-
Καλησπέρα σε όλους!
Κοίταζα από δω, κοίταζα από κει, κατέληξα σε 3-4 μοντέλα που με ενδιαφέρουν αλλά θα ήθελα τη γνώμη σας. Έχουμε:- Ignis Sport
- Opel Corsa 1.4 Sport
- Mitsubishi Colt CZ3
- Suzuki Swift
- Citroen C2 1.4 VTR
Φαντάζομαι ότι to Ignis απέχει σε φιλοσοφία από τα υπόλοιπα. Αλλά μου αρέσει η φιλοσοφία του. Είναι και στα ίδια λεφτά...
Αξίζει τίποτα το Ignis;
Από τα παραπάνω μόνο το Colt δεν έχω δει ακόμα. To Corsa έχει το κακό ότι δείχνει τα χρόνια του. Το Swift είχε καλύτερο εσωτερικό από το C2. Το Ignis πολύ Japanese μέσα και μου άρεσε! -
Καλησπέρα σε όλους!
Κοίταζα από δω, κοίταζα από κει, κατέληξα σε 3-4 μοντέλα που με ενδιαφέρουν αλλά θα ήθελα τη γνώμη σας. Έχουμε:- Ignis Sport
- Opel Corsa 1.4 Sport
- Mitsubishi Colt CZ3
- Suzuki Swift
- Citroen C2 1.4 VTR
Φαντάζομαι ότι to Ignis απέχει σε φιλοσοφία από τα υπόλοιπα. Αλλά μου αρέσει η φιλοσοφία του. Είναι και στα ίδια λεφτά...
Αξίζει τίποτα το Ignis;
Από τα παραπάνω μόνο το Colt δεν έχω δει ακόμα. To Corsa έχει το κακό ότι δείχνει τα χρόνια του. Το Swift είχε καλύτερο εσωτερικό από το C2. Το Ignis πολύ Japanese μέσα και μου άρεσε! -
Καλησπέρα σε όλους!
- Opel Corsa 1.4 Sport
- Mitsubishi Colt CZ3
- Suzuki Swift
- Citroen C2 1.4 VTR
Αξίζει τίποτα το Ignis;
Αν σου αρεσει τοτε go for it.....
Εχει η κοπελα μου το Sport.
Τιμιο αμαξι,με μονο μειον τον πισω αξονα-αντε και το τυπικα Ιαπωνικο εσωτερικο(αν ψαξεις στην αυτοκινηση θα βρεις γνωμες για το ignis)Βεβαια καμμια σχεση δεν εχει με τα αλλα
-
Υπάρχει και το SportKa, το οποίο είναι διασκεδαστικό αν και κυκλοφορεί αρκετό καιρό. Τώρα βέβαια το δίνουν με καλά χρηματοδοτικά.
-
Οδηγικά το SportKa θα είναι καλύτερο από το Suzuki, αλλά υστερεί σε επιδόσεις και σε αξιοπιστία. Λογικά το Ignis θα μπορείς να το σκίζεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, θα σε πωρώνει κι ο ήχος του άλλωστε, και να μην πάθει ποτέ τίποτα .
-
Και γω απο τα παραπανω ignis θα επελεγα....κοιτα λιγο και το fiesta 1600s...αξιζει!
-
Απαπα, χαλια ειναι το IS!
Σοβαρα τωρα. Αν θες GTi τσεπης, εχεις υπομονη κ μερικα ευρω παραπανω, νομιζω αξιζει να περιμενεις λιγο το swift sport που ερχεται αρχες 2006 αν δεν κανω λαθος. Αν ισχυει το πρωτο αλλα δεν διαθετεις τα αλλα 2, το IS που πωλειται τωρα με εκπτωση 1000 € ειναι ισως η πιο value for money αγορα αυτη τη στιγμη. Αν δεν ισχυει τπτ απο τα παραπανω δες κ τα νεα clio, yaris.. -
Αν δεν κάνω λάθος το IS είναι το μόνο από τα Ignis που κατασκευάζεται Ιαπωνία...
-
Δεν κανεις λαθος. Ωστοσο την ανακληση δεν την γλιτωσε..
-
Ευτυχως που το δικο μας δεν ηταν μεσα σε αυτα που «ανακληθηκαν»
[off topic mode]Φιλιππε τι καρε εχουν οι εργοστασιακες ζαντες??[off topic mode off]
-
CZ3 μακράν! 95 άλογα ονομαστικά, 95 και στον τροχό! 12000 ευρώ (τσάμπα) το μεγαλύτερο μετατρόχιο και μεταξόνιο και επισης 6 χρόνια εγγύηση αν δεν κάνω λάθος! Και το πιο φρέσκο απ'όλα!
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Απαπα, χαλια ειναι το IS!
Σοβαρα τωρα. **Αν θες GTi τσεπης, εχεις υπομονη κ μερικα ευρω παραπανω, νομιζω αξιζει να περιμενεις λιγο το swift sport **που ερχεται αρχες 2006 αν δεν κανω λαθος. Αν ισχυει το πρωτο αλλα δεν διαθετεις τα αλλα 2, το IS που πωλειται τωρα με εκπτωση 1000 € ειναι ισως η πιο value for money αγορα αυτη τη στιγμη. Αν δεν ισχυει τπτ απο τα παραπανω δες κ τα νεα clio, yaris..Συμφωνώ σέ αυτό.
-
Τελικά έκλεισα το Corsa 1.4 Sport. Μαύρο χρώμα, καλός εξοπλισμός, τελική τιμή με το κλειδί στο χέρι 13.750. Οικονομικό, αρκετά καλός κινητήρας, υποκειμενικά όμορφο.
Πολύ καλό και το CZ3 αλλά κάτι με χάλαγε στο εσωτερικό του. -
13750? πολλα μου ακουγονται αλλα ειναι γενικα καλο αυτοκινητο!
Ignis Sport και άλλα.