθε φορά που το συζητάω το θέμα...Στενοχωρίεμαι γιατί ακόμα και να με γδάρουν θα το συγχωρήσω γιατί θα πω:τι να κάνουμε ρε φίλε;σε όλους συμβαίνει να υπάρχει κάποιος αντζαμής γύρω σου!Άλλο να το κάνει κάποιος καταλάθος (κι ας φύγει!θα έχει γδάρει και το δικό του οπότε δεν το έκανε επήτειδες) αλλά το να το χαράξει,το κάνει έτσι για πλάκα,για το κέφι του!
ΥΓ2:Για να πω την αλήθεια,όλοι μπορεί να λέμε :θα το (*&^ τον π@υστη κλτ αλλά όταν σε τρακαρουν και είσαι μέσα,από το σοκ δεν μπορείς να αρθρώσεις λέξη!Αδυνατείς να συνειδητοποιήσεις ότι το αμάξι που πριν ένα λεπτό ήταν τζιτζι τώρα είναι...όπως ο κώλος της μαϊμούς στην κυριολεξία!!
-
Πριν κανα μήνα με πήρε τηλέφωνο στο κινητό ένας για να βρούμε άκρη για τη ζημιά στο αμάξι του.
Το τηλέφωνο μου το έγραψα σε χαρτάκι και το άφησα στον υαλοκαθαριστήρα του.
Αυτός ήταν στην 'Καλαμάτα' και εγώ 'Αλεξανδρούπολη'.
Φαίνεται ο πραγματικός υπαίτιος για ξεψάρωμα στους μάρτυρες έγραφε ότι του κατέβει και προέκυψε ο αριθμός μου. -
Ο χρήστης unusualldriver έγραψε:
Του είπαν ότι στον Πύργο το 'ζωγράφισμα' με κλειδί είναι αναπόφευκτο και ότι όλα τα αυτοκίνητα έχουν γρατσουνιές από κλειδί
Μπας και είναι τα συνεργεία στο κόλπο;
-
Εμενα πάντως ένας τύπος που στο επάγγελμα είναι και Γιατρός! Μου έξυσε με σουγιά το χρώμα και από τις δύο πίσω πόρτες και μου άφησε και χαρτάκι πάνω στο παρμπριζ! το οποίο το είχε τοποθετήσει ο πατέρας μου πριν τουλάχιστο ένα χρόνο στο αυτοκίνητό του Αυτό δε νομίζω να το έχει συναντήσει κανείς. Είναι ό,τι πιο θρασύ έχω συναντήσει.
-
Ο χρήστης UnusualDriver έγραψε:
Εμενα πάντως ένας τύπος που στο επάγγελμα είναι και Γιατρός! Μου έξυσε με σουγιά το χρώμα και από τις δύο πίσω πόρτες και μου άφησε και χαρτάκι πάνω στο παρμπριζ! το οποίο το είχε τοποθετήσει ο πατέρας μου πριν τουλάχιστο ένα χρόνο στο αυτοκίνητό του Αυτό δε νομίζω να το έχει συναντήσει κανείς. Είναι ό,τι πιο θρασύ έχω συναντήσει.Tι ακριβως εννοεις οτι εγινε γιατι δεν καταλαβα...
-
Χτες πηρα μαιλ απο φιλο μου στη Πατρα .Του κανανε 2.000 ευρω ζημια σε ολοκαινουργιο Μεγκαν2..Μιλαμε το αμαξι ηταν αλλου κιτρινο σιτρο χρωματακι ηλιοροφες κουκλακι..........Καποιο ρεμαλοτσογλανι του το χαρακωσε γυρω γυρω και το χτυπησαν με κλωτσιες παντου(ωραιος τροπος να σου ευχονται καλη χρονια)
Καλα ποσο μαλακας πρεπει να εισαι για να κανεις τετοιο πραγμα ?? Τι να του κανεις μετα,θα πας και φυλακη.Απλα αν υπαρχει θεος να του ερθει καρκινος στο παγκρεας........... -
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Εμενα πάντως ένας τύπος που στο επάγγελμα είναι και Γιατρός! Μου έξυσε με σουγιά το χρώμα και από τις δύο πίσω πόρτες και μου άφησε και χαρτάκι πάνω στο παρμπριζ! το οποίο το είχε τοποθετήσει ο πατέρας μου πριν τουλάχιστο ένα χρόνο στο αυτοκίνητό του Αυτό δε νομίζω να το έχει συναντήσει κανείς. Είναι ό,τι πιο θρασύ έχω συναντήσει.
