-
Νίκο (kouk) και Στέλιο (syele) το κλείδωμα ενός θέματος 166 σελίδων που αφορά ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα αλλά και όπως φαίνεται ποθητά γήινα αυτοκίνητα και που έχει περάσει ήδη από πολλά σκαμπανεβάσματα και καυγάδες στο παρελθόν επειδή έγινε άλλος ένας θα ήταν ...κάπως, δε συμφωνείτε;
Όσο για το 'over my dead body' αν κάποιος moderator το έκανε όντως αυτό θα θεωρούσα ότι με αφήνει εκτεθειμένο μια στιγμή που στην ουσία αποποιήθηκα προσωρινά το ρόλο μου ως moderator για να γράψω αυτά που έγραψα (όπως κάνω συχνά άλλωστε), και θα αντιδρούσα όπως είθισται να αντιδρά κάποιος που έχει θιγεί.
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Γράφεις αυτό:
...αλλά ήταν ένα post για το drive και την αντίδραση των alfisti με τα αναμενόμενα αποτελέσματα...
Και μετά μας προτείνεις αυτό:
...Αυτό μήπως να το σκεφτούνε κάποιοι άλλοι;...
σχετικά με την παρατήρηση ότι κάποιοι μπορεί να το έχουνε πάρει πολύ σοβαρα!!
Τι να σου πω? Η δημοσίευση του Γιάννη θα προκαλέσει την αντίδραση των...Alfisti!!! Και?!!!
Επαναλαμβάνω!
Την όλη ιστορία με τους Αλφίστι, VAGisti, BMWisti και πάει λέγοντας, δεν μπορώ να την καταλάβω!!!AN διάβασες τη δημοσίευση του Γιάννη αυτή ήταν που ανέφερε το drive και την αναμενόμενη αντίδραση των alfisti, ειρωνεύοντας τις παλαιότερες διαφωνίες με τον εν λόγω 'περιοδικό' . Δεν έκανε μια δημοσίευση η οποία προκάλεσε αντιδράσεις. Αυτό το καταλαβαίνεις ή πρέπει να το πω πιο ακόμα πιο απλά;
Y.Γ. Για να μην ψάχνεις τη δημοσίευση στην παραθέτω εδώ
(φανταζομαι ποσα e mail θα δεχτει το περιοδικο απο οργισμενους αλφιστι ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑχαΑΧΧΑαχΑΧΧΑαχαχΧΑΧΑχαΧΑΑΧΑΧΑΧ)
Ελπίζω τώρα να λύθηκε η παρεξήγηση.
Φίλε μου θα σε παρακαλέσω να αποφεύγεις στις συζητήσεις, τις μειωτικές παρατηρήσεις!
Κατάλαβα πολύ καλά τι θες να πεις!
Ελπίζω να μην χρειαστεί να το επαναλάβω!Αφησε λοιπόν τις 'επεξηγηματικές' δημοσιεύσεις!
Alfisti και λοιπά...δεν μου λένε κάτι!
Ο popolaros έκανε μια δημοσίευση που ερμηνεύσατε (οι 'Alfisti') όπως σας βόλευε!Να προσέχετε λοιπόν τι λέτε, πως το λέτε και σε ποιόν το λέτε!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Νίκο (kouk) και Στέλιο (syele) το κλείδωμα ενός θέματος 166 σελίδων που αφορά ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα αλλά και όπως φαίνεται ποθητά γήινα αυτοκίνητα και που έχει περάσει ήδη από πολλά σκαμπανεβάσματα και καυγάδες στο παρελθόν επειδή έγινε άλλος ένας θα ήταν ...κάπως, δε συμφωνείτε;Όσο για το 'over my dead body' αν κάποιος moderator το έκανε όντως αυτό θα θεωρούσα ότι με αφήνει εκτεθειμένο μια στιγμή που στην ουσία αποποιήθηκα προσωρινά το ρόλο μου ως moderator για να γράψω αυτά που έγραψα (όπως κάνω συχνά άλλωστε), και θα αντιδρούσα όπως είθισται να αντιδρά κάποιος που έχει θιγεί.
