-
Πόσα;;;
-
ειναι και σε υφεση...
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
I think this above post takes the gold medal for the funniest reply to me since the debut of this forum on line.To say, I am laughing my ass off, would be the understatement of the year
Χαίρομαι που έχεις αίσθηση του χιούμορ…
Όμως σε παρακαλούμε… πες μας τι πιστεύεις! Θέλουμε να μοιραστείς την σοφία σου μαζί μας.!
ΥΓ. Γράφε στα ελληνικά γιατί το φρασεολόγιο σου στα αγγλικά το έχεις εξαντλήσει γύρω από τον @$$ σου. Νομίζω όλοι εδώ θα είναι πρόθυμοι να ανεχθούν τα «ελληνικά» σου προκειμένου να καταλάβουν τι σε κάνει τόσο αδιόρθωτα επιθετικό και ανεξήγητα υπερόπτη.
-
Καλα εσυ μας δουλευεις ψιλο γαζι. Μην μου πεις οτι το ποστ σου παραπανω δεν ηταν ενα ασταματητο πεσιμο απο τον αποκαλεις ημιμαθη (δηλαδη θελεις να πεις οτι εσυ εισαι επαιοντας; με τον στενο ορισμο της λεξεις ολοι ειμαστε ημιμαθεις). Και στο τελος του ειπες με λογοπαιγνιο οτι ειναι μια μικρη κλ$νια.
Και τωρα θελεις να σου πει την γνωμη του. Περιμενεις να σε παρει σοβαρα;Κοψτε τις μπηχτες και το παιξιμο με τα λογια και θα απαντησει μια χαρα.
Νικος
Ο χρήστης kjetilmob έγραψε:
I think this above post takes the gold medal for the funniest reply to me since the debut of this forum on line.
To say, I am laughing my ass off, would be the understatement of the year
Όμως σε παρακαλούμε… πες μας τι πιστεύεις! Θέλουμε να μοιραστείς την σοφία σου μαζί μας.!
ΥΓ. Γράφε στα ελληνικά γιατί το φρασεολόγιο σου στα αγγλικά το έχεις εξαντλήσει γύρω από τον @$$ σου. Νομίζω όλοι εδώ θα είναι πρόθυμοι να ανεχθούν τα «ελληνικά» σου προκειμένου να καταλάβουν τι σε κάνει τόσο αδιόρθωτα επιθετικό και ανεξήγητα υπερόπτη.
-
ε καλα νικο ας μη βαλουμε και στοιχημα...
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Καλα εσυ μας δουλευεις ψιλο γαζι. Μην μου πεις οτι το ποστ σου παραπανω δεν ηταν ενα ασταματητο πεσιμο απο τον αποκαλεις ημιμαθη (δηλαδη θελεις να πεις οτι εσυ εισαι επαιοντας; με τον στενο ορισμο της λεξεις ολοι ειμαστε ημιμαθεις). Και στο τελος του ειπες με λογοπαιγνιο οτι ειναι μια μικρη κλ$νια.
Και τωρα θελεις να σου πει την γνωμη του. Περιμενεις να σε παρει σοβαρα;Κοψτε τις μπηχτες και το παιξιμο με τα λογια και θα απαντησει μια χαρα.
Νικος
I think this above post takes the gold medal for the funniest reply to me since the debut of this forum on line.
Απαντώντας:
- Δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω από εσένα, δεν γνωρίζω τον στενό ορισμό της λέξης επαΐων και έτσι δεν μπορώ να θεωρήσω τον εαυτό μου ειδικό σε τίποτε άλλο εκτός από το επάγγελμα μου. Και αυτό αν θέλεις ελέγχεται
- Δεν καταφέρθηκα εναντίον σου και δεν βλέπω τον λόγο να ταυτίζεσαι με τον φίλο μας. To γεγονός ότι σας φιλοξενεί η ίδια χώρα δεν σας κάνει ίδιους.
- Αν έβλεπα τα πράγματα έτσι όπως τα λες εσύ δεν θα έχανα την ώρα μου εδώ-αντίθετα πιστεύω ότι γράφω εδώ επειδή απευθύνομαι σε νοήμονες και αξιόλογους συνομιλητές.
- Επίσης_ και σε παρακαλώ μην το πάρεις στραβά-δεν μου αρέσει η προστακτική του τύπου: «Κόψτε τις μπηχτές και το παίξιμο με τα λόγια και θα απαντήσει μια χαρά» γιατί μου θυμίζει κάτι από στρατό!
