-
Εγώ στην αιμοδοσία. Παίξαμε ΝΒΑ στην betandwin...
Δεν φτάνει που ξενυχτάμε, θέλουμε να έχουμε και άγχος...
-
-
εδώ και εγώ, για όσο αντέξω. Αναλυτική γεωμετρία 2!
-
3 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 1 μέλος, 0 μη ορατοί και 2 επισκέπτες [ Διαχειριστής ] [ Συντονιστής ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 92, στις 31/10/05 3:19
Μέλη: FireBro -
Έλα να μαζευόμαστε...
-
Καλημέρα! Μόλις γύρισα από αποστολή...με πήρε μια φίλη μου τηλέφωνο να μου πει ότι έμεινε από μπαταρία με κάτι φίλες της, και δεν έχει ούθτε καλώδια, ούτε οδική , οπότε εγώ πήρα τον κολλητό μου και πήγαμε να βοηθήσουμε. Τελικά δεν ήταν από μπαταρία, μάλλον το αξονάκι της μίζας είναι. Κρίμα που δεν τα κατάφερα!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Καλημέρα! Μόλις γύρισα από αποστολή...με πήρε μια φίλη μου τηλέφωνο να μου πει ότι έμεινε από μπαταρία με κάτι φίλες της, και δεν έχει ούθτε καλώδια, ούτε οδική , οπότε εγώ πήρα τον κολλητό μου και πήγαμε να βοηθήσουμε. Τελικά δεν ήταν από μπαταρία, μάλλον το αξονάκι της μίζας είναι. Κρίμα που δεν τα κατάφερα!Ρε τι μας νοιάζει το αυτοκίνητο...
Με τις γκόμενες τι κάνατε;
Για να γυρίσατε πίσω πάει να πει πως...
Κάτι τέτοιοι ρεζιλεύουν το forum...
Mαύρα πρόβατα. -
ε, καλά, δεν είμαι και ράντομ κιόλας! τηλέφωνα και υπόσχεση για ποτό για να μας ανταποδώσουν!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ε, καλά, δεν είμαι και ράντομ κιόλας! τηλέφωνα και υπόσχεση για ποτό για να μας ανταποδώσουν!εεεεετσι!
-
Καλημέρα! Εδώ βροχερή Θεσσαλονίκη... McFarland και when the crowds are gone...
-
Παρών! Κρύο και Velvet Underground...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Παρών! Κρύο και Velvet Underground...respect για το δευτερο..
ποιο ακούς τώρα; -
Σωστός! Δύσκολα τα πράγματα με την αναλυτική γεωμετρία μου,,,
-
Ξέρετε μήπως ένα τραγουδάκι, ροκ, που λέει 'i''ll stand by you, if you want me to..'; Άνδρας το λέει,,,
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ξέρετε μήπως ένα τραγουδάκι, ροκ, που λέει 'i''ll stand by you, if you want me to..'; Άνδρας το λέει,,,Soap - Stand by you (?)
http://www.lyricsbox.com/soap-lyrics-st ... 84q72.html
(?)
-
Βούλωσα
-
Πιστεύω να ξέρεις πως το 82% του forum τον υποστηρίζει και θα έχει επιπτώσεις το θέμα...
Ασε που είναι και πολύ άγριος...
-
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
-----> http://www.alcoholics-anonymous.org/def ... _about.cfm
-
πωωω τοσο καιρο δεν το εχω παρει χαμπαρι αυτο το τοπικ......
αλο αδερφια...... μολις κατεβηκαν 3 ποτηρακια τσιπουρο και ειμαι καλα......
παω να δω να συνεχισω με κανενα ουισκι και κανενα ξηροκαρπι......ΓΙΑ ΜΑΣ......
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#1]