Σχάρα ΤΗULE την πήρα στον Τσιρίγο... Φαντάζομαι όμως ότι θα έχουν όλα τα μεγάλα ποδηλατάδικα...
Μην πάρετε 'φθηνη' σχάρα. εγώ πήρα και την πούλησα...
-Λοιπόν πολυεργαλείο είναι ότι πρέπει για τις βόλτες σου. Δεν μπορείς να κουβαλάς μαζί σου μινι εργαλειοθήκη.
-Κράνος από 30-60 ευρώ. (Υπάρχουν και πολύ πιο ακριβά, αλλά και αυτά είναι αρκετά καλά).
-Πολυεργαλείο καμια 20αριά ευρώ (αναλογα την ποιότητα).
-Τρόμπα ομοίως καμιά 20άρα. Προτιμήστε με μανόμετρο. Η διαδορά από τις απλές είναι μικρή...
ΜΗΝ κανετε το λάθος που έκανα εγώ επειδή δεν είχα λεφτα. Πήρα τα φθηνότερα αξεσουάρ, τα οποία πλέον όλα έχουν αλλαχθεί με πολύ καλύτερα.!!
(τώρα θέλω να πάρω κανα ισοθερμικό παντελόνι και καμιά μπλούζα ισοθερμική).
Dog80 μεγεια και καλά χιλιόμετρα...
Τα GT Avalanche 1.0, 2.0, 3.0 eίναι ακριβώς ο ίδιος σκελετός, με διαφορετικά περιφερειακά. Εγώ που δεν έιχα πολλά λεφτά να διαθέσω τώρα, πήρα το 3.0 και μόλις ανεβώ επίπεδο, αγοράζω τα περιφερειακά και είμαι μια χαρά...
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι τα μηχανικά δισκόφρενα (με συρματόσχοινο) δεν υπερτερούν από τα κλασικά V-Brakes. Αν θέλετε οπωσδήποτε να πάρετε ποδήλατο με δισκόφρενα, πάρτε με υδραυλικά και όταν θα κατεβαίνετε το μονοπάτι θα με θυμηθείτε!!!
Παρεπιπτόντως σήμερα πήγα στα Βασιλικά κτήματα στο Τατοϊ. Κατά τις 9.30 συνάντησα 5-6 ακόμα ποδήλατα και αφού ανεβήκαμε μέχρι τα ανάκτορα από σχετικά βατους δασικούς, μπήκαμε στα μονοπάτια...
Πολύ αδρεναλίνη, ωραία και τεχνικά σημεία πολλά, έμαθα αρκετά πράγματα. Ηδη ανυπομονώ για την επόμενη Κυριακή...
Εφαγα μια χαζοτουμπίτσα βεβαια. Εχω πάρει παππούτσι πενταλι (spd)... Σταμάτησα λίγο πρίν ενα μονοπάτι και ξέχασα να βγάλω το παπουτσι από το πενταλι και ..... μπουφ έσκασα με το δεξί κ@λομέρι σε κάτι χόρτα (ευτυχώς)...
Κατά τα άλλα όλα καλά!!