Ο χρήστης logikos έγραψε:
Έστω ότι το παιδί σας (σε άλλους μπορεί να έχει συμβεί!) είναι στην γνωστή ηλικία που θα βγει στους δρόμους...
Στον όρο 'παιδί' συμπεριλαμβάνονται και τα 'κορίτσια';
Σαφώς! Δεν θα σκεφτόμουν ότι έχω 1 παιδί και 1 κορίτσι!
Οι ανάγκες του είναι καθαρά μέσα στην πόλη με καθημερινή χρήση...
Αυτές είναι οι 'ανάγκες του' όπως τις βλέπει ο γονιός. Νομίζω ότι το 'παιδί' θα επιθυμεί να κινηθεί και εκτός πόλης.
Σίγουρα εγώ απλά έβαλα αυτό τον όρο στην υπόθεση.
Εξάλλου δεν νομίζω ότι σαν γονιός κάποτε θα ανησυχώ λιγότερο σε μια διαδρομή στην Λ. Μαραθώνως παρά στην Εθνική για Λαμία.
Αλλά όποιος θέλει απαντάει και για εκτός τι θα έδινε στο παιδί του!
Βέβαια εσύ ούτε για εντός δεν απάντησες όμως !!!
Για πες!!!
Υπάρχει και η πιο ακραία άποψη όμως που λέει πως θα ήταν καλύτερο να αγοράσει ένα jeep-οειδές τέρας ώστε ακόμα και να συμβεί η στραβή (φυσικά όχι με κάποιο φορτηγό) να έχει τις πιο πολλές πιθανότητες να βγεί ζωντανό μια και τίς περισσότερες φορές αυτός που θα πέσει πάνω σου με μεγάλη ταχύτητα θα είναι κάποιος με ένα όχημα απο τα λεγόμενα 'μικρές σκοτώστρες'.
Τι θα γίνει στην περίπτωση που το 'καμάρι' μας πάρει παραμάζωμα με το θωρηκτό που θα διαθέτει κανένα αμαξάκι;
Χαίρομαι που και εσύ την βλέπεις σαν ακραία άποψη.
Δεν μου ταιριάζει η λογική '....ώστε ακόμα και να συμβεί η στραβή (φυσικά όχι με κάποιο φορτηγό) να έχει τις πιο πολλές πιθανότητες να βγει ζωντανό...' γιατί έχει σημασία να ζήσει και ο άλλος...!!!