-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Αλλά θελω να βρω ολοκαινουργιο μοτερ απο Σιτροεν....!!!Δεν σε συμφέρει καινούριο...είναι πανάκριβο!
-
Καλησπέρα παίδες, τι κάνετε;
Όλα καλά;
Μετά απο ένα διάστημα απουσίας γι'αποτοξίνωση απο το φόρουμ δεν άντεξα και επέστρεψα
Ο 2CVούλης και η Ξανθούλα είναι μια χαρά
Εγώ φεύγω το Σάββατο οριστικά απο Αγγλία και έρχομαι οδικώς Ελλάδα με το καινούριο παλιό απόκτημα. Μια BMW 520i του '93.
Κώστα άντε και καλός πολίτης Όπου να 'ναι (Φεβρουάριο) έρχομαι κι εγώ
-
Καλημέρα.
Ένας φίλος μου έχει ένα Χsara Picaso 1.6 και ενδιαφέρεται για τοποθέτηση δίσκων στον πίσω άξονα(έχει ταμπούρα).
Γνωρίζει κάποιος κάτι επ'αυτού??
-
Εχει κανείς το C4 να μου πει το κόστος κατανάλωσης και service του αυτοκινήτου?
Ευχαριστώ
-
Καλημέρα.
Ένας φίλος μου έχει ένα Χsara Picaso 1.6 και ενδιαφέρεται για τοποθέτηση δίσκων στον πίσω άξονα(έχει ταμπούρα).
Γνωρίζει κάποιος κάτι επ'αυτού??
Εγώ ξέρω ότι όλα γίνονται,τώρα σίγουρα να ρωτήσει τόν μηχανικό του γιά την τοποθέτηση του πίσο άξονα κομπλέ (μεταχειρισμένος) διότι ξεχοριστά κομάτι κομάτι από αντιπροσωπεία δέν συμφέρει.
-
Ο χρήστης esykas έγραψε:
Εγώ ξέρω ότι όλα γίνονται,τώρα σίγουρα να ρωτήσει τόν μηχανικό του γιά την τοποθέτηση του πίσο άξονα κομπλέ (μεταχειρισμένος) διότι ξεχοριστά κομάτι κομάτι από αντιπροσωπεία δέν συμφέρει.Πίσω άξονα από τί αμάξι φίλε?? Ο φίλος μου είναι μηχανικός αυτ/των αλλά δεν έχει ασχοληθεί με γαλικά σχεδόν ποτέ & δεν ξέρει τί ταιριάζει ακριβώς για τα πίσω φρένα
-
Eχω προβλημα με το στατικο ηλεκτρισμο. Ηλεκτριζομαι συχνα οταν πιανω την πορτα για να μπω η να βγω. Αυτο μπορει να οφειλεται στις υψηλες ταχυτητες που κινουμαι , στο οτι χρησιμοποιω κουκουλα και καθε μερα τριβεται και ηλεκτριζεται και ελπιζω μονο σε αυτα και οχι σε τιποτα αλλο. Παντως αφου δε γειωνεται αρκετα απο τα ελαστικα πηρα μια γειωση απο εκεινες που βαζουν στα αυτοκινητα μπας και ηρεμησει το φαινομενο αλλα δεν βρισκω που στον κορακα να τη βιδωσω απο κατω στο αυτοκινητο στο πισω μερος....
-
Μήπως φταις εσύ και όχι το αυτοκίνητο; Κι` εγώ έχω πρόβλημα, το οποίο οφείλεται στα παπούτσια μου!
Λοιπόν, κορυφαία ατάκα της γυναίκας μου προχθές για το C4:
'Πολύ μεγάλο ταμπλό αυτό το αμάξι ρε παιδί μου, έτσι μου `ρχεται να το βάλουμε κανα σεμεδάκι να μην πιάνει σκόνη!!'
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Μήπως φταις εσύ και όχι το αυτοκίνητο; Κι` εγώ έχω πρόβλημα, το οποίο οφείλεται στα παπούτσια μου!Λοιπόν, κορυφαία ατάκα της γυναίκας μου προχθές για το C4:
'Πολύ μεγάλο ταμπλό αυτό το αμάξι ρε παιδί μου, έτσι μου `ρχεται να το βάλουμε κανα σεμεδάκι να μην πιάνει σκόνη!!'
