-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Ταχύτατος! Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, φαίνεται καλή ιδέα !(σκεφτόμουν γέμισμα με εφημερίδες κλπ). Η πολυουρεθάνη 'πιάνει' καλά ή υπάρχει πιθανότητα να φύγει; Πόσο πάει περίπου το σπρέι;Δεν πάει πουθενά, εκεί θα μεινει για πάντα!
Δεν έχω ιδέα πόσο ακριβώς πάει το σπρέι, αλλά υπολογίζω όχι πάνω από -
Παρε ενα σακι ετοιμο σοβα (θα το βρεις σε μαντρες η και χρωματοπωλεια).
Ενα 25κιλο δεν εχει πανω απο 6-7Ε.
Ανακατευεις με νερο και εχεις λευκο σοβα ετοιμο για χρηση.
Καταβρεχεις λιγο το σημειο που θες να γεμισεις και γεμιζεις οσο χρειαζεται.Αν ειναι σε διπλοτουβλο αναμεσα σπασε και ενα τουβλακι να βαζεις κομματακια διοτι θα σου φευγει η λασπη κατω.
Θετικο με τον ετοιμο σοβα ειναι οτι ειναι λεπτος και δεν θες μαρμαρο μετα τριψιματα κλπ..
Απαραιτητα να εχεις > Μυστρι, σπατουλα.
Ετοιμους σοβαδες βγαζει η Isomat και κατι αλλες εταιριες...
Πολυουραιθανη δεν θα συνιστουσα για θεματα υγρασιας κιολας...
-
Ο έτοιμος σοβάς είναι η καλύτερη λύση. Πρόσεξε όμως επειδή δεν μπορείς να έχεις σωστή εξωτερική επιφάνεια (λεία) αν δεν ξέρεις να τρίβεις (τριβείο με νερό όταν τραβήξει λίγο ο σοβάς) καλό είναι να μην φτάσει ο σοβάς πρόσωπο με τον τοίχο αλλά ένα ελάχιστο ποιο μέσα ώστε να μείνει χώρος για τον στόκο. Μόνο έτσι δεν θα φαίνεται καθόλου.
-
Παιδιά έχει κανείς πείρα με επισκευές τζακιών?? Μου ξεκόλλησε ένα πυροτουβλο στο εξοχικό μου και δεν ξέρω με τι είδος τσιμέντου να το κολλήσω….
Μετά από μια σύντομη ερεύνα με το Γκουγκλη βρήκα ένα προϊόν ,Τσιμέντο αργιλικού ασβεστιου, με το εμπορικό όνομα “ΕΛΕΚΤΡΟΛΑΝΤ” της εταιρίας Εξαμιλιωτη.. Το έχει δουλέψει κανείς ?? Μήπως έχετε υπόψη κανα άλλο υλικό για να κολλήσω το πυροτουβλο. Sοs γιατί έμεινα χωρίς θέρμανση μέσα στις γιορτές -
Ο χρήστης eker123 έγραψε:
Παιδιά έχει κανείς πείρα με επισκευές τζακιών?? Μου ξεκόλλησε ένα πυροτουβλο στο εξοχικό μου και δεν ξέρω με τι είδος τσιμέντου να το κολλήσω….
Μετά από μια σύντομη ερεύνα με το Γκουγκλη βρήκα ένα προϊόν ,Τσιμέντο αργιλικού ασβεστιου, με το εμπορικό όνομα “ΕΛΕΚΤΡΟΛΑΝΤ” της εταιρίας Εξαμιλιωτη.. Το έχει δουλέψει κανείς ?? Μήπως έχετε υπόψη κανα άλλο υλικό για να κολλήσω το πυροτουβλο. Sοs γιατί έμεινα χωρίς θέρμανση μέσα στις γιορτέςΗ κολλα που κολανε πυροτουβλα ειναι ειδικη κολλα που αντεχει μεγαλη θερμοκρασια.
Πουλανε πολλα μαγαζια αλλα το κακο ειναι οτι ειναι σε συσκευασια 25 κιλων τα περισοτερα.
Εχει και η durostick ενα προιον καλο ...αλλα δεν θυμαμε πωε το λενε.EDIT. Το βρηκα ειναι το D-8 ΚΟΛΛΑ ΠΥΡΟΤΟΥΒΛΩΝ ειναι πολυ καλη αλλα σε συσκευασια 25 κιλων και αυτη,αλλα βγαινει λενε και σε 5 κιλων....δεν ξερω αν την εχουν ολα τα μαγαζια με προιοντα durostick...αλλα ψαξτο να δεις τι θα βρεις.
