-
το accord έχει και καλή κατανάλωση !!!
-
[quote='PKATV']Από τα προτεινόμενα Passat, τους λόγους τους έχουν αναφέρει οι προηγούμενοι, συν οτι είναι και το πιο καινούργιο μοντέλο.
Προσωπικά πάντως, σ'αυτήν την κατηγορία και μ'αυτά τα χρήματα θα πήγαινα στο Subaru Legacy 2.0R. Με ~30.500 -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ανάμεσα σε Passat και Accord θα διαλέξω το 2ο που δεν κυκλοφορούν και πολλά. Η VW πάντως έχει βάλει ψηλά τον πήχη. Το τουρμπίσιο έχει μεγάλη διαφορά τιμής?33K το TFSI (πόσο είπαμε ότι κοστίζει η βασική 320; )
-
Acoord. Moτέρ από τα λίγα και ποιότητα ...στο ταβάνι! , όμορφο και σε εμφάνιση αλλά λίγη παραπάνω προσοχή στο δρόμο, σε σχέση με το 6άρι.
Μοναδικό του, σοβαρό μειονέκτημα, η αντιπροσώπευσή του στην Ελλάδα.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Acoord. Moτέρ από τα λίγα και ποιότητα ...στο ταβάνι! , όμορφο και σε εμφάνιση αλλά λίγη παραπάνω προσοχή στο δρόμο, σε σχέση με το 6άρι.Μοναδικό του, σοβαρό μειονέκτημα, η αντιπροσώπευσή του στην Ελλάδα.
Σοβαρότατο μειονεκτημα για 30 χιλιάρικα αμάξι IMHO...
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Εγώ επειδή είχα VW και αγόρασα ΤΟΥΟΤΑ, κατάλαβα μερικά πράγματα οπότε και θα πω ότι η επιλογή είναι ΜΙΑ.
Passat...Δηλαδή ;
-
Mazda 6,αξιοπιστο καλοταξιδο και το πιο σπορ απο ολα...
-
το mazda μου φαίνεται σαν ένα κλασσικό γιαπωνέζικο
Δεν εχει την πολυτέλεια του passat (σαν αμαξι γάμου έιναι σε μαύρο)
ή δεν εχει τον αέρα και την προσωπικότητα του accord
Λόγω των διαφόρων που γράφονται για WV προτιμώ το accord που αν και λένε ότι δεν έχει καλή αντιπροσωπεία εχει τσάμπα ανταλακτικά για 7 χρόνια.Το rover όχι πλέον με την ιστορία που εχει συμβεί
-
Εντύπωσή μου είναι ή τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας δεν αντανακλούν την πραγματικότητα. Πόσα Honda Accord βλέπετε στο δρόμο και πόσα Mazda 6;
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Εντύπωσή μου είναι ή τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας δεν αντανακλούν την πραγματικότητα. Πόσα Honda Accord βλέπετε στο δρόμο και πόσα Mazda 6;Σε λίγο καιρό, να δείς πόσα Passat θα κυκλοφορούν στους δρόμους...
-
Εντύπωσή μου είναι ή τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας δεν αντανακλούν την πραγματικότητα. Πόσα Honda Accord βλέπετε στο δρόμο και πόσα Mazda 6;Έτσι γίνεται πάντα σ' αυτό το forum κυρίως με τα Honda (αλλά και με τις Alfa):lol: Κάνε ένα search για το Jazz
Τελικά όλοι παίρνουν VW ή Toyota -
accord pantws stin ellada mono......1 exw dei mexri stigmis!
-
Mazda 6 για έναν απλό λόγο. Αξιοπιστία.
