-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εγώ έχω το SonyEricsson K750 6 μήνες τώρα. Στο προτείνω ανεπιφύλακτα.
Η μπαταρία μου κρατά 4-5 μέρες (έχω δει και 6) ενώ έχει ράδιο με RDS (!) και πολύ καλό hardware mp3player.
Στα θετικά του η καλύτερη κάμερα για κινητά (2.0mpix- θα πάθεις πλάκα με τις φωτό που βγάζει) και το σοβαρό μαύρο-ασημί χρώμα του.Ναι ρε συ, αυτα μου ειπανε και κάποιοι φίλοι
Να σου πω την αλήθεια εγώ δεν θα πολυασχολούμαι με το κινητό, οι ανάγκες μου είναι μικρές, όμως τελικά μπαίνεις στο τριπάκι να πάρεις ό,τι καλύτερο κι ας μην το χρειαζεσαι
Από ποιότητα κατασκευής τί λέει; Δεν είμαι κι ο πιο προσεκτικός κάτοχος...Πολύ καλή! Το έχω 6 μήνες και είναι αγρατζούνιστο. Το προσέχω λιγάκι όμως...δεν είναι παπούτσια τα κινητά. Οπως όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές χρειάζονται προσοχή ειδάλλως πάρε κάποιο των 80-100 ευρώ να μην χολοσκας.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πολύ καλή! Το έχω 6 μήνες και είναι αγρατζούνιστο. Το προσέχω λιγάκι όμως...δεν είναι παπούτσια τα κινητά. Οπως όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές χρειάζονται προσοχή ειδάλλως πάρε κάποιο των 80-100 ευρώ να μην χολοσκας.Αυτό σωστό... Αλλά μας κάνανε ανόητους καταναλωτές γμτ...
Πιανω συχνα τον εαυτό ου να παίρνω πραγματα που δεν χρειαζομαι γιατί απλά τα γουστάρω
Και μαλλον θα το ξαναδιαπράξω με το κινητόΝα σε ρωτησω κατι άλλο, επειδή φαινεσαι γνωστης...
Εχω το Κ700 (φανταζομαι ειναι το προηγουμενο μοντελο απο αυτό που συζητάμε...) τωρα και θελω να μεταφερω τις επαφες μου στο laptop. Το κινητό το βλέπω με το bluetooth. Εχει κανα σχετικο προγραμμα στο CD του κινητού; Χρειαζεται να κατεβάσω κάτι; Ή ειναι κατι πιο απλό που μου διαφευγει; -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Πολύ καλή! Το έχω 6 μήνες και είναι αγρατζούνιστο. Το προσέχω λιγάκι όμως...δεν είναι παπούτσια τα κινητά. Οπως όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές χρειάζονται προσοχή ειδάλλως πάρε κάποιο των 80-100 ευρώ να μην χολοσκας.
Αυτό σωστό... Αλλά μας κάνανε ανόητους καταναλωτές γμτ...
Πιανω συχνα τον εαυτό ου να παίρνω πραγματα που δεν χρειαζομαι γιατί απλά τα γουστάρω
Και μαλλον θα το ξαναδιαπράξω με το κινητόΝα σε ρωτησω κατι άλλο, επειδή φαινεσαι γνωστης...
Εχω το Κ700 (φανταζομαι ειναι το προηγουμενο μοντελο απο αυτό που συζητάμε...) τωρα και θελω να μεταφερω τις επαφες μου στο laptop. Το κινητό το βλέπω με το bluetooth. Εχει κανα σχετικο προγραμμα στο CD του κινητού; Χρειαζεται να κατεβάσω κάτι; Ή ειναι κατι πιο απλό που μου διαφευγει;Xρησιμοποίησε το πρόγραμμα Myphone Explorer το οποίο είναι συμβατό και με τις 2 συσκευές. Ολα θα γίνουν γρήγορα κ απλά.
Συνδέεται με το usb καλώδιο της συσκευής.
-
Η αλλιώς βάλε την σουίτα που έχει στο cd της συσκευής. Δεν ξέρω όμως εάν δουλέψει με bt.
Το Κ700 είναι το προηγούμενο του 750 και είναι σαφώς υποδεέστερο σε όλα πλην της οθόνης η οποία είναι περίπου ίδια.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Xρησιμοποίησε το πρόγραμμα Myphone Explorer το οποίο είναι συμβατό και με τις 2 συσκευές. Ολα θα γίνουν γρήγορα κ απλά.Συνδέεται με το usb καλώδιο της συσκευής.
Thanks!!!
-
Από σήμερα, ένα Νοκια Ν70.
-
Με γειές φίλε technick!
Πολύ καλό κινητό, το έχει ένας φίλος και το έχω 'δουλέψει' αρκετά!
Το μόνο μείον του ειναι οτι όλως παραδόξως δεν έχει υπέρυθρες...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Έχει κι άλλο ένα, είναι nokia.
(technik πλάκα κάνω)
-
Κύριοι τι γνώμη έχετε για το Nokia 8800 ;
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Κύριοι τι γνώμη έχετε για το Nokia 8800 ;Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής (νομίζω είναι από πλατίνα) αλλά πλην αυτής δεν έχει κάτι άλλο που να δικαιολογεί την τσουχτερή τιμή του.
Glam cell θα το έλεγα για το θεαθήναι.
-
Κύριοι τι γνώμη έχετε για το Nokia 8800 ;Ωραίο, αλλά non-value for money δυστυχώς.
-
Για την ποιότητα κατασκευής με ενδιαφέρει.
Έχω ακούσει καλά λόγια.
Το μόνο ας πούμε μείων είναι οτι ο προκάτοχός του ήταν απο τιτάνιο ενώ αυτό είναι απο ατσάλι. -
Έχω ακούσει καλά λόγια.
Το μόνο ας πούμε μείων είναι οτι ο προκάτοχός του ήταν απο τιτάνιο ενώ αυτό είναι απο ατσάλι.Δεν στο συνιστώ! Πετάς τα λεφτά σου για κάτι εξωφρενικά ακριβό!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Έχω ακούσει καλά λόγια.
Το μόνο ας πούμε μείων είναι οτι ο προκάτοχός του ήταν απο τιτάνιο ενώ αυτό είναι απο ατσάλι.Δεν στο συνιστώ! Πετάς τα λεφτά σου για κάτι εξωφρενικά ακριβό!
premium
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Έχω ακούσει καλά λόγια.
premium
Μη βρίζεις ρε!!
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Με γειές φίλε technick!Πολύ καλό κινητό, το έχει ένας φίλος και το έχω 'δουλέψει' αρκετά!
Σ' ευχαριστώ πολύ
Ούτε που ήξερα οτι δεν έχει υπέρυθρες..
-
Εγώ έχω το Κ500i και είμαι της τακτικής 'κρατάω το ίδιο κινητό μέχρι να τα φτύσει'
-
Μου έφεραν το Νοκια 6230i.. Μια χαρά κινητό για τα δεδομένα μου και όμορφο!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Με γειές φίλε technick!
Πολύ καλό κινητό, το έχει ένας φίλος και το έχω 'δουλέψει' αρκετά!
Σ' ευχαριστώ πολύ
Ούτε που ήξερα οτι δεν έχει υπέρυθρες..
Ούτε το νέο 6680 μου έχει υπέρυθρες. Θεωρούνται πλέον ξεπερασμένος (και ΑΡΓΟΣ) τρόπος μεταφοράς δεδομένων.
-
Εγω πηρα το μοτορολα Β3... Καλο κ μουρατο με δυσκολα μενου ομως αλλα γρηγορη μεταφορα δεδομενων
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#1]