-
δε μπορω να καταλαβω ακριβως τη κουβεντα...η κοπελα εφαγε το μπατσο της και παντρευτηκε,οκ?
θα μπορουσε να την κανει? ναι
το κανε? οχιαν ο γαμπρος την προειδοποιησε να μην το κανει και αυτη εκανε του κεφαλιου της, μπορουσε ο τυπος να πει 'φευγω'? ναι
το κανε?οχιστο κατω κατω ουτε τον εναν ξερουμε,ουτε τον αλλον! μπορει ναναι για τα μπαζα και οι δυο σε μυαλο!
μπορει η κοπελα να το βρισκε αστειο,οποτε οκ! αμα το εβλεπε ως μαγκια ομως...ετσι και αλλιως ο γαμος ειναι μια συμβολικη πραξη!
-
νασε δεν τα λεει οπως εννοεις...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Ας μου πει κάποιος please αλήθεια, γιατί είναι τόσο κακό το κέρατο;
please δείξτε συμπάθεια για τη βλακεία μου που δεν καταλαβαίνω..Γιατί όταν αποφασίζεις να κάνεις σχέση σημαίνει ότι βρήκες το άτομο που σε κάνει να περνάς καλά. Αν την θες μόνο για sex το ξεκαθαρίζεις από την αρχή και δεν έχετε τέτοια προβλήματα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
please δείξτε συμπάθεια για τη βλακεία μου που δεν καταλαβαίνω..Γιατί όταν αποφασίζεις να κάνεις σχέση σημαίνει ότι βρήκες το άτομο που σε κάνει να περνάς καλά. Αν την θες μόνο για sex το ξεκαθαρίζεις από την αρχή και δεν έχετε τέτοια προβλήματα.
Αυτό, ακριβώς το αντίθετο. Σημαίνει ότι περνάς καλά, αλλά δε σημαίνει ότι την/τον θες μόνο για σεξ. Δηλαδή αν κερατώσεις κάποιον σημαίνει ότι τον θες μόνο για σεξ;
Εγώ πως το βλέπω ρε παιδί μου (ξέρω ότι κάτι δεν πάει καλά με τις απόψεις μου στο θέμα γιατί πολλοί μου το λένε αλλά τελοσπάααα )
Αν εγώ είμαι με κάποια, επικοινωνώ μαζί της πολύ καλά, είναι εντάξει απέναντί μου και στη σχέση μας, τί με πειράζει αν πάει στο χωριό της ξερω'γω στα 40 της και βρει ένα βλάχο ωραίο 25άρη και πάει μαζί του και δεν το μάθω και ποτέ; Τί θα αλλάξει από τη ζωή μου; Στον κ#λο μου μπαίνει;;; Ας το κάνει αν είναι ωραίος, μια ζωή της έχουμε.. γιατί να μην ικανοποιούμε τις επιθυμίες μας; Στην τελική, ό,τι νιώθεις πρέπει να κάνεις.. χειρότερα θα είναι αν το καταπιεί.. κι εγώ που θα την αγαπάω (πιστεύω) θέλω να περνάει καλά.. Εντάξει, δε λέω να μ'εχει γραμμένο και να πηγαίνει με όποιον βρει και να αδιαφορεί για μένα και το σπίτι ή να χαλάει λεφτά του σπιτιού από'δω και από κει (ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ=ΧΩΡΙΣΜΟΣ), αλλά να σου πω κάτι.. αν εγώ είμαι με τη γυναίκα μου ξερω'γω και μου κάτσει η σούπερ γκομενα να πούμε, γιατί να πω όχι; Δε μιλάω για σχέση, έτσι, μία ξεπέτα .. το μόνο που με προβληματίζει και που είμαι κάθετος είναι οι προφυλάξεις.. οκ κάνε ό,τι κάνεις, αλλά όσο το δυνατόν χωρίς ρίσκο γι'αυτόν που αγαπάς.. Αν τον/την κολλήσεις καμιά αρρώστια είσαι λακασμα!!
και δε μιλάω για μόνιμες σχέσεις..ΠΟΤΕ παράλληλες σχέσεις. Μεγάλη μλκία..
Δεν ξέρω.. Ίσως μιλάω εκ του ασφαλούς επειδη δεν είμαι και παντρεμένος, αλλά και στη σχέση μου (και στις προηγούμενες, εκτός της πρώτης που ζήλευα πολύ) έτσι είμαι.. ( ίσως γι'αυτό με παρατάνε όλες)PS Μη με βρίσετε πολύ
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Πες μου σε ΙΚΕΤΕΥΩ ότι κάνεις πλάκα τώρα...