- Τέλος_δεν περιμένω να με πάρει στα σοβαρά, όχι. Θα ήταν σαν να περίμενα να ανατείλει ο ήλιος από την δύση.
Ας απολογηθώ τώρα σε όλους σας που μπορεί να ενοχληθήκατε από το γεγονός ότι με «αγόρασε» ένα troll.
Ενοχλούμαι να προσβάλλουν την πατρίδα μου και την νοοτροπία των ανθρώπων της ηπείρου που κατοικώ- και εγώ και τα παιδία μου- άνθρωποι που στερούνται γνώμης και συνομιλητικού ήθους.. Δεν υπάρχει τίποτα πιο εύκολο από το να κριτικάρεις και να κοροϊδεύεις τους άλλους για την γνώμη τους. Αυτός ο τρόπος αντιπαράθεσης προσφέρεται για χρήση από ανθρώπους που έχουν έρθει σε ευθυμία από το αλκοόλ σε ταβέρνες, αλλά δεν λειτουργεί όταν χρησιμοποιείται ο γραπτός λόγος.
Όταν γράφεις την γνώμη σου τα πράγματα είναι διαφορετικά. Όταν κάτι γράφεται σε ένα forum είναι ανοιχτό σε σχολιασμό. Αυτό το ξέρουμε όλοι. Αν θέλει κάποιος να προσφέρει σε μια συζήτηση είμαστε όλοι πρόθυμοι να τον ακούσουμε, αλλά όταν ρυπαίνει τον χώρο σπέρνοντας εθνικιστικά θρησκευτικά και ρατσιστικά συνθήματα, εμένα προσωπικά με προσβάλει .
Δεν έχω τίποτα ενάντια σε κανέναν Αμερικανό, Αφρικανό, Αυστραλιανό, Βόρειπολίτη ή Αλβανό -και πιστεύω ότι το ίδιο ισχύει για τους περισσότερους σε αυτό το φόρουμ. Αν διαφοροποιείσαι με αυτή την θέση, τότε παρόλο που λυπάμαι πέισε με για την ορθότητα της σκέψης σου.Καταλήγοντας,
Αν βρεθεί κάποιος ο οποίος θέλει να κριτικάρει την άποψη μου και με επιχειρήματα να μου αποδείξει ότι είμαι λάθος, τότε θα χαρώ να αλλάξω την γνώμη. Και θα χαρώ πραγματικά γιατί θα έχω μάθει κάτι νέο και θα έχω προοδεύσει.
Τέλος αν κάποιος θέλει να χρησιμοποιήσει αυτά που γράφω για να γελάσει, νομίζω ότι νομιμοποιούμαι να γελάσω και εγώ λίγο με αυτά που γράφει εκείνος -πόσο μάλλον όταν εκείνος είναι τόσο εκτεθειμένος στο πείραγμα όσο ο φίλος μας.
Είναι αυτό που λέμε: «που πάς ορρέ ξεβράκωτος στα αγγουριά»Τι λες δεν είναι κάπως έτσι?
ΥΓ. Θα χαρώ να δω την συζήτηση να πηγαίνει προς την κατεύθυνση που ο τίτλος του thread ορίζει- και έτσι παύω να «ψωνίζω»!
-
Απαντώντας:
- Δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω από εσένα, δεν γνωρίζω τον στενό ορισμό της λέξης επαΐων και έτσι δεν μπορώ να θεωρήσω τον εαυτό μου ειδικό σε τίποτε άλλο εκτός από το επάγγελμα μου. Και αυτό αν θέλεις ελέγχεται
- Δεν καταφέρθηκα εναντίον σου και δεν βλέπω τον λόγο να ταυτίζεσαι με τον φίλο μας. To γεγονός ότι σας φιλοξενεί η ίδια χώρα δεν σας κάνει ίδιους.
- Αν έβλεπα τα πράγματα έτσι όπως τα λες εσύ δεν θα έχανα την ώρα μου εδώ-αντίθετα πιστεύω ότι γράφω εδώ επειδή απευθύνομαι σε νοήμονες και αξιόλογους συνομιλητές.
- Επίσης_ και σε παρακαλώ μην το πάρεις στραβά-δεν μου αρέσει η προστακτική του τύπου: «Κόψτε τις μπηχτές και το παίξιμο με τα λόγια και θα απαντήσει μια χαρά» γιατί μου θυμίζει κάτι από στρατό!
