-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ούτε διαγώνια μπορούσες να βγεις; Πάντως αν σε έκλεισε χωρίς σοβαρότατο λόγο (που δε νομίζω πως υπάρχει τέτοια πιθανότητα στο γήπεδο) δεν είναι παρά ένα ζώο,** συγκεκριμένα μοσχάρι..**.
Γι αυτό πήρε και αυτοκίνητο με σήμα τον ταύρο.
χμμμ, δηλαδή αν ήταν Ferrari θα ταν α-λόγο και Alfa Romeo... φίδι;
-
Κάπως έτσι, αν όμως είχε VW τι θα ήταν;
-
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Κάπως έτσι, αν όμως είχε VW τι θα ήταν;Καημένος
(Πλάκα κάνω ηρεμία)
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Χθες ηταν η πρωτη φορα που αν και ημουν παρκαρισμενος σε παρκινγκ γηπεδου μπασκετ για την προπονηση μου με εκλεισε αλλος οδηγος με το αυτοκινητο του και δεν εκνευριστηκα....!Βγαινοντας λοιπον απο το γηπεδο αντικρισα το παρακατω θεαμα:
Διπλα λοιπον απο την 147 μου ηταν παρκαρισμενη και με εκλεινε μια Lamborghini Gallardo!! Και μετα ρωτουσα σαν βλακας τους γονεις που περιμεναν τα παιδακια τους να τελειωσουν 'Συγνωμη, μηπως ειναι δικια σας μια ασημι Lamborghini? Mε κλεινει και δεν μπορω να φυγω...'
Οι φατσες τους δεν περιγραφονταν!!!
ειναι αυτο που λεγαμε προχτες...
γα φαντασου τωρα λοιπον το σκηνικο να ΤΟΛΜΑΓΕΣ εσυ με την παλιο147 σου να πας να κλεισεις μια lamborghini.....
οχι μονο θα θεωρουσες οτι οι χριστοπαναγιες που ακουσες
και η κατασχεση/μεταφορα του αυτοκινητου σου με γερανο
ΣΟΥ ΑΞΙΖΑΝ, (ισως και τιποτα μπατσες αν ο οδηγος ητανε νταβραντιζμενος)
αλλα θα ελεγες την ιστορια σε ολο τον κοσμο σαν κατι εξτρημ που σου συνεβη..αρα λοιπον, τι να λεμε τωρα οτι φταινε οι οδηγοι τετοιων αυτοκινητων και οχι οι οδηγοι ολων των υπολοιπων?
και μην το παρεις προσωπικα, μιας και η συμπεριφορα η δικη σου ειναι απλως πανομοιοτυπη με τη συμπεριφορα του 99% των ανθρωπων που θα βρισκονταν στην ιδια θεση..
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Κάπως έτσι, αν όμως είχε VW τι θα ήταν;
Καημένος
(Πλάκα κάνω ηρεμία)
Ουδέτερος (κάπου είχα το σήμα της VW με γυναικεία πόδια
)
-
Σημερα το πρωι ειδα το πρωτο R32 μαυρο με κανονικες πινακιδες στο Μαρουσι
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Σημερα το πρωι ειδα το πρωτο R32 μαυρο με κανονικες πινακιδες στο Μαρουσιδεν τον ρώτησες από που το παρήγγειλε;
-
Nωρίς το πρωί σήμερα στο λαιμό της Βουλιαγμένης, κόκκινο Clio III, στη θέση των πινακίδων είχε δύο μεγάλες ταμπέλες που έλεγαν CLIO (μπήκε στην έκθεση, έβαλε μπρος κι έφυγε ) και χάρτινες πινακίδες (κυκλοφορίας) κολλημένες στο παρμπρίζ.
Απόγευμα στην Κηφισίας, Lexus RX400h
-
Σήμερα στη Θεσ/νίκη, λίγο πριν την έξοδο για περιφερειακό (περιοχή Ντεπώ), εθεάθη Ferrari 360 Modena φορτωμένη σε οδική βοήθεια, σκεπασμένη με 'σεντόνι'. Διαφραφόταν χτύπημα (αρκετό κιόλας-εκτός αν με γελασαν τα μάτια μου μου) εμπρός αριστερά...
Κρίμα!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Nωρίς το πρωί σήμερα στο λαιμό της Βουλιαγμένης, κόκκινο Clio III, στη θέση των πινακίδων είχε δύο μεγάλες ταμπέλες που έλεγαν CLIO (μπήκε στην έκθεση, έβαλε μπρος κι έφυγε ) και χάρτινες πινακίδες (κυκλοφορίας) κολλημένες στο παρμπρίζ.Απόγευμα στην Κηφισίας, Lexus RX400****h
Αν ήταν σε 'σαμπανιζέ' χρώμα το πέτυχα κ εγώ έξω από το αστυνομικό τμήμα της Κηφιασιάς το Σάββατο το μεσημέρι
Λίγο πριν όμως (Χαριλάου Τρυκούπη) είδα το παρακάτω όχημα με ολοκαίνουργια σήματα Renault, κ εσωτερικό από δέρμα (μάλλον) σε εξαιρετική κατάσταση αλλά μάλλον ιδιοκατασκευή
Γνωρίζει κανείς την 'βάση' του? δηλαδή από τι όχημα ξεκίνησε την 'ζωή' του??? -
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
... -
Απόψε το βράδυ καθώς γυρνούσα σπίτι μου επι της Ακαδημίας ειχα μπροστά μου μια μαύρη Lamborghini Murcielago... Απλα υπέροχη.
-
Κόκκινη Corvette C6 χτες στη Γλυφάδα. Οι Αμερικάνοι όλο και πλησιάζουν τελικά τα Ευρωπαϊκά σχεδιαστικά πρότυπα. Λιγότερο ογκώδης από τη μαμά της και πολύ πιο όμορφη.
-
-
-
Χθές κατά τις 5 μμ F430 Spider έξω από τα Applebee's στη Γλυφάδα.
-
Εχει παραγίνει το θέμα με τις φερράρι. Παντού υπάρχει και από μία και ενίοτε δύο. Πιό σπάνια βλέπεις Λάντα Νίβα.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Λευκή Cayman φορτωμένη σε νταλίκα.Ασημί Cayman, εχθές το πρωί στο Τροκαντερό στο ρεύμα προς Συγγρού.
Not bad...
-
Seat Toledo! Και όχι αυτό που έβλεπα τόσο καιρό! Πήρε κι άλλος!!!
Carspotting