Τα κέρατα είναι σαν τα δόντια: Πονάνε λίγο όταν βγαίνουν, μετά όμως βοηθάνε στη χώνεψη.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
PS Μη με βρίσετε πολύ
από τη στιγμή που το κάνουν και οι δύο δεν είναι κακό αν το κάνει μόνο ο/η ένας/μία κι έχει απαίτηση πίστη από την/τον άλλη/ον τότε υπάρχει πρόβλημα
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Αυτό, ακριβώς το αντίθετο. Σημαίνει ότι περνάς καλά, αλλά δε σημαίνει ότι την/τον θες μόνο για σεξ. Δηλαδή αν κερατώσεις κάποιον σημαίνει ότι τον θες μόνο για σεξ;
Εγώ πως το βλέπω ρε παιδί μου (ξέρω ότι κάτι δεν πάει καλά με τις απόψεις μου στο θέμα γιατί πολλοί μου το λένε αλλά τελοσπάααα )
Αν εγώ είμαι με κάποια, επικοινωνώ μαζί της πολύ καλά, είναι εντάξει απέναντί μου και στη σχέση μας, τί με πειράζει αν πάει στο χωριό της ξερω'γω στα 40 της και βρει ένα βλάχο ωραίο 25άρη και πάει μαζί του και δεν το μάθω και ποτέ; Τί θα αλλάξει από τη ζωή μου; Στον κ#λο μου μπαίνει;;; Ας το κάνει αν είναι ωραίος, μια ζωή της έχουμε.. γιατί να μην ικανοποιούμε τις επιθυμίες μας; Στην τελική, ό,τι νιώθεις πρέπει να κάνεις.. χειρότερα θα είναι αν το καταπιεί.. κι εγώ που θα την αγαπάω (πιστεύω) θέλω να περνάει καλά.. Εντάξει, δε λέω να μ'εχει γραμμένο και να πηγαίνει με όποιον βρει και να αδιαφορεί για μένα και το σπίτι ή να χαλάει λεφτά του σπιτιού από'δω και από κει (ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ=ΧΩΡΙΣΜΟΣ), αλλά να σου πω κάτι.. αν εγώ είμαι με τη γυναίκα μου ξερω'γω και μου κάτσει η σούπερ γκομενα να πούμε, γιατί να πω όχι; Δε μιλάω για σχέση, έτσι, μία ξεπέτα .. το μόνο που με προβληματίζει και που είμαι κάθετος είναι οι προφυλάξεις.. οκ κάνε ό,τι κάνεις, αλλά όσο το δυνατόν χωρίς ρίσκο γι'αυτόν που αγαπάς.. Αν τον/την κολλήσεις καμιά αρρώστια είσαι λακασμα!!
και δε μιλάω για μόνιμες σχέσεις..ΠΟΤΕ παράλληλες σχέσεις. Μεγάλη μλκία..
Δεν ξέρω.. Ίσως μιλάω εκ του ασφαλούς επειδη δεν είμαι και παντρεμένος, αλλά και στη σχέση μου (και στις προηγούμενες, εκτός της πρώτης που ζήλευα πολύ) έτσι είμαι.. ( ίσως γι'αυτό με παρατάνε όλες)PS Μη με βρίσετε πολύ
Mεγαλε μ' εστειλες.....πρωί-πρωί.
Εισαι η χαρα της ΄παρδαλης' γυναικας.-
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
PS Μη με βρίσετε πολύ
από τη στιγμή που το κάνουν και οι δύο δεν είναι κακό αν το κάνει μόνο ο/η ένας/μία κι έχει απαίτηση πίστη από την/τον άλλη/ον τότε υπάρχει πρόβλημα
Ε, ναι.. αλλά ρε συ πως μπορείς να έχεις μία τέτοια απαίτηση από κάποιον; Δεν ξέρω αυτή η λογική εμένα μου φαίνεται λίγο.. ζωώδης, μου θυμίζει τα αρσενικά που προσπαθούν να επιβληθούν το ένα στο άλλο για να 'κατακτήσουν' το θυληκό και να το κάνουν -κατά κάποιο τρόπο κτήμα τους..
