-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Ή το εξίσου καλοσχεδιασμένο Pacer....ΜΠΛΙΑΧ
Τουλαχιστον αυτο εχει προσωπικοτητα... αν και κακασχημο
-
Τί πρωσοπικότητα έχει; Σα στραπατσαριεμένος σκαντζόχειρος είναι...
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Το ξερω οτι ειναι ασχημο (αντικειμενικα)εμενα ομως μου αρεσει παρα πολυ...
http://mapage.noos.fr/dardelf3/tintin/A ... Herald.jpg
*Παρεπιπτοντως ειχα ενα και το πουλησα *
Δες εδώ ένα που φωτογράφισα στη Μάλτα πριν καμιά εβδομάδα. Η οδηγός του ήταν απίστευτης ομορφιάς μελαχρινή ιθαγενής
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
με τα αγωνιστικα τι θα γινει?? θα βαλετε κανενα?
Βγαίνει σχεδόν το πιο άσχημο (και το Saab 96) που έτρεξε σε αγώνες του παγκοσμίου (όχι πολλούς, ευτυχώς )
ΒΧ Gr. B -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
με τα αγωνιστικα τι θα γινει?? θα βαλετε κανενα?
Βγαίνει σχεδόν το πιο άσχημο (και το Saab 96) που έτρεξε σε αγώνες του παγκοσμίου (όχι πολλούς, ευτυχώς )
ΒΧ Gr. Bευτυχώς για τον ανταγωνισμο αν κρίνουμε από την επιστροφή της Citroen στο ΠΠΡ
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Μαλλον ειναι οι ιδιοι που ειχαν σχεδιασει κι αυτη τη CelicaMpliax
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΓΥΡΝΟΥΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ
ΚΕΦΑΛΙΑ . -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
ευτυχώς για τον ανταγωνισμο αν κρίνουμε από την επιστροφή της Citroen στο ΠΠΡ
Θυμάσαι καθόλου Ακρόπολις που κατέβηκαν με 4 ή 5 αυτοκίνητα (το 86 νομίζω) και έσπασαν όλα στις 3-4 πρώτες SSS. Και τότε γινόταν καμιά 50 τουλάχιστον.
Για την σημερινή Xsara, respect -
Alfa Romeo και Spitfire, σας καταθέτω τα σέβη μου...
νομίζω όμως ότι θα ζηλέψετε το επόμενο και αγαπημένο μου εμετικό design... Ποιός άλλωστε δε θα ήθελε ένα Reliant Scimitar????
-
Έλα τώρα που γυρίζει....
Το εμετικότερο VW όλων των εποχών...πραγματικά κάθε φορά που το βλέπω βάζω τα γέλια! Respect: vw 412 -
Δεν είδα αν αναφέρθηκε πριν ....
FORD ANGLIA
-
-
Tokyo Motor Show 2005
Eταιρεία Mitsuoko motor co.
Δανεισμένο απ' τους 4Τ
-
Θα πρότεινα να παραμείνουμε σε αυτοκίνητα που έχουν βγει στην παραγωγή, όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά θα βρίσκουμε άπειρα concept cars που είναι άσχημα, αφού οι σχεδιαστές ξαχαρμανιάζουν τελείως. Στα αυτοκίνητα που βγήκαν τελικά στην παραγωγή όμως, η ασχήμια πρέπει να τιμωρηθεί
-
Εδώ έχει μερικά πραγματικά διαμάντια: http://www.uglycars.co.uk/
-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
Tokyo Motor Show 2005
Eταιρεία Mitsuoko motor co.Οσοι εχετε ασχοληθει με ενυδρεια... δε μπορει να μην σας θυμιζει κατι
-
Ο χρήστης ΑΝT3 έγραψε:
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΓΥΡΝΟΥΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ .Για τη Celica εχεις δικιο. Ημουν πολυ σκληρος
-
Συγνώμη, αλλά...
Όπως είχε γράψει κάποιος παλιότερα, το μάμησαν και ψόφησε. Το Ι σαφώς καλύτερο, το ΙΙ ...
-
-
Δε νομίζω πως το Φόκους είναι άσχημο, απλά σχεδιαστικά αδιάφορο ειδικά αν συγκριθεί με τον προκάτοχό του.
-
Στο uglycars αναφέρει τη DS ως θεά των ατόμων με προβλήματα όρασης...
ΕΛΕΟΣ ρε παιδιά... Η DS είχε πρωτοποριακή σχεδίαση για την εποχή της....
Design Disasters...