-
-
-
-
Τώρα, τον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας αυτής τον περιποιείσαι βάσει του οθωμανικού δικαίου ή όχι;
-
Oi γνωστες τουρκοκυπριακες Μαλακιες......
Ακους εκει Χιροχιτες....
Βρε μπας και ο Μιτσουμπισι ηταν Ελληνας???? -
Τωρα ασχολείστε με μια σελίδα στα geocities?
Ελπίζω να μην είναι ο Λιάγκας μέλος του φόρουμ γιατι θα έχουμε ρεπορταζ σόκ αύριο στο STAR
-
Έλα ντε. Κανονικά κανείς δεν πρέπει να λαμβάνει σοβαρά υπόψη του τέτοιες ιστοσελίδες, εκτός αν προσφέρουν γνήσιες παραπομπές σε αξιόλογα βιβλία.
-
Νομίζω είναι πολύ πιο σημαντικό το οτι ο dimsabas απώλεσε τη καραμούζα σε προτίμηση ρομαντικού ηλιοβασιλέματος, άραγες ήρθε ο έρωτας?
ΥΓ. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δε λέω πως το Κυπριακό σαν πρόβλημα είνια ασήμαντο, ασήμαντη και αστεία είναι η υστερία απέναντι σε ανώνυμες τυχαίες ιστοσελίδες τις οποίες ο καθένας φτιάχνει μεσα σε 2' με το ενα χέρι.
-
ικε&mano δεν εχει καμια σημασια οτι ειναι στο geocities το ιδιο υλικο μπορει να ηταν σε μια αλλη σελιδα που να ηταν σχετικη με το θεμα
-
MADAKO έχει σημασία γιατι μια τέτοια σελίδα είναι ανώνυμη, οπότε μπορεί να γράφει ο καθένας ότι θέλει χωρίς να λέει ποιος είναι.
-
Εγώ λέω να ...ξεσηκωθώ από ...Δευτέρα. Τωρα ψιλοβαριέμαι και νυστάζω
(χωρίς πλάκα)
Δεν είναι να τις παίρνουμε στα σοβαρά αυτές τις σελίδες. Διάφοροι βαρεμένοι, γράφουν ότι θέλουν.
Ε και; -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
MADAKO έχει σημασία γιατι μια τέτοια σελίδα είναι ανώνυμη, οπότε μπορεί να γράφει ο καθένας ότι θέλει χωρίς να λέει ποιος είναι.οκ ομως δεν παει να πει οτι οποιος γραφει σε τετοια site ειναι βαρεμενος η οτι γραφει ειναι βλακεια
-
Ο χρήστης MADAKOS έγραψε:
οκ ομως δεν παει να πει οτι οποιος γραφει σε τετοια site ειναι βαρεμενος η οτι γραφει ειναι βλακειαΕννοείται πως όχι
-
οπως βλεπω αυτη η σελιδα δεν λεει κατι παραλογο γιατι την κανετε ρομπα?
-
Ο χρήστης MADAKOS έγραψε:
οπως βλεπω αυτη η σελιδα δεν λεει κατι παραλογο γιατι την κανετε ρομπα?ελα ντε....
Eμενα μου αρεσουν πολυ αυτοι οι Χιροχιτες.
Οι Χιροχιτες οι Σουμπαροί και οι Καβασακοι επικουρουμενοι απο τις μεγαλες φυλες των Τογιοτών (πως λεμε Βοιωτων) των Μαζντόνων και των Σουζούκων εχτισαν τη Σαλαμινα της Κυπρου...... -
Δεν λέτε και σε εμένα τι υποστήριζε η ιστοσελίδα; Ο σύνδεσμος δεν λειτουργεί.
-
Λέει ότι οι Ελληνοκύπριοι κάνανε εθνοκάθαρση κατά των Τουρκοκυπρίων στην Κύπρο και γι'αυτό έπρεπε να επέμβει η Τουρκία.
-
και γιαυτο το πραγμα λετε οτι αυτες η σελιδες δεν ειναι καλες?
ελεος
-
Ναι, γιατί πουλάει παραμύθια της χαλιμάς, καλλιεργεί μίσος εναντίον της Ελλάδος και του λαού της και υποστηρίζει την συνεχιζόμενη κατοχή των εδαφών της Κύπρου.
-
αυτος που τα εγραψε ηταν ποντιος απο τον ποντο εγω εχω 2-3 σελιδες στο pathfinder και μια στο yahoo δηλαδη οι σελιδες μου ειναι βλακιες επειδη ειναι στο yahoo και στο pathfinder ?
Ξεσηκωθείτε