Κώστα είσαι ελεύθερος να αντιδράς όπως επιλέγεις!
Αλλά αποποίηση ρόλου moderator δεν υφίσταται! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αλλά αποποίηση ρόλου moderator δεν υφίσταται!Είπα προσωρινή αποποίηση. Γιατί δεν μπορείς να διαπληκτίζεσαι με κάποιον ή κάποιους και να χρησιμοποιείς ταυτόχρονα την ιδιότητα του moderator, δεν είναι αντρίκιο. Θεωρώ ότι με παίρνει να το κάνω αυτό πού και πού αφού είμαστε αρκετοί moderators και γενικά συμφωνούμε. Και το λεώ εδώ για να το ακούσουν όλοι. Αν δε συμφωνείτε οι υπόλοιποι moderators με την τακτική μου αυτή πείτε μου να το κόψω.
-
Εγώ συμφωνώ με τον Κώστα. Όταν ασκείς τα καθήκοντά σου ως moderator, είσαι υποχρεωμένος να είσαι τέρας ψυχραιμίας. Όταν όμως το αφήνεις για λίγο στην άκρη, κάνε ό,τι καταλαβαίνεις. Και κάποτε πρέπει αυτή η μανία ορισμένων να βρίζουν ό,τι είναι ιταλικό να σταματήσει. Εγώ προσωπικά δεν πάω στα δικά τους threads να τους βρίσω τη Golfω ή τα οχταβάλβιδα εκκεντροφόρια τους και το ίδιο κι ο kyan και πολλοί άλλοι. Και οι ίδιοι οι 'αντικειμενικοί' δεν πάνε να βρίσουν επίσης στο thread της Citroen.
Και, τέλος, για την 159 και την Brera, γιατί δεν ρίχνουν οι 'αντικειμενικοί' μια ματιά στο τι λέει το Top Gear; Αλλά ξέχασα... Αυτοί είναι οι ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ κι όλοι εμείς δεν είμαστε άξιοι να έχουμε γνώμη... Να δεις ποιον εξ Ιλλινόι ορμώμενο μου θυμίζει αυτό...
-
Η 'δουλειά' ενός Moderator είναι να διατηρεί τις ισορροπίες και να φροντίζει για την εφαρμογή του Κανονισμού.
Δεν υπάρχει ή έννοια του 'διαλλείματος' Κώστα!
Και γιατι είναι άδικο για τους υπόλοιπους χρήστες αλλά και γιατι δεν μπορεί κάποιος να έχει 2 καπέλλα!Σκέψου ότι υπάρχει η πιθανότητα κάποιοι χρήστες να παρεξηγήσουν αυτή την κίνηση και να θεωρήσουν ότι μπορεί να είναι υπεράνω εφαρμογής του Κανονισμού!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Εγώ συμφωνώ με τον Κώστα. Όταν ασκείς τα καθήκοντά σου ως moderator, είσαι υποχρεωμένος να είσαι τέρας ψυχραιμίας. Όταν όμως το αφήνεις για λίγο στην άκρη, κάνε ό,τι καταλαβαίνεις. Και κάποτε πρέπει αυτή η μανία ορισμένων να βρίζουν ό,τι είναι ιταλικό να σταματήσει. Εγώ προσωπικά δεν πάω στα δικά τους threads να τους βρίσω τη Golfω ή τα οχταβάλβιδα εκκεντροφόρια τους και το ίδιο κι ο kyan και πολλοί άλλοι. Και οι ίδιοι οι 'αντικειμενικοί' δεν πάνε να βρίσουν επίσης στο thread της Citroen.Και, τέλος, για την 159 και την Brera, γιατί δεν ρίχνουν οι 'αντικειμενικοί' μια ματιά στο τι λέει το Top Gear; Αλλά ξέχασα... Αυτοί είναι οι ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ κι όλοι εμείς δεν είμαστε άξιοι να έχουμε γνώμη... Να δεις ποιον εξ Ιλλινόι ορμώμενο μου θυμίζει αυτό...