- Τέλος_δεν περιμένω να με πάρει στα σοβαρά, όχι. Θα ήταν σαν να περίμενα να ανατείλει ο ήλιος από την δύση.
Ας απολογηθώ τώρα σε όλους σας που μπορεί να ενοχληθήκατε από το γεγονός ότι με «αγόρασε» ένα troll.
Ενοχλούμαι να προσβάλλουν την πατρίδα μου και την νοοτροπία των ανθρώπων της ηπείρου που κατοικώ- και εγώ και τα παιδία μου- άνθρωποι που στερούνται γνώμης και συνομιλητικού ήθους.. Δεν υπάρχει τίποτα πιο εύκολο από το να κριτικάρεις και να κοροϊδεύεις τους άλλους για την γνώμη τους. Αυτός ο τρόπος αντιπαράθεσης προσφέρεται για χρήση από ανθρώπους που έχουν έρθει σε ευθυμία από το αλκοόλ σε ταβέρνες, αλλά δεν λειτουργεί όταν χρησιμοποιείται ο γραπτός λόγος.
Όταν γράφεις την γνώμη σου τα πράγματα είναι διαφορετικά. Όταν κάτι γράφεται σε ένα forum είναι ανοιχτό σε σχολιασμό. Αυτό το ξέρουμε όλοι. Αν θέλει κάποιος να προσφέρει σε μια συζήτηση είμαστε όλοι πρόθυμοι να τον ακούσουμε, αλλά όταν ρυπαίνει τον χώρο σπέρνοντας εθνικιστικά θρησκευτικά και ρατσιστικά συνθήματα, εμένα προσωπικά με προσβάλει .
Δεν έχω τίποτα ενάντια σε κανέναν Αμερικανό, Αφρικανό, Αυστραλιανό, Βόρειπολίτη ή Αλβανό -και πιστεύω ότι το ίδιο ισχύει για τους περισσότερους σε αυτό το φόρουμ. Αν διαφοροποιείσαι με αυτή την θέση, τότε παρόλο που λυπάμαι πέισε με για την ορθότητα της σκέψης σου.Καταλήγοντας,
Αν βρεθεί κάποιος ο οποίος θέλει να κριτικάρει την άποψη μου και με επιχειρήματα να μου αποδείξει ότι είμαι λάθος, τότε θα χαρώ να αλλάξω την γνώμη. Και θα χαρώ πραγματικά γιατί θα έχω μάθει κάτι νέο και θα έχω προοδεύσει.
Τέλος αν κάποιος θέλει να χρησιμοποιήσει αυτά που γράφω για να γελάσει, νομίζω ότι νομιμοποιούμαι να γελάσω και εγώ λίγο με αυτά που γράφει εκείνος -πόσο μάλλον όταν εκείνος είναι τόσο εκτεθειμένος στο πείραγμα όσο ο φίλος μας.
Είναι αυτό που λέμε: «που πάς ορρέ ξεβράκωτος στα αγγουριά»Τι λες δεν είναι κάπως έτσι?
ΥΓ. Θα χαρώ να δω την συζήτηση να πηγαίνει προς την κατεύθυνση που ο τίτλος του thread ορίζει- και έτσι παύω να «ψωνίζω»!
Ax ρε φιλε
Δεν εχεις ιδεα σε ποιον απευθυνεσαι.....
Ολα τα παραπανω ασχετα αν συμφωνει κανεις μαζι τους ή οχι απευθυνονται σε ατομα νοημονα.....
Δυστυχως καποιοι εχουν κανει το πληκτρολογιο και την οθονη προεκταση της ψ@λής τους και προσπαθουν να αυτο'ι'κανοποιηθουν νομιζοντας οτι η μ@λ@κια ειναι επιστημη..... -
Ρε συ ΚΡΙΕΖΑ φτάνει πια....
Με το να χρησιμοποιείς συνέχεια υποτιμητικά σχόλια και μάλιστα όταν επανειλημμένα σε έχουν προειδοποιήσει οι mods δεν κερδίζεις τίποτα και δεν βοηθάς κανέναν!!!
Ελεος!!!
-
Νικος
Περιμενει και απαντηση ειναι η πλακα..
-
Νικος
To γεγονός ότι σας φιλοξενεί η ίδια χώρα δεν σας κάνει ίδιους.
Φιλοξενει....
