-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Ξέρει κάποιος κάποιο πρόγραμμα που να μου επιτρέπει να μοιράζω την σύνδεση όπως εγώ θέλω?
Πχ : 128kbit για τον Firefox, 256 για τα Torrents κτλ κτλ κτλ..
Αυτό μόνο στατιστικά δίνει (εκτός αν δεν την βρήκα την επιλογή μοιράσματος).. Ευχαριστώ πάντως..
-
Oυπς, το μπέρδεψα με το http://www.homeqos.com/
Αυτό κάνει σίγουρα. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ξέρει κάποιος κάποιο πρόγραμμα που να μου επιτρέπει να μοιράζω την σύνδεση όπως εγώ θέλω?Πχ : 128kbit για τον Firefox, 256 για τα Torrents κτλ κτλ κτλ..
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Firefox (με το theme 'Black Japan'):
Και εγώ το Black Japan χρησιμοποιώ
-
Antivirus σήριαλ, επεισόδιο 22459ό!
Πέταξα το F-Prot, έβαλα Kaspersky.
Μου βρήκε 19 ( ) Trojans, τη στιγμή που το F-Prot σφύριζε αδιάφορα...
Μειονέκτημα: επιβαρύνει λίγο περισσότερο το bootάρισμα των windows, αλλά φυσικά καμία σχέση με Norton, McAfee και λοιπούς τυραννόσαυρους.
Συνιστάται ανεπιφύλακτα.
-
+1 και από μένα...
Αρκετα καλό και μου αρέσει που μερ ωταει όταν πάει να βγει ενα προγραμμα στο νετ, αν θα το αφησω να βγει ή θα το κανω μπλοκ...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Antivirus σήριαλ, επεισόδιο 22459ό!Πέταξα το F-Prot, έβαλα Kaspersky.
Μου βρήκε 19 ( ) Trojans, τη στιγμή που το F-Prot σφύριζε αδιάφορα...
Μειονέκτημα: επιβαρύνει λίγο περισσότερο το bootάρισμα των windows, αλλά φυσικά καμία σχέση με Norton, McAfee και λοιπούς τυραννόσαυρους.
Συνιστάται ανεπιφύλακτα.
όταν τα λέμε μερικοί σφυρίζουν αδιάφορα...
-
μια ερωτηση για οσους χρησιμοποιουν antivirus (η οποοια φαινεται ασχετη αλλα...)
ποια ειναι η χρηση του υπολογιστη σας - χρησιμοποιειται καποια εξειδικευμενα προγραμματα??????
παρακαλω απαντηστε
-
Επειδή έγινε κουβέντα σε άλλο thread για ασύρματο internet, απλώς θέλω να δώσω το link του ασύρματου δικτύου της Αθήνας για όσους ενδιαφέρονται να μπουν στο δίκτυο αυτό, το οποίο μάλλον αξίζει τρελλά για όσους ενδιαφέρονται (και κοστίζει μόνο το κόστος εγκατάστασης στην ουσία).
Athens Wireless Metropolitan Network
Αν και στοιχηματίζω ότι θα έχει σίγουρα αναφερθεί, αλλά κακό δεν κάνει να το λέμε μία στο τόσο
-
Κάπως την είδαν μερικοί εδώ μέσα.
Ποιούς εννοείς?
[Krusenstern]
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Κάπως την είδαν μερικοί εδώ μέσα.Αν υποννοείς το κλείδωμα που έκανε ο Krusenstern, νομίζω πως έκανε πολύ καλά και το κλείδωσε το άλλο...
Εκτός αν τραβάς άλλο ζόρι και δεν το έπιασα...
-
Με 4.300 δίσκο και 512 ραμ, μάλλον θα με γονατίσει το Kaspersky. Mέχρι τωρα καλά μου ξηγιέται το NOD-32, σε αντίθεση με το F-secure που ήταν -σχεδόν-μπάτε σκύλοι αλέστε
-
Φοβάμαι και εγώ να περάσω στο Kaspersky γιατί το σύστημα μου είναι αρκετά παλιό πλέον (Athlon XP 1600+, 512DDR) και μάλλον θα σέρνεται. Κανένας με αντίστοιχες εμπειρίες?
Προς το παρών βολεύομαι με το AVG
edit: Έχει μήπως κάποιος το Sony NW-A1000/3000? Ισχύει το DRM? Αν το πάρω δλδ θα έχω προβλήματα με τα κατεβασμένα mp3 μου?
-
Εγώ το χρησιμοποιώ σε Celeron Mobile 1,33GHz και 512Mb μνήμη. Για μένα είναι μια χαρά.
-
Εγώ χρησιμοποιώ
avast για antivirus και Kerio για firewall.
Λέω οτι είμαι ευχαριστημένος είναι δωρεάν και τα 2 και συνεργάζονται μεταξύ τους.
Το avast είναι σίγουρα καλύτερο από το Norton που χρησιμοποιούσα πριν. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εγώ χρησιμοποιώ
avast για antivirus και Kerio για firewall.
Λέω οτι είμαι ευχαριστημένος είναι δωρεάν και τα 2 και συνεργάζονται μεταξύ τους.
Το avast είναι σίγουρα καλύτερο από το Norton που χρησιμοποιούσα πριν.Από τα free καλύτερο είναι το Antivir. O Χάρης ξέρει περισσότερα μιας κ το χρησιμοποιεί.
Επίσης ένα ενδεικτικό παλιό σχετικά test δείχνει πολλά... -
Αφού τα έχουμε πει βρε παιδιά: Antivir Personal Classic και Kerio!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Αφού τα έχουμε πει βρε παιδιά: Antivir Personal Classic και Kerio!Θα το δοκιμάσω και αυτό από βδομάδα που θα έχω την ΑDSL
-
Χάρη έχεις δοκιμάσει την αποτελεσματικότητά του με κάποιο άλλο av, kaspersky ας πούμε (δες τι έπαθε ο Σπύρος krus);
Γιατί δεν μπορείς να ξέρεις τι «αποικία» από «ζιζάνια» έχεις στο pc σου... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Χάρη έχεις δοκιμάσει την αποτελεσματικότητά του με κάποιο άλλο av, kaspersky ας πούμε (δες τι έπαθε ο Σπύρος krus);
Γιατί δεν μπορείς να ξέρεις τι «αποικία» από «ζιζάνια» έχεις στο pc σου...Έχω να κάνω φορμάτ πάνω από δυο χρόνια, Σάββα (χρόνια πολλά btw, έστω και καθυστερημένα). Το startup folder μου περιέχει μονάχα προγράμματα που γνωρίζω και τα scanspyware και Spybot με δείχνουν πάντα καθαρό. Trust me, δεν έχω καθόλου ζιζάνια
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#3]