Ριξε και εδω μια ματια.. http://www.durostick.gr
-
Σ ευχαριστω πολυ φιλε GFON...........
-
Στον έτοιμο σοβά που γράφετε παραπάνω μπορεί να απλωθεί μετά κόλλα για πλακάκια τοίχου; Ή ακόμα καλύτερα, μήπως ο υγρός σοβάς μπορεί να χρησιμεύσει και ως κόλλα πλακιδίων;
Έσπασε υδραυλικός 2 πλακάκια για να τοποθετήσει λεκάνη τουαλέτας κι έκανε τρύπα στον τοίχο ως το τούβλο. Θέλω να κλείσω την τρύπα και να κολλήσω πλακάκια χωρίς να φέρνω μάστορα για τόσο μικρή/απλή δουλειά. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Στον έτοιμο σοβά που γράφετε παραπάνω μπορεί να απλωθεί μετά κόλλα για πλακάκια τοίχου; Ή ακόμα καλύτερα, μήπως ο υγρός σοβάς μπορεί να χρησιμεύσει και ως κόλλα πλακιδίων;
Έσπασε υδραυλικός 2 πλακάκια για να τοποθετήσει λεκάνη τουαλέτας κι έκανε τρύπα στον τοίχο ως το τούβλο. Θέλω να κλείσω την τρύπα και να κολλήσω πλακάκια χωρίς να φέρνω μάστορα για τόσο μικρή/απλή δουλειά.Επισκευαστικό τσιμεντο ταχειας πηξεως και απο πανω κολα πλακιδιων
-
Ευχαριστώ.
-
Καί ένα μικρό τρύκ.
Οποιος θέλει τσιμέντο ταχείας πήξεως,δέν χρειάζεται να ψάχνει να τό αγοράσει άν δέν τό έχει.
Απλά ρίχνουμε στό κανονικό τσιμέντο σοδα φαγητού,καί έχουμε ταχεία πήξη.
Τό ίδιο γίνεται καί μέ τήν κόλλα πλακιδίων.
Δοκιμασμένα αυτά. -
Είδα ένα επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο της Black 'n Decker τις προάλλες στο Carrefour κάπου στα 25
-
-
[quote='dmitspan']Είδα ένα επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο της Black 'n Decker τις προάλλες στο Carrefour κάπου στα 25
-
[quote='dmitspan']Είδα ένα επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο της Black 'n Decker τις προάλλες στο Carrefour κάπου στα 25
-
[quote='EMMANOYHL'][quote='dmitspan']Είδα ένα επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο της Black 'n Decker τις προάλλες στο Carrefour κάπου στα 25
-
Καλημέρα. Εγώ ξέρω ότι το πλεξυγκλάς είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ! Μπορεί το κομμάτι που ζητάς να κάνει περίπου 20-25 ευρώ. Σου το λέω γιατί το είχα σκεφτεί κι εγώ, αλλά εγκατέλειψα την ιδέα, δεν είμαι βέβαιος ότι αξίζει.
Κόβεται με σέγα, αλλά θα έλεγα ότι στο χέρι θα το κάνεις σαν δαντέλα στο σημείο τομής! Αν σκοπεύεις να κόψεις το πλαινό (αλήθεια, αυτό πώς θα το κόψεις για να κοπεί ίσια; ) και από μέσα το πλεξυγκλάς, ώστε να μη φαίνεται το κόψιμο, τότε οκ.
Όμως, είσαι βέβαιος ότι το αποτέλεσμα θα σε ικανοποιεί; Για μεγαλύτερη ευκολία, βγάλε εντελώς το πλαινό και βάλε το πλεξυγκλάς σ' όλη την επιφάνεια. Αν το πας σε ειδικό να το κόψει, μην ξεχάσεις να κόψεις κ οπές αερισμού.
-
Οπές αερισμού και με δράπανο δεν γίνονται καλές;
Όμως αν πρόκειται για κομμάτι πλεξιγκλάς πάνω στο κουτί, πώς θα προσαρμοστεί;
Κολλητό ή βιδωτό/πριτσινωτό; -
Κόβοντάς το 1 πόντο μεγαλύτερο από την τετράγωνη τρύπα του μετάλλου, κολλάει από μέσα μια χαρά με απλή σιλικόνη (το έχω κάνει).
-
Από την ζέστη όταν το πισί λειτουργεί δεν έχει πρόβλημα;
Καλό και εύκολο!! -
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