-
Απίστευτη η οδηγός που ανέβαινε απότομη ανηφόρα με όπισθεν και τέρμα γκάζι Μάλιστα κόρναρε καθόλη τη διάρκεια της φριακιαστικής διαδρομής για να προσθέσει και οπτικοακουστικά εφφέ στο θρίλερ
Ένα απότομο κατηφορικό στενάκι στη γειτονιά μου είχε κλείσει (μάλλον από το απποριματοφόρο του Δήμου) αναγκάζοντας τους οδηγούς να οπισθοχωρούν με όπισθεν. Κανα δύο πέρασαν αναίμακτα τσαλαιπωρώντας λίγο τους δίσκους μέχρι που ήρθε το εν λόγω δίποδο ζώον (φέρουσα μάλιστα κόμμη με μακρυούς ξανθούς βόστριχους ). Κάρφωσε την όπισθεν και με τέρμα γκάζι απογειώθηκε πρός τα πίσω (χωρίς σπινάρισμα λόγω κίνησης μπροστά) κορνάροντας μανιωδώς προς κάθε εποχούμενο υποψήφιο θύμα. Θα έχει εμπνευστεί μάλλον απο τον ήχο που κάνουν τα λαμπάκια της όπισθεν σε νταλίκες, κλαρκ και άλλα βαριά οχήματα . Τελικά όταν τελείωσε η ανηφόρα έφτασε στον κάθετο δρόμο το οποίο και διέσχισε χωρίς να φρενάρει σταματόντας μόνο πάνω σε άτυχο παρκαρισμένο. Στη συνέχεια κατέβηκε απο το αυτοκίνητο, κοίταξε λίγο το opelάκι που κοπάνησε, είδε οτι έχει μικρή ζημιά (σπασμένο καθρέφτη και γρατζουνιές στη ζάντα) και έφυγε χωρίς να συμβαίνει τίποτα
Δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί αν διέσχιζα εκείνη την ώρα το δρόμο
Θα έγραφα τώρα ή θα ήμουν απασχολημένος να ξεκολάω τα δόντια μου απο τον κώλο του Getz;
Μάλλον θα με έκλαιγε η μάνα μου που αναρωτιώταν τι βρομούσε τόσο απαίσια (βρώμισε η γειτονιά απο τα καμμένα θερμουί της. ) -
Ο χρήστης lukeduke έγραψε:
Απίστευτη η οδηγός που ανέβαινε απότομη ανηφόρα με όπισθεν και τέρμα γκάζι Μάλιστα κόρναρε καθόλη τη διάρκεια της φριακιαστικής διαδρομής για να προσθέσει και οπτικοακουστικά εφφέ στο θρίλερΈνα απότομο κατηφορικό στενάκι στη γειτονιά μου είχε κλείσει (μάλλον από το απποριματοφόρο του Δήμου) αναγκάζοντας τους οδηγούς να οπισθοχωρούν με όπισθεν. Κανα δύο πέρασαν αναίμακτα τσαλαιπωρώντας λίγο τους δίσκους μέχρι που ήρθε το εν λόγω δίποδο ζώον (φέρουσα μάλιστα κόμμη με μακρυούς ξανθούς βόστριχους ). Κάρφωσε την όπισθεν και με τέρμα γκάζι απογειώθηκε πρός τα πίσω (χωρίς σπινάρισμα λόγω κίνησης μπροστά) κορνάροντας μανιωδώς προς κάθε εποχούμενο υποψήφιο θύμα. Θα έχει εμπνευστεί μάλλον απο τον ήχο που κάνουν τα λαμπάκια της όπισθεν σε νταλίκες, κλαρκ και άλλα βαριά οχήματα . Τελικά όταν τελείωσε η ανηφόρα έφτασε στον κάθετο δρόμο το οποίο και διέσχισε χωρίς να φρενάρει σταματόντας μόνο πάνω σε άτυχο παρκαρισμένο. Στη συνέχεια κατέβηκε απο το αυτοκίνητο, κοίταξε λίγο το opelάκι που κοπάνησε, είδε οτι έχει μικρή ζημιά (σπασμένο καθρέφτη και γρατζουνιές στη ζάντα) και έφυγε χωρίς να συμβαίνει τίποτα
Θα έγραφα τώρα ή θα ήμουν απασχολημένος να ξεκολάω τα δόντια μου απο τον κώλο του Getz;
