-
Tρομερή φωτογραφία bruce!!!
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
σημείωση... όποιος βρει τι μάρκα ειναι κερδίζει μια βόλτα με το εικονιζόμενο γλυπτό...MercendoBMWHonda με ολίγο από Rolls...
-
Πρέπει εδώ να φωτογραφίσω κάποια στιγμή μια μαύρη γκόλφω IV με σαλονικιώτικες πινακίδες, διπλές οβάλ μπούκες πίσω που κρέμονται απ'τον χρεποφυλακτήρα και ΑΘΛΙΟ μπροστινό προφυλακτήρα με χαυλιόδοντες. Μιλάμε... Εντάξει, ξέρουμε σε τι κοινό απευθύνεται η VW, αλλά αυτό πια παραπάει! Και να το'χω και μπροστά μου στο πάρκινγκ του ΜΠΔ!!! Εντάξει, δεν είναι τόσο ελεεινό όσο κάτι άλλα εκτρώματα που έχω δει, αλλά σ'αυτούς τους χώρους δεν ταιριάζουν τέτοιες αρκουδογυφτιές!
-
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
**Δεν είναι φωτο αλλά αξίζει!
**Kai kati allo.Xereis poia einai h ekdikhsh tou 'kagoyra'?Na skaei me 1000ri saxo ypertoumpaniasmeno sthn kafeteria kai ola ta pipinomora na ton koitane sa xaza eno o dysmoiros me to vts pou exei xosei TA lefta kai phgainei tapa na menei me to lo-pou sto xeri...
Ε οκ στους ηλεκτρολόγους και γενικά στο πολυτεχνείο δεν έχω δει τπτ καγκουράμαξα να κυκλοφορούν.... περίεργο... μόνο ένα corsaki ένα παληκάρι του ψιλοπέταξε τα μάτια έξω με τον προφυλακτήρα που πήγε και έβαλε... Μιας και δεν έχω δει Z4 να κυκλοφορνάει στο ΕΜΠ εσύ Μιχάλη με τι έρχεσαι...(κάγκουρας ή όχι ? )
-
billlllll δες τα pm σου.
-
Off topic: Πρέπει να είμαστε πολλοί ΗΜΜΥδες εδώ ε;;
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Off topic: Πρέπει να είμαστε πολλοί ΗΜΜΥδες εδώ ε;;Τελικά, το καγκουριασμένο Corsa που αράζει στο πάρκιν ηλεκτρολόγων, το έχει κάνας γνωστός?
-
Εκτός από εμάς, εδώ γράφουν και τουλάχιστον άλλοι δύο συμφοιτητές μου. Υπάρχουν και ένα σωρό άλλοι ΗΜΜΥτες απόφοιτοι. Άστα!
Μπες στη σχολή να γνωρίσεις κόσμο μου έλεγαν...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Off topic: Πρέπει να είμαστε πολλοί ΗΜΜΥδες εδώ ε;;
Τελικά, το καγκουριασμένο Corsa που αράζει στο πάρκιν ηλεκτρολόγων, το έχει κάνας γνωστός?
Ρε 'σεις τι χρώμα είναι να περάσω αύριο να κόψω κίνηση; Εγώ το αφήνω στο υπόγειο και δεν έχουμε τέτοια φαινόμενα εκεί...
Btw ποιανού είναι η ΜΒ S; -
Κουτσομπόληδες, άντρες σου λέει μετά
-
Πάντως ούτε στο Αριστοτέλειο της Θεσσαλονίκης έχουμε πολλούς κάνγκουρες... Κρίμα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Κουτσομπόληδες, άντρες σου λέει μετάΤώρα θα δεις, θα δώσω το τηλ. σου σε κοπέλα που ενδιαφέρεται για γάμο, τεκνοποίηση και ο πατέρας της έχει και αντιπροσωπεία Opel!
-
Στο θέμα του topic: Είδα σήμερα καγκουροταρίφα με οργανάκια μπλε φόντου στην κολώνα... Δυστυχώς δεν έχω φωτογραφία...
-
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Κουτσομπόληδες, άντρες σου λέει μετά
Τώρα θα δεις, θα δώσω το τηλ. σου σε κοπέλα που ενδιαφέρεται για γάμο, τεκνοποίηση και ο πατέρας της έχει και αντιπροσωπεία Opel!
καλά, τα δύο πρώτα είναι πανεύκολο να τα βρεις, αλλά κι ο συνδυασμός με το 3ο δεν είναι πρόβλημα, ένας δρόμος με στροφές και...

-
Παρτε ενα αληθινο τουμπανο...ΧΑΧΑΧΑχ

-
Θα ηθελα να ηξερα ρε παιδια αυτοι οταν ερθει η ωρα για ΚΤΕΟ τι κανουν?
Εδω ο παππους μου ειχε βαλει εσωτερικα εξτρα φωτα φρενων στον πισω ανεμοθωρακα και τον αντιμετωπισαν λες και εβαλε αλλον τυπο κινητηρα αδηλωτο... -
Ο χρήστης Dimitris_ έγραψε:
Θα ηθελα να ηξερα ρε παιδια αυτοι οταν ερθει η ωρα για ΚΤΕΟ τι κανουν?Είναι από την Κρήτη και ξέρουν από καλό λάδι...
Έτσι δεν έλεγε μια διαφήμιση κάποτε;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Θα ηθελα να ηξερα ρε παιδια αυτοι οταν ερθει η ωρα για ΚΤΕΟ τι κανουν?
Είναι από την Κρήτη και ξέρουν από καλό λάδι...
Έτσι δεν έλεγε μια διαφήμιση κάποτε;
χαχαχαχαχχαχα Καλό!
Στα Γιάννενα πάντως που πέρασα το hilux του πατέρα το καλοκαίρι μαζί μου πέρασε και ένας χάρος datsun αρχαίο να κρέμονται φτερά, πόρτες κτλ....
και για να είμαστε και on topic πέρασε και ένα punto καγκουρεμένο, σαύρα χαμηλωμένο, χωρίς μπροστά προφυλακτήρα. Κανονικά χωρίς λάδι!!!!!Ops δεν ήξερα πως είναι τόσοι πολλοί οι ΗΜΜΥτες εδώ μέσα, ελπίζω να μην το μάθει ο cosrάκιας πως τον είπα κάγκουρα και προσβληθεί
-
Ο χρήστης billlllll έγραψε:
Ops δεν ήξερα πως είναι τόσοι πολλοί οι ΗΜΜΥτες εδώ μέσα, ελπίζω να μην το μάθει ο cosrάκιας πως τον είπα κάγκουρα και προσβληθείΔεν πειράζει, ας μην προσέβαλλε και αυτός την αισθητική σου...
-
Ο χρήστης Dimitris_ έγραψε:
Θα ηθελα να ηξερα ρε παιδια αυτοι οταν ερθει η ωρα για ΚΤΕΟ τι κανουν?..
Australia Uber Alles!!!!!