-
Συγχαρητηρια σε ολους. Δυσκολη επιλογη. Η ψηφος πηγε τελικα στους μαγικους γαλατες.
-
Random στην τύχη
-
Μου άρεσε ο ρομαντισμός (αλλά το βρήκα ανολοκλήρωτο σαν κείμενο) και ο Asterix (που όμως για μένα δεν είναι κείμενο οπότε είναι εκτός συναγωνισμού) οπότε ψήφισα το περί υπεροψίας στο οποίο μέσα από την απλή λίστα βρήκα πολύ περιεχόμενο και ερεθίσματα για σκέψεις σχετικές με τους Έλληνες και τη συμπεριφορά τους!
-
pai mei κι εγώ γιατι την συνολική του παρουσία στο forum...τα κείμενα του είναι πάντα προσεγμένα και up to the point!!!
-
ασχετο....προεδρούκοοοοο...τώρα που ψήφισα τι δώρο θα πάρω;
-
In Pai Mei we trust..
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
ασχετο....προεδρούκοοοοο...τώρα που ψήφισα τι δώρο θα πάρω;Θααα δούμε!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ασχετο....προεδρούκοοοοο...τώρα που ψήφισα τι δώρο θα πάρω;
Θααα δούμε!!!
ΟΕΟοοοοοοοοο
-
Δυστυχώς δε μπορώ να ξεχωρίσω ανάμεσα στον 'Pai Mei' και στον 'tsilis' kai επειδή δε μπορώ να ψηφίσω και τα δύο post , τελικα΄δεν ψήφισα κανένα
Στον 'tsilis' μου άρεσε η ουσία και ο καθαρός -ενίοτε και 'ποιητικός' τρόπος προσέγγισης ενός δύσκολου θέματος και στον 'Pai Mei' ....όλα!
-
Tsilis the loooooooove doctor , γιατρέ μου είμαι καλά?
Από την νέα χρονιά και με στήλη σε περιοδίκο, γιατί όχι και σύμβουλος της Δρούζας.
Πέρα από την πλάκα πολύ ωραίο post, είπε τα πάντα μέσα σε λίγες γραμμές. -
Kι εγώ ομοίως αμφιταλαντεύθηκα πολύ. Τελικά η ψήφος μου πήγε στον doctor Tsilis, και λόγω θέματος!
Κατά τα άλλα, το έξοχο, λεπτό χιούμορ του funky αιδεσιμότατου αδικείται σε αυτήν την ψηφοφορία, θα έπρεπε να είναι στα πιο αστεία. Αν κι εκεί υπάρχει το μέγεθος Random...
-
Ο doctor Tsilis ήταν πολύ μεστός και εύστοχος στη δημοσίευση του. Οπότε μια ψήφος και από εμένα, χωρίς να θέλω να αδικήσω τους υπόλοιπους.
Μια ιδέα για του χρόνου θα ήταν η κατηγοριοποίηση των δημοσιεύσεων ανά θεματική ενότητα.
Πολλές ευχές για καλά Χριστούγεννα σε όλες και όλους σας.
Γιάννης
-
Random απαικτος...Ειναι ολα τα ευρω
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Kι εγώ ομοίως αμφιταλαντεύθηκα πολύ. Τελικά η ψήφος μου πήγε στον doctor Tsilis, και λόγω θέματος!Κατά τα άλλα, το έξοχο, λεπτό χιούμορ του funky αιδεσιμότατου αδικείται σε αυτήν την ψηφοφορία, θα έπρεπε να είναι στα πιο αστεία. Αν κι εκεί υπάρχει το μέγεθος Random...
Καλά, και στα αστεία να ήταν το ποστ μου, εκεί υπάρχουν άλλα μεγαθήρια! Πάντως, έχεις δίκιο ότι μάλλον θα έπρεπε να είναι εκεί και όχι εδώ, λόγω άλλου χαρακτήρα (και σαφώς χαμηλότερου επιπέδου ).
-
Χωρίς να θέλω να αδικήσω τους υπόλοιπους, η δική μου ψήφος παει στον pai mei!!
Go Go Pai Mei!!!!
Και με την ευκαιρία χρόνια πολλά σε όλους!!! -
Ο χρήστης Connie έγραψε:
Go Go Pai Mei!!!!
Και με την ευκαιρία χρόνια πολλά σε όλους!!!Ε που θα πήγαινε?!
Χρόνια Πολλά και Καλά! Να είσαι καλά!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Go Go Pai Mei!!!!
Και με την ευκαιρία χρόνια πολλά σε όλους!!!Ε που θα πήγαινε?!
Χρόνια Πολλά και Καλά! Να είσαι καλά!
Τι περιμένεις Νίκο;
...'αντικειμενικές'...
Χρόνια πολλά, καλή πρωτοχρονιά!
-
tsilis
Δύσκολη επιλογή, αλλά το κείμενο ήταν όλο ζουμί και ουσία.
-
Το θάψιμο του sierra. Όλα ήταν πολύ καλά, αλλά μια και είμαστε ( ; ) αυτοκινητιστικό (; ! ) φόρουμ προτίμησα αυτό.
-
Pai Mei γιατί ήταν καλό άδειασμα και χρειαζόταν.. Θα ψήφιζα σαν ποιό αστείο τον Random όμως.
Η "καλύτερη" δημοσίευση του 4ΤΦ :: 2005