-
Να πω κι εγώ λίγο;
Λοιπόν, υπάρχουν περιπτώσεις και περιπτώσεις. Αν ας πούμε της αρέσει το τζατζίκι και σε εσένα η σκορδαλιά, ε, δεν χάλασε και ο κόσμος.
Αν όμως αυτή τρελαίνεται για clubbing Καισαριανή κι εσύ πεθαίνεις για Gothic στο Περιστέρι, με όλες τις επιπλοκές που αυτό δημιουργεί (εκείνη με Gucci στο Gothic κι εσύ με κολλητό μαύρο τζιν και μπλούζα Iced Earth στο +Soda), τότε έχετε μεγάλο πρόβλημα και είναι 100% επιβεβαιωμένο στατιστικά ότι όσο καλό και να είναι το σεξ, κάποια στιγμή θα τελειώσει το παραμύθι!
Οπότε, ναι στις παραχωρήσεις, ΟΣΟ ΟΜΩΣ δεν επηρεάζουν την προσωπικότητά σου. Γιατί, το να αλλάξεις το χαρακτήρα σου, να εκχωρήσεις προσωπικές σου ελευθερίες στον άλλο χάρην της ευτυχούς συμβίωσης, σε οδηγεί στατιστικά σε αποτυχία και μάλιστα κάποια στιγμή πιθανώς θα αντιπαθήσεις τον άλλο, που (με δική σου ευθύνη όμως) σε έκανε να αλλάξεις τις τόσο πολύτιμες συνήθειές σου.
Κλείνω λέγοντας ότι ψηφίζω ευθανασία σε τέτοιες περιπτώσεις, πριν η ασθένεια γίνει ανίατη!
-
Η ξαδέλφη μου παντρεμενη και με 2 παιδακια πλεον, ειχε πριν το συζυγο της μια σχεση 4 χρονια....
Του αρεσε ο μοντελισμος και οι μηχανες (μιλαμε για σκαλωμα ομως ). Της αρεσε ο χορος και το θεατρο. Η ξαδελφη μου ετρεχε απο εκθεση σε εκθεση για τα χομπι του. Ταξιδεψαν πολλες φορες σε μερη απλα και μονο για να ζει ο καλος της τοτε το χομπι του... Γουσταρε και το εκανε....Πηγε στη Φλωρεντια και 4 μερες και κλειστηκε σε ενα ξενοδοχειο με αλλους μοντελιστες απλα και μονο για να ειναι καλα ο 'Αντωνακης' της....Στα 4 χρονια που ηταν μαζι δεν την πηγε ουτε μια φορα σε παρασταση ουτε στο θεατρο μαζι της.... Καποια στιγμη χωρισανε και το μονο που μου ελεγε τοτε ηταν 'τι εκανα για παρτη μου τι εκανα για μενα' , οπως και το ασμα (οχι δεν μας αρεσουν τα λαικα ....)....Ηταν σε μια σχεση απλα αυτη για τον αλλο και ο αλλος αφαντος...Ηταν μονη της!
Ο αντρας της λατρευει της μηχανες(το δις εξ αμαρτειν ουκ ανδρος σοφου,δεν λενε????) και την ιστιοπλοια( η ξαδελφη μου ειχε παθει απεχθεια τρελλη με τις μηχανες αλλα την πηγε με μια τετοια τελικα στην εκκλησια ).... Το καλοκαιρι πανε με το ιστιοπλοικο προς Επιδαυρο....Πριν καιρο πηγαν Ιταλια με τη μηχανη για διαφορα shows που ειχαν γινει εκει...Γυρισαν ομως και τα θεατρα της Ρωμης....
Μια σχεση δεν συμαινει αιωνια και ανευ ορων συμφωνια...Οταν υπαρχει θεληση ολα γινονται (εκτος απο του σπανου τα γενια )......
Δυσκολες οι σχεσεις....Αλλα απιστευτα μοναδικες και σπανιες
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
ΣΝΙΙΙΦΦ ΣΝΙΦΦΦΦ....Μυριζομαι κουβεντα για γυναικακια...Δεν εχεις καμιά υπηρεσία εσύ;
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
...........Καποια στιγμη χωρισανε και το μονο που μου ελεγε τοτε ηταν 'τι εκανα για παρτη μου τι εκανα για μενα' , οπως και το ασμα (οχι δεν μας αρεσουν τα λαικα ....)....Ηταν σε μια σχεση απλα αυτη για τον αλλο και ο αλλος αφαντος...Ηταν μονη της!..........Η ξαδέρφη σου, αλλά και όλοι μας σε κάποιο χρόνο της ζωής μας, για λίγο ή για περισσότερο, αντιπροσωπεύει το θύμα, δεν είναι ενδεικτική του προβλήματος.
