-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Εγω πηρα το μοτορολα Β3... Καλο κ μουρατο με δυσκολα μενου ομως αλλα γρηγορη μεταφορα δεδομενωνΤο έχω κάτι λιγότερο από χρόνο. Αν έχεις όρεξη, κοίτα εδώ: http://www.motox.us/.
Μπορείς να κάνεις flash με νέο λογισμικό και να ενεργοποιήσεις την εγγραφή video με ήχο και την αναζήτηση στον τηλεφωνικό κατάλογο πέραν του πρώτου γράμματος. Θέλει όμως δουλίτσα ενώ ελλοχεύει και ο κίνδυνος να μείνεις χωρίς κινητό αν κάνεις κάποιο λάθος. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
.........Ούτε το νέο 6680 μου έχει υπέρυθρες. Θεωρούνται πλέον ξεπερασμένος (και ΑΡΓΟΣ) τρόπος μεταφοράς δεδομένων.
Καλοριζικο!!!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Για την ποιότητα κατασκευής με ενδιαφέρει.
Έχω ακούσει καλά λόγια.
Το μόνο ας πούμε μείων είναι οτι ο προκάτοχός του ήταν απο τιτάνιο ενώ αυτό είναι απο ατσάλι.Δεν στο συνιστώ! Πετάς τα λεφτά σου για κάτι εξωφρενικά ακριβό!
premium
Μη βρίζεις ρε!!
Θανάση πες μας και τι τιμή έχει να καταλάβουμε! Πάντως σίγουρα είναι όμορφο κινητό.
-
Μετά από 'μάχες' μηνών, ενέδωσα (Χριστούγεννα και γενέθλια) στο να συνεισφέρω κατά το 1/3 στα 270
-
Μπαινει κανεις στο φόρουμ από το κινητό του; Φαντάζομαι οτι με την ογκοχρέωση δε συμφέρει και πολύ αλλά... κουβέντα να γίνεται.
Δοκίμασα προχτές με το δικό μου (Nokia 5140i) και μπήκα κανονικά (αν και με πολύ χαμηλή ταχύτητα), διάβασα και ένα προσωπικό μήνυμα, αλλά όταν προσπάθησα να μπω σε κάποιο θέμα δεν εμφανιζόταν το σώμα της δημοσίευσης παρα μόνο η αριστερή 'στήλη' με τα στοιχεία του συγγραφέα. Για να δω το κείμενο κάποιας δημοσίευσης θα έπρεπε να κάνω 'απάντηση με παράθεση'! Επίσης, παρ'ότι στις ρυθμίσεις του κινητού υπήρχε η δυνατότητα ενεργοποίησης cookies, μου ζητήθηκαν εκ νέου οι κωδικοί μου οταν προσπάθησα να ξανασυνδεθώ.
Ολα αυτά δεν τα αναφέρω σαν 'πρόβλημα' μια και δε σκοπεύω να μπαίνω στο φορουμ από το κινητό μου και να επιβαρύνω τον λογαριασμό μου (χώρια η πολύ μικρή ταχύτητα), απλά αναρωτιώμουν αν είναι θέμα περιορισμένων δυνατοτήτων του browser του κινητού ή αδυναμίας της phpBB να εμφανιστεί σωστά σε κινητό. -
Ούτε το νέο 6680 μου έχει υπέρυθρες. Θεωρούνται πλέον ξεπερασμένος (και ΑΡΓΟΣ) τρόπος μεταφοράς δεδομένων.
δεν έχει?
Καλορίζικο!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ούτε το νέο 6680 μου έχει υπέρυθρες. Θεωρούνται πλέον ξεπερασμένος (και ΑΡΓΟΣ) τρόπος μεταφοράς δεδομένων.
δεν έχει?
Οντως δεν εχει,το ιδιο τηλ εχω και εγω.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Μπαινει κανεις στο φόρουμ από το κινητό του; Φαντάζομαι οτι με την ογκοχρέωση δε συμφέρει και πολύ αλλά... κουβέντα να γίνεται.
Δοκίμασα προχτές με το δικό μου (Nokia 5140i) και μπήκα κανονικά (αν και με πολύ χαμηλή ταχύτητα), διάβασα και ένα προσωπικό μήνυμα, αλλά όταν προσπάθησα να μπω σε κάποιο θέμα δεν εμφανιζόταν το σώμα της δημοσίευσης παρα μόνο η αριστερή 'στήλη' με τα στοιχεία του συγγραφέα. Για να δω το κείμενο κάποιας δημοσίευσης θα έπρεπε να κάνω 'απάντηση με παράθεση'! Επίσης, παρ'ότι στις ρυθμίσεις του κινητού υπήρχε η δυνατότητα ενεργοποίησης cookies, μου ζητήθηκαν εκ νέου οι κωδικοί μου οταν προσπάθησα να ξανασυνδεθώ.