και πιστεύω πως τελικά εκεί είναι η όλη ουσία του θέματος, στην επικράτηση στα άλλα αρσενικά. (και θυληκά αντίστοιχα)
Το θέμα για μένα είναι αν είσαι πιστός να είσαι επειδή γουσταρεις και πραγματικά δε γουστάρεις ρε παιδί μου με τη σκέψη να πας με άλλη γυναίκα/άντρα.. όχι να καταπιέζεις τον εαυτό σου..
Δεν ξέρω, ίσως να είναι όλα αυτά αμπελοφιλοσοφικές μπούρδες και σε κανα δυο χρονάκια να αλλάξω άποψη.. -
Ειρήνη υμίν, μη 'σκοτώνεστε'.
ΥΓ. Και το πάτημα του ποδιού έθιμο είναι, όπως είναι και η... προίκα
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ειρήνη υμίν, μη 'σκοτώνεστε'.ΥΓ. Και το πάτημα του ποδιού έθιμο είναι, όπως είναι και η... προίκα
...και το άπλωμα του σεντονιού.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
παιδες πρωτα απ'ολα η φαση εχει τρελο γελιο, μακαρι να υπηρχε και βιντεο!
Ο βιντεάς (sic) βομβαρδίζεται από τα μεγάλα κανάλια να τους δώσει το βίντεο του γάμου.
Μάλλον θα το δούμε όλοι, κάποια στιγμή.Πως γίνεται πάντα να αναγάγουμε σε κοσμοϊστορικά τα απλά πράγματα ρε γμτ?!!!
[άσχετο] kouk, σε πάτησε;[/άσχετο]
Οχι βέβαια!
Κοιταχτήκαμε και χαμογελάσαμε!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οχι βέβαια!Ουκ εστίν χρεία ετέρου σχολίου.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
παιδες πρωτα απ'ολα η φαση εχει τρελο γελιο, μακαρι να υπηρχε και βιντεο!
Ο βιντεάς (sic) βομβαρδίζεται από τα μεγάλα κανάλια να τους δώσει το βίντεο του γάμου.
Μάλλον θα το δούμε όλοι, κάποια στιγμή.Πως γίνεται πάντα να αναγάγουμε σε κοσμοϊστορικά τα απλά πράγματα ρε γμτ?!!!
[άσχετο] kouk, σε πάτησε;[/άσχετο]
Οχι βέβαια!
Κοιταχτήκαμε και χαμογελάσαμε!!!Ορίστε, αυτό είναι σοβαρό ζευγάρι! Τώρα τι, μαλακίες και κόντρες θα κάνουμε;;; Ούτε σφίξιμο χεριού, ούτε τσίμπημα κώλου, ούτε πατήματα νυφικών και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο! Οι άνθρωποι έκαναν αυτό που εγώ με μία λέξη ονομάζω:
class
Thumbs up κύριε kouk, thumbs up και στη σύζυγο!!!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
PS Μη με βρίσετε πολύΓιατι να σε βρίσουμε? Βρισκω ότι εχεις ισορροπία και ξέρεις τι θέλεις, αυτο για μενα ειναι το πιο σημαντικό.
Απλά να κάνω μία παρατήρηση! Δεν εισαι εναντίον του κερατωματος ή το δεχεσαι αρκει να μην το μάθεις? Αν συμβαίνει το δεύτερο μαζι σου! Αν ειναι οντως μια ξεπετα (οπως λες κι εσυ) μαζί σου, αρκει να μην το μαθω! Γιατι ως ανθρωπος μπορω να το καταλάβω αλλά αν ειμαι με τον άλλον και το μάθω ισως να μη μπορεσω να το συγχωρήσω! Αλλά άλλο το καταλαβαινω και άλλο συμφωνώ! Εγω μπορω να καταλάβω κάποιος να βρεθει μια φορα σε μια αδυναμη στιγμη, αλλά άμα γινεται συστηματικά ε τότε όχι!!
Επισης να τονίσω ότι εδω μιλαμε για γάμο, και άλλο στο γάμο άλλο στις σχέσεις! Στο γάμο καλό ειναι όταν τον κάνεις να εισαι σιγουρος και να υπάρχει περισσότερη σταθερότητα, ξεκινάς να κάνεις οικογενεια, να φερεις παιδια στον κόσμο, πρέπει να έχεις το σπίτι σου και να αφήσεις τα ξεπορτισματα!! Δεν λέω να χαθεις από προσώπου γης, αλλά ειναι κάτι σοβαρο!!