(αν και, μεταξύ μας, 4 χρόνια και να μην πάρει χαμπάρι τί γίνεται, ε, από προσωπικότητα δεν πρέπει και να... ξεχείλιζε, έτσι; Χωρίς παρεξήγηση...)Θα μιλήσω για μένα γιατί στο συγκεκριμένο θέμα, όπως και στα υπόλοιπα, άπειρα, επεισόδια του ανδρογυναικοζητήματος, απόλυτες αλήθειες δεν υπάρχουν.
Αν εγώ μαύρο, αυτή άσπρο και γκρι δεν βλέπει κανείς, το κόβω όσο πιο γρήγορα μπορώ και με τον λιγότερο εύσχημο τρόπο. Εκτός αν παίζει καποια 'πονηρή' ιδιοτέλεια εκ μέρους μου (και όσο μεγαλώνω κι ανακαλύπτω τί γίνεται στον κόσμο, δυστυχώς, παίζει όλο και πιο συχνά ). Και πάλι για λίγο ακόμα...Δε φτουράνε πλέον (ποτέ δλδ., αλλά σήμερα χωρίς εξαίρεση) σχέσεις συμβιβασμών. Λίγος ο χρόνος, λάθος κατανεμημένος, ιδιοτελής κι εξαρτησιακή η συντροφικότητα. Το τέλος προδιαγεγραμμένο. Με προοπτική τετραετίας όπως η ξαδερφη της zambia, πολυετίας ή λίγων μόλις ημερών, αλλά προδιαγεγραμμένο.
Τώρα τελευταία, βέβαια, γνωρίζω και cut-paste γυναίκες (meaning παντός καιρού ). Προσαρμοζόμενες και παραμετροποιούμενες ώστε να μη λένε όχι, άλλες με σαφή οφελιμιστικά κίνητρα, άλλες με σαφή έλλεψη προσωπικότητας, οι περισσότερες με έναν θανατηφόρο συνδυασμό αυτών!
Σημεία των καιρών! -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
...........Καποια στιγμη χωρισανε και το μονο που μου ελεγε τοτε ηταν 'τι εκανα για παρτη μου τι εκανα για μενα' , οπως και το ασμα (οχι δεν μας αρεσουν τα λαικα ....)....Ηταν σε μια σχεση απλα αυτη για τον αλλο και ο αλλος αφαντος...Ηταν μονη της!..........
Η ξαδέρφη σου, αλλά και όλοι μας σε κάποιο χρόνο της ζωής μας, για λίγο ή για περισσότερο, αντιπροσωπεύει το θύμα, δεν είναι ενδεικτική του προβλήματος.
(αν και, μεταξύ μας, 4 χρόνια και να μην πάρει χαμπάρι τί γίνεται, ε, από προσωπικότητα δεν πρέπει και να... ξεχείλιζε, έτσι; Χωρίς παρεξήγηση...)Θα μιλήσω για μένα γιατί στο συγκεκριμένο θέμα, όπως και στα υπόλοιπα, άπειρα, επεισόδια του ανδρογυναικοζητήματος, απόλυτες αλήθειες δεν υπάρχουν.
Αν εγώ μαύρο, αυτή άσπρο και γκρι δεν βλέπει κανείς, το κόβω όσο πιο γρήγορα μπορώ και με τον λιγότερο εύσχημο τρόπο. Εκτός αν παίζει καποια 'πονηρή' ιδιοτέλεια εκ μέρους μου (και όσο μεγαλώνω κι ανακαλύπτω τί γίνεται στον κόσμο, δυστυχώς, παίζει όλο και πιο συχνά ). Και πάλι για λίγο ακόμα...Δε φτουράνε πλέον (ποτέ δλδ., αλλά σήμερα χωρίς εξαίρεση) σχέσεις συμβιβασμών. Λίγος ο χρόνος, λάθος κατανεμημένος, ιδιοτελής κι εξαρτησιακή η συντροφικότητα. Το τέλος προδιαγεγραμμένο. Με προοπτική τετραετίας όπως η ξαδερφη της zambia, πολυετίας ή λίγων μόλις ημερών, αλλά προδιαγεγραμμένο.