Μάλλον θα με έκλαιγε η μάνα μου που αναρωτιώταν τι βρομούσε τόσο απαίσια (βρώμισε η γειτονιά απο τα καμμένα θερμουί της. )Και ύστερα δίνει το αμάξι στον μπαμπα ή στον σύζυγο και αναρωτιέται ο φουκαράς που πήγε όλος ο δίσκος
Αυτό που λες ότι χτύπησε το άλλο αμάξι και έφυγε το έχω δει και εγω να το κάνει κοπελίτσα σε παρκάρισμα. Σε πολύ στενό (στην Βουλής αλλά παλιά, που πάρκαραν αμάξια και στις δύο πλευρές του δρόμου) κόβει όλο το τιμόνι για να παρκάρει και κάνει όπισθεν σαν να παρκάρει σε αεροδρόμιο. Του τραβάει μια καλή του δίπλα αμαξιού και μετά κατεβαίνει για να δει αν έπαθε τίποτε το δικο της μόνο! Η πλάκα είναι ότι προσπάθησε να το ξαναβάλει με απόλυτη...αποτυχία. Απελπίστηκε και έφυγε. Εγώ ήμουν από πίσω, σημείωσα τον αριθμό αλλά είχε τόση κίνηση που δεν κατάφερα να κάνω τον κύκλο και να του αφήσω χαρτάκι του ανθρώπου.
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
Πρέπει να δείτε στην Φιλανδια πως οδηγούνε οι μηχανες στην πρωινή κινηση του Ελσίνκι.. Στην ουρά με τα αυτοκίνητα ΟΛΟΙ !Στην Αμερική απαγορεύει ο ΚΟΚ τη κίνηση ανάμεσα στα αυτοκίνητα, πρέπει να κρατάς τη λωρίδα σου κανονικά.
Εδώ όμως ο ΚΟΚ επιτρέπει τη κίνηση ανάμεσα στα αυτοκίνητα ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ αλλά δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να δημιουργεί χώρο. Όσοι έχουν μηχανή πρέπει να κινούνται και αυτοί αργά όταν έχει κίνηση (δηλαδή πάντα), είναι πολύ επικίνδυνο για τους ίδιους.
-
Απίστευτη η οδηγός που ανέβαινε απότομη ανηφόρα με όπισθεν και τέρμα γκάζι Μάλιστα κόρναρε καθόλη τη διάρκεια της φριακιαστικής διαδρομής για να προσθέσει και οπτικοακουστικά εφφέ στο θρίλερΈνα απότομο κατηφορικό στενάκι στη γειτονιά μου είχε κλείσει (μάλλον από το απποριματοφόρο του Δήμου) αναγκάζοντας τους οδηγούς να οπισθοχωρούν με όπισθεν. Κανα δύο πέρασαν αναίμακτα τσαλαιπωρώντας λίγο τους δίσκους μέχρι που ήρθε το εν λόγω δίποδο ζώον (φέρουσα μάλιστα κόμμη με μακρυούς ξανθούς βόστριχους ). Κάρφωσε την όπισθεν και με τέρμα γκάζι απογειώθηκε πρός τα πίσω (χωρίς σπινάρισμα λόγω κίνησης μπροστά) κορνάροντας μανιωδώς προς κάθε εποχούμενο υποψήφιο θύμα. Θα έχει εμπνευστεί μάλλον απο τον ήχο που κάνουν τα λαμπάκια της όπισθεν σε νταλίκες, κλαρκ και άλλα βαριά οχήματα . Τελικά όταν τελείωσε η ανηφόρα έφτασε στον κάθετο δρόμο το οποίο και διέσχισε χωρίς να φρενάρει σταματόντας μόνο πάνω σε άτυχο παρκαρισμένο. Στη συνέχεια κατέβηκε απο το αυτοκίνητο, κοίταξε λίγο το opelάκι που κοπάνησε, είδε οτι έχει μικρή ζημιά (σπασμένο καθρέφτη και γρατζουνιές στη ζάντα) και έφυγε χωρίς να συμβαίνει τίποτα
Μάλλον θα με έκλαιγε η μάνα μου που αναρωτιώταν τι βρομούσε τόσο απαίσια (βρώμισε η γειτονιά απο τα καμμένα θερμουί της. )Αυτό το ηλίθιο πράμα που μας περιγράφεις θέλει ΠΟΛΛΕΣ κλωτσιές...