Εχεις μπερδέψει το 'λέω την γνώμη μου' με το 'βρίζω'.
-
Δε νομίζω. Αν ήταν έτσι όπως το λες, τότε γιατί έφτασε ο kyan, που είναι εξαιρετικά ψύχραιμος, να πάρει ανάποδες με τους 'αμερόληπτους';
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Δε νομίζω. Αν ήταν έτσι όπως το λες, τότε γιατί έφτασε ο kyan, που είναι εξαιρετικά ψύχραιμος, να πάρει ανάποδες με τους 'αμερόληπτους';Και από πότε ο τρόπος συμπεριφοράς ενός ατόμου ορίζει τον κανόνα?
Δηλαδή τι εννοείς?
Οτι οι υπόλοιποι είμαστε σαν αυτούς που αναφέρεις?
Θα σου συνιστούσα να σκέφτεσαι λίγο πριν γράψεις! -
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
lock it now.......
Τώρα σιγουρεύτηκα 100%. Over my dead body!
Και κάτι ακόμα.
Οπως είπε και ο Στέλιος. Ολα τα θέματα αντιμετωπίζονται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο!
Το 'over my dead body' τι υπονοεί?
Οτι επειδή αφορά την Alfa Romeo θα μείνει ανοιχτό οτιδήποτε και αν συμβεί? Δεν νομίζω!Παρακολουθώντας τη συζήτηση αυτό που συμπέρανα είναι πως ο kyan θεώρησε πως ο popol@ros ρίχνει flames στο θέμα (δε με απασχολεί αν είναι έτσι ή όχι, καλώς ή κακώς έτσι το εξέλαβε).
Μετά από αυτό ο popol@ros ζητά να κλειδωθεί το θέμα, και ο kyan λέει αυτό που 'δεν κατάλαβες' σκεπτόμενος πως ο popol@ros το έκανε όλο αυτό μόνο και μόνο για να κλειδώσει το θέμα (επίσης δε με απασχολεί αν είναι έτσι ή όχι, αν και αυτό όντως φάνηκε κάπως...). Οπότε αυτό αναφερόταν στο όχι, δε θα σου περάσει να το κάνεις ρμαδιό ΓΙΑ ΝΑ κλείσει, ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΗ κίνηση από έναν μοντερέιτορ, που σαν πρώτο σκοπό έχει να **προστατεύσει **τα θέματα από flames, και όχι να τα κλείσει.Τώρα ίσως να εκτίμησε λάθος σε αυτήν την περίπτωση (επίσης δε με απασχολεί αν είναι έτσι ή όχι, δεν πρόκειται να πάρω το μέρος κανενός), αλλά πιστεύω είναι δικαιολογημένο μετά από τα πάνδεινα ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ που έχει τραβήξει ΑΥΤΟ το θέμα!
Και μιας και δε βλέπω να παίρνω ποτέ απάντηση εκεί:
Ερώτηση προς μοντερέιτορς:
Με ποια λογική το θέμα της 159 από τα νέα μοντέλα πέρασε στην αυτοκίνηση, τη στιγμή που το θέμα της νέας 3άρας είναι ακόμα στα νέα μοντέλα; (που η 3άρα κυκλοφόρησε πριν την 159, ήδη είδα την στέησιον 3άρα στο δρόμο)
Δε διαφωνώ να μεταφέρονται τα θέματα στην αυτοκίνηση αν παρουσιαστεί το μοντέλο (αν και πλέον η ενότητα θα μείνει με 20 θέματα συν τα πρωτότυπα που ποτέ δεν κυκλοφορούν...), αλλά να γίνεται γενικότερα (με 15 σελίδες θέματα, εκ των οποίων τα περισσότερα μοντέλα κυκλοφόρησαν, θα πρέπει να γίνει επιχείρηση-σκούπα!! )
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Παρακολουθώντας τη συζήτηση αυτό που συμπέρανα είναι πως ο kyan θεώρησε πως ο popol@ros ρίχνει flames στο θέμα (δε με απασχολεί αν είναι έτσι ή όχι, καλώς ή κακώς έτσι το εξέλαβε).