-
!
LMAO
-
Νικος
To γεγονός ότι σας φιλοξενεί η ίδια χώρα δεν σας κάνει ίδιους.
Φιλοξενει....
Αυτο δεν το προσεξα. Το εδειξα στην γυναικα μου που της φανηκε πολυ αστειο και κλασσικο δειγμα κακεντρεχειας.
Νικος
ΥΓ: Σε λιγο θα ζηταμε και την αδεια τους για να απαντησουμε η θα πρεπει να τους παρακαλουμε μια και ειναι ολοι μυγιαγκιχτοι και το παιρνουν στραβα.
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
αν ειχε τετοιο χαρτη να δεις τι καλα που θα τα παθαιναν......Και όπως πάντα, η Ελλάδα βρίσκεται στο...κέντρο του ενδιαφέροντος
-
Να με συμπαθάτε παίδες, αλλά τι σχέση μπορεί να έχουν οι αστείες αυτές εικόνες με το θέμα?
-
Aμαν ρε Γιώργη('KRIEZA') κι εσύ.
Λάθος τακτική εφαρμόζεις. Φρόντισε να προσβάλλεις τους άλλους , με 'φατσούλες' , συντομογραφίες, χλευασμούς και γενικώς με 'ύφος'. Ετσι θα είσαι -σχεδόν-μονίμως στο απυρόβλητο.
Δειξε τα ποστ εκτός από τα δευτεροξάδερφά σου, στη γιαγιά σου,στο μπατζανάκη σου , στο γείτονα σου, στους συναδέλφους σου, στο σκύλο σου και έπειτα έλα πες μας τη γνώμη τους για να διορθωθούμε.
Αυτό πρέπει να κάνεις.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Aμαν ρε Γιώργη('KRIEZA') κι εσύ.Λάθος τακτική εφαρμόζεις. Φρόντισε να προσβάλλεις τους άλλους , με 'φατσούλες' , συντομογραφίες, χλευασμούς και γενικώς με 'ύφος'. Ετσι θα είσαι -σχεδόν-μονίμως στο απυρόβλητο.
Δειξε τα ποστ εκτός από τα δευτεροξάδερφά σου, στη γιαγιά σου,στο μπατζανάκη σου , στο γείτονα σου, στους συναδέλφους σου, στο σκύλο σου και έπειτα έλα πες μας τη γνώμη τους για να διορθωθούμε.
Αυτό πρέπει να κάνεις.
TRAVELLER, επειδή προφανώς αναφέρεσαι στην δική μου δημοσίευση, θα ήθελα να σου υπενθυμίζω ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να στηρίξει κάποιος το δίκηο του!
Το βρίσιμο ΔΕΝ είναι ένας από αυτούς!Αν λοιπόν δεν συμφωνείς με την τακτική του Gavriil1 (γελάκια, φατσούλες και άρνηση απάντησης επι της ουσίας) μπορείς είτε να τον αγνοήσεις είτε να επιμείνεις να απαντάς επί της ουσίας!
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Οι Αλβανοι σιγα-σιγα αποχωρουν απο αυτο που λεμε 'φτηνα εργατικα', θελουν 8ωρο,ΙΚΑ,υπερωρίες,φαγητο,και ηδη γινονται αφεντικα σε επιχειρήσεις.Γιατί;Γιατι αυτοι δουλευουν, ενω εμεις στελνουμε SMS, βλεπουμε Big Mother,και πληρώνουμε τον καφέ 5Ε.
Σε μερικα χρόνια προβλεπω να καιμε τα αυτοκινητα των Αλβανων και να ζηταμε καλυτερες συνθηκες εργασίας στην ΕλλαδαΦίλε δεν έχεις άδικο σ' αυτό που λες αλλά εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί το γεγονός αν μερικοί αλβανοί γίνουν αφεντικά. Ζούμε σε μια καπιταλιστική κοινωνία και όποιος θέλει να δουλέψει και έχει διάθεση να προσφέρει δικαιούται παραπάνω απο έναν τεμπέλη που κάθεται και στέλνει sms ή βλέπει ΤV απτο πρωί μέχρι το βράδυ.
-
!
LMAO
Σου είπα και προηγουμένως ότι έχεις εξαντλήσει τα αγγλικά σου γύρω από το ισχίο σου αλλά εσύ- εκεί… Υπάρχουν και αλλά σημεία στο ανθρώπινο σώμα -πέρα από αυτό που με μονομανία αναφέρεσαι συνέχεια
Λέγεται κεφάλι και περιέχει τον εγκέφαλο!! Ψάξε καλά- καλά και θα το βρεις .