Τι εννοεις για τα παπουτσια; Οτι με μονωνουν; Ε καλα οταν μπαινω αλλα κι οταν βγαινω;;; Και εξαλλου με αλλα αυτοκινητα δεν το παθαινω...
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Μήπως φταις εσύ και όχι το αυτοκίνητο; Κι` εγώ έχω πρόβλημα, το οποίο οφείλεται στα παπούτσια μου!
Λοιπόν, κορυφαία ατάκα της γυναίκας μου προχθές για το C4:
Τι εννοεις για τα παπουτσια; Οτι με μονωνουν; Ε καλα οταν μπαινω αλλα κι οταν βγαινω;;; Και εξαλλου με αλλα αυτοκινητα δεν το παθαινω...
Μάλλον δημιουργείται στατικός ηλ. με την τριβή των παπουτσιών με τα πατάκια.. Φυσικά, στατ. ηλ. δημιουργείται και με την τριβή του αυτοκινήτου με τον αέρα κατά την κίνηση, αλλά νομίζω ότι όλα τα σημερινά λάστιχα αυτοκινήτων έχουν κάποια αγωγιμότητα για να το λύνουν αυτό..
-
Ανοιξα θέμα στα τεχνικά για το πρόβλημα μου, σχετικά με τα πεσμένα ρεύματα.
-
Εγώ ξέρω ότι όλα γίνονται,τώρα σίγουρα να ρωτήσει τόν μηχανικό του γιά την τοποθέτηση του πίσο άξονα κομπλέ (μεταχειρισμένος) διότι ξεχοριστά κομάτι κομάτι από αντιπροσωπεία δέν συμφέρει.
Πίσω άξονα από τί αμάξι φίλε?? Ο φίλος μου είναι μηχανικός αυτ/των αλλά δεν έχει ασχοληθεί με γαλικά σχεδόν ποτέ & δεν ξέρει τί ταιριάζει ακριβώς για τα πίσω φρένα
Από 1800!!, δέν το έχω ψάξει αλλά στα μεταχειρισμένα (πάντα)τα δίνουν κομπλέ.
-
Ο χρήστης esykas έγραψε:
Πίσω άξονα από τί αμάξι φίλε?? Ο φίλος μου είναι μηχανικός αυτ/των αλλά δεν έχει ασχοληθεί με γαλικά σχεδόν ποτέ & δεν ξέρει τί ταιριάζει ακριβώς για τα πίσω φρένα
Από 1800!!, δέν το έχω ψάξει αλλά στα μεταχειρισμένα (πάντα)τα δίνουν κομπλέ.
Ούτε το 1.8 έχει πίσω δίσκους νομίζω φίλε μου.....
-
Ρε παιδια εχω προβληματιστει.Σημερα αναγκαστηκα να περασω απο δρομο με παρα παρα πολυ νερο σαν χειμαρος, με μικρη ταχυτητα και σαν να ακουσα ενα περιεργο θορυβο.Μολις εφτασα σπιτι ανοιξα καπω και ειδα οτι ειχε φυγει-σπασει ολη η ποδια απο κατω.Το αλλο που παρατηρησα ειναι ενας θορυβος στην οπισθεν σαν ρουλμαν.Το πιο ανυσυχητικο ειναι οτι δυσκολευεται να μπει η 1 ταχυτητα.Δεν παει ο μοχλος μεχρι τερμα, μονο στην πρωτη.Μπαινει με 2-3 προσπαθειες.Λετε να μπηκαν νερα στις βαλβολινες?
