-
Προτίνω να μπει στην ψηφοφορία και τρίτη απάντηση 'Δεν ξέρω, δεν τον έχω χρησιμοποιήσει ποτέ'
Αυστηρά no smoking area το τουτού μου
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Πάντως στο δικό μας Σιβίκ δεν είναι να συνδέσεις κάτι άλλο στον αναπτήρα, στο μισάωρο έκαψε ασφάλεια, και πρέπει να είσαι γιαπωνέζος να χωρέσεις πίσω από το τιμόνι να την αλλάξεις...Μάλλον τώρα που πάχυνα δε παίζει πλέον να την αλλάξω...
Eμας δεν εχει παρουσιασει τετοια προβληματα μεχρις ωρας (μην το γρουσουζευουμε), ευτυχως!!
-
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Σιγά μην ξοδεύω την πολύτιμη **βενζίνη **για να ανάψει ο άλλος τσιγάρο! Σε τελική ανάλυση, ας πάρουν μεγεθυντικό φακό και ας κάτσουν στον ήλιο!ε?
ούτε κι εγώ τον χρησιμοποιώ τον αναπτήρα αν και λειτουργεί, κανάς καπνίζοντας συνοδηγός καμιά φορά. Πάντως το φοβάμαι, αν εκεί που πάει ν'ανάψει ο άλλος το τσιγάρο πατήσω καμιά φρενιά λόγω μπροστινού? Πάει κάηκε ο άνθρωπος
-
Τελικά μιλάμε για τον αναπτήρα, ή για την στην οποία μπαίνει ο αναπτήρας (ή ο φορτιστής του κινητού ή...)?
Στο δικό μου πάντως όλα λειτουργούν κανονικά (VW Polo). -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Σιγά μην ξοδεύω την πολύτιμη **βενζίνη **για να ανάψει ο άλλος τσιγάρο! Σε τελική ανάλυση, ας πάρουν μεγεθυντικό φακό και ας κάτσουν στον ήλιο!
ε?
Για να δουλέψει ο αναπτήρας εκφορτίζεται λίγο η μπαταρία, η οποία για να φορτιστεί πρέπει να δουλέψει η μηχανή ή οποία καταναλώνει βενζίνη...
Ακόμα δεν έχω αναπτήρα βενζίνης ή αερίου στο αμάξι! -
Ο χρήστης kinq1 έγραψε:
Τελικά μιλάμε για τον αναπτήρα, ή για την στην οποία μπαίνει ο αναπτήρας (ή ο φορτιστής του κινητού ή...)?
Στο δικό μου πάντως όλα λειτουργούν κανονικά (VW Polo).ε για την πριζα μιλαμε..
και εννοειται οτι οι μη καπνιστες/μη χρηστες της πριζας δεν εχει νοημα να απαντανε
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Σιγά μην ξοδεύω την πολύτιμη **βενζίνη **για να ανάψει ο άλλος τσιγάρο! Σε τελική ανάλυση, ας πάρουν μεγεθυντικό φακό και ας κάτσουν στον ήλιο!
ε?
ούτε κι εγώ τον χρησιμοποιώ τον αναπτήρα αν και λειτουργεί, κανάς καπνίζοντας συνοδηγός καμιά φορά. Πάντως το φοβάμαι, αν εκεί που πάει ν'ανάψει ο άλλος το τσιγάρο πατήσω καμιά φρενιά λόγω μπροστινού? Πάει κάηκε ο άνθρωπος
Τα καλύτερα είναι να πας να αλλάξεις ταχύτητα την ώρα που πάει το τσιγάρο του για τίναγμα στο τασάκι.
Εκεί να δεις ποιος θα καεί, και ίσως οδηγήσει σε τράκο... -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
ε?
Τα καλύτερα είναι να πας να αλλάξεις ταχύτητα την ώρα που πάει το τσιγάρο του για τίναγμα στο τασάκι.
Εκεί να δεις ποιος θα καεί, και ίσως οδηγήσει σε τράκο...Γιαυτό και το κάνπισμα απαγορέυεται δια ροπάλου μέσα στο αμάξι..
Στο δικό μου Rover του 72 δουλέυει μια χαρά παρά τα χρονάκια του.
-
Δύο φορές το έχω χρησιμοποιήσει πριν 2 μήνες (για συνοδηγό που δεν είχε αναπτήρα) και λειτουργούσε μια χαρά (opel corsa)....
-
Δεν τον έχω πατήσει ποτε συνεπώς δεν έχω ιδέα! Ρεύμα, πάντως, δίνει κανονικά...
Εγώ έχω μεγαλύτερο πρόβλημα με τις ποτηροθήκες...δεν ξέρω ρε παδιά, παλιότερα κάθε μήνα έσπαγα (μου έσπαγαν μάλλον) και από μία! θα τις έχω αλλάξει και 15 φορές....Εντωμεταξύ, όποιος έμπαινε μέσα κατευθείαν να παίξει με αυτά τα κολοκύθια ένα πράμα! -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
...
