-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Είμαι, είμαι!!!
Δηλαδή είναι ρατσιστικό που σιχαίνομαι τη Λούσυ, τους ομοίους της,...
Είμαι και ΦΑΤΣΙΣΤΑΣ!!!
-
Είμαι, είμαι!!!
Δηλαδή είναι ρατσιστικό που σιχαίνομαι τη Λούσυ
Οχι
Άλλο η Λούσι -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Γι'αυτό λοιπόν λέω ότι οι ελάχιστοι που τιμούν τον προεκλογικό τους λόγο αξίζουν τον σεβασμό μας, ανεξαρτήτως της πολιτικής τους τοποθέτησης.
Με αυτό δεν πιστεύω να διαφωνήσει ποτέ κανείς. Και, μάλιστα, θα πρότεινα αν κάποιος γνωρίζει τέτοιους πολιτικούς να το δηλώσει, μήπως και βρούμε τελικά και κάνα καλό παράδειγμα.
- Μητσοτάκης: είχε πει προεκλογικά ότι έπρεπε μετά τα τραγικά της δεκαετίας 1980 να γίνουν πολλές τομές για να ορθοποδήσουμε, μεταξύ αυτών να ιδιωτικοποιηθούν εταιρείες του δημοσίου που λειτουργούσαν με άθλιο τρόπο. Το έκανε με τα λεωφορεία, αλλά δεν τον άφησαν να το συνεχίσει όπως έπρεπε με τραμπουκισμούς. Σκόπευε να ιδιωτικοποιήσει τον ΟΤΕ, δεν τον άφησαν αλλά μετά εκείνοι που δεν τον άφησαν τον ιδιωτικοποίησαν οι ίδιοι.
- Παπαρήγα: σταθερός άνθρωπος, δεν ξέρουμε τι θα έκανε αν έπαιρνε την εξουσία, αλλά δεν είναι κούνια-μπέλα αναλόγως της συγκυρίας, όπως πχ ο ΣΥΝ.
- Καρατζαφέρης, το δείχνει στην Ευρωβουλή.
- Γενικά όσοι ακολουθούν το πρόγραμμά τους χωρίς να μετράνε συνέχεια το πολιτικό κόστος. Στην αντίθετη πλευρά, όσοι κάνουν πράγματα που ΔΕΝ έχουν πει προεκλογικά, θέτοντάς τα στην κρίση του λαού.
-
Οπότε εκτίμησή μου είναι πως δε θα δούμε την Ελβετία στην ΕΕ ποτέ (αν μη τι άλλο όχι εμείς...).
Διαφωνω. Ειναι θεμα χρονου για την Ελβετια και θα γινει ενω 'ζουμε'.
Πιθανώς.
Αμφιβάλλω, αν και με το ρυθμό που πολιτογραφεί Ελβετούς, μπορεί οι βέροι να γίνουν μειοψηφία και να μπούνε στην ΕΕ.
-
χαριζουν οι ελβετοι διαβατηρια?
-
εαν ερθεις στην ελλαδα με μια αμεριακανικη ιδεα και δουλευοντας με αμερικανικη νοοτροπια θα φυγεις με το ιδιο αεροπλανο πισω...
Δεν μπορω να διαφωνησω... Και γιαυτο και 'δεν ερχομαι'
Τυχερός είσαι...ελπίζω όταν και' γω με το καλό τελειώσω τις σπουδες μου να την κάνω...
-
GeorgeTabs:
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
εαν ερθεις στην ελλαδα με μια αμεριακανικη ιδεα και δουλευοντας με αμερικανικη νοοτροπια θα φυγεις με το ιδιο αεροπλανο πισω...
Τυχερός είσαι...ελπίζω όταν και' γω με το καλό τελειώσω τις σπουδες μου να την κάνω...
Να 'την κανεις' για που?
-
Σίγουρα δεν καταλαβαίνω την χρησιμότητα του θέματος αυτού ούτε βλέπω να βγαίνει τίποτα αξιόλογο μετά από τόσες δημοσιεύσεις. Ακολουθώντας την ανάλαφρη ατμόσφαιρα θα πω ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο!!! Νομίζεται ότι η ΝΔ κέρδισε τις εκλογές; Μέγα λάθος. Έγκυρες πληροφορίες λένε ότι η Κυρία Μαρίκα Μητσοτάκη την ημέρα των εκλογών έφτιαξε γεμιστά στον Κύριο Κώστα αλλά όταν του τα πρόσφερε εκείνος είπε. «Όχι τώρα καλή μου, θα τα φάω όταν πέσει ο ήλιος» και ο ήλιος έπεσαι!!!!!!
Χαλαρά παλικάρια.
-
Να 'την κανεις' για που?
Θέλω ΠΑΡΑ πολύ να ζήσω στις ΗΠΑ. Αλλά επίσης θα ήθελα Γαλλία, Ιταλία ή Βέλγιο. Έχω ζήσει 4 χρόνια στο Βέλγιο και τα πράγματα είναι πολύ ωραία έκει, είσαι και στην καρδιά της Ευρώπης και σε λίγα λεπτά είσαι Γερμανία, Γαλλία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία. Προτεραιότητα για μενα όμως έχουν οι ΗΠΑ.
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Θέλω ΠΑΡΑ πολύ να ζήσω στις ΗΠΑ.....Προτεραιότητα για μενα όμως έχουν οι ΗΠΑ.Ωχ κι αλλος εκκολαπτομενος Λουκιας.....
