-
ΓΑΜΩΤΟ!ΓΑΜΩΤΟ!ΓΑΜΩΤΟ! Ήμουν πάνω στη μηχανή όταν είδα τα 2 f&f 'θαύματα' σήμερα και δεν μπορούσα να πάρω φωτό με το κινητό...
Landra στέισον πορτοκαλί στον Αγ. Δημητριο με πλήρες σετ καγκουροσπόιλερ, αεροτομών κτλ και απίστευτο focus με χρώμα 'χαμελαίοντα' (μωβ, πορτοκαλί, ό,τι θέλετε...) το οποίο στην κυριολεξία δεν βλεπόταν με αυτά που του είχε φορέσει ο καλόγουστος ιδιοκτήτης... Μα καλά, δεν ντρέπονται?
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
ο πιο ωραιος τυπος ηταν εκεινος με τοYUGOGRALE
ηλπιζε σε μια integrale αλλα δεν του βγηκε το μπατζετ........
να μην εχει καμια μηχανη απο ...grale..
στην χειροτερη απο fiat coupe 20v t
εκει να δεις....
-
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
Ο συγκεκριμένος δεν έχει καθόλου χιούμορ και δεν αυτοσαρκάζεται.
Το συγκεκριμένο ανήκει σε αγωνιζόμενο που τρέχει σε αγώνες dragster κατηγορία Τ3 με χρόνους κοντά στα 11,6s.Και αν δεν κάνω λάθος φοράει μοτέρ από Delta integrale.
Πολύ σωστός φίλε demetriades!!! Μπράβο για την παρατηρητικότητά σου, όντως έτσι είναι... Αν δεν το έλεγε κάποιος θα σας το έλεγα εγώ σήμερα (μετά τα αναμενόμενα αστεία...).
Και για του λόγου το αληθές να και η μηχανή του περίφημου YUGOgrale
http://photobucket.com/albums/y57/papaj ... engine.jpg@ Krusenstern: ευχαριστώ για τη βοήθεια με τις φωτογραφίες... Αλήθεια τί έκανα λάθος;;;
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
@ Krusenstern: ευχαριστώ για τη βοήθεια με τις φωτογραφίες... Αλήθεια τί έκανα λάθος;;;
Τη χάλαγε αυτό: ?action=view¤t=
π.χ.
αν γράψεις![](http://photobucket.com/albums/y57/papajim11/?action=view¤t=yogograleengine.jpg)
θα εμφανιστεί αυτό:
ενώ αν αλλιώς γράψεις αυτό:
![](http://photobucket.com/albums/y57/papajim11/yogograleengine.jpg)
εμφανίζεται κανονικά:
Αυτό συμβαίνει γιατί το ?action=view¤t= είναι κάτι σαν εντολή για να σου εμφανιστεί μία σελίδα με κείμενο και με φωτογραφιά, ενώ αυτό που πρέπει να βάλεις μεταξύ των είναι μόνο το αρχείο της φωτογραφίας (και όχι μια σελίδα html). Δηλαδή ενώ αναμένεται φωτογραφία εσύ δίνεις μία απλή σελίδα.
Αν δοκιμάσεις να πατήσεις εδώ θα δεις τη σελίδα που εννοώ και που προκαλεί το πρόβλημα.
(Συγγνώμη που απαντάω αντί άλλων...)
-
-
Αυτό το περίφημο κόκκινο focus το είχα δει μόνο σε ένα κακγουροπεριοδικό (το χαρακτήρισαν σουπιά ή κάπως έτσι...) και είχα ακούσει ότι είναι στη Θεσσαλονίκη αλλά δυστυχώς δεν το έχω πετύχει ποτέ αν και πάω αρκετές φορές village... Πάντα παρακαλάω όταν βλέπω κάτι τέτοιους, με προφυλακτήρες 6 μέτρα όπως είπες και απόσταση λίγων εκατοστών απο το έδαφος να περάσουν απο καμιά λακούβα ή απο κανένα σαμαράκι και να μείνουν εκεί... Πολύ γέλιο
Φυσικά φίλε bruce για καφέ μέσα..
-
Ξέχασα να δώσω ακόμα 2 φωτογραφίες ... Μετά τα μαθήματα του MichalisS τον οποίο και ευχαριστώ πολύ σας τις παραθέτω...