Οσο για το θέμα με τις προφυλάξεις, δεν θα μπορουσα να συμφωνήσω περισσότερο. Γιατι εσυ κάνε οτι καταλαβαινεις αλλά ο άλλος τι σου φταίει? Και κερατάς και... ε δεν λέει!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Τι λες ρε Κωστα? Εθιμο που ειναι η μπουρκα?? Νομιζω εκανα σαφες οτι ηθελα να πω, οτι για μενα ειναι ασημαντα κατι τετοια πραγματα, προφανως και αμα μου ελεγε ο αλλος δεν γουσταρω να μου το κανεις, δεν θα το κάνω. Αλλα βρισκω και τις παραπάνω αντιδρασεις υπερβολικες!! Επαναλαμβανω αυτη ειναι η** αποψη μου**.
Γιατί υπερβολικές ρε Ηλέκτρα; Λέω στη μέλλουσα γυναίκα μου 'μη μου πατήσεις το πόδι στο 'η δε γυνή...' γιατί θεωρώ πως όποια το κάνει προσπαθεί να δείξει σε όλο τον κόσμο που έχει μαζευτεί πως 'πατά' τον άλλο -έτσι το παίρνω εγώ' και παρ'όλα αυτά το κάνει, αγνοώντας την επιθυμία μου. Είναι ή δεν είναι να την παρατήσω σύξυλη στην εκκλησία; Όχι από πείσμα αλλά επειδή απλά μου έδειξε ξεκάθαρα και μπροστά σε όλους πως δεν με υπολογίζει.
Tι να σου πω τωρα? Εγω τα βρισκω αυτα υπερβολες! Εγω νομιζω οτι τις περισσοτερες φορες τα πραγματα ειναι απλα και εμεις κανουμε την ζωη μας δυσκολη! Η αγαπη, η εμπιστοσυνη και ο σεβασμος φαινονται απο τοσα πολλα πραγματα που αυτο το θεωρω περιττο! Το να κανει μια πλακα ο αλλος με ενα εθιμο! Υπάρχουν τοσοι τροποι να δειξεις στον αλλον οτι τον νοιαζεσαι ή οτι τον αγαπας! Σε ολες τις σχεσεις που μπορει να εχει ενας ανθρωπος! Απο την φιλια, μεχρι το φλερτ ή την αγαπη και τον γάμο! Παιρνεις κάποια πραγματα, κάποια μηνυματα! Σου κάνουν? προχωρας! Δεν σου κάνουν? φευγεις!
Για να φτασεις στον γάμο υποτιθεται οτι τα μηνυματα που εχεις πάρει σε καλυπτουν, δεν περιμενεις μεσα στην εκκλησια να ανακαλυψεις ποιον παντρευεσαι!! Οποτε αν σε πειραζει κατι τοσο απλό ωστε να κανεις τετοιο σκηνικο στον ανθρωπο που δεσμευεσαι να περασεις την υπολοιπη ζωη σου μαζι του, δειχνει άλλα πραγματα!!
Παντου υπάρχει ο εγωσιμος! Αλλα επαναλαμβανω ότι στην ζωή αυτη τα πραγματα ειναι απλα! Ο καθενας δειχνει τι θελει! Γουσταρει την παρεα σου? Σε παιρνει τηλεφωνο! Θελει να εισαστε μαζι? κανει θυσίες! Θελει να εισαι ο ανθρωπος που θα παντρευτει? Σε παντρευεται!! Τιποτα παραπανω!
Υπάρχουν τοσα σοβαρα θέματα στην κοινη ζωη δυο ανθρωπων, το να δυσκολευουμε την ζωη μας και με αλλα ειναι απλα χασιμο χρόνου και καταστροφη της στιγμης!
Αυτό το 'απλό αστειάκι' όπως το έθεσες δεν έχει σήμερα την ίδια σημασία που είχε πριν κάποιες δεκαετίες. Σήμερα θεωρείται πως δεν ισχύει η φράση 'η δε γυνή...', οπότε όποια γυναίκα κάνει το 'αστειάκι' κάτι άλλο θέλει να δείξει σε όλο τον κόσμο που παρακολουθεί τον γάμο.
Είμαι εγωιστής; Ίσως, αλλά απαιτώ η σύντροφός μου να σεβαστεί τις μικρές παραξενιές μου (σιγά την παραξενιά δηλαδή) και να μη με κάνει ρόμπα μπροστά σε όλους τους φίλους και συγγενείς που πιθανότατα ξέρουν αυτή μου την ιδιοτροπία και θα με δουν να την κάνω γαργάρα.