Τώρα τελευταία, βέβαια, γνωρίζω και cut-paste γυναίκες (meaning παντός καιρού ). Προσαρμοζόμενες και παραμετροποιούμενες ώστε να μη λένε όχι, άλλες με σαφή οφελιμιστικά κίνητρα, άλλες με σαφή έλλεψη προσωπικότητας, οι περισσότερες με έναν θανατηφόρο συνδυασμό αυτών!
Σημεία των καιρών!**ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΟ SMILIE ΠΟΥ ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ!!!
Γ-Ρ-Η-Γ-Ο-Ρ-Α!!!
(ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΑΝ MOD ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΟΥ)**
έφτασεεεεεεεεεεεεεεεε [Krus.] -------->
-
Η ξαδέρφη σου, αλλά και όλοι μας σε κάποιο χρόνο της ζωής μας, για λίγο ή για περισσότερο, αντιπροσωπεύει το θύμα, δεν είναι ενδεικτική του προβλήματος.
(αν και, μεταξύ μας, 4 χρόνια και να μην πάρει χαμπάρι τί γίνεται, ε, από προσωπικότητα δεν πρέπει και να... ξεχείλιζε, έτσι; Χωρίς παρεξήγηση...)Δεν ενιωσε ή μαλλον δεν μας ειπε ποτε οτι ηταν 'θυμα'...Χαμπαρι ειχε παρει και απο την 'πρωτη' σχεδον στιγμη! Δεν θα την κατηγορουσα ποτε για το τι εδωσε και για το αν ηταν κοροιδο η οτιδηποτε.... Και σε πληροφορω οτι απο προσωπικοτητα η κοπελα σκιζει
Απλα σε οτι εχει προφανως να κανει σχεση με τα αισθηματικα της τα μπλεκει....Τι να πω!
Σε χειροτερες φασεις της ζωης της ηταν παντα και ειναι βραχοςΚαθενας μας εχει τα πλην του και τα συν του!
Προσαρμοζόμενες και παραμετροποιούμενες ώστε να μη λένε όχι, άλλες με σαφή οφελιμιστικά κίνητρα, άλλες με σαφή έλλεψη προσωπικότητας, οι περισσότερες με έναν θανατηφόρο συνδυασμό αυτών!
Υπαρχουν τετοιες γυναικες?????Για πες μας και κατι παραπανω?Δυσκολο να πιστεψω οτι εξαρτημενες κοπελες και αβουλα οντα με ελλειψη προσωπικοτητας μπορει να αποβουν θανατηφορες ....Για τα υστεροβουλα κινητρα θα συμφωνησω απόλυτα
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Δεν ενιωσε ή μαλλον δεν μας ειπε ποτε οτι ηταν 'θυμα'...Χαμπαρι ειχε παρει και απο την 'πρωτη' σχεδον στιγμη! Δεν θα την κατηγορουσα ποτε για το τι εδωσε και για το αν ηταν κοροιδο η οτιδηποτε.... Και σε πληροφορω οτι απο προσωπικοτητα η κοπελα σκιζει
Απλα σε οτι εχει προφανως να κανει σχεση με τα αισθηματικα της τα μπλεκει....Τι να πω!
Σε χειροτερες φασεις της ζωης της ηταν παντα και ειναι βραχοςΑυτό είναι ένα ημιανεξήγητο φαινόμενο που εμφανίζεται πολύ συχνά και στα δύο φύλα. Άνθρωποι που είναι 'έτσι' σε όλους τους άλλους τομείς και 'γιουβέτσι' στη σχέση τους. Πολλές φορές νομίζεις ότι πρόκειται για άλλον άνθρωπο.
Υπαρχουν τετοιες γυναικες?????Για πες μας και κατι παραπανω?Δυσκολο να πιστεψω οτι εξαρτημενες κοπελες και αβουλα οντα με ελλειψη προσωπικοτητας μπορει να αποβουν θανατηφορες ....Για τα υστεροβουλα κινητρα θα συμφωνησω απόλυτα
Φυσικά και υπάρχουν. Έχοντας φάει 3-4 απανωτές σφαλιάρες είναι διατεθειμμένες να κάνουν απίστευτες υποχωρήσεις για να κρατήσουν έναν άνθρωπο που (πιστεύουν πως) έχει ένα και μοναδικό (συνήθως) προσόν που (πάλι πιστεύουν πως) βρίσκεται πάρα πολύ δύσκολα.