Μετά από αυτό ο popol@ros ζητά να κλειδωθεί το θέμα, και ο kyan λέει αυτό που 'δεν κατάλαβες' σκεπτόμενος πως ο popol@ros το έκανε όλο αυτό μόνο και μόνο για να κλειδώσει το θέμα (επίσης δε με απασχολεί αν είναι έτσι ή όχι, αν και αυτό όντως φάνηκε κάπως...). Οπότε αυτό αναφερόταν στο όχι, δε θα σου περάσει να το κάνεις ρμαδιό ΓΙΑ ΝΑ κλείσει, ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΗ κίνηση από έναν μοντερέιτορ, που σαν πρώτο σκοπό έχει να **προστατεύσει **τα θέματα από flames, και όχι να τα κλείσει.Τώρα ίσως να εκτίμησε λάθος σε αυτήν την περίπτωση (επίσης δε με απασχολεί αν είναι έτσι ή όχι, δεν πρόκειται να πάρω το μέρος κανενός), αλλά πιστεύω είναι δικαιολογημένο μετά από τα πάνδεινα ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ που έχει τραβήξει ΑΥΤΟ το θέμα!
Aυτο ηταν μια συντομη παρουσιαση για οποιον βαριεται να διαβασει τις 5 τελευταιες σελιδες??
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Γράφεις αυτό:
...αλλά ήταν ένα post για το drive και την αντίδραση των alfisti με τα αναμενόμενα αποτελέσματα...
Και μετά μας προτείνεις αυτό:
...Αυτό μήπως να το σκεφτούνε κάποιοι άλλοι;...
σχετικά με την παρατήρηση ότι κάποιοι μπορεί να το έχουνε πάρει πολύ σοβαρα!!
Τι να σου πω? Η δημοσίευση του Γιάννη θα προκαλέσει την αντίδραση των...Alfisti!!! Και?!!!
Επαναλαμβάνω!
Την όλη ιστορία με τους Αλφίστι, VAGisti, BMWisti και πάει λέγοντας, δεν μπορώ να την καταλάβω!!!AN διάβασες τη δημοσίευση του Γιάννη αυτή ήταν που ανέφερε το drive και την αναμενόμενη αντίδραση των alfisti, ειρωνεύοντας τις παλαιότερες διαφωνίες με τον εν λόγω 'περιοδικό' . Δεν έκανε μια δημοσίευση η οποία προκάλεσε αντιδράσεις. Αυτό το καταλαβαίνεις ή πρέπει να το πω πιο ακόμα πιο απλά;
Y.Γ. Για να μην ψάχνεις τη δημοσίευση στην παραθέτω εδώ
(φανταζομαι ποσα e mail θα δεχτει το περιοδικο απο οργισμενους αλφιστι ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑχαΑΧΧΑαχΑΧΧΑαχαχΧΑΧΑχαΧΑΑΧΑΧΑΧ)
Ελπίζω τώρα να λύθηκε η παρεξήγηση.
Φίλε μου θα σε παρακαλέσω να αποφεύγεις στις συζητήσεις, τις μειωτικές παρατηρήσεις!
Κατάλαβα πολύ καλά τι θες να πεις!
Ελπίζω να μην χρειαστεί να το επαναλάβω!Αφησε λοιπόν τις 'επεξηγηματικές' δημοσιεύσεις!
Alfisti και λοιπά...δεν μου λένε κάτι!
Ο popolaros έκανε μια δημοσίευση που ερμηνεύσατε (οι 'Alfisti') όπως σας βόλευε!Να προσέχετε λοιπόν τι λέτε, πως το λέτε και σε ποιόν το λέτε!