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Εδώ όμως ο ΚΟΚ επιτρέπει τη κίνηση ανάμεσα στα αυτοκίνητα ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ αλλά δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να δημιουργεί χώρο. Όσοι έχουν μηχανή πρέπει να κινούνται και αυτοί αργά όταν έχει κίνηση (δηλαδή πάντα), είναι πολύ επικίνδυνο για τους ίδιους.
Είσαι σίγουρος ότι το επιτρέπει ο ΚΟΚ; Γιατί, αν το επέτρεπε, θα έπρεπε (?) να το γράφει και το βιβλίο των σημάτων στο οποίο εξετάζονται οι οδηγοί αυτοκινήτων για να ξέρουν τι μπορεί να συναντήσουν στο δρόμο. Και δε θυμάμαι να διάβασα κάτι τέτοιο.
-
Δεν το επιτρέπει ο ΚΟΚ. Τυπικά, όλοι πρέπει να κινούνται εντός των ορίων της λωρίδας τους.
Απλά, ρε παιδιά, είναι θέμα κοινής λογικής. Ναι, δεν είσαι υποχρεωμένος να 'στοιχίζεσαι' με τα άλλα ΙΧ. Αλλά αν δεν το κάνεις, μπορεί να εμποδίσεις με τον τρόπο αυτό άλλους συνανθρώπους σου (δίκυκλα) να φτάσουν γρηγορότερα στη δουλειά τους, χωρίς να έχεις κερδίσει τίποτα απολύτως. Το μόνο που χρειάζεται από πλευράς του οδηγού του αυτοκινήτου είναι να μην οδηγεί 'στον αυτόματο' αλλά να σκέφτεται και λίγο τους γύρω του...
Εννοείται πως και οι οδηγοί μηχανών δεν έχουν κανένα δικαίωμα να το ΑΠΑΙΤΟΥΝ αυτό με οποιοδήποτε τρόπο. Αλλά τουλάχιστον έχουν δικαίωμα να το ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ αυτό.
Προσωπικά όταν πηγαίνω ανάμεσα σε λωρίδες μποτιλιαρισμένων αυτοκινήτων (πάντα με προσοχή, εννοείται) και βρεθεί κάποιος μπροστά μου και έχει κλείσει τη δίοδο, τσαντίζομαι, όχι γιατί θα αργήσω (σιγά...) αλλά γιατί λέω 'να άλλος ένας που οδηγεί χωρίς να βλέπει γύρω του'...
-
Κανονικά δεν επιτρέπεται η κίνηση ανάμεσα στα αυτοκίνητα, και αν δεν κάνω λάθος αναφέρεται σαν 'διήθηση' στον ΚΟΚ.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Προσωπικά όταν πηγαίνω ανάμεσα σε λωρίδες μποτιλιαρισμένων αυτοκινήτων (πάντα με προσοχή, εννοείται) και βρεθεί κάποιος μπροστά μου και έχει κλείσει τη δίοδο, τσαντίζομαι, όχι γιατί θα αργήσω (σιγά...) αλλά γιατί λέω 'να άλλος ένας που οδηγεί χωρίς να βλέπει γύρω του'...