αλλη δυσλειτουργια?Οταν σηκωνομαι απο τη 8εση μου η ζωνη δεν μαζευεται, οποτε την πεταω πανω στο κα8ισμα. Κατα τ'αλλα λειτουργει κανονικα.
-
Στο manual του Mondeo αναφέρoνται συγκεκριμένες προδιαγραφές του αντάπτορα που πρέπει να μπαίνει στην παροχή ρεύματος προκειμένου να μην δημιουργηθούν προβλήματα λειτουργίας.
-
Μέχρι πέρυσι τον Μάιο δούλευε μια χαρά. Από τότε δεν έχει ξανά πατηθεί και δεν ξέρω. Ελπίζω να το θυμηθώ μια από αυτές τις μέρες να τον τσεκάρω. Όχι τίποτε άλλο για να μην σε φάει η αγωνία δηλαδή.
-
Ego parolo pu den eimai kapnistis, sinexeia mu xrisimopioun ton anaptira aloi (blepe kapnistries).Ala to megalitero pososto eine ta mixanakia pou mu zitane fotia sta fanaria Litourgei mia xara kata ta ala para ta xronakia tou. Honda CRX-VTEC.
-
Η παροχή ρεύματος λειτουργεί σίγουρα αν και δε τη χρησιμοποιώ συχνά γιατί το κινητό ξεφορτίζει πάντα βράδυ, πριν πάω για ύπνο και το φορτίζω τότε. Ο αναπτήρας απ την άλλη λειτουργεί ανάλογα με την όρεξη του. Πολλές φορές αρνείται πεισματικά να μείνει πατημένος και πετάγεται πολύ πριν ανάψει εκείνο το σπειροειδές έλασμα (ξέρει κανεις πως λέγεται αλήθεια;;;). Άλλες φορές όμως συμπεριφέρεται σαν καινούριος. Το αυτοκίνητο είναι ένα αυτόματο Ford Orion 1.6 Ghia του 89 (το facelift της πρώτης γενιάς - δύσκολα θα το έχετε δει καθώς είχαν κυκλοφορήσει ελάχιστα στην Ελλάδα). Γενικά δεν βγάζει προβλήματα, είχε όμως μείνει ακίνητο για μεγάλη περίοδο (καποια χρονάκια) και με παίδεψε με στην αρχή με μια βαλβίδα που δεν έδινε εντολή στον ανεμιστήρα να ξεκινήσει και αργότερα με τον θερμοστάτη (γενικά κυκλοφορώ με μπετόνια νερό στο χώρο αποσκευών )
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
τι μου ειπε ενας φιλος μου χ8ες!!αρπαξε εναν ιο το κινητο του και του ειχαν πει τρελο ποσο για να το βγαλουν. ε τελικα του ξεφορτιζε πολυ ευκολα και αναγκαζοταν να το βαζει συνεχεια στον αναπτηρα για να φορτιζει.
και τελικα ο ιος τρελαθηκε και εφυγε! μετα απο αυτο η μπαταρια του κραταει περισσοτερο απο πριν!!
focus 1.4 το αμαξι.
Ρε μπας και την πάτησα έτσι με το 3650;;;
Μετά τους ΟΑ2004 η μπαταρία ΔΕ βγάζει μέρα, ενώ πριν τις 4-5 τις είχα για πλάκα!!!
Άλλαξα κινητό, αλλά το έχω ακόμα...
Η μπαταρία δε φταίει, γιατί έχω άλλο ΝΟΚΙΑ που έχει την ίδια μπαταρία και είναι και οι δύο εξίσου κακές σοτ 3650 και εξίσου καλές στο άλλο...Να πάρει, και μου άρεσε πολύ αν και ογκώδες...
-
Αμφοτεροι αναπτηρες και στα δυο αυτοκινητα λειτουργουν κανονικα(citroen saxo 1.1 και audi A4)
-
Το 307 SW δεν εχει αναπτηρα. Εχει φυσικα παροχη (με καλυμα) και σταχτοδοχειο, που χρησιμευει σαν κερματοθηκη. Τοσο η παροχη στην κονσολα, οσο και αυτη στις πισω θεσεις (χωρο αποσκευων) λειτουργουν κανονικα (για φορτιστες κινητων).
(δεν ψηφισα) -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Στα VW και στα Τοyota δουλεύει και με κλειστό το διακόπτη.Στο RAV4 τελικά πρέπει να είναι ανοικτός ο διακόπτης...
-
στο ibiza λειτουργει κανονικα, αν και συνηθως αναβω τσιγαρο με τον παραδοσιακο bic
Λειτουργει ο αναπτηρας σας? τι αυτοκινητο εχετε?