-
-
Στο καντετ οι εξατμισεις ειναι απο μοτοσυκλετα;
-
Και εγώ έτσι νομίζω... Εκεί είναι άλλωστε όλο το ζουμί
-
Παντως παιδες ΙΜΗΟ καλο ειναι να σβηνετε τις πινακιδες κυκλοφοριας...
Στο θεμα μας τωρα,το Καντετ ειναι μια ξεχωριστη εκδοση 'ΚαντετR1' που βγηκε σε ελαχιστα κομματια,αποκλειστικα σε διχρωμια....
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
ΓΑΜΩΤΟ!ΓΑΜΩΤΟ!ΓΑΜΩΤΟ! Ήμουν πάνω στη μηχανή όταν είδα τα 2 f&f 'θαύματα' σήμερα και δεν μπορούσα να πάρω φωτό με το κινητό...Landra στέισον πορτοκαλί στον Αγ. Δημητριο με πλήρες σετ καγκουροσπόιλερ, αεροτομών κτλ και απίστευτο focus με χρώμα 'χαμελαίοντα' (μωβ, πορτοκαλί, ό,τι θέλετε...) το οποίο στην κυριολεξία δεν βλεπόταν με αυτά που του είχε φορέσει ο καλόγουστος ιδιοκτήτης... Μα καλά, δεν ντρέπονται?
Ναι...αλλα το Φοκους....αν μιλαμε για το ιδιο.... το χει ενα Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο ξανθο που εχει και απιστευτες φιλες μαζι της συνηθως....
Οσες φωρες το χω δει....ξεχναω να βγαλω φωτο.....το Kadett.....
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Στο καντετ οι εξατμισεις ειναι απο μοτοσυκλετα;Νά μάθουμε από ποιά μοτοσυκλέτα,γιά...να παραγγείλω καί εγώ!!!
-
Καλα το καντετ ειναι κατι το Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο!!!!
Απλα δεν το πιστευω..
ΥΓ. Προσεξτε την -ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ- διχρομια που εχει το μπροστα με το πισω μερος...
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
ΥΓ. Προσεξτε την -ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ- διχρομια που εχει το μπροστα με το πισω μερος...
Ωχ τώρα το πρόσεξα! Χαχαχαχα! Νόμιζα οτι ο ήλιος χτύπαγε το μπροστινό μέρος!
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Παντως παιδες ΙΜΗΟ καλο ειναι να σβηνετε τις πινακιδες κυκλοφοριας...Γιατι ρε συ?
Λες να νοιωσουν αμηχανα οι ιδιοκτητες τον οχηματων???χα χα χα χα χου χου
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Παντως παιδες ΙΜΗΟ καλο ειναι να σβηνετε τις πινακιδες κυκλοφοριας...
Γιατι ρε συ?
Λες να νοιωσουν αμηχανα οι ιδιοκτητες τον οχηματων???χα χα χα χα χου χου
Μπορεί και αυτό...αλλά γενικά καλό είναι όντως να σβήνετε τις πινακίδες κυκλοφορίας!
-
...απαραιτητο, θα ελεγα εγω
-
Το kadet είναι απλά εμετικό.
Σήμερα το πρωί πέρασα μπροστά από ένα κατάστημα που πουλά 'καγκουριές'. Ήταν λοιπόν κάτι παιδιά και κόλαγαν στις πόρτες αυτά τα αυτοκόλητα 'κατεβατό' που γράφει διάφορες 'φίρμες'.
(κάτι σαν κι αυτό)
Τους ρώτησα εαν αυτό τους το έδωσε 'δώρο' το κατάστημα για κάποια άλλη αγορά που έκαναν μια και είναι διαφημιστικό. Μου απάντησαν πως όχι τα αγόρασαν.
Τι στο καλό βρε παιδιά, πληρώνουν για να κάνουν διαφήμιση και μάλιστα σε φίρμες που πολύ αμφιβάλω εάν θα βάλουν ποτέ στο αυτοκινητό τους; -
Παιδιά έχετε δίκιο για την πινακίδα... Ξέχασα ότι δεν την έσβησα... Τώρα αν και καθυστερημένα την διόρθωσα...
Australia Uber Alles!!!!!