Ολα αυτά δεν τα αναφέρω σαν 'πρόβλημα' μια και δε σκοπεύω να μπαίνω στο φορουμ από το κινητό μου και να επιβαρύνω τον λογαριασμό μου (χώρια η πολύ μικρή ταχύτητα), απλά αναρωτιώμουν αν είναι θέμα περιορισμένων δυνατοτήτων του browser του κινητού ή αδυναμίας της phpBB να εμφανιστεί σωστά σε κινητό.Μπορώ να μπω με τον Opera mini (σε Java). Οι ταχύτητες είναι ικανοποιητικές, αλλά παίζουν πολύ από κινητό σε κινητό ανάλογα με την επεξεργαστική του ισχύ. Μπορώ να μπώ στο 4TF, αλλά για άγνωστο λόγο ενώ κάνω login δε μπορώ να κάνω post. Γράφω δηλαδή το μήνυμα που θέλω κανονικά και με smileys κτλ αλλά μόλις πατήσω 'Υποβολή' με γυρνάει στην προηγούμενη οθόνη.
Για να δείς την κίνηση στους δρόμους ή κάποια χρήσιμη πληροφορία από πολύπλοκα (μη wap) sites που δεν τα εμφανίζει σωστά ο browser του κινητού είναι αρκετά καλός, ενώ επίσης έχει επιλογή για να κατεβάζει τις εικόνες σε χαμηλότερη ανάλυση. Έτσι ο λογαριασμός απλώς εκτοξεύεται αλλά δεν μπαίνει σε τροχιά. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
.........
Καλοριζικο!!!
δεν έχει?
Καλορίζικο!
Ευχαριστώ!
Όχι, δεν έχει. Καιρός είναι να αλλάξω και τις πανάρχαιες υπέρυθρες που έχω στο pc. Ένας card reader με πολλές υποδοχές ή ένα bleutooth module για pc δεν ξεπερνάνε τα 10 ευρώ πλέον, και η ταχύτητά τους είναι πολλαπλάσια.
Σύμφωνα με τη Νόκια, θα εγκαταλείψουν τις υπέρυθρες σιγά σιγά.
ΥΓ: το κινητό (6680), ΣΚΟΤΩΝΕΙ!
-
Σχετική ερώτηση: μέχρι στιγμής χρησιμοποιώ IrDA για μετάδοση δεδομένων από το κινητό (6310i, δεν το αλλάζω με τίποτα! ) στο laptop. Επειδή ίσως να αλλάξω laptop και το επόμενο δεν έχει IrDA, μπορώ να χρησιμοποιήσω το Bluetooth του κινητού για πρόσβαση modem στο laptop ?
-
ΥΓ: το κινητό (6680), ΣΚΟΤΩΝΕΙ!
Για αυτο σου εγραψα 'Just do it' .
-
Άλλαξα κινητό!
Εδώ και μια βδομάδα έχω το Κ750i και είναι φανταστικό!
Καταπληκτική οθόνη, 2 megapixels κάμερα που βγάζει τρομερές φωτογραφίες και πάρα πολλές δυνατότητες. Το συστήνω ανεπιφύλακτα! -
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Άλλαξα κινητό!
Καταπληκτική οθόνη, 2 megapixels κάμερα που βγάζει τρομερές φωτογραφίες και πάρα πολλές δυνατότητες. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!Αυτό θέλω να πάρω και εγώ. Πόσο σου πήγε?
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Άλλαξα κινητό!
Καταπληκτική οθόνη, 2 megapixels κάμερα που βγάζει τρομερές φωτογραφίες και πάρα πολλές δυνατότητες. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!κορυφη! το χω απο το καλοκαιρι και ειμαι πολυ ευχαριστημενος! συστηνεται ανεπιφυλακτα!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Σχετική ερώτηση: μέχρι στιγμής χρησιμοποιώ IrDA για μετάδοση δεδομένων από το κινητό (6310i, δεν το αλλάζω με τίποτα! ) στο laptop. Επειδή ίσως να αλλάξω laptop και το επόμενο δεν έχει IrDA, μπορώ να χρησιμοποιήσω το Bluetooth του κινητού για πρόσβαση modem στο laptop ?Nαι, μπορείς!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Άλλαξα κινητό!
Καταπληκτική οθόνη, 2 megapixels κάμερα που βγάζει τρομερές φωτογραφίες και πάρα πολλές δυνατότητες. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!Αυτό θέλω να πάρω και εγώ. Πόσο σου πήγε?