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Θέλω ΠΑΡΑ πολύ να ζήσω στις ΗΠΑ.....Προτεραιότητα για μενα όμως έχουν οι ΗΠΑ.
Ωχ κι αλλος εκκολαπτομενος Λουκιας.....
Γιατί; Που το πρόβλημα που μ'αρέσει η Αμερικη;
Ωχ κιαλλο πλυμμένο μυαλό
-
Προς skye και TRAVELLER: Γιατί λέτε οτι ο Καρατζαφέρης είναι φασίστας και χουντικός? Μπορείτε να παραθέσετε συγκεκριμένες δηλώσεις του που να δείχνουν κάτι τέτοιο?
-
φιλοβασιλικος ειναι παντως!
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Θέλω ΠΑΡΑ πολύ να ζήσω στις ΗΠΑ. Αλλά επίσης θα ήθελα Γαλλία, Ιταλία ή Βέλγιο. Έχω ζήσει 4 χρόνια στο Βέλγιο και τα πράγματα είναι πολύ ωραία έκει, είσαι και στην καρδιά της Ευρώπης και σε λίγα λεπτά είσαι Γερμανία, Γαλλία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία. Προτεραιότητα για μενα όμως έχουν οι ΗΠΑ.Ολίγον οξύμωρο αυτό! Συνήθως οι περισσότεροι Έλληνες θέλουν να σπουδάσουν στο εξωτερικό και να γυρίσουν στην Ελλάδα, όχι να σπουδάσουν στην Ελλάδα και να ζήσουν στο εξωτερικό
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Προς skye και TRAVELLER: Γιατί λέτε οτι ο Καρατζαφέρης είναι φασίστας και χουντικός? Μπορείτε να παραθέσετε συγκεκριμένες δηλώσεις του που να δείχνουν κάτι τέτοιο?Αν και η ερωτηση απευθυνεται σε αλλους
Οταν καποιος μιλαει για αποφυλακιση των Ελληνων Αξιωματικων εννοωντας τους Ντερτιλη Ιωαννιδη κλπ εσυ πως θα τον χαρακτηριζες??Οταν αποκαλει τον Παττακο Στρατηγο ενω απο το Δικαστηριο που δικασε τους πρωταιτιους του πραξικοπηματος της 21/4/67 τον εχει υποβιβασει στο βαθμο του στρατιωτη πως θα τον ελεγες??
Οταν για το παραπανω πραξικοπημα αναφερεται με τη φραση ' Επανασταση της 21/4/67' ποιος ειναι κατα τη γνωμη σου ο χαρακτηρισμος που του αρμοζει??
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Γιατί; Που το πρόβλημα που μ'αρέσει η Αμερικη;Πουθενα δεν ειναι το προβλημα αρκει να μη καταντησεις να κουρευεις γκαζον ,να οδηγεις Καντιλλακ , να χαζευεις FOX TV και να ψηφιζεις Μπους.....
Ωχ κιαλλο πλυμμένο μυαλό
Kαι μαλιστα τοσο καλα που ειναι πεντακαθαρο.
Γιαυτο και απεχθανεται καθε τι το 'αμερικανικο' -
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Γιατί; Που το πρόβλημα που μ'αρέσει η Αμερικη;
Πουθενα δεν ειναι το προβλημα αρκει να μη καταντησεις να κουρευεις γκαζον ,να οδηγεις Καντιλλακ , να χαζευεις FOX TV και να ψηφιζεις Μπους.....
Ωχ κιαλλο πλυμμένο μυαλό
Kαι μαλιστα τοσο καλα που ειναι πεντακαθαρο.
Γιαυτο και απεχθανεται καθε τι το 'αμερικανικο'Χαχαχα έχεις παρακολουθήσει τις διαδιλώσεις που' χουν γίνει εναντίον του Μπους στις ΗΠΑ; Επίσης γνωρίζεις ότι υπάρχει Κομμουνιστικό Κομμα και εκεί (http://www.cpusa.org) και πολλοί αναρχηκοί; Έχεις μηλίσει ποτέ με Republicano για να σου δώσει τα επιχειρήματα του που είναι υπερ του πολέμου; Εγώ πάντος δεν είμαι υπερ αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός οτι μ'αρεσουν οι ΗΠΑ. Ελπίζω και'συ να μην πέσεις ή να μην έχεις ήδη πέσει θύμα της Ευρωπαικής προπαγάνδας κατά των ΗΠΑ...Είναι και πολύ της μόδας, αλλωστε πού ξέρεις... μπορεί κάποτε να σε δώ να είσαι φανατικος υποστηρικτης των ΗΠΑ αν τα media αρχίζουν να είναι υπερ τους και στην όμορφη μας κοινωνία γίνει trendy να είσαι υπερ της Αμερικής...
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Γιαυτο και απεχθανεται καθε τι το 'αμερικανικο'Εντάξει, μην είσαι υπερβολικός. Π.χ. δεν έχεις φορέσει ποτέ σου τζην; Δεν σου έχει αρέσει ποτέ αμερικάνικη ταινία ή σειρά;
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Προς skye και TRAVELLER: Γιατί λέτε οτι ο Καρατζαφέρης είναι φασίστας και χουντικός? Μπορείτε να παραθέσετε συγκεκριμένες δηλώσεις του που να δείχνουν κάτι τέτοιο?Στις 13:30 τα μεσάνυχτα;;;
(θα ψάξω αύριο και θα σου βρω. Ευτυχώς το κανάλι του δεν το πιάνουμε εδώ)
Πολιτικά, που στέκεστε;