-
16
-
12
-
-
13
-
18
-
6 πονταλάκια (και πολλά είναι)!
-
11!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Δε θα έπρεπε να ρωτάμε τους βαθμούς που θα πάρει ο ΖΑΝΑΡΝΤΙ;;;ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ...
16! -
Μιας και αρχισαν τα γλεντια στο Μακαο με ανεπισημες δοκιμες, το θεμα κλειδωνει. Αν υπαρχει καποιος που δεν προλαβε ας στειλει pm (εγκαιρως ομως, το πολυ μεχρι Παρασκευη μεσημερι).
Εκτος συναγωνισμου να πω και εγω ενα 11
και ο τιτλος στον Priaulx
-
Dio oi kathisterimenoi alla ok dektoi:
Hakk: 13
greek mika: 16Pantws apo edw k pera de ginontai dekoi alloi giati molis teleiwsan ta prokrimatika.
-
Εχουμε νικητη!!! Ο Dirk Muller μαζεψε 0 βαθμους αρα η βιογραφια του Alessandro Zanardi παει στον...
kinq1
Συγχαρητηρια και περιμενω pm για να συνενοηθουμε για την παραδοση! Επισης μεγαλο ευχαριστω σε ολους οσους πηραν μερος και περαστικα στον kouk που νομιζε οτι ηταν δικια του
-
Πήρα κι εγώ το βιβλίο, από Παπασωτηρίου 30 περίπου ευρώ, μετά από ένα μήνα αναμονής περίπου. Συνέπεσε μάλιστα με τη λήξη του διαγωνισμού, χτες το παρέλαβα!
(Φανταστείτε να το κέρδιζα, ε; Χεχε! Απλά ήμουν σίγουρος ότι δεν θα το κέρδιζα και το παρήγγειλα!)
-
ΚΕΡΔΙΣΑ!
XA. XA. XA.
(Τι είναι pm?)
-
pm ειναι αυτο που μου εστειλες, μην ανησυχεις
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
pm ειναι αυτο που μου εστειλες, μην ανησυχειςΜπραβο king1!
-
....Επισης μεγαλο ευχαριστω σε ολους οσους πηραν μερος και περαστικα στον kouk που νομιζε οτι ηταν δικια τουΑίσχος! Καταγγέλω την παράγκα που μου στέρησε την βιογραφια ΜΟΥ!!! Είχα ζητήσει από τον Go_For_Water να κανονίσει να έρθουν έτσι τα αποτελέσματα για να κερδίσω! Και με αγνόησε!! ΑΙΣΧΟΣ! Δεν μεταδίδω άλλο.............
-
Εχουμε νικητη!!! Ο Dirk Muller μαζεψε 0 βαθμους αρα η βιογραφια του Alessandro Zanardi παει στον...kinq1
Θα μηνύσω τα ΕΛΤΑ. Το φακελάκι που είχα στείλει με τη μίζα μέσα δε σου ήρθε ποτέ;;;;
Συγχαρητήρια στον Kinq1
-
Στημένο ήτανε...
Αν ξέρατε πόσα χιλιάρικα έσκασα στον Dirk Muller για να μη πάρει βαθμό... -
Καλά ρε απατεώνες, που τους βρίσκετε αυτούς τους φουρνάρηδες και ρωτάτε πόσους βαθμούς θα πάρουν; Σε κάθε διαγωνισμό κουλουράκια τρώμε!
Και μία πολύ σημαντική ερώτηση:
Γιατί δεν είναι και τα βιβλία δύο όπως τα καπελάκια; Θα κέρδιζα πάλι!
ΑΙΣΧΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΥΓ: Συγχαρητήρια στο μέντιουμ1 ......εεεεεε βασιλιά1.
-
Τελικά ήταν θέμα παράγκας και όλο το παρασκήνια θα το αποκαλύψω στο Μάκη στην πρωταπριλιάτική εκπομπή
Συγχαρτήρια στον Βασιλέα1 για την εύστοχη πρόβλεψη.
Ο kinq1 κερδισε τη βιογραφία του Alessandro Zanardi!!