Το post μου ήταν σαφέστατο, τα επιχειρήματα μου στο παραλήρημα σου απλούστατα και έκλεισα το post με το καλύτερο emotion και χωρίς τα νευράκια και τις γκριμάτσες που εσύ κατά καιρούς χρησιμοποιείς για να δείξω τις καλύτερες διαθέσεις μου. Τώρα κανονικά άλλα έπρεπε να γράψω και να σου απαντήσω αναλόγως αλλά επειδή δεν είναι το χόμπι μου να μπαίνω στο forum για να μαλώσω σταματώ εδώ. Μοναδική υπενθύμιση είναι ότι καθένας κρίνεται από τα γραφόμενα του.
-
Ρε παιδιά, δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε σαν παιδάκια.
Πάντως,αγαπητέ kouk πιστεύω ότι είσαι πολύ καυστικός στα σχόλια σου και απόλυτος.
Επίσης,στο τελευταίο post σου, αναφέρεσαι σε αποφυγή των μειωτικών παρατηρήσεων και στις αμέσως επόμενες γραμμές το κάνεις κι εσύ.Ελπίζω να μην υπάρξει θέμα παρεξήγησης.Απλώς έκανα μια παρατήρηση.
-
Ηλιοφανεια και αιθριος καιρος στο μεγαλυτερο μερος του φορουμ σημερα Δευτερα 19/12/05....Η θερμοκρασια θα παραμεινει σε λογικα για την εποχη επιπεδα αν και αναμενωνται χιονοπτωσεις στα ορεινα......
Αν και καθυστερημενα,θα παρακαλεσω για κατι ολους μας που συμμετεχουμε στο φορουμ....Να μην εχουμε λυμμενο το ζωναρι μας,ωντας ετοιμοι για καβγα.. Αυτο θα εκανε πολυ πιο ευρυθμη τη λειτουργια του φορουμ...
Φιλικα ενας Renaultista
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
:roll:Ηλιοφανεια και αιθριος καιρος στο μεγαλυτερο μερος του φορουμ σημερα Δευτερα 19/12/05....Η θερμοκρασια θα παραμεινει σε λογικα για την εποχη επιπεδα αν και αναμενωνται χιονοπτωσεις στα ορεινα......
Αν και καθυστερημενα,θα παρακαλεσω για κατι ολους μας που συμμετεχουμε στο φορουμ....Να μην εχουμε λυμμενο το ζωναρι μας,ωντας ετοιμοι για καβγα.. Αυτο θα εκανε πολυ πιο ευρυθμη τη λειτουργια του φορουμ...
Φιλικα ενας Renaultista
Στου κουφού την πόρτα...
Και από πού και ως που θα μας δώσει ένας Renaultista συβουλές, ε;;
-
Ξεκινω να λυνω το ζωναρι μου....
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Το post μου ήταν σαφέστατο, τα επιχειρήματα μου στο παραλήρημα σου απλούστατα και έκλεισα το post με το καλύτερο emotion και χωρίς τα νευράκια και τις γκριμάτσες που εσύ κατά καιρούς χρησιμοποιείς για να δείξω τις καλύτερες διαθέσεις μου. Τώρα κανονικά άλλα έπρεπε να γράψω και να σου απαντήσω αναλόγως αλλά επειδή δεν είναι το χόμπι μου να μπαίνω στο forum για να μαλώσω σταματώ εδώ. Μοναδική υπενθύμιση είναι ότι καθένας κρίνεται από τα γραφόμενα του.
Στο παραλήρημά μου..?!! ΟΚ!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Στο παραλήρημά μου..?!! ΟΚ!Κάνε ένα print screen και θα με θυμηθείς. Αρκετά με τα οff-topic. Έχεις pm.
-
Μα καλά πώς κάνετε έτσι; Σαν μωρά κάνετε...
Alfa Romeo 159 & 159TBi