Με το πρόγραμμα 240 της ΤΙΜ μου το άφησαν 190€ από 355€ που κάνει κανονικά. Καλή τιμή!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Άλλαξα κινητό!
Καταπληκτική οθόνη, 2 megapixels κάμερα που βγάζει τρομερές φωτογραφίες και πάρα πολλές δυνατότητες. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!κορυφη! το χω απο το καλοκαιρι και ειμαι πολυ ευχαριστημενος! συστηνεται ανεπιφυλακτα!
Από τις καλύτερες αγορές για κινητό (όχι 3G smart phone κ.λ.π.) πόσες φορές θα το πούμε.
@ 'krus' γιατί δε πήγες στο Ν 70 ;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
@ 'krus' γιατί δε πήγες στο Ν 70 ;Πολλά τα λεφτά. Το 6680 το πήρα ελάχιστα μεταχειρισμένο σε πολύ καλή τιμή, ήταν ευκαιρία. Επίσης, τα σειράς 'Ν', είναι multimedia κινητά, δεν νομίζω ότι θα χρειαζόμουν όλα όσα κάνει.
-
Ρε παιδιά... μιας και βλέπω ότι το κατέχεται το επάγγελμα, θα κάνω ακόμα μια ερώτηξη.
Όπως θα έχετε διαβάσει παραπάνω, σκεφτόμουν να πάρω το 8800 της Nokia, τώρα είμαι ανάμεσα στο 9500 πάλι της Nokia και στο Qteck 9000...
Μου αρέσουν πολύ αυτά τα δύο και, πιστεύω ότι θα με βοηθήσουν και στην δουλεία μου.
Σκέφτομαι αυτά για να αφήσω τον φορητό στο σπίτι και να μην τον παίρνω συνέχεια στην δουλεία μου.
Αλλά από την άλλη, ναι μεν είναι μικρότερα από τον φορητό μου, αλλά δεν παύει να είναι τεράστια για κινητά.
Θα μου πείτε, μα δεν είναι απλά κινητά αλλά περίπου φορητοί υπολογιστές.
Ωραία δεν αντιλέγω... αλλά σκεφτείτε σκηνικό, να είστε σε μια καφετέρια και να σας πάρει κάποιος τηλέφωνο, τι θα κάνατε; Εγώ πάντως θα ψιλοντρεπόμουν να βγάλω από την τσέπη μου (φυσικά την εσωτερική από το σακάκι – γιατί στου παντελονιού δεν χωράει) και να μιλήσω.
Το να πάρεις και ένα δεύτερο κινητό για να μιλάς, δεν το βρίσκω και το καλύτερο, δεν λέει. – Όλα σε ένα και συμμαζεμένα – που λέει και η διαφήμιση.Για πείτε ρε παιδία καμία γνώμη;
Να πάρω κάποιο από τα δύο; να μην πάρω κανένα από τα δύο;
Και αν είναι να πάρω ποιο να πάρω (εκτός αυτών των δύο), απλά κοιτάω για κάποιο καλό κινητό.
Αν καταλήξω εν τέλη σε κάποιο πιο ¨απλό¨ (από τα 9500 & 9000) κινητό,
δεν με ενδιαφέρουν τα: Η φωτογραφική μηχανή, MP3 player, memory card.Αυτά.
Περιμένω εν αγωνία τις απαντήσεις σας.Φιλικά
Θανάσης. -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Θα μου πείτε, μα δεν είναι απλά κινητά αλλά περίπου φορητοί υπολογιστές.
Ωραία δεν αντιλέγω... αλλά σκεφτείτε σκηνικό, να είστε σε μια καφετέρια και να σας πάρει κάποιος τηλέφωνο, τι θα κάνατε; Εγώ πάντως θα ψιλοντρεπόμουν να βγάλω από την τσέπη μου (φυσικά την εσωτερική από το σακάκι – γιατί στου παντελονιού δεν χωράει) και να μιλήσω.Bluetooth και μιλάς χωρίς να βγάλεις τη 'γκουμούτσα' από τη τσέπη.
Από τα δύο μοντέλα που αναφέρεις θα προτιμούσα το nokia. Μια και για την αντιπροσωπεία της Q tech δεν έχω ακούσει και τακαλύτερα λόγια (λες και η nokia είναι καλύτερη αλλά μεταξύ κακών ... )
Αν θέλεις κοίταξε και το Sony Ericsson P 910i . Λιγότερο κόστος αγοράς ίδιες δυνατότητες και μακράν καλύτερη αντιπροσωπεία.
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#1]