Επίσης δεν είπα πως θα τη χαστούκιζα αλλά πως θα χάλαγα το γάμο γιατί θα ανακάλυπτα πως τελικά δεν είχα καταλάβει τη γυναίκα που ήταν δίπλα μου και πως μάλλον εκείνη ευθύνεται γι'αυτό επειδή κατά πάσα πιθανότητα υποκρινόταν.
Ο γάμος δεν είναι μια απλή 'στιγμή'.
-
Λοιπόν ειπα:
Ο χρήστης Funis έγραψε:
προφανως και αμα μου ελεγε ο αλλος δεν γουσταρω να μου το κανεις, δεν θα το κάνω.επισης ομως:
Για να φτασεις στον γάμο υποτιθεται οτι τα μηνυματα που εχεις πάρει σε καλυπτουν, δεν περιμενεις μεσα στην εκκλησια να ανακαλυψεις ποιον παντρευεσαι!!
και τελος:
Υπάρχουν τοσα σοβαρα θέματα στην κοινη ζωη δυο ανθρωπων, το να δυσκολευουμε την ζωη μας και με αλλα ειναι απλα χασιμο χρόνου και καταστροφη της στιγμης!
Ο γάμος δεν ειναι στιγμη, η ώρα του γαμου ως μυστηριο ειναι όμως και ειναι μοναδικη στην ζωη δυο ανθρωπων! Νομιζω εκανα myself clear!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Λοιπόν ειπα:προφανως και αμα μου ελεγε ο αλλος δεν γουσταρω να μου το κανεις, δεν θα το κάνω.
Δεν ισχυρίστηκα το αντίθετο.
επισης ομως:
Για να φτασεις στον γάμο υποτιθεται οτι τα μηνυματα που εχεις πάρει σε καλυπτουν, δεν περιμενεις μεσα στην εκκλησια να ανακαλυψεις ποιον παντρευεσαι!!
Κι εγώ είπα πως αν παρ'ελπίδα αποδειχθεί πως τα μηνύματα που πήρες ήταν ελλιπή ή ψευδή καλύτερα να την κάνεις ακόμα και μέσα από την εκκλησία.
και τελος:
Ο γάμος δεν ειναι στιγμη, η ώρα του γαμου ως μυστηριο ειναι όμως και ειναι μοναδικη στην ζωη δυο ανθρωπων! Νομιζω εκανα myself clear!
Φυσικά. Και θα συμφωνήσεις πως αυτό το 'μυστήριο' δεν σηκώνει 'αστειάκια'. Όποιος λοιπόν υποστηρίζει πως το πάτημα του ποδιού είναι 'αστειάκι' πρέπει αυτόματα να συμφωνήσει πως δεν πρέπει να γίνεται σε μία τόσο σοβαρή περίπτωση όπως ο γάμος. Αλλιώς δεν είναι αστειάκι αλλά σοβαρή προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων. Και οι δύο περιπτώσεις δεν είναι καθόλου κολακευτικές σε αυτήν που το κάνει. Την πρώτη περίπτωση (ανωριμότητα και 'χαζοχαρουμενότητα') μπορείς να την καταλάβεις πριν φτάσεις στο γάμο. Την δεύτερη ίσως όχι.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν καταλαβαίνεις τον τρόπο που σκέφτομαι.
-
Για να μη στενοχωριούνται οι μέλλοντες γαμπροί, το καλοκαίρι έκανα ένα ρεπορτάζ για γάμους και όλες οι νύφες μου είπαν ότι δεν πάτησαν το πόδι του γαμπρού γιατί το έβρισκαν πολύ 'χαζό' και 'κατινίστικο'...
Οπότε αγόρια, δεν κινδυνεύετε!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν καταλαβαίνεις τον τρόπο που σκέφτομαι.Oχι Κωστα, καταλαβαινω τον τροπο που σκεφτεσαι, κι εσυ νομιζω καταλαβαινεις οποτε μάλλον συνεννοηθηκαμε!
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Για να μη στενοχωριούνται οι μέλλοντες γαμπροί, το καλοκαίρι έκανα ένα ρεπορτάζ για γάμους και όλες οι νύφες μου είπαν ότι δεν πάτησαν το πόδι του γαμπρού γιατί το έβρισκαν πολύ 'χαζό' και 'κατινίστικο'...Οπότε αγόρια, δεν κινδυνεύετε!
πρεπει να μας βρεις και αλλα πλεονεκτηματα
Γαμος: ΝΑΙ ή ΟΧΙ?