Προφανώς και έχεις το δικαίωμα να τσαντιστείς, αλλά όχι και να το δείξεις. Μου έτυχε μια φορά στον Κηφισό σε κίνηση να αλλάξω λωρίδα και να μην μπορέσω να ισιώσω πλήρως πριν ακινητοποιηθώ. Παρ' όλα αυτά ήμουν μέσα στη λωρίδα μου! Πέρασε ένα μηχανάκι το οποίο δυσκολεύτηκε να χωρέσει (αλλά χώρεσε) και ο οδηγός του (ένας πενηντάρης) γύρισε και μου έκανε έντονη παρατήρηση Βέβαια, για κάποιο λόγο ήμουν λίγο νευριασμένος εκείνη την ημέρα και η απάντησή μου ήταν μπινελίκια. Για πότε εξαφανίστηκε ...
Με το παράδειγμα αυτό θέλω να σου δείξω ότι όταν δεν μπορεί να ξέρει ο οδηγός δικύκλου για πιο λόγο ο άλλος έχει σταματήσει λίγο πιο λοξά από τους άλλους (αλλά νόμιμα), καλύτερα να μη λέει τίποτα.
-
Προφανώς. Δεν έχω φωνάξει ποτέ σε κάποιον οδηγό αυτοκινήτου. Και όταν μερικές φορές αντιληφθούν τι γίνεται και κάνουν προσπάθεια να πάνε δεξιά, τους ευχαριστώ πάντα.
Απλά πολλές φορές βλέπω στο Forum τη λογική 'ο ΚΟΚ λέει αυτό και άρα κάνω αυτό και αν δεν είμαι παράνομος, να πάτε να γαμηθείτε οι υπόλοιποι'
Δεν είναι έτσι! Δεν είπε κανείς να γίνει κάποιος άλλος παράνομος, αυτό όμως δε σημαίνει πως ο σεβασμός του καθένα μας στους υπόλοιπους πρέπει να εξαντλείται σε ό,τι λέει ο ΚΟΚ. Πέρα από τον ΚΟΚ υπάρχει και η κοινή λογική ('γιατί να κλείσω το διάδρομο των μοτοσυκλετιστών και να μην πάνε οι άνθρωποι 5 λεπτά νωρίτερα στον προορισμό τους ?') και η απλή ανθρώπινη ευγένεια ('ωχ, κάποιος προσπαθεί να περάσει, ας τον διευκολύνω').
-
nass οταν μπορω να διευκολύνω να είσαι σίγουρος το κάνω.
Αλλά οταν κορνάρουν και πάνε να πουλήσουν αγριάδα οταν δεν χωράνε ή όταν αλλάζω λωρίδα και αυτοί ερχονται με τα χίλια στην μεσαία λωρίδα τι να τους πεις... εκει μου ανάβουν τα λαμπάκια και γίνομαι Τούρκος! -
Γύρω στη 1 το μεσημέρι, έξω από τον INTERSPORT στην Πάτρα, μια (άσε μη πω) με ένα Πεζό 206 μαύρο AXP78**, θεώρησε καλό να παρκάρει στη θέση που υπήρχε σήμανση για αναπήρους. 30 μέτρα πιο κάτω υπήρχαν ελεύθεροι χώροι στάθμευσης.
Αν ήμουν μόνος μου θα άκουγε το μπινελίκι της ζωής της.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Γύρω στη 1 το μεσημέρι, έξω από τον INTERSPORT στην Πάτρα, μια (άσε μη πω) με ένα Πεζό 206 μαύρο AXP78**, θεώρησε καλό να παρκάρει στη θέση που υπήρχε σήμανση για αναπήρους. 30 μέτρα πιο κάτω υπήρχαν ελεύθεροι χώροι στάθμευσης.Αν ήμουν μόνος μου θα άκουγε το μπινελίκι της ζωής της.
Ανάπηρη πρέπει να ήταν κι αυτή (εγκεφαλικά)!