Tι ακριβως εννοεις οτι εγινε γιατι δεν καταλαβα...
Πριν από κανά χρόνο είχε παρκάρει ο εν λόγω 'κύριος' ιατρός ορθοπεδικός στο επάγγελμα το αυτοκίνητό του ακριβώς έξω από το γκαράζ του πατέρα μου στα Τρίκαλα. Ο πατέρας μου πήγε να ανοίξει την πόρτα του γκαράζ και όπως ήταν φυσικό χτύπησε το αυτοκίνητό του λίγο. Του τηλεφώνησε και του είπε να τον αποζημιώσει. Ομως αυτός ο 'κύριος' εκνευρίστηκε και πήγε στην τροχαία να καταγγείλει ότι παρκάρει το αυτοκίνητο παράνομα πάνω στο πεζοδρόμιο ο πατέρας μου. Φυσικά και δεν βρήκε δίκιο και ο πατέρας μου κάποια στιγμή του έβαλε ένα χειρόγραφο χαρτάκι στο παρμπρίζ του ότι δεν μπορεί να παρκάρει πάνω στο πεζοδρόμιο γιατί είναι τροχαία παράβαση.
Αυτό το χαρτάκι τώρα, ένα χρόνο μετά, το βρήκα στο δικό μου αυτοκίνητο και ταυτόχρονα και δυο βαθιές χαρακιές μήκους τουλάχιστο ενός μέτρου στο πίσω δεξιά μέρος του αυτοκινήτου, άλλη μία το ίδιο μήκος στην αριστερή πίσω πλευρά και σπασμένο με σουγιά το πλαστικό κάλυμα που είναι πάνω από την πινακίδα του πίσω μέρους. Αυτό δεν ξέρω αν φτιάχνεται ή αντικαθίσταται.
Εντωμεταξύ το αυτοκίνητό μου το έβαζα μέσα σε πάρκινγκ το οποίο χωράει ένα αυτοκίνητο, του πατέρα μου και έχει χώρο για ένα πολύ μικρό ακόμα. Το δικό μου το βάζω πάντα εκεί όταν επισκέφτομαι τους γονείς μου στις γιορτές και βγαίνει το πίσω μερος λίγο έξω πάνω στο πεζοδρόμιο. Κανείς δεν έχει ενοχληθεί ούτε έχω ακούσει το παραμικρό παράπονο από κανένα.
Ο 'κύριος' αυτός μετά έμαθα ότι έχει το ακριβώς δίπλα δεξιά γκαράζ στην πολυκατοικία χωρίς να έχει βάλει όμως το σήμα 'No Parking' στο γκαράζ του. Οπότε κι εγώ υπέθεσα ότι δεν έκλεινα κανέναν αφού το διπλανό γκαράζ δεν το χρησιμοποιεί για πάρκινγκ ο 'κύριος' αυτός! Και εν πάσει περιπτώσει δεν έκλεινα την είσοδο του γκαράζ του ακόμα κι έτσι.
Τώρα αν αυτός ο 'κύριος' ενοχλήθηκε προτίμησε να κάνει ζημιά παρά να έρθει να μου πει να μετακινήσω το αυτοκίνητό μου αν τον εμπόδιζε για κάποιον λόγο.
Δεν ξέρω αν μπορώ να βάλω έναν δικηγόρο και να τον φοβερίσει ότι θα προβώ σε μύνηση αν δεν μου πληρώσει τις ζημιές που αποδεικνύονται ότι έκανε τη στιγμή που άφησε το χαρτάκι πάνω στο αυτοκίνητό μου. Επίσης δεν ξέρω αν αυτό θεωρείται και καταπάτηση ιδιοκτησίας. Δηλαδή μπήκε μέσα στο γκαράζ και άφησε το χαρτάκι.
-
Σκατα ρε πουστη....
ειναι και γιατρος ο ανθρωπος...
