Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Πάντως ο Krusenstrernertet δεν γράφει ότι είναι άσχημο ή όμορφο, αλλά ότι η απάντηση είναι τελείως άσχετη: Αφού έχουν βγάλει άσχημα και άλλοι, γιατί κατηγορείτε το 'δικό μας';
Κάνεις λάθος. Ο Krusenstern είπε πως εφόσον το 4TF απεφάνθη ομοφώνως πως το MLV είναι έκτρωμα, με ποιό δικαίωμα ρε Σάκη έρχεσαι και έχεις το δικαίωμα να σου αρέσει κι από πάνω; Απαράδεκτο!!!
1. o Σακιςς δεν είπε ότι του αρέσει. Σακιςς, για πες μας ρε παλικάρι, ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ???
2. Είπα ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που σου είπε και ο manosk. Όταν του είπα, εγώ και άλλοι, ότι το Iveco είναι άσΚημο, η απάντηση ήταν 'Μα, και ΑΛΛΑ είναι άσχημα'. Χαίρω πολύ, καμμία αντίρρηση
3. Σχολιάκια του τύπου:
Ποιός μπορεί να αντιτάξει την αντίθετή του άποψη στους αποδεδειγμένα φινετσάτους και καλόγουστους 'υψηλόβαθμους' του 4TF...
απλώς αρνούμαι να σχολιάσω
4. Είπες:
Άραγε εσείς οι 'ανεξάρτητοι' δεν φωνάζατε (και καλά κάνατε) τόσο καιρό πως η αισθητική είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα; Τώρα τί σας έπιασε...;
Η αισθητική, ναι είναι υποκειμενικό θέμα. Δε νομίζω όμως ότι ακόμα και ΕΣΥ ή ο Σάκιςς ή ο Spidey ή δεν ξέρω ποιος άλλος, θα έλεγε ΟΜΟΡΦΗ αυτή τη γυναίκα, αν της κάρφωνε κάποιος ένα σήμα Alfa Romeo στον πισινό, σωστά??? ----->

5. ΕΣΕΝΑ, σου αρέσει το Iveco MLV αγαπητέ μου?