Αν δεν το βρίσκεις ψάξε για καθρέπτη(αυτό το γυαλιστερό πράγμα που κρέμεται στον τοίχο και αντανακλά). Το βρήκες? Μπράβο…Πρόσεξε τώρα θα ψάξουμε να βρούμε το κεφάλι! Είναι αυτό το μέρος το σώματος που έχει το στόμα σου και τα μάτια σου(αυτά τα στρογγυλά πραγματάκια που χρησιμοποιείς για να βλέπεις). Μπράβο! Αυτό!
Τώρα σκέψου –μα τι λέω… τρελάθηκα???
Άντε γεια!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Aμαν ρε Γιώργη('KRIEZA') κι εσύ.
Λάθος τακτική εφαρμόζεις. Φρόντισε να προσβάλλεις τους άλλους , με 'φατσούλες' , συντομογραφίες, χλευασμούς και γενικώς με 'ύφος'. Ετσι θα είσαι -σχεδόν-μονίμως στο απυρόβλητο.
Αυτό πρέπει να κάνεις.
TRAVELLER, επειδή προφανώς αναφέρεσαι στην δική μου δημοσίευση, θα ήθελα να σου υπενθυμίζω ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να στηρίξει κάποιος το δίκηο του!
Το βρίσιμο ΔΕΝ είναι ένας από αυτούς!Αν λοιπόν δεν συμφωνείς με την τακτική του Gavriil1 (γελάκια, φατσούλες και άρνηση απάντησης επι της ουσίας) μπορείς είτε να τον αγνοήσεις είτε να επιμείνεις να απαντάς επί της ουσίας!
Νικο συγνωμη μπορεις να μου πεις ποιον εβρισα??
Αυτον που μερικα ποστ παραπανω μας αποκαλει ΟΛΟΥΣ μυγιαγγιχτους??
Τι διαφορα εχει??
Τη γνωμη του εκφερει αυτος για μενα τη γνωμη μου εκφερω κι εγω γιαυτον.
Ξερεις Νικο περα απο το γραμμα των κανονισμων υπαρχει και το πνευμα.
Που αν δε κανω λαθος υπαγορευει τη πολιτισμενη αντιπαραθεση αποψεων τον εποικοδομητικο διαλογο.
Βρες μου ενα ποστ των δυο περι ων ο λογος που να μην ειναι ειρωνικα μειωτικα και προσβλητικα για τους περισσοτερους εδω.
Θα μου πεις δε βριζουν.
Και λοιπον??
Κανουν τα ΟΛΑ θεματα που συμμετεχουν πουτ@ν@??
Θα μου πεις αγνοησε τους και προσπερασε τους...
Το να τους αγνοουμε και να προσπερναμε αυτα που γραφουν ειναι πολυ χειροτερο απο το να τους πουμε κανενα καντηλι....
Ειναι δεν ειναι Trolls ας μαθουν οτι απευθυνονται σε ατομα που εχουν κατι παερισσοτερο απο αυτους.
Ψυχικη ισορροπια και μυαλο.
Δυστυχως ομως στο ονομα των κανονισμων αφηνετε το καθε ψυχανωμαλο ατομακι να γαμ@ει τις συζητησεις μας.
Το 'φταιει ο γα'ι'δαρος βαραμε το σαμαρι' επειδη ταχατες ο γα'ι'δαρος δεν παραβιαζει τους κανονες πιστεψε με δεν εξυπηρετει κανενα απο τους σκοπους του φορουμ αυτου ουτε και σεβεται τους κανονισμους που το διεπουν αφου εντεχνα τους κανει κουρελι..... -
ΥΓ: Σε λιγο θα ζηταμε και την αδεια τους για να απαντησουμε η θα πρεπει να τους παρακαλουμε μια και ειναι ολοι μυγιαγκιχτοι και το παιρνουν στραβα.T'ακουτε ρε???
Ειστε ολοι μυγιαγγιχτοι!!!!και το παιρνετε και στραβα
Απο εδω και περα** να γινετε ολοι χοντροπετσοι** (το αντιθετο του μυγιαγγιχτου)
και να συνηθισετε να το παιρνετε ευθεια και οχι στραβα....
Το Παρίσι καίγεται