-
-
Εδώ είναι που χρειάζεται κανείς ένα Hummer ή ένα Lamborghini LM002 να τα περάσει από πάνω...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Αυτό το ηλίθιο πράμα που μας περιγράφεις θέλει ΠΟΛΛΕΣ κλωτσιές...Ήμουν έτοιμος να την αρχίσω στις φτυαριές (ανακάτεβα κάτι τσιμέντα εκείνη την ώρα) αλλά έδωσα τόπο στην οργή. Συγκράτησα βέβαια τον αριθμό αλλά τελικά δεν χρειάστηκε. Μία μικρή έρευνα με τις κουτσομπόλες τις γειτονιάς (τύφλα να χει η ΕΥΠ ) που πετάχτηκαν αμέσως καθώς το χτύπημα προκάλεσε περισσότερο θόρυβο παρά ζημιές, και βρήκα οτί είναι γειτόνισα. Περπατούσα που περπατούσα υποψιασμένος , τώρα θα βγάζω στα στενά αυτές τις καμερούλες που έχουν τα κομάντα για να βλέπουν κάτω απο πόρτες κλπ (Sam Fisher κ' ετσι ).
Για την κίνηση των μοτοσυκλετιστών ανάμμεσα σε λωρίδες συμφωνώ με τον nass για την διευκόλυνση των δικυκλυστών όπου αυτό είναι είναι δυνατό. Πέρα από την ευγένεια που δείχνουμέ διεκολύνουμέ και τους εαυτούς μας (φανταστείτε το μπάχαλο αν και όλοι αυτοί χρησιμοποιούσαν αυτοκίνητο).
Αλλά χρειάζετε πολύ προσοχή καθώς ανοίγοντας δίοδο απο τη μία πλευρά μπορεί να κλείσει η δίοδος απο την άλλη με τραγικά αποτελέσματα! Ειδικά μάλιστα με μεγάλα οχήματα με πλάτος μεγαλύτερο του μέσου όρου (πχ φορτηγά) χωρίς καλύ ορατότητα πίσω καλό είναι να μην αποκλίνουμέ απο το κέντρο της λωρίδας ποτέ και για κανέναν. Προσπαθήστε να εξηγήσετε αυτό στον επόμενο δικυκλιστή που απαιτεί να του ανοίξετε χώρο. -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Εδώ είναι που χρειάζεται κανείς ένα Hummer ή ένα Lamborghini LM002 να τα περάσει από πάνω...Εχω ένα ξαδερφάκι που υπηρετεί Αυλώνα. Λές να του πώ να με δανείσει ένα Leopard; Είναι πιστεύω καταληλότερο για αυτή τη δουλειά...
-
Μπα, κι ένα αποκατεστημένο M-47 ή ΑΜΧ-30 αρκεί για να τα κάνεις τροπέτα...
Κι αν είναι και Hyundai οι στόχοι σου, ακόμα καλύτερα!
-
Προσπαθήστε να εξηγήσετε αυτό στον επόμενο δικυκλιστή που απαιτεί να του ανοίξετε χώρο.Οι περισσότεροι δικυκλιστές το έχουν υπ'όψην τους αυτό.
-
Εντάξει δεν έχω τίποτα με τα κακόμοιρα τα οχήματα... Η οδηγός του συγκεκριμένου Getz ήταν βλήμα (τώρα απο G3 ήταν, από AK-47 ήταν θα σε γελάσω )
( Ψέμματα έχω .
Θα έλιωνα με μεγάλη ευχαρίστηση τα διάφορα καγκουρεμένα Coupe .
Είδικά αυτά με τα αυτοκόλλητα Tiburon, Toblerone kai my balls are moving
Για περισσότερo θάψιμο στο σχετικότερο 'down under' thread http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=13382&highlight=uber+alles)Σίγουρα nasos το γνωρίζουν, αρκεί να μην έχουν άχυρα στο κεφάλι.
Καλό είναι να το υπενθυμίζουμε σε κανένα τσαμπουκά. Κυκλοφορώ πολύ επιβάτης κάνοντας διανομές με το φορτηγό του ξαδερφού μου και βλέπουν τα μάτια διάφορα απίστευτα. Respect σε όλους τους επαγγελματίες οδηγούς (αν και αυτοί κάνουν τις μλκίες τους ορισμένες φορές). -
Hyundai must DIE.
Ας το κάνουμε ως διαμαρτυρία για το γεγονός ότι εκεί πέρα τρώνε σκύλους.
Ζώα ζώα ζώα