'Δεν παω με το αυτοκινητο αν μπορω να παω με ΜΜΜ', το δεχομαι. 'Δεν παω καπου επειδη δεν υπαρχουν ΜΜΜ (επειδη πχ ειναι 1 το βραδυ) και επειδη καποιος σχεδιασε μια πολη μπουρδελο οπου ΜΟΝΟ παρανομα μπορεις να παρκαρεις', ΔΕΝ το δεχομαι.
Το να με αποκλεισεις απο συγκεκριμενες περιοχες που εγω για τον α η β λογο ΘΕΛΩ να παω, επειδη κανεις δεν προεβλεψε να φροντισει να μπορουν αρκετοι (οχι ολοι) να παρκαρουν, Ή να φροντισει να υπαρχουν ΜΜΜ ολο το 24ωρο (εστω και αραια, εδω υπαρχουν στην αγγλια ρε παιδια που τα clubs κλεινουν στις 2 και οι pub στις 11) ΚΑΙ τα ταξι να δουλευουν σωστα και οχι με τον τροπο που δουλευουν στην νυχτερινη Αθηνα και παραλια, δεν ειναι ουτε λυση ουτε επιχειρημα...
Αντι να φτιαξει πχ ενα μεγαλο ΔΗΜΟΤΙΚΟ παρκινγκ, οχι τσαμπα αλλα με λογικες τιμες, μου εχει 10 ημιπαρανομα στου Ψυρρη πχ, που τους πληρωνεις και παρκαρουν το αυτοκινητο σου στον δρομο η στα πεζοδρομια. Μου εχει τυχει και αυτο, πληρωσα για παρκινγκ και βρηκα το καρο μου στην μεση ενος στενου του Ψυρρη που ο παρκαδορος το ειχε κανει ιδιωτικο αφου το ειχε κλεισει απο ακρη ως ακρη. και μην πει κανεις για αστυνομια, καθε 10 λεπτα περνανε απο εκει και δεν του λεει κανεις τιποτα.
ΥΓ Και οπως ειπε ο Tiger, δεν μιλαμε για μενα που θα παω για ενα ποτακι μια στο τοσο, μιλαμε για μονιμους κατοικους περιοχων που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ νομιμη θεση σταθμευσης. Παγκρατι κ Κυψελη για αρχη, και παει λεγοντας. Εκει τι κανεις?
ΥΓ2 Ε ρε πστ μου, να μπορεσω να εφευρεσω το τσαντακι του Sport Billy....Πολυ χρημα, θα αγορασω απο μια Ferrari στον καθενα μας εδω μεσα...