-
Αν όσοι προτείνουμε εδω μέσα αγοράζαμε σύμφωνα μ' αυτά το μισό forum θα είχε Mazda 3 και το άλλο μισό Mazda 6 και Accord
-
καπου παραπανω αναφερθηκε οτι το accord υπαρχει και στα 1800.νομιζω πως μονο 2λιτρο βγαινει χωρις να το εχω ψαξει και πολυ.απλα οταν πριν 7 μηνες ηθελα αυτοκινητο,επειδη ηταν 2λιτρο και καπου στα 30000 δεν το πολυεψαξα.απο πλευρας τιμης και αντιπρωσοπειας.το passat το αποριπτω λογω καταγωγης και το 75 για τα γνωστα.δαγκωτο λοιπον στο 6 που με εχει αφησει σχεδον πληρως ικανοποιημενο.και λεω σχεδον γιατι θα προτιμουσα κατι καλυτερο με την εγγυηση.με τον ρυθμο που κινουμαι,το πολυ σε 2 χρονια θα ειμαι εκτος εγγυησης επειδη θα εχω φτασει τα 100000 που δινει η mazda.στους 7 μηνες εχω φτασει τα 35000χλμ.εντελως απροβληματιστα και στα 3 σερβις που εχω κανει ποτε δεν εχω πληρωσει πανω απο 50 ευρω.μιλαω για λαδια και φιλτρο.στο τελευταιο πληρωσα κανα 20αρικο παραπανω γιατι αλλαξα και το φιλτρο καμπινας.απο θεμα καταναλωσης δεν θα μιλησω γιατι δεν ειμαι η καλυτερη αποψη καθως ποτε δεν εχω πεσει κατω απο τα 10λιτρα/100χλμ(εκτος απο 2-3 φορες που το επαιρνε η γυναικα μου)επειδη ειμαι λιγο ευσωμος και το ποδι βαρυ
δαγκωτο λοιπον στο 6 αν και το accord το θεωρω πολυ καλο αυτοκινητο. -
Εντύπωσή μου είναι ή τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας δεν αντανακλούν την πραγματικότητα. Πόσα Honda Accord βλέπετε στο δρόμο και πόσα Mazda 6;Για να απαντήσεις πρέπει να έχεις τα στοιχεία στα 2000 cc. Το 95% αυτών των 6 που βλέπεις ειναι 1,8.
Αρα η συγκριση δε μπορεί να γίνει...
Το ίδιο και με το passat. Ειναι 1600.
Το accord ειναι μόνο 2000 cc και γι αυτό ειναι λιγότερα,
Αλήθεια έχω δεί πολλές φορές στα περιοδικά να δίνουν αυτά τα στοιχεία...
Σε εμάς δεν είναι διαθέσιμα? Ποιος τα βγάζει, ο σεαα? -
Με πρωτη ματια το passat φαινεται μονοδρομος ..... αλλα να πω την μαυρη αληθεια αν ημουν στην θεση του θειου σου θα διαλεγα το accord, οχι γιατι ειναι καλυτερο αλλα την VW δεν την εμπιστευομαι.
Για το passat το κοστος συντηρησης με τρομαζει καθως και η αντιπροσωπεια.
Βεβαια αν ο ανθρωπος δινει βαρυτητα στην πολυτελεια και την ανεση το passat υπερτερει.
Οποιο και να παρει μεταξυ των 2 θα ειναι καλη επιλογη.
Τα αλλα 2 δεν παιζουν για μενα.
Η rover υπαρχει ακομα??Το 6 επεσε στα ματια μου μετα απο τα προβληματα ηχομονωσης και ανεσης που αποδεδειγμενα πια εχει, γι' αυτη την κατηγορια τα θεωρω απαραδεκτο.
-
Kι εγώ Accord ψηφίζω (ως 2ο το VW) αλλά όπως γράφτηκε και πιο πάνω καλύτερα να περιμένει το facelift...(δες το στο http://www.honda.co.uk/ )
-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
Αν όσοι προτείνουμε εδω μέσα αγοράζαμε σύμφωνα μ' αυτά το μισό forum θα είχε Mazda 3 και το άλλο μισό Mazda 6 και AccordΠροσωπικά προσπάθησα αρκετά για να το αποκτήσω μέχρι που βαρέθηκα να παρακαλάω για να το κάνω test-drive.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Εγώ επειδή είχα VW και αγόρασα ΤΟΥΟΤΑ, κατάλαβα μερικά πράγματα οπότε και θα πω ότι η επιλογή είναι ΜΙΑ.
Passat...Δηλαδή ;
Tα έχω ξαναπεί και σε παλαιότερο topic.
Αν εξαιρέσουμε την τετρακίνηση τον καλύτερο κινητήρα και το μεγαλύτερο πορτμπαγκάζ, δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ σημείο που να είναι τουλάχιστον εξίσου καλό (για καλύτερο δεν το συζητάμε καν) αυτοκίνητο το RAV4 σε σχέση με το Golf.
Σε όποιον τομέα θέλεις, ποιότητα κατασκευής, ποιότητα κύλισης, ηχομόνωση, εργονομία, το πως είναι κολλημένα τα μέταλλα μεταξύ τους, η ανύπαρκτη αντισκωριακή προστασία στο πάτωμα του αυτοκινήτου, μέχρι και τα ηχεία από το ηχοσύστημα συγκρινόμενα με αυτα στο golf ειναι για γέλια.
Eίμαι πεπεισμένος πλέον ότι αν το RAV4 ήταν κατασκευασμένο με τα υλικά του Golf, και τόσο προσεκτικά όσο αυτό, αποκλείεται να κόστιζε φθηνότερα από 45΄000
Mazda 6 2.0vs Accord vs Passat 2.0vs Rover 75