-
Ο χρήστης panc4 έγραψε:
Ρε παιδια εχω προβληματιστει.Σημερα αναγκαστηκα να περασω απο δρομο με παρα παρα πολυ νερο σαν χειμαρος, με μικρη ταχυτητα και σαν να ακουσα ενα περιεργο θορυβο.Μολις εφτασα σπιτι ανοιξα καπω και ειδα οτι ειχε φυγει-σπασει ολη η ποδια απο κατω.Το αλλο που παρατηρησα ειναι ενας θορυβος στην οπισθεν σαν ρουλμαν.Το πιο ανυσυχητικο ειναι οτι δυσκολευεται να μπει η 1 ταχυτητα.Δεν παει ο μοχλος μεχρι τερμα, μονο στην πρωτη.Μπαινει με 2-3 προσπαθειες.Λετε να μπηκαν νερα στις βαλβολινες?Και εμενα λογω θερμοκρασιας μαλλον για το πρωτο δεκαλεπτο δε μου μπαινουν ευκολα οι ταχυτητες αλλ οχι κι ετσι. Οσο για την ποδια πριν ειχες; Γιατι το εχουμε ψαξει το θεμα και οι περισσοτεροι δεν εχουν... για τα νερα που λες δεν ξερω κατα ποσο μπορει να γινει αυτο...
-
Ο χρήστης panc4 έγραψε:
Ρε παιδια εχω προβληματιστει.Σημερα αναγκαστηκα να περασω απο δρομο με παρα παρα πολυ νερο σαν χειμαρος, με μικρη ταχυτητα και σαν να ακουσα ενα περιεργο θορυβο.Μολις εφτασα σπιτι ανοιξα καπω και ειδα οτι ειχε φυγει-σπασει ολη η ποδια απο κατω.Το αλλο που παρατηρησα ειναι ενας θορυβος στην οπισθεν σαν ρουλμαν.Το πιο ανυσυχητικο ειναι οτι δυσκολευεται να μπει η 1 ταχυτητα.Δεν παει ο μοχλος μεχρι τερμα, μονο στην πρωτη.Μπαινει με 2-3 προσπαθειες.Λετε να μπηκαν νερα στις βαλβολινες?Και εμενα λογω θερμοκρασιας μαλλον για το πρωτο δεκαλεπτο δε μου μπαινουν ευκολα οι ταχυτητες αλλ οχι κι ετσι. Οσο για την ποδια πριν ειχες; Γιατι το εχουμε ψαξει το θεμα και οι περισσοτεροι δεν εχουν... για τα νερα που λες δεν ξερω κατα ποσο μπορει να γινει αυτο...
-
Σιγά engine, πήρες φόρα και τα γράφεις διπλά...
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Ρε παιδια εχω προβληματιστει.Σημερα αναγκαστηκα να περασω απο δρομο με παρα παρα πολυ νερο σαν χειμαρος, με μικρη ταχυτητα και σαν να ακουσα ενα περιεργο θορυβο.Μολις εφτασα σπιτι ανοιξα καπω και ειδα οτι ειχε φυγει-σπασει ολη η ποδια απο κατω.Το αλλο που παρατηρησα ειναι ενας θορυβος στην οπισθεν σαν ρουλμαν.Το πιο ανυσυχητικο ειναι οτι δυσκολευεται να μπει η 1 ταχυτητα.Δεν παει ο μοχλος μεχρι τερμα, μονο στην πρωτη.Μπαινει με 2-3 προσπαθειες.Λετε να μπηκαν νερα στις βαλβολινες?
Και εμενα λογω θερμοκρασιας μαλλον για το πρωτο δεκαλεπτο δε μου μπαινουν ευκολα οι ταχυτητες αλλ οχι κι ετσι. Οσο για την ποδια πριν ειχες; Γιατι το εχουμε ψαξει το θεμα και οι περισσοτεροι δεν εχουν... για τα νερα που λες δεν ξερω κατα ποσο μπορει να γινει αυτο...
Ποδια μονο ενα κομματι εμπρος οχι να καλυπτει ολο το κινητηρα.
-
Δεν είναι εύκολο να μπουν νερά στις βαλβολίνες αλλά όχι και απίθανο, στην Citroen για έλεγχο γρήγορα
-
Απο την στιγμη που δεν τρεχουν οι βαλβολινες προς τα εξω πως θα μπει νερο μεσα στο κιβωτιο;Μου φαινεται πολυ δυσκολο.Δεν ειναι η μηχανη που εχει την εισαγωγη του αερα.Μπορει να εχει μπει νερο στον δισκο του συμπλεκτη και να μην παταει καλα αλλα αυτο καθαριζει μετα απο λιγο .
CITROËN FORUM