Ορισμενες φορες πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω που ζουμε....Ειλικρινα λυπαμαι για εσενα και τη ζημια σου, αλλα επισης πραγματικα πιστευω οτι αυτος θελει ενα καλο χερι ξυλο.. μα την παναγια δλδ ηθελε να του σπασεις κανα γονατο μπας και συνελθει ο γελοιος...
-
Κάτι μου θυμίζει αυτό, βρε τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει...
Αααα, ναι!
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=7112
Διάβασε ολόκληρο το παραπάνω θέμα και πάρε ιδέες.
-
Σκατα ρε πουστη....
ειναι και γιατρος ο ανθρωπος...
Ορισμενες φορες πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω που ζουμε....Ειλικρινα λυπαμαι για εσενα και τη ζημια σου, αλλα επισης πραγματικα πιστευω οτι αυτος θελει ενα καλο χερι ξυλο.. μα την παναγια δλδ ηθελε να του σπασεις κανα γονατο μπας και συνελθει ο γελοιος...
Μ' αρέσεις ρε μάγκα καραμπουζουκλή!!!
-
ηθελε να του σπασεις κανα γονατο μπας και συνελθει ο γελοιος...Κι αν έχει διπλά ψαλίδια;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
ηθελε να του σπασεις κανα γονατο μπας και συνελθει ο γελοιος...
Κι αν έχει διπλά ψαλίδια;
Θα σπάσουν μόνα τους τότε..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Θα σπάσουν μόνα τους τότε..
Το άβατάρ σου τι ανάρτηση έχει είπαμε;
Είμαστε off-topic.
-
Ξέρω κι εγώ ένα γιατρό (οδοντίατρο) ψυχοπαθή, δικομανή, ψεύτη και εριστικό. Άλλο η εκπαίδευση και άλλο η αγωγή.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
πολυ καλο!!!!
-
Ητανε μεσημερι....ημουνα στο σπιτι ενος φιλου μου στη νεα σμυρνη ο οποιος ειναι 1.93 καπου 110 κιλα (κτινακι) και απιστευτα ψειρας με το ραλι του. κατεβαινουμε λοιπον να παμε για τσιγαρα...και βλεπουμε ησυχα ησυχα καποιον 10-12 χρονον γονατισμενο στην πισω ροδα...αγνα σκεπτομενοι...θα δενει τα κορδονια του... και ηρεμα ηρεμα παμε πρως το μερος του...οποτε και το βλεπουμε να ξεβιδονει με ΚΛΕΙΔΙ παρακαλω τις καλοσφιγμενες ταπες του αυτοκηνιτου...μολις μας αντιλιφθικε (στο μισο μετρο) αρχιζει και τρεχει...στην προσπαθεια να τον πιασει ο φιλος μου απλωνει το χερι...και πευτει με γροθια πανω του...
Ο απολογισμος για να μην μακριγορω ειναι...
1 σπασμενα μουτρα του μικρου
2 με την απειλη οτι θα παει στην αστυνομια μιας και δεν ειναι η 1η 4αδα που του περναν του φιλου μου μας εφερε μια κουτα παπουτσιων γεματη ταπες
3ον δεν του ξανακλεψαν ποτε τις ταπες...(αντιθετως εμενα μου τις ειχαν ταραξει μεχρι που σταματισα να βαζω)Το λιπιθικα το παιδακι...αλλα ελεος...
-
Ο χρήστης Dont_Panic έγραψε:
2 με την απειλη οτι θα παει στην αστυνομια.....μ**ας εφερε μια κουτα παπουτσιων γεματη ταπες
**χαχαχχαχαχαχαχχα κορυφή!!!!!
-
Ερώτηση κρίσεως:
Όταν έχεις κλειστό πάρκινγκ που βλέπει στο δρόμο είσαι υποχρεωμένος από το νόμο να έχεις σήμα 'No Parking' στην πόρτα ή όχι; Αν ναι, σε ποιο σημείο του ΚΟΚ αναφέρεται αυτό; Ο 'κύριος' που με γρατσούνησε δεν έχει βάλει τέτοιο σήμα! Οπότε θα τον καταγγείλω στην τροχαία.
Οταν η αλητεια σε ωθει σε σκεψεις αυτοδικιας!