-
zambia θελεις να τα φτιαξουμε? (ξανα)
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
.......... Και σε πληροφορω οτι απο προσωπικοτητα η κοπελα σκιζει
Σε χειροτερες φασεις της ζωης της ηταν παντα και ειναι βραχοςΚαθενας μας εχει τα πλην του και τα συν του!
Ναι, η λέξη προσωπικότητα μάλλον δεν ήταν σωστή
Εννοούσα επιβλητικότητα, αποφασιστικότητα, κάποια εσωτερική δύναμη, τέλος πάντων. Να υπάρχει στη σχέση της. Και εννοείται πως δεν την χαρακτηρίζει και στα της υπόλοιπης ζωής τηςΠροσαρμοζόμενες και παραμετροποιούμενες ώστε να μη λένε όχι, άλλες με σαφή οφελιμιστικά κίνητρα, άλλες με σαφή έλλεψη προσωπικότητας, οι περισσότερες με έναν θανατηφόρο συνδυασμό αυτών!
-
Πολλές! Προϊόντα της φαστφουντοποίησης του τρόπου ζωής, των προτύπων και των άλλων κλισέ, ασήμαντα παράγωγα της έλλειψης κοινωνικής συνοχής. Υπάρχουν και τέτοιοι άντρες, για να μην παρεξηγούμαι. Απλά αυτοί δεν με ενδιαφέρουν
-
Θανατηφόρος συνδυασμός για τις ίδιες εννοούσα, όχι για τους άλλους! Στο τέλος από θύτες θα γίνουν θύματα, όπως πάντα! Γεμάτος ο κόσμος από τέτοια, δυνάμει, θύματα...
-
-
Θανατηφόρος συνδυασμός για τις ίδιες εννοούσα, όχι για τους άλλους! Στο τέλος από θύτες θα γίνουν θύματα, όπως πάντα! Γεμάτος ο κόσμος από τέτοια, δυνάμει, θύματα...
Το πιο ευκολο πραγμα ειναι να αυτοαποκαλουμεστε θυματα και να κατηγορουμε τους αλλους
Το θεμα ειναι εμεις τι επιτρεπουμε στους αλλους και κατα ποσο αφηνουμε να μας φερθουν ειτε καλα ειτε οχι τοσο καλα (υπαρχουν και ανθρωποι που οταν τους φερονται ομορφα τσινανε, αυτο βεβαια ποτε μου δεν το καταλαβα )...
Καλο ειναι να βλεπουμε εναν ανθρωπο γι αυτο που ειναι και οχι γι αυτο που θα θελαμε να ειναι...Καλο ειναι ισως να ριχνουμε νερακι στο κρασι μας οταν νιωθουμε οτι ο αλλος 'αξιζει' (τη μισω αυτη την εκφραση)....Μαλλον ομως δεν πρεπει να το παρακανουμε γιατι οσο περισσοτερο νερωνουμε το κρασι μας και υποχωρουμε ανευ ορων, στο τελος δεν θα πινουμε κρασι και καποια στιγμη θα χασουμε τον εαυτο μας(αφου η υπαρξη του αλλου θα μπει πανω απο τη δικη μας)... Αυτο ομως εμεις το καναμε στον εαυτο μας και οχι οι αλλοι
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Το πιο ευκολο πραγμα ειναι να αυτοαποκαλουμεστε θυματα και να κατηγορουμε τους αλλους
Μα το πρόβλημα με τις cut-paste είναι οτι δεν αντιλαμβάνονται οτι ειναι θύματα, παρα μονο οταν ειναι πολύ αργά και ότι, αδικως, κατηγορούν τους άλλους, ενώ θα επρεπε να κατηγορούν μονο τον εαυτό τους!
Επί της ουσίας δε διαφωνούμε εκτός από το ζήτημα της ύπαρξης των εν λόγω γυναικών
Σε γενικές γραμμές (και κλεινω το ψιλο-offtopic) ισχύει η λαϊκή σοφία-πασπαρτού: Όπως έστρωσες θα κοιμηθείς
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
**ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΟ SMILIE ΠΟΥ ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ!!!Γ-Ρ-Η-Γ-Ο-Ρ-Α!!!
Ασε καλύτερα, μη μπουν, γιατί μπορεί να μας προσθέσουν λουκετάκια με τοσα off topic. Ειδικά οι καινούριοι, οι διψασμένοι για αίμα
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
**ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΟ SMILIE ΠΟΥ ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ!!!
Γ-Ρ-Η-Γ-Ο-Ρ-Α!!!
