-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ν'ανοίξω μήπως το στόμα μου για το που οφείλεται το θάψιμο που έφαγε από τον εγχώριο ειδικό Τύπο το ST;θαψιμο??????
ποιος που ποτε και γιατι????
-
nidosan τι καθεσαι και ασχολεισαι με το κουβαδακι ρε........ ενταξει καλος χρυσος ο κινητηρας και τα φρενα αλλα ως εκει.......
-
προσφορα απο τωρα και ολο τον φεβρουαριο
το φιεστα ΣΤ : 16,700 (τα παντα μεσα) ευρο........οποιος προλαβε , προλαβε......
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
το φιεστα ΣΤ : 16,700 (τα παντα μεσα) ευρο........οποιος προλαβε , προλαβε......
Τα σαλια μου πεφτουν λες και το στομα μου ειναι βρυση!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
poios sou to eipe popolare?
-
Ο χρήστης jim01 έγραψε:
Τα σαλια μου πεφτουν λες και το στομα μου ειναι βρυση!!!!!!!!!!!
τα δικα μου φτασανε μεχρι την καλτσα......
μητσο, δεν ησουν σιγουρος.......
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
η ford hellas κάνει προσφορά τα τέλη ταξινόμησης σε όλα τα μοντέλα της, από αυτή την εβδομάδα. Εγώ είχα ακούσει για τελική τιμή για το st 16.000, αλλά και 16.700 μια χαρά το βρίσκω
Οι ενδιαφερόμενοι ας βιαστούν, νομίζω ότι η προσφορά ισχύει μόνο για τα ετοιμοπαράδοτα...
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
η ford hellas κάνει προσφορά τα τέλη ταξινόμησης σε όλα τα μοντέλα της, από αυτή την εβδομάδα. Εγώ είχα ακούσει για τελική τιμή για το st 16.000, αλλά και 16.700 μια χαρά το βρίσκω
Οι ενδιαφερόμενοι ας βιαστούν, νομίζω ότι η προσφορά ισχύει μόνο για τα ετοιμοπαράδοτα...
η προσφορα ισχυει μεχρι 28 φεβρουαριου και η τιμη ειναι αυτη μαζι με τις ριγες και μεταλικο χρωμα......
-
πολυ πολυ καλή τιμη !!!! αν αντέχεις τα 2000cc βουρρρρ!!!!!!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ν'ανοίξω μήπως το στόμα μου για το πού οφείλεται το θάψιμο που έφαγε από τον εγχώριο ειδικό Τύπο το ST;ποιος το έθαψε ρε παιδιά;
εννοείς ότι και καλά γράφανε ότι δεν είναι ραλί και ο κινητήρας δεν έχει αρκετή ισχύ;
δεν το θάψανε πάντως. -
Δεν το θάψανε,απλώς οι 4Τροχοί γράψανε μία πραγματικότητα,που το Drive,για τους δικούς του λόγους απέκρυψε:
To αυτοκίνητο δεν είναι τόσο ακριβές στη συμπεριφορά του όσο τα εξαιρετικά Puma και Sportka...
Tα παραπάνω γραφόμενα επιβεβαιώθηκαν από εκπληκτικό οδηγό και κάτοχο ST.
Bέβαια,δεν ακυρώνεται το γεγονός ότι το ST στην παρούσα φάση είναι ότι καλύτερο σε οδική συμπεριφορά στην κατηγορία.
-
Η αποψη μου είναι οτι στην χώρα μας δέν πούλησε λόγο 2000 κυβικών._
Αυτός που θα πλήρωνε 372 ευρώ για τέλη κυκλοφορίας και μια ασφάλεια
πάνω από 600 ευρώ τον χρόνο δέν είναι από 18 εώς 30κάτι χρονών και εκεί απευθύνετε το στύλ του μοντέλου.Αυτός που τα έχει συνήθος έχει αλλα στο μυαλό του και στρέφετε σε άλλες φίρμες και τύπους διότι όταν οι περισότεροι τα παίρνουν με 60 δόσεις σκέφτονται και αλλα όπως μεταπώληση κλπ κλπ .Δείτε σε ποιές χώρες περπάτησε,μόνο στην Αγγλία. -
Ο χρήστης esykas έγραψε:
Η αποψη μου είναι οτι στην χώρα μας δέν πούλησε λόγο 2000 κυβικών.Διαφωνώ (εν μέρει). Ας είχε 20-30 άλογα παραπάνω, στην ίδια τιμή, και θα έβλεπες πόσο θα πούλαγε...
-
με τη ίδια τιμή όμως !!
-
Και βάλε το γεγονός ότι δεν έχει περιττή ροπή όπως κάτι άλλα (γκουχ γκουχ) στα οποία το τιμόνι είναι καθαρά διακοσμητικό κι αρχίζει να λειτουργεί μόνον όταν κάνεις την ανάρτηση πιο σκληρή κι από μάρμαρο...
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Η αποψη μου είναι οτι στην χώρα μας δέν πούλησε λόγο 2000 κυβικών.
Διαφωνώ (εν μέρει). Ας είχε 20-30 άλογα παραπάνω, στην ίδια τιμή, και θα έβλεπες πόσο θα πούλαγε...
Ή ας είχε τα ίδια άλογα αλλά ας ήταν τουρμπάτο, και θα έβλεπες πόσο θα πούλαγε!...
-
Βέβαια! Αλλά τότε θα'τρωγε το υπέρτατο κράξιμο απ'το Top Gear, που θα του'ριχνε κάτι σχόλια αντίστοιχα αυτών που έπαιξαν για το Astra OPC.
-
Ιδανικά (για Ελλάδα) θα μπορούσε να φόραγε 1.8T με ροπάκλα 'από το μηδέν' (αλλά χωρίς ηλεκτρονικό γκάζι) κι ένα μπλοκέ σαν το Focus RS. Πόσο θα κόστιζε όμως τότε?!....
[off-topic mode]
Τι ακτιβώς είπαν οι Άγγλοι για το Astra OPC? Κάτι αντίστοιχο με αυτό που έγραψαν και οι 4Τ (δύσκολο να βάλει τη δύναμη κάτω στις εξόδους από τις στροφές, πρέπει να το πας 'μια πάνω', κλπ)?...
[/off-topic mode] -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
[off-topic mode]
Τι ακτιβώς είπαν οι Άγγλοι για το Astra OPC? Κάτι αντίστοιχο με αυτό που έγραψαν και οι 4Τ (δύσκολο να βάλει τη δύναμη κάτω στις εξόδους από τις στροφές, πρέπει να το πας 'μια πάνω', κλπ)?...
[/off-topic mode]understeers like a supermarket trolley
-
Chaos theory: if a butterfly flaps its wings in china, you're going into a tree.
Wheel in a straight line, car stopped, hands off the wheel, and we start... And we turn LEFT. (ισιώνει, σταματάει λίγο και ξαναπατάει γκάζι, πάλι με τα χέρια μακριά απ'το τιμόνι). Left again... THAT's torque-steering the car. Which is good, if you want to go LEFT.
Ford Fiesta ST 2.0