Ασε καλύτερα, μη μπουν, γιατί μπορεί να μας προσθέσουν λουκετάκια με τοσα off topic. Ειδικά οι καινούριοι, οι διψασμένοι για αίμα
Λέγε-με-Krusenstern;;; Χεχεχε! Τον έχουμε θάψει τον άνθρωπο!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Λέγε-με-Krusenstern;;; Χεχεχε! Τον έχουμε θάψει τον άνθρωπο!Συ είπας
edit: Your wish is my command
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Λέγε-με-Krusenstern;;; Χεχεχε! Τον έχουμε θάψει τον άνθρωπο!
Συ είπας
Τυπογραφικό λάθος, διόρθωσε σε παρακαλώ!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Φυσικά και υπάρχουν. Έχοντας φάει 3-4 απανωτές σφαλιάρες είναι διατεθειμμένες να κάνουν απίστευτες υποχωρήσεις για να κρατήσουν έναν άνθρωπο που (πιστεύουν πως) έχει ένα και μοναδικό (συνήθως) προσόν που (πάλι πιστεύουν πως) βρίσκεται πάρα πολύ δύσκολα.
Kαι μετά αφου δέσουν το γάιδαρο, μήπως ψάχνουν για άλλο προσόν αλλού?
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
Kαι μετά αφου δέσουν το γάιδαρο, μήπως ψάχνουν για άλλο προσόν αλλού?Πιπέρι
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
Kαι μετά αφου δέσουν το γάιδαρο, μήπως ψάχνουν για άλλο προσόν αλλού?
Μιλαμε για ψυχικο προσον παντα ε?
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Α, τέτοιες λεπτομέρειες δεν θα αποκαλύψω. Αρκεστείτε στις αποκαλύψεις μου για τις δικές μου βρωμερές σκέψεις...
μπραβο βρε skullone ετσι, λυπησου μας!!
Ε μα... Είναι μεν ΟΚ να πεις για ποιο λόγο χώρισες από κάποια κοπέλα (χωρίς να αναφέρεις ούτε όνομα ούτε τίποτα που να τη φωτογραφίζει), αλλά είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να λες τι έκανες (ή θες οι άλλοι να νομίζουν ότι έκανες) μαζί της.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Α, τέτοιες λεπτομέρειες δεν θα αποκαλύψω. Αρκεστείτε στις αποκαλύψεις μου για τις δικές μου βρωμερές σκέψεις...
μπραβο βρε skullone ετσι, λυπησου μας!!
Ε μα... Είναι μεν ΟΚ να πεις για ποιο λόγο χώρισες από κάποια κοπέλα (χωρίς να αναφέρεις ούτε όνομα ούτε τίποτα που να τη φωτογραφίζει), αλλά είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να λες τι έκανες (ή θες οι άλλοι να νομίζουν ότι έκανες) μαζί της.
Koιταξε να δεις skullone. Κατα την δικη μου αποψη ειναι γενικως απαραδεκτο να βγαινεις και να λες τι εκανες με καποιον ανθρωπο (περα απο 1-2 φιλους μετρημενους για τον καθενα στα δαχτυλα).
Υπαρχουν ανθρωποι που θελουν να συζητανε τα προσωπικα τους με ολο τον κοσμο, με αποτελεσμα να πρηζουν τους αλλους και να μην μπορουν να εχουν ιδια αποψη αφου ακουνε το μακρυ και το κοντο του καθενος.
Υπαρχουν ομως ανθρωποι κλειστοι που δεν τους αρεσει να συζητανε τα προσωπικα τους με κανενα-πλην των 2-3 που λεγαμε που τους βγαζουν εμπιστοσυνη. Για μενα αυτο ειναι το πιο λογικο.Ολα αυτα βεβαια ειναι για την κοινωνικη μας ζωη. Οταν εσυ βγαινεις σε ενα φορουμ και γραφεις αυτο που εγραψες για την πρωην κοπελα σου ειναι ΒΕΒΑΙΟ οτι δινεις τροφη να σε σχολιασουν, να γελασουν, να πουν κακιες και να σε ρωτησουν και πραγματα πιο τραβηγμενα. Δεν λεω οτι εκανες κατι κακο (αφου το ηθελες) αλλα λεω οτι οι αντιδρασεις των υπολοιπων ηταν αναμενομενες (και cool εγω χειροτερα περιμενα στην αρχη).
Δεν πιστευω να διαφωνεις με τα παραπανω.
Ασυμφωνία προτιμήσεων σε ένα ζευγάρι